Garip Haberleri

Yeşilçam efsanesi Garip'in Fatoş'u Ece Alton son haliyle herkesi şaşırttı! Görenlerin ağızları açık kaldı

Yeşilçam’ın unutulmaz filmlerinden olan Garip filminde Kemal Sunal’ın minik arkadaşı Fatoş sevilen çocuk yıldızlardan biri olmuştu. Filmin dikkat çeken karakteri Fatoş’a Ece Alton hayat veriyordu. Şimdilerde 43 yaşında olan Ece Alton’un son hali görenleri şaşkına uğrattı.

Magazin 24-05-2023 16:25

Kemal Sunal'ın minik rol arkadaşının değişimi görenleri şaşırtıyor! Herkes onu Garip'in Fatoşu olarak tanımıştı...

Kemal Sunal ile çok sevilen Garip filminde oynayan Ece Alton aradan geçen 36 yıl ile büyük değişim yaşadı. Garip filminde 'Fatoş' karakterini canlandıran Ece Alton milyonlarca izleyicinin sevgisini kazanmıştı. Ece Alton'un yıllar sonraki değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 17-11-2022 22:16

Seks sırasında yaşanan tuhaf durumların nedenleri! Aslında oldukça normaller

Cinsel ilişkiler hakkında konuşulmaması yaşadığınız şeyleri tuhaf karşılamanıza neden olabilir. Seks esnasında yaşanılan bazı durumlar garip görülüyor. Bu durumlar ilişkilerin bozulmasına neden olabiliyor. Ancak bu tarz gariplikler oldukça normal. Her çift bu durumlardan en az birkaçını yaşıyor. İşte garip durumların nedenleri...

Haber 29-10-2022 10:07

Garip eş anlamlısı nedir? Garip kelimesinin eş anlamlısı ve cümle içinde örnek kullanım

Dilimizdeki birçok kelimenin birden fazla anlamı vardır. Bir kelimenin eş anlamlı kelimesi de bu sebeple çeşitlilik gösterebilir. Türkçenin zengin kelime hazinesinin bir sebebi de farklı dillerden kelimeleri sözcük dağarcığına katmış olmasıdır. Garip de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Tuhaf olan, farklı olan durumlar, kişiler veya nesneler için kullanılır.

Egitim 09-08-2022 23:16

Garip

Garip Hakkındaki Haberler Mynet'te. Garip Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.