Garip Davranis Haberleri

Survivor'da olaylar bitmiyor! Hakan Hatipoğlu gizlice yemek yerken yakalandı

Survivor All Star bu yıl da heyecanla izleniyor. Her bölümü olay olan yarışmada Hakan'ın garip halleri kameralara yansıdı. Düello esnasında kenara çekilen Hakan cebinden çıkardığı yiyeceği gizlice yerken çekilen görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-03-29 18:12:27

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip sevgilisinden şiddet gördü! Dayak, dayak, çok dayak...

‘Çocuklar Duymasın’ dizisine sonradan dahil olan ve Duygu karakterine hayat veren Hayal Garip, geçtiğimiz yıl aşk yaşadığı Serkan K.’dan şiddet gördüğünü iddia etti. Hayal Garip çok fazla şiddet gördüğünü açıkladı.

Magazin 2024-03-28 10:08:20

1,5 milyon liralık dolandırıcılıkta garip detay! Babası hepsini geri getirdi

Bilecik’te kendilerini ’polis’ olarak tanıtarak bir kişiden 1,5 milyon liralık ziynet eşyalarını alan şahsın babası, ziynet eşyalarını polise teslim etti.

Haber 2024-03-27 17:12:42

İşinden kovulduğu anı gizlice kaydederek sosyal medyadan paylaştı! Milyonlarca izlenmeye ulaştı: Pişman değilim

Amerikalı teknoloji çalışanı Brittany Pietsch, işinden kovulduğu anı gizlice kaydederek sosyal medyadan paylaşınca kısa sürede viral olmayı başardı. İlgi çeken paylaşımında genç kadın bir teknoloji şirketinde hesap yöneticisi olarak çalışıyordu. Kovulmadan önce bir şeylerin garip olduğunu hisseden kadın tüm toplantıyı ifşa edince sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 2024-03-15 08:54:52

İtalya Serie B'de garip olay! Başkan oyuncularının şike yaptığını iddia etti, oyunculardan yanıt gecikmedi

İtalya Serie B ekiplerinden Lecco'nun başkanı Paolo Di Nunno yaptığı açıklamada oyuncularının şike yaptığından şüphelendiğini söylerken, telefonlarının incelenmesini talep etti. İşte detaylar...

Spor 13-03-24 08:17

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nde teravih namazı kıldırdı:

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bu mübarek ramazan günlerinde, duaların kabul olunduğu bu rahmet ve mağfiret aylarında dualarımızı mazlumlardan, mağdurlardan, garip gurebadan eksik etmeyelim." ifadesini kullandı.

Yurthaber 12-03-24 07:01

Filmleri aratmayan itiraf! 'Kocamın aldattığı kadının kocasına aşık oldum' deyince sosyal medyada herkes onu konuştu... Kafamızı karıştırdın iyice

Kocasının iş arkadaşının eşinden gelen beklenmedik haber üzerine ismini açıklamak istemeyen bir kadın kendisini garip bir ilişki yumağının içinde bulduğunu söyledi. Kocasının kendisini iş arkadaşıyla aldattığını öğrenen kadın, kendisini kocasının sevgilisinin eşine aşık olmuş bulunca işler bir anda daha da çıkmaza girdi.

Trend 07-03-24 10:27

Rize’de bir garip dere ıslahı

Rize’nin Güneysu ilçesinde şiddetli her yağış sonrası taşan Katarahte Deresi’nin içine beton dökülerek ıslah çalışması yapılması tepkilere neden oldu.

Yurthaber 06-03-24 14:45

Trabzonspor, futbol tarihinin en garip gollerinden birini yedi! Dünya basını o anları konuşup paylaşıyor...

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Corendon Alanyaspor, konuk ettiği Trabzonspor’u 3-1 mağlup etti. Trabzonspor'un yediği gol dünya basınında yankı uyandırdı. Uğurcan, serbest vuruşta ceza sahasındaki Denswil'e pas verdi. O anlarda Uğurcan'a bakmayan tecrübeli oyuncu belki de takımına tarihin en ilginç gollerinden birini yedirdi.

Spor 05-03-24 07:24

Duvarlarının içinden gelen garip bir sesle korktular! Gördüklerine inanamadılar... Baktığımızda bir sürprizle karşılaştık

TikTok'ta 'sugarsteph' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Steph isimli bir kadın evinin duvarından gelen tuhaf bir sesle korktuğunu dile getirdi. Eşiyle birlikte duvardan gelen sesin kaynağını bulmaya karar veren Steph bir delik açtıklarında ise orada yaşayan bir kedi olduğunu fark ettiler. O anları sosyal medyadan paylaşan ikilinin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 02-03-24 14:40

İstenmeyen gelin vakasında kayınvaliden şaşırtan plan! Gelinliğine kırmızı boya atmaları için adam kiraladı... 'Bu resmen kayınvalide terörü'

Bir çiftin mükemmel bir düğün hayali, damadın ailesinin büyük gününü sabote etmeye çalışmasının ardından garip bir noktaya geldi. Meksika'daki düğünde damadın ailesi gelin Alexandra'yı istemedi. Müstakbel kayınvalide düğün gününde gelinin gelinliğine kırmızı boya atmaları için adam kiraladı.

Trend 01-03-24 09:40

Sosyal medyada ‘para nerede’ akımı! Ne Türk Lirası, ne dolar… Euroyu bulan 'para dedektifleri' sevinçten göbek attı

Sosyal medyada bir garip akım Türkiye’yi sarmış durumda. Birileri şehrin bazı noktalarına para saklıyor, birileri de videodaki ipuçlarını değerlendirip o parayı buluyor. ‘Para nerede’ akımı ile kimisi 10, kimisi 20, kimisi 50 euroya sahip oluyor. O akımın sahipleri ilk kez konuştu. Parayı bulanlar ise sevinçten göbek atarken bulamayanlar hayal kırıklığına uğradı.

Finans 26-02-24 08:28

Garip'in Fatoş'u Ece Alton'un son hali şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Yeşilçam’ın unutulmazlarından olan Garip filminde Kemal Sunal’ın minik arkadaşı Fatoş'un son hali gündem oldu. Filmin dikkat çeken karakteri Fatoş’a Ece Alton hayat veriyordu. Şimdilerde 44 yaşında olan Ece Alton’un son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 23-02-24 18:10

Türkiye’de bir örneği yok! Gözler önünde yok oluyor... Tam 200 yıllık! 'Garip ve köhne bir halde'

‘Hilal’ ve ‘Nal’a benzeyen Türkiye neredeyse bir örneği olmayan, Osmanlı döneminde kadın hapishanesi olarak kullanılan yaklaşık 200 yıllık Gemli Tabya, gözler önünde yok oluyor.

Kadin 23-02-24 07:22

Survivor yarışmacısı Bozok'un gençlik fotoğrafı ortaya çıktı! Eski hali şaşırttı

Survivor yarışmacılarından olan Bozok Gören, son konseyde yaşanan kavgaların kendisine garip geldiğini belirtmişti. Bozok'un gençlik fotoğrafı ortaya çıktı. Yarışmacı karizmasıyla herkesi şaşırttı.

Magazin 20-02-24 13:56

Rober Hatemo 'İki sene battaniye altında yattım' diyerek hastalığı açıkladı! 'Bulanık görmeler, terlemeler...'

Ünlü şarkıcı Robert Hatemo, Mart 2022'de babası Şahin Hatemo'nun ölüm haberiyle tarifsiz bir acı yaşadı. "Babamı kaybettikten sonra garip şeyler olmaya başladı" diyen Hatemo hastalığını ilk kez açıkladı.

Magazin 16-02-24 12:28

24 yıldır Türkiye'de yaşayan Koreli kadından sözleri gündem oldu! İlginç bulduğu durumları anlattı: Birisini öptüğünüzde kokusunu alıyorsunuz

24 yılı aşkın süredir Türkiye'de yaşamasına rağmen ülkemizde hâlâ garip bulduğu durumlar olduğundan söz eden Koreli bir sosyal medya kullanıcısının paylaşımı kısa sürede ilgi çekti. Türkiye'de başka bir ülkede görmediği bir öpücük şeklinin olduğundan söz eden Koreli genç kadın bazı hitap şekillerinin kafasını karıştırdığını dile getirdi.

Trend 15-02-24 14:38

Kanye West'in eşi Bianca Censori iyice abarttı! Frikik vermekten çekinmedi

Kanye West'in eşi Bianca Censori Super Bowl sonrası partide neredeyse çırılçıplaktı. Aylardır kıyafetleriyle gündeme gelen genç modacı garip tarzıyla frikik vermekten de çekinmedi.

Magazin 13-02-24 11:29

Kredi kartını takside düşürdü, geri veren taksiciye öfke kustu! Mağdur olmasın diye 1000 lira çektim

Son günlerde sık sık gündem olan taksici-müşteri kavgalarına bir yenisi eklendi ancak bu seferki hayli ilginç. İstanbul'da taksiye binen kadın müşteri kredi kartını araçta unuttu. Kartından para çekildiğinde taksiciye ulaştı ve ağır sözler sarf edip hırsızlıkla suçladı. Taksici ise kadına iyilik yaptığını savundu. İşte o garip tartışma...

Haber 12-02-24 07:43

Kanye West'in eşi Bianca Censori şeffaf yağmurluk giydi! Kadın poşetle çıkmış

Son dönemin belki de dünya magazininde en çok anılan ismi Bianca Censori. Kanye West ile birlikte olmaya başladığından beri garip giyim tarzıyla dikkat çeken genç modacı şimdi de şeffaf yağmurluğun altına hiçbir şey giymeden sokağa çıktı.

Magazin 06-02-24 13:37

Erdoğan'ın 'Hatay ve deprem' sözlerine Lütfü Savaş videoyla yanıt verdi: Hatay halkı hiçbir zaman mahzun ve garip değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hatay ve 6 Şubat depremleri hakkındaki son çıkışı geniş yankı uyandırdı. Erdoğan'a CHP lideri Özgür Özel'den sonra bir tepki de Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'tan geldi. Savaş, "Bu konuşma Hatay'da çok daha fazla üzüntüyle karşılanmıştır. Hatay halkı hiçbir zaman mahzun ve garip değildir" dedi.

Haber 05-02-24 08:28

Kızı Yasmin Erbil'in sözlerini umursamadı! Mehmet Ali Erbil'in özel hayat açıklaması gündem oldu

Son dönemde garip açıklamaları, genç kadınlarla ilişkileri ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, ilk kez babasına dair konuştu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf etmişti. Konuk olduğu bir programda ünlü şovmen özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Erbil, tekrar evlenip çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.

Magazin 23-01-24 13:45

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den bomba ifadeler! Bana babalık yapmadı deyip sert çıktı: Etrafında genç kızlar olması...

Son dönemde garip açıklamaları, genç kadınlarla ilişkileri ve paylaşımlarıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, ilk kez babasına dair konuştu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden bombayı patlattı ve "Babalık gördüğümü düşünmüyorum" dedi.

Magazin 21-01-24 20:20

İspanya'da futbol tarihinin en ilginç golü atılmış olabilir! 1 saat içinde dünya çapında milyonlarca kez izlendi

Osasuna - Getafe maçında tarihin en garip gollerinden biri atıldı. Osasuna'da Jesus Areso'nun sıfırdan yaptığı vuruş ilginç bir şekilde ağlarla buluştu. Atılan bu gol kısa süre içinde tüm dünyada paylaşım rekorları kırdı.

Spor 21-01-24 18:21

Succession dizisinde mastürbasyon sahneleri olay olmuştu! Kieran Culkin bir anda J. Smith-Cameron'u öpünce...

Kieran Culkin 2024 Emmy Ödülleri'nde J. Smith-Cameron'un kırmızı halı röportajını keserek ona bir öpücük verdi. Succession dizisinde garip mastürbasyon sahneleriyle tanınan ikilinin o anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 16-01-24 13:19

Kanye West müstehcen hallerini paylaşmıştı! Doğum gününe minicik sütyenle geldi

Kanye West'in eşi Bianca Censori hafta sonu bir başka riskli kıyafetle adından söz ettirdi. Geçtiğimiz hafta kocası tarafından müstehcen halleri paylaşılan genç modacı kendi doğum gününe yine garip bir tercihle geldi.

Magazin 08-01-24 08:50

Akılalmaz görüntüler! Aracını direğe çarpınca soluğu çırılçıplak halde akvaryumda aldı

ABD'de garip tavırlarıyla dikkat çeken bir kişi önce çırılçıplak soyundu ardından ise bir akvaryuma atladı. 42 yaşında olduğu öğrenilen kişi gözaltına alındı.

Trend 07-01-24 17:11

Durumundan şüphelenen anne adım adım oğlunu takip etti! Arabada öğretmeniyle cinsel ilişki yaşarken yakaladı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Carolina bölgesinde yaşayan ismi açıklanmayan bir anne oğlunun öğretmeniyle yakın ilişkisinden şüphelendi. Oğlunun garip davranışları üzerine cep telefonuna bir takip uygulaması indiren kadın oğlunun ragbi antrenmanı yerine başka bir yere gittiğini görünce onu takip etti. Sonunda ise oğlu ve öğretmenini arabada bastı.

Trend 15-12-23 08:22

Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu! Yarışmacının kirpikleri sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin sevilen gündüz kuşağı programı Aslı Hünel ile Gelin Evi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Her bölümü sosyal medyada büyük yankı uyandıran yarışma programında gelinler evleri, çeyizleri ve sunumları ile yarışıyor. Farklı tarzdaki yarışmacıların dikkat çektiği programda bu defa bir yarışmacının garip kirpikleri damga vurdu. Gelin Evi'ndeki o anlar yeniden gündem oldu.

Magazin 11-12-23 15:57

Garip ama gerçek! Diş fırçasını bütünüyle yutan kadın boğulmaktan son anda kurtuldu... Yeniden nefes alabildiğime sevindim

İspanya'nın Galdakao bölgesinde yaşayan 21 yaşındaki Heizea isimli kadın yemek yerken boğazına kaçan et parçasını çıkartmak istedi. Bir diş fırçası yardımıyla parçayı çıkartmak isteyen kadın daha büyük bir tehlike yaşadı. Diş fırçasının tamamı yutan 21 yaşındaki kadın hastanelik oldu. Doktorları şaşkına çeviren olayın ardından Herzai, "Yeniden nefes alabildiğime sevindim" dedi.

Trend 09-12-23 15:21

Kura çekimine damga vuran olay! Yayına gelen sesler sosyal medyayı salladı

A Milli Takımımızın Euro 2024'teki rakipleri TRT Spor'da canlı yayında belirlendi. Kura çekimi sırasında yayına gelen garip sesler kısa sürede gündem oldu.

Spor 02-12-23 21:51

Kolonunda keşfedilen canlı sinek doktorları şok etti! Bu daha önce duyulmamış bir şey

Amerikan Gastroenteroloji Dergisi'nde yayınlanan bir cilt taraması çalışmasına göre, sağlık görevlileri kolonoskopi sırasında bir adamın kolonunda tamamen sağlam bir sinek keşfettikten sonra rutin bir kanser muayenesi garip bir hal aldı. Görüntüler sosyal medyanın da ilgisini çekerek tıp literatürüne girmeyi başardı.

Trend 30-11-23 10:34

Merve Boluğur mini şortuyla pozuyla gündem oldu! Görenler çıplak pozlarıyla tanınan Britney Spears'a benzetti

35 yaşındaki Merve Boluğur oyunculuğundan çok hayatına dair yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncu üstsüz pozunu paylaşınca Britney Spears yorumları gecikmedi. Spears da sık sık üstsüz garip paylaşımlar yaparak gündeme geliyor.

Magazin 29-11-23 07:29

Dünyada sadece 13 tane var! İstanbul'da lüks rezidansta gizemli olay, iş insanı şok üstüne şok yaşadı

İstanbul'da Libyalı iş insanı, 50 milyon TL değerindeki otomobilini yaşadığı rezidansın otoparkına bırakıp seyahate çıktı. Döndüğünde aracını ezikler ve çizikler içinde buldu. İşin garip yanı lüks rezidansın otoparkında tek bir kamera bile yoktu. İş insanı dava açtı, lüks otomobil gizemini ise yargı çözecek.

Haber 22-11-23 07:44

Sivas’ta bir garip olay, kaldırım taşını otomobilin camına sapladı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde yaşanan olay görenleri bir hayli şaşırttı.

Yurthaber 20-11-23 11:16

'Evimde hırsız var' telefonu... Arayan kadın ekiplerin gözü önünde 5. kattan atladı! Bir garip olay

Çorum'da 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak evine hırsız girdiğini söyleyen şizofreni hastası kadın, olay yerine çok sayıda ekibin sevk edilmesinin ardından ekipleri görünce 5. kattan atladı. Yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Haber 06-11-23 09:50

Çorum’da bir garip olay: Evimde hırsız var diyerek polis çağıran kadın 5. kattan atladı

Çorum’da 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak evine hırsız girdiğini söyleyen şizofreni hastası kadın, 5. kattan atladı. Yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 06-11-23 09:32

4000 TL'ye satılan Tuzlaspor biletleri için kara para iddiası! Fatih Altaylı: ''İşin içinde kimler var çok iyi biliyorum''

Gazeteci Murat Ağırel, Tuzlaspor'un maçlarında satılan bilet fiyatları ile ilgili ilginç detaylar ortaya atmış ve gündemi birdenbire değiştirmişti. Kara para aklama iddiasıyla gündeme gelen bu olaya gazeteci Fatih Altaylı da dahil oldu. Altaylı, "Kara para aklanıyor mu Türkiye'de bilemem ama aklanıyor olabilir. Orada daha garip şeyler de olabilir. Federasyon federasyon olsa bunlar yapılmaz zaten. Futbolcu menajerlerinin bu işlerin içinde olduğunu biliyorum." dedi.

Spor 03-11-23 09:50

Adana'da garip olay! Oğlu öğrenciyi ısırdı, babası öğretmeni darp etti

Adana’da okulda arkadaşını ısıran öğrenciyi uyaran öğretmen, veli tarafından okulda feci şekilde darp edildi. Öğretmen hastaneye kaldırılırken veli gözaltına alındı.

Haber 26-10-23 17:24

Selçuk Bayraktar siyasete girecek mi? Dikkat çeken ifadeler: 'Her türlü mücadeleyi yaparız'

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, siyasete atılacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. "Gönüllere girdiysek siyasete girmemize gerek yok" diyen Bayraktar, "Birileri garip garip bahanelerle, harici ajandalarla bu işlerin önüne takoz koyacaksa her türlü mücadeleyi yaparız" mesajını verdi.

Haber 28-09-23 09:54

Kadınlar voleybol maçındaki galibiyet kutlaması gündem yarattı! Yarı çıplak sahaya atlayan 6 erkek öğrenci okuldan kovuldu

Üniversiteli 6 erkek öğrenciden oluşan bir grup kadınlar voleybol maçında sahaya inerek garip bir galibiyet kutlamasına imza attı. Erkek öğrenciler şortlarını indirerek yarı çıplak şekilde sahaya indikleri için cezalandırılarak okuldan atıldı.

Trend 21-09-23 13:17

Yeşilçam filmlerinin aranan ismiydi! Oğlu bakın kim çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Sezercik, Babacan, Bekçiler Kralı, Deli Kan, Gülen Adam, Garip, Tarzan Rıfkı, Kiracı, Ortadirek Şaban ve Kapıcılar Kralı gibi birçok Yeşilçam filminde yer alan usta oyuncu Ekrem Dümer yer aldığı bu filmlerle hafızalara kazınmıştı. Bundan 23 yıl önce aramızdan ayrılan usta oyuncunun oğlunun kim olduğu ortaya çıktı. Dümer'in oğlunun çok ünlü bir isim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 08-09-23 14:14

Kanye West ve Bianca Censori kimseyi umursamıyor! Göğüslerini yastıkla kapatıp dolaştı

Geçtiğimiz hafta İtalya'da sokaktaki halleri yüzünden tepki çeken ardından Venedikli bir tekne kiralama şirketi tarafından garip görünümleri yüzünden "ömür boyu men edilen" Kanye West ve Bianca Censori kimseyi umursamıyor. West'in yeni eşi bu sefer de yırtık kıyafetleri ve göğüslerini yastıkla kapamasıyla olay oldu.

Magazin 08-09-23 13:28

Kim Kardashian altın rengi bikinisiyle poz verdi! Kanye West gündemine gölge de bıraktı

Eski kocası Kanye West garip tarzıyla gündemdeyken Kim Kardashian ise altın çağını yaşıyor. Kim Kardashian Instagram'da paylaştığı bir dizi pozla kum saati kıvrımlarını sergiledi.

Magazin 07-09-23 09:16

13 katlı lüks binayı yıkmak için ilginç çözüm! Vatandaşların ilgi odağı oldu... Bize garip geliyor

Depremin vurduğu Hatay’da 13 katlı lüks site, tepesine iş makinesi çıkarılarak yıkılmaya başlandı. Bina tepesindeki iş makinesi, vatandaşların da ilgi odağı oldu. Ekiplerin yıkıma tepeden başlamasının kendilerine ilginç geldiğini belirten bir vatandaş, "Tepeden yıkıyor olmaları bize çok ilginç geldi açıkçası. Çünkü kaç tonluk makinelerin en tepeden kat kat yıkmaları bize garip geliyor." dedi.

Haber 04-09-23 11:56

Ayrı yaşadıkları ve 'randevu ile' görüştükleri iddia edilmişti! Monaco Prensesi’nin o görüntüleri gündem oldu: Garip görünüyor

Monaco Prensi Albert ve Prensesi Charlene'in ayrı yaşadıkları ve birbirlerini sadece 'randevu ile' gördüklerine dair iddialar ortaya atılmıştı. Prenses Charlene, önceki gün Monaco'nun ilk TV kanalının açılışı için kocası Prens Albert ile birlikte canlı yayına çıktı. Monaco Prensesi’nin canlı yayındaki görüntüsü ise olay oldu. İngiliz medyası ise bu görüntüler için “Garip görünüyor” yorumunu yaptı.

Haber 03-09-23 09:32

Son dakika: Twente - Fenerbahçe maçında bir garip an! Osayi'nin kramponunu fırlatan futbolcuya Becao'dan olay tepki: 'Sorunun mu var?'

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında Twente deplasmanına çıktı. Sarı - lacivertliler; 5-1'in rövanşında konuk olduğu Hollanda temsilcisi karşısında kontrollü bir oyun sergilerken, karşılaşmanın 26. dakikasında yaşanan bir pozisyon sosyal medyanın gündemine oturdu. Fenerbahçeli Rodrigo Becao'nun rakibine tepkisi ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 31-08-23 21:04

Carmen Electra, Onlyfans'tan sürekli aynı teklifi alınca...

1990'larda 150 ülkede yayınlanan Baywatch (Sahil Güvenlik) dizisinin yıldızlarından Carmen Electra, OnlyFans'ta aldığı en garip isteği açıkladı.

Magazin 30-08-23 07:53

Lottie Moss ışıkları kapatıp mumları yaktı! Çıplak pozları şoke etti

Love Island'ın yıldızı Adam Collard'la adı aşık dedikodularına karışan model Lottie Moss garip bir ritüele katılarak çıplak poz verdi. Mumları yakıp ışıkları söndürerek soyunan Lottie Moss yine herkesi şoke etti.

Magazin 10-08-23 14:42