Gaza Strip Haberleri

Fren yerine gaza basınca eve daldı, ortalık savaş alanına döndü! Kaza anı kamerada

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu. İşte korkutan kazanın görüntüleri...

Haber 2024-03-25 10:59:13

Beşiktaş’ta dehşete düşüren olay! Fren yerine gaza basan sürücü bir kadına çarpıp eve daldı

Beşiktaş’ta otomobiliyle yokuş aşağıya seyreden kadın sürücü, iddiaya göre fren yerine gaza basınca kaldırımda yürüyen İtalyan kadına çarpıp bir eve daldı. Dehşet anları kameralara yansırken, ortalığın savaş alanına döndüğü kazada sürücü ve aracın çarpması sonucu eve düşen İtalyan kadın yaralandı. Olay esnasında markette bulunan ev sahibi ise kazadan kurtuldu.

Haber 2024-03-25 10:44:42

Altına hücum! Kuyumcular taleplere yetişemeyince Darphane gaza bastı: Hem fazla mesai hem çift vardiya

Altın fiyatlarındaki yükseliş talebi artırdı. Vatandaşlar fiyatlardaki artışın devam edeceği beklentisiyle kuyumculara adeta hücum etti. Özellikle İstanbul'da arz-talep dengesi bozulurken, birçok kuyumcu altın bulamama noktasına geldi. Yaşanan gelişmelerin üzerine İstanbul Kuyumcular Odası, Darphane yönetimi ile bir araya geldi. Oda başkanı Mustafa Atayık, Darphane’nin hafta sonu fazla mesai yaptığını, pazartesiden itibaren de çift vardiyaya geçtiğini söyledi.

Finans 2024-03-13 07:54:51

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında çifte rekor! Gram altın ons altın gaza bastı: Kuyumcu önünde sıra oluştu, ‘Kapalıçarşı’ya koşarak gitsek 3 liralık fark oluyor…’

Son dakika: Altın fiyatları ABD Merkez Bankası Fed rüzgârına kapıldı. Ons altın tarihi boyunca gördüğü en yüksek seviyeye yükseldi. Dolar/TL kuru ve ons altın fiyatındaki rekor gram altın fiyatları için de tarihi zirveyi getirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı yaşanan yükseliş sonrası kuyumcu ve döviz bürolarının önünde sıra oluştuğunu dile getirdi. “Kapalıçarşı’ya ya da kuyumcuya yürüyerek değil, koşarak gitsek arada 3 lira fark ediyor. Yüzde 7’ye yakın bir farklılık oluştu" dedi.

Finans 2024-03-07 07:43:43

Halka arzlar ile yeniden 8 milyonu aşmıştı! Borsada yüzde 40 vergi iddiasına Bakan Şimşek’ten yanıt: ‘Kur Korumalı Mevduat’ örneği ile formülü anlattı

Borsada yatırımcı sayısı halka arzların gaza basması ile 8 milyon sınırını aştı. Yatırımcı sayısı artarken herkesin en çok merak ettiği ‘borsaya vergi mi geliyor?’ iddialarına Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yanıt verdi. Bakan Şimşek hisse senedi fonları da dahil olmak üzere fonlara yönelik önceki dönemde alınan yüzde 40'a varan vergi yetkisiyle ilgili olarak "Piyasayı bozacak bir düzenleme gündemimizde değil" dedi.

Finans 04-03-24 12:25

1 Mart itibarıyla doğal gaza zam yapılacak mı? BOTAŞ duyurdu

BORU Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş Genel Müdürlüğü (BOTAŞ) tarafından 'Doğal Gaz Toptan Satış Fiyatlarına' ilişkin açıklama yapıldı. BOTAŞ, 1 Mart 2024 tarihinden itibaren geçerli olan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadığını duyurdu.

Finans 29-02-24 21:14

Şaka yapmak için kaputa yattı; arkadaşı gaza bastı

Beylikdüzü’nde arabanın kaputuna yatarak arkadaşlarına şaka yapmak isteyen genç, sürücünün gaza basmasıyla neye uğradığını şaşırdı.

Yurthaber 27-02-24 12:08

ÖTV muafiyetli araç satışı gaza basınca vergi geliri düştü! Tablo ortaya çıktı, madde madde açıkladı

Ocak ayında toplam vergi geliri yüzde 104 artarak 517 milyar 201 milyona ulaşırken motorlu taşıtlardan alınan vergilere ilişkin de önemli detaylara ulaşıldı. ÖTV muafiyetli araç satışın artmasına bağlı olarak toplam vergi gelirleri içinde otomotivden tahsil edilen ÖTV'nin payı düştü. 2023’te toplamın yüzde 10’u otomotivden alınan ÖTV’den oluşurken Ocak 2024 itibarıyla bu oran yüzde 5,5’e geriledi.

Finans 15-02-24 15:37

Kurum ile İmamoğlu arasında nefes kesen yarış! İstanbul için son anket: Burun farkıyla önde...

31 Mart seçimlerine gün gün yaklaşırken sahada çalışmalarına devam eden adaylarla birlikte anket şirketleri de gaza bastı. Yapılan çalışmalar İstanbul'da yoğunlaştı. Kafa kafaya geçmesi beklenen yarış için yayınlanan anketler yakından takip ediliyor. Diğer anketlerde olduğu gibi son ankette de Kurum ile İmamoğlu arasındaki fark gözlerden kaçmadı. İşte İstanbul'da son durum...

Haber 15-02-24 11:43

Elektrik ve doğal gaza zam gelecek mi? DMM'den Fatih Karahan açıklaması

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın ilk enflasyon raporu sunumunun ardından elektrik ve doğal gaza zam geleceği iddia edilmişti. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden konuyla ilgili açıklama geldi.

Finans 09-02-24 09:51

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden elektrik ve doğal gaza 'zam' açıklaması!

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 'Elektrik ve doğal gazda seçimden sonra yüzde 150- 200 arası zam bekleyebiliriz' dedi iddiasının doğru olmadığını açıkladı.

Haber 09-02-24 01:15

İstanbul için çarpıcı 6 anket! İmamoğlu mu önde Kurum mu? 'Çanlar o isim için çalıyor' diyerek son oranları paylaştı

31 Mart akşamı yaklaşırken anket firmaları gaza bastı. Türkiye'de en çok merak edilen illerin başında ise Megakent İstanbul geliyor. İmamoğlu mu kazanacak yoksa Kurum mu? sorusuna yanıt arayan Optimar araştırma şirketi 6 farklı anket yayınladı. Optimar Başkanı Hilmi Daşdemir verileri tek tek açıklarken, "Çanlar Ekrem İmamoğlu'nun gideceği yönünde" ifadesini kullandı. İşte anketlerin sonuçları...

Haber 05-02-24 09:54

Doğal gaza şubatta zam gelecek mi? BOTAŞ'tan açıklama

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), şubat ayı doğal gaz tarifesini açıkladı. Açıklamaya göre şubat ayında doğal gaza zam yapılmayacak

Finans 30-01-24 10:58

Gaziantep'te dar gelirli 1500 ailenin evine doğal gaz tesisatı kuruldu

Yüksek hava kirliliği tespit edilen 23 mahallede ısınma sistemlerinin kömürden doğal gaza dönüştürülmesiyle kirlilik azaldı.

Yurthaber 16-01-24 11:52

Doğal gaza zam gelecek mi? Milyonların merak ettiği soruyu Bakan Alparslan Bayraktar canlı yayında yanıtladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Yeni gaz keşifleri olacağını söyleyen Bakan Bayraktar "Enerjide vatandaşımızı desteklemeye devam edeceğiz. Doğal gaz zammı planlamıyoruz." ifadelerini kullandı.

Finans 11-01-24 21:52

Bursa'da aksiyon sahnelerini aratmayan görüntüler

Bursa'da lüks minibüsün sürücüsü ters şeritten gelip park halindeki otomobillere çarptı. Kazayı gören otomobil sahibi dışarı çıkıp aracına çarpan sürücüyü durdurmak istedi. Bu esnada gaza basan sürücü otomobil sahibinin üzerine sürdüğü araçla kaçıp kayıplara karıştı. Aksiyon filmlerini aratmayan sahne hem güvenlik, hem de vatandaş kamerasına yansıdı.

Haber 08-01-24 11:31

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy parıl parıl parıldıyor! Son 2 maçta da gol atan genç oyuncu gaza bastı gidiyor...

Beşiktaş'ın genç yeteneği Semih Kılıçsoy yine attı. Kasımpaşa mücadelesinde de fileleri havalandıran genç oyuncunun performansı sosyal medyada gündeme oturdu. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen güçlü fiziğiyle dikkat çeken genç oyuncuyu Avrupa'nın birçok kulübü izlemeye aldı.

Spor 05-01-24 21:03

Doğal gaza erişebilen nüfus 71,3 milyona ulaştı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 2023 sonu itibarıyla doğal gaza erişebilen nüfusun bir önceki yıla göre 1,1 milyon artarak 71,3 milyona ulaştığını bildirdi.

Finans 05-01-24 11:10

BOTAŞ açıkladı! Doğal gaza zam gelecek mi? 'Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük fiyat ülkemizde'

Doğal gaza zam olacak mı? Vatandaşlar bu sorunun yanıtını merak ederken beklenen açıklama geldi. BOTAŞ, ocak ayı itibarıyla mesken ve sanayi aboneleri ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi. Öte yandan kurumun internet sitesinde yer alan duyuruda, "Household Energy Price Index (HEPI) fiyatları esas alındığında halen konutlarda, Ukrayna'dan sonra Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğal gaz fiyatı ülkemizde uygulanmaktadır." ifadeleri yer aldı

Finans 29-12-23 11:59

SON DAKİKA | Eyüpsultan’da araç akaryakıt istasyonuna daldı, faciadan dönüldü

Eyüpsultan’da lüks otomobiliyle cadde üzerindeki tramvay yolundan karşıya geçmek isteyen kadın sürücü fren yerine gaza basınca direksiyon hakimiyetini kaybederek akaryakıt istasyonuna daldı. İstasyonda bulunan pompaya çarparak durabilen ve yanmaya başlayan lüks araç itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, muhtemel bir faciadan dönülen kaza sonrası şoka giren kadın sürücüyü ise yakınları güçlükle sakinleştirdi.

Haber 28-12-23 14:59

Tapuda yeni dönem! Çalışmalarda gaza basıldı: 2024 sonunda devreye girecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Türkiye Tapu" uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi hedefleniyor.

Finans 23-12-23 16:00

Emeklilere özel indirim! Yerel seçimler öncesi AK Parti’den yeni çalışma: İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasındaki plan…

Partiler seçim kampanyası çalışmalarında adeta gaza bastı. Türkiye 2024 Mart’taki yerel seçimlere doğru giderken AK Parti’nin seçim kampanyasına ilişkin detaylar da ortaya çıktı. Emeklilere kentlerde verilebilecek özel kartlarla ulaşım, market alışverişi, özel hastane harcamaları gibi başlıklarda indirim sağlanabilir mi? Böyle bir sistem kurulabilir mi? gibi sorulara yanıt arandığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da miting programı belli oldu. Erdoğan 50 ile gidecek.

Finans 21-12-23 16:38

Fren yerine gaza bastı! Feci kaza: Çok sayıda yaralı var

Mersin’in Tarsus ilçesinde piknik yapmak için baraj gölüne giden ailenin içerisinde bulunduğu hafif ticari araç gölete uçtu. Kazada 7 kişi yaralandı.

Haber 20-12-23 18:33

Hem ücretsiz hem sabit tarife! Doğal gaz faturaları için BOTAŞ'tan açıklama

Kasım ayının son günü ile birlikte aralık ayında doğal gaza zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. BOTAŞ yaptığı açıklamada yeni ayda mesken ve sanayi aboneleri ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz desteğinin Nisan 2024'e kadar uzatıldığını açıklamıştı.

Finans 30-11-23 11:29

Benzin istasyonunda korku dolu anlar! Aracın altında kalmaktan kıl payı kurtuldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde ailesinin mola verdiği bir benzin istasyonunda bir çocuk sürücü vitesi yanlışlıkla geri alıp gaza basınca araç bir anda geriye fırladı. Aracı durdurmak için hareket eden babanın son anda araç altında kalmaktan kurtulduğu ve yürekleri ağza getiren o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber 21-11-23 15:43

Bir ilde heyecan yaratan gelişme! Esrarengiz sıvı o iddiayı gündeme taşıdı: 'Bahar aylarında yerin altından adeta fışkırıyor'

Sivas'ta bir köyde petrol heyecanı yaşanıyor. 2 bin metredeki bir köyde yıllardır var olan ve petrole benzediği iddia edilen esrarengiz sıvının ateşle birleştiğinde yandığı öne sürüldü. Köy muhtarı Erhan Betaş, "Şuan güz ayında olduğumuz için sudaki karışım biraz zayıf ancak bahar aylarında çok daha belirgin bir hal alıyor. Gaza benzer bir görüntüsü var. Araştırılıp ülke ekonomisine kazandırılmasını istiyoruz" dedi.

Haber 13-11-23 11:07

Galatasaray'a Chelsea'den sol bek geliyor! Sarı-kırmızılılar devre arası için transfer görüşmelerinde gaza bastı

Galatasaray'da performansı eleştiri konusu olan İspanyol sol bek oyuncusu Angelino'nun takımdan ayrılacağı öne sürüldü. 6 milyon euroluk satın alma maddesi bulunan yıldız oyuncunun opsiyonunun devreye girmesine yalnızca 4 maç kaldı. Kadroda düşünülmeyen Angelino için Okan Buruk'un yeni bir plan yaptığı iddia edildi. Angelino yerine gelecek isim ise şimdiden belli...

Spor 03-11-23 08:45

Oğluyla tartışan adam fren yerine gaza basınca iş yerine böyle daldı

Antalya'nın Alanya ilçesinde oğluyla tartışan adam kapı açıkken hareket edip gaz ile freni karıştırınca sokak üzerindeki iş yerine daldı. Sürücünün hafif şekilde yaralandığı kaza anları güvenlik kamerasına anbean yansırken araç hareket halindeyken genç adamın aracı durdurmaya çalışıp kazadan kıl payı kurtulduğu anlar da kayda girdi. Yapılan kontrolde sürücünün ehliyet kaydına rastlanmadığı bildirildi.

Haber 28-10-23 09:15

Otomobili park ederken fren yerine gaza bastı! Kardeşine çarptı

Muğla’nın Milas ilçesinde otomobilini park etmeye çalışan şahıs fren yerine gaza basınca olanlar oldu. Otomobil sürücüsü arabayı park ederken otizmli kardeşine çarptı.

Haber 16-10-23 16:28

Trabzon'da sürücüsünün fren yerine gaza bastığı otomobil iş yerinin vitrinine çarptı

Trabzon'da, park etmek isteyen sürücünün fren yerine gaza bastığı otomobil iş yerinin vitrinine çarptı.

Yurthaber 11-10-23 14:57

Konya'da anne ve babasını katletmişti! İlk kez hakim karşısına çıktı, akılalmaz sözler: 'Beni gaza getirdiler'

Konya'da 26 yaşındaki Mücahit Mustafa Çoban, anne ve babasını öldürmüştü. İlk kez hakim karşısına çıkan Çoban, "Arkadaşlarımdan başka bir olay nedeniyle tabanca aldım, beni gaza getirdiler o yüzden yaptım" dedi.

Haber 10-10-23 14:24

Son dakika: Sanayide kullanılan doğal gaza zam geldi!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) ekim ayı doğal gaz satış tarifesini açıkladı. Sanayi ve KOBİ'lerin kullandığı doğal gaza yüzde 20 zam yapıldı.

Haber 01-10-23 00:21

Fatih’te ilginç kaza: Gaza fazla basan sürücü başka bir aracın üzerine çıktı

Fatih’te bir sürücü, park halindeki aracını çıkarmak isterken gaza fazla yüklenince arkasındaki park halindeki başka aracın üzerine çıktı.

Yurthaber 28-09-23 15:41

Beylikdüzü’nde aracının freni yerine gaza bastı iş merkezinin bahçesine uçtu: Kaza anı kamerada

Beylikdüzü’nde sabah namazı sonrası aracıyla eve dönen yaşlı adam cami önünde fren yerine gaza basınca iş merkezi bahçesine düştü.

Yurthaber 15-09-23 09:58

Bir anlık gaza geldi, vücuduna bastığı steroid iğnesi hayatının hatası oldu! Ünlü olma hayalleri kurarken kabusu yaşadı

26 yaşındaki Serkan Aydınlı, vücut geliştirme yarışmasına katılıp derece almak, tanınmak istiyordu. Bunun için gaza geldi ve stereoid iğnesi kullanmak istedi. Doktorlar Aydınlı'yı uyardı ancak o uyarılara kulak ardı etti ve çok geçmeden hayatı tam bir kâbusa döndü. Mevcut kasları da yağa dönüşen Aydınlı'nın psikolojisi bozuldu, bir buçuk yılda 100'den fazla kilo aldı. Obez olan Aydınlı sporu da bırakmak zoruna kaldı. Aydınlı'nın ve doktorunun çok ciddi uyarılar var...

Haber 13-09-23 11:33

Fren yerine gaza bastı! Otelin camından...

Iğdır'da bir otomobil sürücüsü aracını park ederken yanlışlıkla fren yerine gaza basınca otele daldı. Araç, otelin camından içeri girdi. Olay esnasında otelin dinlenme bölümündeki müşteriler cam kırıklarından yaralandı.

Haber 11-09-23 19:07

Son dakika: Fenerbahçe'de çok beklenen 6 numara transferi bitiyor! Yıldız ismin menajeri İstanbul'a geliyor...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'de 3'te 3 yaparak milli araya lider giren Fenerbahçe'de transfer için gaza basılmıştı. Bu sezon birçok önemli ismi kadrosuna katan sarı - lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın talebi doğrultusunda 6 numara transferine odaklanılmıştı. Gündeme gelen isimler arasında yer alan Al Musrati'nin menajerinin İstanbul'a davet edildiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 11-09-23 08:42

Ünlü sanatçı Sümer Ezgü trafik kazası geçirdi!

Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü öğle saatlerinde Antalya'nın Korkuteli ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Yan yatan araçtan çıkan Ezgü ve ailesi kazayı yara almadan atlattı. Kaza anını anlatan sanatçı, " Yokuş aşağı inerken hızım 70-80 kilometre civarındaydı. Bir anda araç yalpalamaya başladı. Biraz gaza bastım ama toparlamadı ve yola devrildik. Hiçbirimizde sıkıntı yok." dedi.

Haber 04-09-23 19:07

Son dakika: Galatasaray iki transferi birden bitirdi! Premier Lig'den gelecek yıldızlar için TFF'de lisans kaydı açıldı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda yer alan Galatasaray'ın bu geceye kadar kadro listesinin bildirimini yapması gerekiyordu. Orta saha takviyesi için gaza basan ve uçak kaldıran sarı - kırmızılıların Türkiye'ye getireceği ismin Tanguy Ndombele olduğu ortaya çıktı. Yıldız futbolcu için TFF'de lisans kaydı açıldı. Galatasaray, Ndombele'nin yanı sıra Tottenham'dan bir transferi daha bitirdi. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 15:40

Son dakika: Fenerbahçe'den kulüp rekoru kıracak teklif! Cengiz Ünder'i geride bırakacak yıldız...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Ankaragücü'nü 1-0 mağlup eden ve 3'te 3 yaparak milli araya giren Fenerbahçe, transfer için gaza bastı. Orta sahaya takviye yapmayı planlayan sarı - lacivertlilerde gündeme birçok önemli futbolcu gelmişti. Bu isimlerden biri de Braga'da forma giyen Al Musrati'ydi. Fenerbahçe'nin Libyalı futbolcuya teklifi ise ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 11:57

Beşiktaş mı Galatasaray mı derken, düğüm çözüldü! İşte Sergio Ramos'un yeni adresi...

Trendyol Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ederken, transfer döneminin sonuna yaklaşılmasıyla beraber takımlar takviyelerini sürdürmek için gaza bastı. Türkiye'den Beşiktaş ve Galatasaray ile adı sıkça anılan dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos'un geleceği ise belli oldu. Sarı - kırmızılılar ile yaptığı görüşmelerden sonuç alamayan İspanyol stoper, eski takımına geri döndü. İşte detaylar...

Spor 04-09-23 08:49

Son dakika: Süper Lig devi sözünü tuttu, dünyaca ünlü stopere son teklifini yaptı! Sözleşmesi ortaya çıktı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi eleyerek adını gruplara yazdıran Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag'ın bulunduğu gruptan başarıyla yükselmeyi hedefleyen sarı - kırmızılılarda gözler transfere çevrildi. Savunma hattına takviye yapmayı planlayan Aslan'da gündeme Sergio Ramos ismi gelmişti. Galatasaray, bu transferde gaza bastı. İşte detaylar...

Spor 02-09-23 13:32

Galatasaray Juventus'un yıldızı Paul Pogba'yı sağlık kontrolünden geçirdi, transferden vazgeçti!

Transfer temaslarına hız kesmeden devam eden Galatasaray'da orta saha mevki için gaza basılırken, gündeme gelen isimlerden olan Paul Pogba için çok konuşulacak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 01-09-23 22:14

SON DAKİKA | Doğal gaza Eylül'de zam var mı? BOTAŞ, abone tarifesi netleşti

Son dakika: Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), Eylül ayı tarife tablosunu yayımladı. Buna göre elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı bildirildi.

Finans 01-09-23 00:18

Otobüs terminalinde faciadan dönüldü! Korku dolu anlar kamerada

Mersin'de otobüs terminalinde sürücüsünün fren yerine gaza bastığı hafif ticari araç, yolcu bekleme salonuna daldı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, araçta ve bekleme salonunda hasar oluştu. Korku dolu o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 27-08-23 11:30

Talisca transferinde oklar tersine döndü! Beşiktaş'ın ardından Galatasaray atağa kalktı

Beşiktaş, transfer sürecinde isimleri kulüple anılan Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile görüşme yaptıklarını ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirildiğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Galatasaray gaza bastı.

Spor 22-08-23 14:36

Dolandırıcısına trafikte seyir halindeyken rastladı! Yalova'da aksiyon filmlerini aratmayan görüntüler: Kaza yaptırarak kurtulmak istiyorlar

Yalova'da Osmangazi Köprüsü'ne metreler kala bir sürücü trafikte seyir halindeyken iddiaya göre kendisini dolandıran kişileri gördü ve trafikte aksiyon filmlerini aratmayan bir kovalamaca yaşandı. O anlar kameraya yansıdı. Tehlikeli manevralar yaparak takip edilen araç gişeleri geçtikten sonra yol kenarında dururken birden yeniden gaza bastı.

Haber 07-08-23 16:47

Yer: Burdur! Eşini başkasıyla görünce...

Burdur'da otomobilde başkasının yanında boşanma aşamasındaki eşini görünce sinirlenen şahıs şoföre saldırdı. Panikleyen şoför ise gaza basınca 3 otomobil birbirine girdi.

Haber 03-08-23 09:25

Doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ'tan fiyat açıklaması

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), ağustos itibarıyla elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.

Finans 01-08-23 00:34