Gazetecilerin Sorularini Yanitladi Haberleri

Ali Koç'tan olay yaratan ligden çekilme açıklaması! ''Sponsorlarımızdan onay aldık''

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir sohbet toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimali hakkında konuşan Ali Koç'un sözleri olay yarattı.

Spor 2024-03-27 17:52:36

Fransa savaşa dahil mi oluyor? Macron yeni açıklama, 'Kara operasyonu' mesajı

Rusya ve Ukrayna arasında savaş devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Macron, gazetecilerin "Ukrayna’ya asker göndermek ihtimal dışı değil" açıklamasını sorması üzerine "Belki bir noktada Rus kuvvetlerine karşı koyması için kara operasyonu yapılması gerekecek" dedi.

Haber 2024-03-17 18:39:53

Sana börek, kete yaparım ama oy vermem sözleri gündem olmuştu! İmamoğlu ve Mahruze teyze 5 yıl sonra bir araya geldi: Oy tercihini açıkladı

2019 yerel seçimlerinde İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan Mahruze Keleş isimli vatandaşın Ekrem İmamoğlu'na verdiği yanıt gündem olmuştu. İmamoğlu, "Sana börek, kete yaparım ama oy vermem" diyen Keleş'in evini 5 yıl aradan sonra ziyaret etti. Gazetecilerin oy tercihi yönündeki soruya Keleş, İmamoğlu'nu destekleyeceğini ifade etti.

Haber 2024-03-09 20:18:07

Rezan Epözdemir dikkat çeken sözler! Hedefinde Denizbank var: 'Tetikçi ve sözde gazetecilerin paylaşımları ile kamuoyunu manipüle ediyorsunuz'

Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı olayında yarın görülecek duruşma öncesinde çarpıcı bir gelişme yaşandı. Avukat Rezan Epözdemir, Denizbank'ın davayı etkilemek için bazı kişilere manipülatif ve gerçek dışı paylaşımlar yaptırdığını iddia etti. Sosyal medyadan açıklamalar yapan Epözdemir, banka yöneticilerinin işledikleri suçları örtbas etmeye çalıştığını ileri sürdü.

Haber 2024-03-07 22:02:40

Ekrem İmamoğlu'ndan '2028' açıklaması! Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız? sorusuna yanıt verdi: Hadsizlik olur!

İstanbul'da yeniden aday olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına hız verirken; CHP lideri Özgür Özel'in çıkışı sonrası bir anda '2028 Cumhurbaşkanı adaylığı' gündem oldu. Gazetecilerin "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi.

Haber 07-03-24 07:43

Dilan Çiçek Deniz hakkında flaş iddia! Ortalığı ayağa kaldırdı, valeyi işinden etti

Son dönemde yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz hakkında bu defa bomba bir iddia ortaya atıldı. Deniz'in bir mekana gazetecilerin gelmesi ile birlikte ortalığı ayağa kaldırdığı iddia edildi. Deniz'in mekan yetkileriyle karşı karşıya gelmesi sonucu bir vale işinden oldu.

Magazin 06-03-24 15:30

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a yanıt: Çok acemice sözler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye'de bulunan Kazım Karabekir Cemevi'ni ziyaret etti. Özel ve İmamoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'un katıldığı programda 'Sen burayı yarı zamanlı belediyecilik yaparak yönetemezsin' sözlerine İmamoğlu'ndan yanıt geldi.

Haber 01-03-24 18:30

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis'te sağlıkla ilgili kanun teklifini değerlendirdi!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Koca, "Sağlık Bakanlığının, ruhsatlandırma süreci uzun olduğu için ilaçları analiz etmeden piyasaya süreceği" iddialarına ilişkin, "Analizlerin ortadan kaldırılma durumu söz konusu değil." dedi.

Haber 15-02-24 20:15

Erdoğan'dan 31 Mart öncesi '28 Mayıs'taki seçimleri hatırlattı: Bazıları siyaset sahnesinden tamamen silinecekler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE ve Mısır ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazılarının siyaset sahnesinden tamamen silindiğini göreceğiz" diye konuştu.

Haber 15-02-24 13:16

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'rahatsızız' diyerek duyurdu: AYM'nin aldığı kararları hazmedemiyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündem olan Mısır ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Birbirinden önemli konulara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'yle irtibatlı olduğu gerekçesiyle ihraç edilen 450 hakim ve savcının Danıştay tarafından göreve iade edilmesine tepki gösterdi. Erdoğan, "Ayrıca Anayasa Mahkemesi’nin almış olduğu bu kararları hazmedemiyorum." dedi. İşte Erdoğan'ın açıklamaları...

Haber 15-02-24 12:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Sisi mesajı! Yeni bir dönem resmen başladı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yıl aradan sonra ilk kez Mısır'ı ziyaret etmesi tüm dünyada yakından takip edildi. Erdoğan, Mısır dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan "Artık Türkiye-Mısır ilişkilerinde yeni bir dönem başladı diyebilir miyiz?" sorusuna da yanıt verdi. Erdoğan'ın Sisi mesajı dikkat çekti.

Haber 15-02-24 12:55

AK Parti'den YRP'ye kritik ziyaret! İstanbul ve Ankara'da aday çıkaracak mısınız? sorusuna yanıt

İttifak görüşmelerinin devam ettiği AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında son görüşme dün akşam saatlerinde yapıldı. Görüşmede son rötuşların yapıldığı belirtildi. YRP Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, gazetecilerin "İstanbul, Ankara ve İzmir'den belediye başkanı adayı çıkaracak mısınız?" sorusu üzerine genel başkanlarının kararını işaret etti.

Haber 02-02-24 07:33

'Komünist başkana' canlı yayında soru yağmuru! Maçoğlu'nun Kadıköy adaylığı Ne alakası var diyerek sorgulandı

31 Mart yerel seçimlerinin en dikkat çeken adaylarından biri de 'komünist başkan' Fatih Mehmet Maçoğlu. Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun Türkiye Komünist Partisi'nin Kadıköy adayı olması geniş yankı uyandırdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlamak üzere Halk TV'ye çıkan Maçoğlu soru yağmuruna tutuldu. 'Neden Kadıköy?' sorusu tekrar tekrar sorulan canlı yayın sosyal medyada gündem oldu.

Haber 09-01-24 10:42

İmamoğlu'ndan yerel seçim mesajı! İstanbul'daki adaylar için tarih verdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Büyükada'da katıldığı cami açılışında yerel seçimle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, "Umarım yıl bitmeden hızlıca, bu üç ayda en güçlü şekliyle adaylar belirlenir" diye konuştu.

Haber 22-12-23 16:12

İlk açıklaması merak edilen İmamoğlu'ndan 'Akşener' sorusuna çok konuşulacak yanıt! Ben o defteri kapadım

Son günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile aralarındaki gerginliğin yükseldiği iddialarıyla gündemde olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "dönemin modası" çıkışıyla dikkat çekti. İmamoğlu "Onlara bu modanın tutmadığını İstanbullular çatır çatır gösterecek" sözleriyle de yerel seçimlere yönelik mesaj verdi. Gazetecilerin Akşener'in sözlerini sorması üzerine ise İmamoğlu "Ben o defteri kapadım" dedi.

Haber 20-12-23 13:35

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yapay zeka versiyonundan ilginç soru! Görüntülere kendisi bile şaşırdı... Bu benim ilk dublörüm

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yıllık bir etkinlik sırasında kamera karşısına geçerek gazetecilerin ve vatandaşların sorularını yanıtladı. 'Yılın Özeti' isimli programda ilginç anlarda yaşandı. Rusya lideri Putin, yapay zeka tarafından yaratılmış bir versiyonun dublör sorusuna yanıt verdi. Putin yapay zeka versiyonunun gerçekliği karşısında şaşkına döndü.

Trend 15-12-23 11:26

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak hastane çıkışında yanıtladı: Ligler ne zaman başlar?

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Halil Umut Meler'in tedavi gördüğü hastanede kendisine yaptığı ziyaretin ardından hasten çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yaşanan olayın herkesi derinden üzdüğünü dile getiren Bakan Bak, kendisine yöneltilen "Ligler ne zaman başlar" sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 12-12-23 14:06

Liderler bir araya geldi, gözler Ankara'ya çevrildi! Erdoğan ile Bahçeli'den kritik görüşme

Ankara'da gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmesine çevrildi. Erdoğan'ın görüşme öncesi gazetecilerin Bahçeli ile görüşmeye dair sorusuna verdiği tepki dikkat çekmişti. Liderler Beştepe'de bir araya geldi.

Haber 29-11-23 15:43

SON DAKİAKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken Türk Lirası yorum! 'Süreç sona gelmiştir'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir dönüşü uçakta gazetecilerin ekonomiye dair sorularını da yanıtladı. "Bizim uyguladığımız dezenflasyon programı çok büyük ihtimalle Lira’da reel olarak bir değerlemeye sebep olabilir. Yani Türk Lirası’nın reel olarak değer kaybettiği süreç sona gelmiştir" diyen Erdoğan dezenflasyona dikkat çekti.

Finans 22-11-23 13:08

Korku dolu anlar kamerada! Gazetecileri çağırıp yaptığı şoke etti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ilginç bir intihar girişimi yaşandı. Ailevi sorunları olduğu öğrenilen Şeref B., gazetecileri arayarak intihar edeceğini haber verdi. Gazetecilerin olay yerine gitmesiyle Şeref B., ayağına kum torbası bağlayıp denize atladı. Şeref B.'yi olay yerindeki gazeteciler kurtardı. İşte detaylar...

Haber 21-11-23 13:59

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yargıtay-AYM krizi için dikkat çeken sözler: 'Her ikisiyle de görüşürüm'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. İsrail'in Gazze'ye saldırılarına ilişkin konuşan Erdoğan, "Hamas bir terör örgütüdür diyelim istiyorlar. Hayır, terör örgütü değildir. Topraklarını koruma mücadelesi veren, vatanları için savaşan insanlardır." ifadelerini kullandı. Yargıtay-AYM krizi ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Gerekirse her ikisiyle de görüşürüm" açıklamasında bulundu.

Haber 12-11-23 13:15

CHP'deki değişim sonrası merak ediliyordu! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan açıklama geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'de yaşanan değişim sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. 'Yerel seçimde ittifak olacak mı?' sorusuyla ilgili olarak "Değişim olunca diye bir eşleştirme yapmadım her zaman ittifakın olabileceğini savundum. Yeni görüşmelerin söz konusu olduğunu düşünüyorum" dedi. Açıklamasının devamında Ümit Özdağ'a da yanıt veren İmamoğlu yerel seçimde Cumhur İttifakı'nın çıkaracağı aday ile ilgili olarak "Rakibimin kim olduğunu biliyorum" dedi.

Haber 07-11-23 14:05

WhatsApp mesajıyla duyurdu! Eren Erdem görevinden ayrıldı

CHP'de Özgür Özel'in Genel Başkan olmasının ardından ilk istifa haberi geldi. CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Eren Erdem görevinden ayrıldığını belirtti. Erdem istifa haberini gazetecilerin olduğu WhatsApp grubuna gönderdiği mesajla duyurdu.

Haber 06-11-23 15:02

Lübnan-İsrail sınırında kaos! 6 gazeteci mahsur kaldı...

İsrail-Lübnan sınırında İsrail ordusunun devam eden ateşi nedeniyle 9 kişi bir süre mahsur kalmıştı. Mahsur kalan 9 kişiden 6'sının gazeteci olduğu bildirilirken, Lübnan resmi ajansı NNA'dan gazetecilerin kurtarıldığı bilgisi aktarıldı.

Haber 19-10-23 22:43

Korku dolu anlar! Türk gazetecilerin yanına roket düştü: O kadar yakınımıza düştü ki...

Gazze sınırına 1 kilometre mesafede bulunan Sderot kentine roket düştü. Roketin düştüğü sıralarda aralarında Türk gazetecilerin bulunduğu basın kafilesi büyük korku yaşadı. Roket saldırısı sonrası yaşanan kaos saniye saniye kaydedildi.

Haber 19-10-23 17:26

Son dakika: İsrail-Gazze sınırında Türk gazetecilerin yakınına füze düştü!

Son dakika haberi: İsrail-Gazze sınırında Türk gazetecilerin bulunduğu alana füze düştü. Saldırıda iki Türk gazeteci hafif yaralandı. Bölgede görev yapan Adem Metan korku dolu anların görüntülerini paylaştı.

Haber 17-10-23 19:38

İllere göre ara tatil uygulaması! Milli Eğitim Bakanı Tekin'in açıklaması sonrası gündeme gelmişti, çalışma başlatıldı

Ara tatil uygulamasının geleceğiyle ilgili milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Benim kişisel kanaatim, Türkiye çapında değil bölgesel olarak uygulanabilir" ifadelerini kullanmıştı. Bakanlığın, ara tatillerin bölgelere ve illere göre yapılması için çalışma yaptığı iddia edildi.

Egitim 17-10-23 14:09

Bahçeli'den haritalı tepki! Bu dikkat çekicidir diyerek açıkladı: Amerikalı dayılarına....

MHP lideri Devlet Bahçeli eğitim ve öğretim yılı açılış töreninde gazetecilerin sorularını yanıtladı. İsrail Filistin çatışmasına değinen Bahçeli, "Gazze'ye saldırılardan üzüntü duyuyoruz. Şu an Gazze'de insanlık dışı bir muamele var. Su yok, gıda yok..." ifadelerini kullandı. Bahçeli harita göstererek Filistin'in yok edilmek istendiğini açıkladı ve, "İsrail’in aklını başına alması ve Amerikalı dayılarına güvenmemesi lazım." dedi.

Haber 14-10-23 14:42

Meral Akşener’den Erdoğan’a ‘ittifak’ yanıtı! ‘Gelin siz de aynı bizim gibi…’

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti'ye 'ittifak' çağrısına Meral Akşener'den jet yanıt geldi. Erdoğan, AK Parti grup toplantısının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlarken ittifak konusunda "İYİ Parti'ye kapımız açık" demişti. İYİ Parti lideri de yanıtında Erdoğan'a bir çağrıda bulundu.

Haber 11-10-23 14:52

Bahçeli'den dikkat çeken açıklamalar; 29 Ekim emekli ikramiyesi, yerel seçimler...

TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem 2. Yasama Yılı 1 Ekim itibarıyla resmen başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli'de Meclis'te katıldığı resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. 29 Ekim'de emeklilere ikramiye verilecek mi? Yerel seçimlerde AK Parti ile MHP ortak aday çıkaracak mı? Özellikle ısrarcı olduğu bir il var mı? İşte Bahçeli'nin yanıtları...

Haber 01-10-23 20:26

'Rezillik' tepkisi gündem olmuştu! Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Bazen hata yapanları...'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, temel atma törenine katılımın azlığından şikayet ederek, CHP Sultangazi ilçe Başkanı Kemal Avseren'e gazetecilerin önünde, "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan rezillik" diyerek tepki göstermişti. İmamoğlu bugün bu tepkisinin sorulması üzerine, "Bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor. CHP her zaman yanımızda. Biz aileyiz, bir aradayız. Çok güçlüyüz" dedi.

Haber 28-09-23 12:59

Ekrem İmamoğlu gazetecilerin önünde CHP ilçe Başkanı’na tepki gösterdi: ‘Rezillik!’

CHP’de Ekrem İmamoğlu ile ilçe teşkilatı arasında yaşanan sorunlar gün geçtikçe su yüzüne çıkmaya devam ediyor. İmamoğlu son olarak gazetecilerin önünde CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'e tepki gösterdi. Törene katılımın az olduğuna dikkat çeken İmamoğlu, Avseren’e dönerek , "Sen kendi üyene burada büyükşehir belediyesinin temelini duyurmuyorsan, rezillik" şeklindeki sözlerle tepkisini dile getirdi.

Haber 27-09-23 13:35

Ekrem İmamoğlu'ndan 'kuraklık' açıklaması! 'Bu sene için susuzluk...'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kuraklık tehlikesi ve yerel seçimlerdeki ittifaklara ilişkin açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, “Mevsimsel olarak yağış zamanı geliyor, bekliyoruz. Tabi ki suyla ilgili bir alarm var. Ama bu sene için susuzluk diye bir durumla karşı karşıya değiliz” dedi. İmamoğlu'nun, yerel seçimlerdeki ittifaklara ilişkin soruya verdiği yanıt ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 21-09-23 13:48

Son dakika | Erdoğan, 'Cezasız kalmayacak' diyerek tepki gösterdi! CHP'li Sezgin Tanrıkulu için çok sert sözler

Son dakika haberi: Hindistan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve değerlendirmesinde bulundu. İYİ Parti'nin yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracağını açıklaması ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yeniden aday olma isteğiyle ilgili de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TSK'ya yönelik iddialarıyla gündem olan CHP'li Sezgin Tanrıkulu'na tepki gösterdi. Erdoğan yaptığı açıklamada "Hakaret, iftiralar cezasız kalmayacak" dedi.

Haber 11-09-23 15:00

Ali Sabancı ve Vuslat Sabancı sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama! Sevenleri hastanede ziyaret etti

Yunanistan’ın Leros Adasın’da denizde kaza yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı’nın tedavileri İstanbul’da özel bir hastanede sürüyor. Çifti sevenleri hastanede ziyaret etti. Çifti hastanede ziyaret eden Güler Sabancı gazetecilerin yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili sorusuna "Çok şükür" dedi.

Haber 26-08-23 14:02

14 yaşındaki kız dedesini bıçakladı! Gazetecilerin sorusuna bu yanıtı verdi: ‘Boks da yapayım mı sana’

Konya’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 14 yaşındaki kız, 66 yaşındaki dedesini bıçaklayarak yaraladı. Olayın ardından kaçan genç kız yakalandıktan sonra sağlık kontrolü için getirildiği hastanede görüntülendi. Gazetecilerin neden yaptın sorusuna ise verdiği yanıtla herkesi şaşırttı. Dedesini bıçaklayan kız gazetecilere “Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana” şeklinde karşılık verdi. İşte ilginç olayın detayları…

Haber 22-08-23 07:41

Mansur Yavaş'ın yerine Levent Gök iddiası gündem olmuştu! CHP'den açıklama geldi

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken CHP'nin Ankara için Mansur Yavaş yerine Levent Gök'ü aday göstereceği iddiası gündem oldu. CHP Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Levent Gök iddiasına yanıt vererek mahalli seçimlerde tarih yazacaklarını yineledi.

Haber 21-08-23 17:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sokak hayvanları hakkında flaş mesaj! Sokaklarımızı güvenli hale getirmek görevimiz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan ziyareti dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sokak hayvanları, Putin ile yüz yüze görüşme ve İstanbul için kentsel dönüşüm konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Haber 21-08-23 14:15

Ronaldo, Benzema ve Neymar! Bu işin sonu nereye varacak? Arabistan'daki transfer rüzgarını usta isimlere tek tek sorduk

Suudi Arabistan ekipleri yıldız transferlerine hız kesmeden devam ederken, son olarak Jorge Jesus'un ekibi Al Hilal, PSG'nin 31 yaşındaki süper yıldızı Neymar'ı kadrosuna kattığını duyurmuştu. Ronaldo, Benzema, Mane, Firmino ve son olarak Neymar gibi birçok yıldız Arap yarımadasında buluşurken, futbolda yaşanan Arap rüzgarını usta gazetecilere sorduk. İşte usta gazetecilerin gözünden futbolda Arap rüzgarı ve etkileri...

Spor 16-08-23 14:32

SON DAKİKA | Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyunda 7 aracın karıştığı trafik kazası! 2'si gazeteci 4 yaralı

Son dakika haberi: Erzincan-Tunceli Kavşağı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyunda 7 aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Gazetecilerin bulunduğu minibüsün de karıştığı kazada 2’si gazeteci olmak üzere 4 kişi yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Haber 05-08-23 15:21

Erdoğan'dan cuma namazı sonrası muhabirlere ikram! 'Kameramanları unutmayın' diye de uyardı... 'Eyyam-ı Bahur' detayı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazını İstanbul'daki Keremler Aydınlar Camii'nde kıldı, ardından gazetecilerin sorularını yanıtlandırdı. Basın açıklamasının ardından ise muhabirleri Erdoğan'ın dondurma sürpriziyle karşılaştı. Eyyam-ı Bahur sıcakları Erdoğan ile gazeteciler arasında geçen diyalogda da eksik olmadı. Erdoğan dondurma ikramında kameramanların unutulmamasını istedi.

Haber 04-08-23 15:09

Rodos'taki orman yangınını görüntüleyen Türk gazetecilere bıçaklı saldırı! Küfürler yağdırırken aracın bagajına koştu ve...

Yunanistan'ın Rodos adasında geçtiğimiz haftadan beri devam eden orman yangınlarını görüntülemeye giden Türk gazeteciler bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırganın arabanın bagajından bıçağı alıp Türk gazetecilerin üzerine hamle yaptığı anlar kameraya yansıdı.

Haber 28-07-23 08:43

Gizli toplantı sonrası İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu ilk kez bir araya geldi! Gerilim yaşandı mı? İlk açıklama o isimden geldi

CHP'de 'değişim' tartışmaları yaşanırken Ekrem İmamoğlu'nun CHP'nin önde gelen isimleriyle gerçekleştirdiği toplantının sızması gündem olmuştu. Yaşanan kriz sonrasında Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu, partinin belediye başkanları toplantısından bugün ilk kez bir araya geldi. 4,5 saat süren toplantının ardından ilk açıklama ise Yılmaz Büyükerşen'den geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, gazetecilerin "Bir gerilim yaşandı mı?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 22-07-23 15:07

Erdoğan ‘boş evlere vergi gelebilir’ demişti! Özgür Demirtaş uyardı: ‘Kötü sonuçlanır…’

Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turu sonrasında dün uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, boş evlere vergi gelebileceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından Prof. Dr. Özgür Demirtaş, polisiye tedbir dışında müdahelenin zor olduğunu dile getirerek, "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Finans 22-07-23 11:33

Merkez Bankası faiz kararı öncesi Erdoğan’dan dikkat çeken sözler: ‘Tavizsiz uygulayacağız’ diyerek çok net mesaj verdi: ‘Rasyonel politika’ vurgusu

NATO zirvesinin ardından uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkez Bankası’nın 20 Temmuz’daki faiz kararı öncesinde dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yeni dönemde ekonominin ehil kadroların elinde olduğunu dile getiren Erdoğan, TCBM’nin rezervlerine de değindi ve, “Ekonomi programımızı, belirlediğimiz hedeflerimiz doğrultusunda tavizsiz uygulayacağız” dedi.

Finans 13-07-23 13:51

Kira uyuşmazlıklarında yeni dönem! Bakan Tunç tarih verdi, zam sınırlamasıyla ilgili net konuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira uyuşmazlıklarında arabuluculuğun 1 Eylül’de başlayacağını açıkladı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Tunç, "Zam konusunda yüzde 25 sınırı var. Sözleşme olduğu için yüzde 25’i geçemez" diye konuştu. Tunç, 'Site aidatıyla ilgili bir çalışma var mı?’ sorusuna da yanıt verdi.

Finans 04-07-23 12:22

AYM'den gazetecilerin kıdem tazminatı hakkı için dikkat çeken karar! 5 yıl sınırı iptal edildi

Anayasa Mahkemesi, gazetecilerin kıdem tazminatı ile ilgili dikkat çeken bir karara imza attı. AYM, gazetecilere kıdem tazminatı ödenmesi için "meslekte en az 5 yıl çalışmış olma şartını" düzenleyen kanun hükmünü iptal etti. İşte detaylar...

Haber 14-06-23 14:51

Sosyal medya Uğur Dündar'ın Kılıçdaroğlu'na sorduğu 'istifa' sorusunu konuşuyor! 'Kimsesiz çocuklar gibi yalnız bıraktınız'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçimden sonra ilk kez bir canlı yayına katılarak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Açıklamaları merakla takip edilen Kılıçdaroğlu'na, özellikle gazeteci Uğur Dündar'ın sorduğu bir soru sosyal medyada gündem oldu ve çok konuşuldu. Dündar'ın Kılıçdaroğlu'na yönelttiği o soru ise "Yurttaşlarımızı, seçmenleri 1-2 meslekdaşımızla kısa görüşmelerin dışında, adeta cami avlusuna terk edilmiş kimsesiz çocuklar gibi yalnız bıraktınız. Niçin bunu yaptınız?" idi.

Haber 10-06-23 10:26

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek resmen açıkladı! Fenerbahçe derbisinde kupa stada gelecek mi?

Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek İstanbul'a gelmelerinin ardından İstanbul Havalimanı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Fenerbahçe centilmen bir takım. Herhalde bizi alkışlayacaklardır." diyen Özbek, şampiyonluk kupasının Fenerbahçe derbisine stada getirilip getirilmeyeceği konusuna da son noktayı koydu. İşte detaylar...

Spor 31-05-23 03:13