Gazze Refah Sinir Kapisi Haberleri

Bakan Fidan ve Mısırlı mevkidaşından önemli açıklamalar! 'Bu gerginliğin yayılma ihtimali var'

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısırlı Mevkidaşı Samih Şükri ile ortak basın toplantısında konuştu. Önemli açıklamalar yapan Bakan Fidan "Görüşmemizde Gazze'de yapılması gerekenlerin altını çizdik. Yardımların Refah sınır kapısına ulaşması için yoğun çalışıyoruz. Gazze krizi çözülmezse böyle krizler artarak devam eder" derken Şükri "İran-İsrail gerilimi ile ilgili olarak, bu savaşın bu çatışmaların bu gerginliğin yayılma ihtimali var. Bütün araçlarla gerilimin büyümemesi için çalışıyoruz" dedi.

Haber 2024-04-20 13:15:54

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken 'Fatih Erbakan' ayrıntısı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın programında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasındaki 'Gazze' mesajı dikkat çekti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı. Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıkarken Erdoğan'ın bayramlaştığı isimler arasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın olmaması dikkat çekti.

Haber 2024-04-10 18:08:13

Türkiye'den İsrail'in Refah saldırılarına sert tepki: 'Bu harekat planın bir parçası'

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Mısır'ın Refah kentine yaptığı saldırılara tepki gösterdi. Bakanlığın açıklamasında "Bu harekatı, Gazze halkını kendi topraklarından sürme planının bir parçası olarak değerlendiriyoruz” dendi.

Haber 2024-02-12 13:46:30

İsrail'in Gazze'deki katliamları hız kesmeden devam ediyor! Refah'ta ambulanslar yetersiz kalıyor... Dünyadan tepki yağıyor

İsrail'in Gazze Şeridi'nin güneyinde, Mısır sınırına yakın bölgesi Refah şehrine düzenlediği saldırılarda yararlıları taşımak neredeyse imkansız hale geldi. Ambulansların yetersiz kaldığı Refah'taki İsrail katliamına da dünyadan tepki yağmaya başladı. ABD Başkanı Joe Biden dahi Netanyahu'yu Refah konusunda uyardı.

Haber 2024-02-12 11:31:16

İsrail durmuyor! Gazze'ye yeni operasyon sinyali, o bölgeyi işaret etti

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi'nin güneyinde Mısır sınırında yer alan Refah kentine kara saldırısı başlatacaklarının işaretini verdi.

Haber 01-02-24 21:46

Gazze’den 87 Türk ve KKTC vatandaşı Mısır'a ulaştı!

Dışişleri Bakanlığı, Türk ve KKTC vatandaşlarından oluşan 87 kişilik kafilenin Refah Sınır Kapısı’ndan geçerek Mısır’a ulaştığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bugün (19 Kasım) vatandaşlarımızdan, KKTC vatandaşlarından ve aile yakınlarından oluşan toplam 87 kişi, Refah Sınır Kapısı’ndan geçerek Mısır’a ulaştı." ifadelerine yer verildi. Bugün Gazze Şeridi'nden Dışişleri Bakanlığı ve AFAD organizasyonu ile tahliye edilen 44 Türk vatandaşı İstanbul'a geldi.

Haber 19-11-23 18:01

İsrail önce ambulansları sonra okulu vurdu! DSÖ ve Bakan Koca'dan sert tepki

İsrail, yaralı sivilleri Gazze'den Refah Kapısı'na taşıyan ambulansları hedef aldı. İsrail savaş uçakları Gazze Şeridi’ndeki Şifa Hastanesi’nin yerleşkesini vurdu, 13 kişi öldü, 26 kişi yaralandı. Korkunç saldırı için DSÖ "Dehşete düştük" ifadesini kullandı. İsrail ordusu, sığınmacıların kaldığı Usame bin Zeyd Okulu'nu da bombaladı. Kan donduran saldırıya bir tepki de Bakan Koca'dan geldi. Koca, "Biz, Gazzeli kardeşlerimizi tedaviye ulaşabilmeleri için ülkemize transfer etmeye hazırız" dedi.

Haber 03-11-23 18:16

Fatih Erbakan'dan Gazze için dikkat çeken TSK hamlesi! TBMM'ye başvuruda bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan, İsrail'in saldırıları altındaki Gazze için dikkat çeken bir hamle geldi. Erbakan, Gazze’ye insani yardımın ulaştırılması için oluşturulacak güvenlik koridorunda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin görevlendirilmesi konusunda TBMM Başkanlığı’na talepte bulunduklarını açıkladı.

Haber 02-11-23 11:30

SON DAKİKA | Mısır ve Gazze Şeridi arasındaki Refah Sınır Kapısı açıldı

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar sürerken, Mısır'ın Refah Sınır Kapısı'nın Gazze'deki ağır yaralıların tahliyesi için açıldığı bildirildi.

Haber 01-11-23 11:11

SON DAKİKA | Rehinelerle ilgili yeni gelişme! Görüntüler yayınlandı! İsrail'den Lübnan sınırına saldırı: Bu kez SİHA ile vurdular

İsrail, Gazze'deki saldırılarına devam ediyor. Gün içinde kara harekatının ertelendiği duyurulmuştu ancak Gazze'ye yapılan saldırılar artarak devam etti. Gazze dışında Lübnan sınırına da saldıran İsrail ordusu “roket saldırısı hazırlığında olan bir hücreyi“ silahlı insansız hava aracıyla (SİHA) vurduğunu duyurdu. Öte yandan Hamas 2 rehineyi daha serbest bıraktı. Mısır televizyonu da Refah Sınır Kapısı'ndan ülkeye getirilen 2 İsrailli yaşlı kadının görüntülerini yayınladı.

Haber 23-10-23 14:00

SON DAKİKA | Türkiye Gazze için harekete geçti! Erdoğan talimat vermişti, MSB duyurdu

Son dakika haberi: Refah Sınır Kapısı'nın açılmasıyla birlikte Türkiye de Gazze için harekete geçti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrası Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sağlık malzemelerinin yer aldığı yardım paketlerini taşıyan uçakların yüklenmeye başlandığını duyurdu. Gazze'ye ilaç ve tıbbi malzeme taşıyan askeri kargo uçağı Mısır'a ulaştı.

Haber 23-10-23 08:57

Mısır duyurdu: Refah Sınır Kapısı açık, İsrail Gazze'ye yardımların girmesini kabul etmiyor

Mısır, Gazze Şeridi’nin Mısır’a açılan tek kapısı olan Refah Sınır Kapısı’nın açık olduğunu, İsrail’in bölgeye insani yardımların girişini kabul etmediğini duyurdu. Mısır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed Ebu Zeyd "İsrail sınır kapısını (Filistin tarafı) 4 kez vurarak yardımların girişini reddetmesine rağmen, sınır kapısının kapalı olmasından Mısır’ı sorumlu tutuyor" açıklamasını yaptı.

Haber 20-10-23 17:13

Türkiye'den Filistin'e destek girişimi! Biz hazırız diyerek açıkladı: Gazze ve Refah Sınır Kapısı'nı işaret etti

Türkiye, Hamas-İsrail çatışmasında Filistin'e destek için girişimlerini sürdürüyor. Son olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bölgeye gönderilmesi planlanan yardımlarla ilgili yeni bir mesaj verdi.

Haber 20-10-23 11:29

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İsrail'in Gazze'ye saldırısını kınadı:

"İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik insanlık dışı vahşi saldırıları hiçbir şekilde mazur görülemez"

Yurthaber 07-08-22 15:06

Mısır, Refah Sınır Kapısı’nı tek yönlü olarak yeniden geçişlere açıyor

Mısır, 22 Ağustos’ta çift yönlü olarak kapatma kararı aldığı Refah Sınır Kapısı’nı Mısır’dan Gazze Şeridi’ne olan geçişlere tek yönlü olarak yarın yeniden açıyor.

Haber 25-08-21 21:39

İsrail savaş uçakları Gazze’de Hamas’a ait bir mevziyi vurdu

İsrail’e ait savaş uçakları, Gazze’nin güneyindeki Hamas’a ait bir mevziye hava saldırısı düzenledi.Filistin’in Gazze kentindeki Refah bölgesinde İsrail’e ait savaş uçakları, Hamas’a ait bir mevziye hava saldırısı düzenledi.

Haber 05-10-20 23:56

Filistinli güreşçinin Türk bayrağı sevgisi

Türk Milli Takımı ile kamp yapan Filistinli güreşçi Ali Aburumila: - "Benim için Türkiye ile Filistin arasında hiçbir fark yok. Türk bayrağı veya Filistin bayrağını dalgalandırmak benim için aynı şey" - "Gazze bir şekilde hapishane... Tek bir çıkışı var, Refah Sınır Kapısı. Mısır'dan çıkıyorlar, o kapıyı istedikleri zaman açıp, istedikleri zaman kapatabiliyorlar" - "Ailem El Halil kentinde yaşıyor, 7 kardeşiz. Bizim olduğumuz bölgede spor yaparken bile sıkıntı yaşıyoruz. Sokakta İsrail askerleri antrenmana giderken 'dön, giremezsin' diyebiliyor"

Spor 03-02-20 11:15

Gazze’de İsrail’e ait İHA düşürüldü

Gazze’deki direniş grupları, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinin doğusunda İsrail ordusuna ait insansız hava aracını (İHA) düşürdüklerini açıkladı.Filistin direniş gruplarının gece saatlerinde Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde İsrail ordusuna ait bir insansız hava aracını (İHA) ateş açarak düşürdüğü aktarıldı.

Haber 10-09-19 09:56

İsrail Refah'taki tek engelli merkezini de bombaladı

İsrail hafta sonu Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda, sivillerin yaşadığı yüzlerce konutun yanı sıra Refah kentindeki tek engelli merkezi olan Engelliler Konfederasyonunun yer aldığı binayı da hedef aldı - Engelliler Konfederasyonu Başkanı Yasemin Abid: - "Bu merkez, Refah kentinde engellilere hizmet eden ve en azından ihtiyaçlarının bir kısmını karşılayan tek merkezdi. Merkez, Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde yaralanarak sakat kalanlar başta olmak üzere tüm engelliler için yaşam hizmeti sağlıyordu" - "Bina bombalanmadan kısa süre önce içeride çok sayıda engelli bulunuyordu. Eğer engelliler içeride olsaydı bu bir katliam olurdu" - Büyük Dönüş Yürüyüşü gösterilerinde İsrail askerlerinin kurşunuyla ayağını kaybeden Basim ed-Dahni: - "Barışçıl gösterilerde bize silah doğrultup sakat kalmamıza neden olan işgalcilerin engellilere hizmet veren bir merkezi hedef alması beni şaşırtmadı"

Haber 09-05-19 11:16

Ablukayı kaldıramayan Gazze Hayvanat Bahçesi boşaltıldı

İsrail ambargosu sebebiyle ölümlerin başladığı Gazze’deki Refah Hayvanat Bahçesindeki hayvanlar uluslararası yardım kuruluşları sayesinde tahliye edildi.

Haber 07-04-19 21:40

Bu nasıl ateşkes? İsrail Gazze'yi yine bombaladı!

İsrail, Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Refah kentinin doğusunda Hamas'a ait bir mevziyi daha vurdu. Öte yandan geçtiğimiz Pazartesi günü akşam saatlerinde Hamas tarafından yapılan açıklamada Mısır'ın arabuluculuğunda Gazze'de ateşkese varıldığı duyurulmuştu. Ancak İsrail bombardımanı ertesi sabaha kadar devam etmişti.

Haber 27-03-19 06:36

Mısır 4 yıl aradan sonra Refah Sınır Kapısı’nı umre için açtı

Mısır yetkilileri, Gazze Şeridi sınırındaki Refah Sınır Kapısı’nı 4 yıl aradan sonra umre için açtı.Gazze İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, Mısır tarafından açılan Refah Sınır Kapısı’nın dün akşam ve bu sabah yalnızca umreye gidecek Gazzelilerin çıkışı için tahsis edildiğini açıkladı.

Haber 03-03-19 15:25

Gazzelilerin umre engeli pazar günü kalkıyor

Mısır'ın Refah Sınır Kapısı'nı kapatması nedeniyle Gazze Şeridi'nde yaklaşık 4 yıl önce durdurulan umre turları 3 Mart'ta yeniden başlıyor - Gazzeli Recep Kemal: "Çok mutlu oldum. Dört yıl bekledikten sonra sonunda eşimle beraber umre ibadetini gerçekleştirebileceğim" - Gazze'deki Hac ve Umre Şirketleri Derneği Başkanı Avaz Ebu Mezkur bu yıl umre için yaklaşık 9 bin kişinin kayıt yaptırdığını söyledi

Haber 01-03-19 14:28

Mısır, Refah Sınır Kapısı’nı yeniden hizmete açtı

Mısır, İsrail ablukası altındaki Gazze Şeridi’nde bulunan Refah Sınır Kapısı’nı bugün itibariyle 3 gün için geçici olarak açtı.Filistin İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Mısır, Refah Sınır Kapısı’nı 3 günlüğüne hizmete açıyor" ifadeleri kullanıldı.

Haber 29-01-19 12:44

DHA YURT BÜLTENİ 10

ÇOBANBEY SINIR KAPISI, GEÇİŞLERE KAPATILDI KİLİS'in Elbeyli ilçesinde bulunan Çobanbey Sınır Kapısı, teknik sebeplerden dolayı geçişlere kapatıldı.  GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün Kilis’in Elbeyli ilçesinde bulunan  Çobanbey Sınır Kapısı'nın teknik sebeplerden dolayı ticari geçişlere kapatıldığını duyurmasından sonra, TIR ve kamyon sürücülerinin sınır hattında bekleyişi sürüyor.

Haber 05-11-18 16:08

İsrail savaş uçakları ve helikopterleri Gazze'yi vuruyor

İsrail ordusuna ait savaş uçakları ve helikopterler abluka altındaki Gazze Şeridi'nin çeşitli yerlerine saldırı düzenliyor. İsrail'in hava saldırısında Gazze'nin kuzeyindeki Endonezya Hastanesinde hasar meydana geldi. Savaş uçakları ile helikopterler, Gazze'nin güneyindeki Refah kentinin batısında Hamas'a ait bir noktaya daha hava saldırısı düzenledi.

Haber 27-10-18 01:01

Gazze Şeridi'ndeki Ebu Yusuf en-Neccar Hastanesinde hizmetlerin durabileceği uyarısı

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde bulunan Ebu Yusuf en-Neccar Hastanesinde jeneratörleri çalıştırmak için gerekli yakıtın tükenmesi nedeniyle 9 gün içerisinde sağlık hizmetlerinin durabileceği uyarısında bulundu

Haber 12-09-18 20:33

İsrail Hamas'a ait bir mevziyi vurdu

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde Hamas'a ait bir mevziye hava saldırısı düzenledi

Haber 07-09-18 21:49

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Yabancı karşıtı ve İslam düşmanı akımlar maalesef giderek, sosyal ve politik hayatı daha çok zehirliyor. Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimi Avrupalı siyasetçiler de adeta yangına körükle gidiyor. 6 milyonu aşkın vatandaşı Avrupa devletlerinde yaşayan bir ülke olarak bu kötü gidişattan son derece rahatsızız" - "Avrupa'daki toy siyasetçiler, insanların sinir uçlarına dokunan manevralar yapmadan önce kendi tarihlerine bir baksınlar ve oradan da bir ders alsınlar" - "Türkiye olarak Avusturya hükümetinin yanlışta ısrar etmek yerine bir an önce aklıselime dönmesinde fayda görüyoruz" - "Talebe bağlı olarak bu kapasiteyi önce 22 milyar metreküpe, akabinde ilave yatırımlarla 31 milyar metreküpe çıkarmayı hedefliyoruz. Yunanistan sınırına ilk gaz teslimatını ise Haziran 2019'da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. TANAP sadece arz güvenliği açısından değil, Hazar Bölgesi'nden Avrupa'ya kadar tüm rota üzerindeki ülkelerin refah ve istihdamına da katkı verecektir" - "TANAP ile Türkiye transit bir ülke olmaktan çıkıp, üreticiden nihai tüketiciye uzanan değer zincirinin her aşamasında rol oynayan kritik bir konuma geldi"

Haber 12-06-18 20:08

İtalya’da 16.Avrupa Filistinliler Konferansı

16. Avrupa Filistinliler Konferansı kapanış bildirisinden: - "Filistinliler evlerine, Filistin’e geri dönmeyi istiyorlar. Bu hak, müzakereye açık değil. Bu kişisel bir hak, silinemez ve değiştirilemez" - "ABD’nin büyükelçiliğini Tel Aviv’den Kudüs’e taşıma kararını reddediyoruz. Kutsal şehir Kudüs’ü içinde yaşayan insanların bütün haklarına rağmen Yahudileştirmeye çalışıyorlar" - "Uluslararası ve insani organizasyonlara, Gazze’deki ablukanın yol açtığı krizi sonlandırması çağrısında bulunuyoruz. Bu durum uluslararası hukuka aykırı. Özellikle Mısır’a Gazze ile olan Refah sınır kapısını açması ve insanların ihtiyaçlarının bölgeye ulaşmasına imkan sağlaması çağrısında bulunuyoruz" - "Hamas ve Fetih'e birlik olmaları çağrısında bulunuyoruz. Aralarındaki farklılıklara bir son vermelerini istiyoruz. Filistin Kurtuluş Örgütü çatısı altında birlik olmaları gerekiyor"

Haber 29-04-18 23:23

Refah Sınır Kapısı 1 günlüğüne tek yönlü açıldı

Mısır, Refah Sınır Kapısı’nın tek yönlü olarak bir günlüğüne açıldığını duyurdu.Mısır yönetimi, Gazze Şeridi’ne giriş çıkışların yapıldığı İsrail kontrolünde bulunmayan tek sınır kapısı Refah’ın tek yönlü olarak 1 günlüğüne açıldığını duyurdu.

Haber 25-04-18 22:32

Filistinlilerden İsrail sınırında okuma eylemi

Filistinliler Gazze’nin doğusunda ve Gazze şeridindeki Refah şehrinde İsrail sınırında kurulan Al Awda (geri dönüş) kamplarında, okuma eylemi gerçekleştirdi.Onlarca Filistinli kadın ve erkek, Gazze sınırında dün gün boyunca kitap okuyarak okuma eylemi gerçekleştirdi.

Haber 06-04-18 11:05

Bakan Tüfenkci: Avrupa’Nın En Büyük 6’Ncı Ekonomisi Haline Geldik,(2)

BAKAN TÜFENKCİ: DEREKÖY SINIR KAPISI, TIR GEÇİŞİNE AÇILACAK Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bulgaristan’a açılan Kırklareli Dereköy Gümrük Kapısı’nın önümüzdeki

Yurthaber 03-08-17 17:29

Bakan Tüfenkci: Avrupa’Nın En Büyük 6’Ncı Ekonomisi Haline Geldik,(2)

BAKAN TÜFENKCİ: DEREKÖY SINIR KAPISI, TIR GEÇİŞİNE AÇILACAK Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bulgaristan’a açılan Kırklareli Dereköy Gümrük Kapısı’nın önümüzdeki

Yurthaber 03-08-17 17:02

Refah Sınır Kapısı'nın geçici olarak açılması

Gazze Şeridi'nden Mısır'a böbrek nakli amacıyla geçmek için Refah Sınır Kapısı'nda bekleyen 14 yaşındaki böbrek hastası Halil Kablan, uzun süre bekleme ve sıcaklıktan dolayı kriz geçirdi.

Haber 02-06-16 23:57

Refah Sınır Kapısı'nın geçici olarak açılması

Mısır yönetiminin, çimento ve ahşap yüklü 28 tırın Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze Şeridi'ne girmesine izin verdiği bildirildi.

Haber 01-06-16 20:15

Mısır, Refah Sınır Kapısı'nı iki gün açık tutacak

Mısır yönetiminin, Gazze ile arasındaki Refah Sınır Kapısı'nı insani geçişler için çarşamba ve perşembe günleri açık tutacağı bildirildi.

Haber 09-05-16 19:54

Suriye'den Açılan Ateşle 1 Er Şehit Düştü (2)

CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI KAPATILDI Piyade er Gökhan Çakır'ın Suriye tarafından açılan ateşle şehit olması ardından başlatılan soruşturma kapsamında Cilvegözü Sınır Kapısı,

Yurthaber 10-09-15 13:02

(özel Haber) Gazzeli Kadın Facebook Sayesinde Kurtuldu

Filistin’in Gazze kentinde İsrail’in saldırıları sırasında sinir gazına maruz kalan ve karnındaki çocuğunun yanı sıra...

Yurthaber 25-06-15 12:39

Refah Sınır Kapısı açıldı

Gazze Şeridi'nin İsrail kontrolünde olmayan tek sınır kapısı olan Refah, aylar sonra ilk kez açıldı.

Haber 13-06-15 17:36

Şırnak Valisi: Türkiye'yi Suriye Gibi Yapmayı Planladılar(2)

"ŞIRNAK VE HAKKARİ'DE 5 SINIR KAPISI İÇİN PROTOKAL İMZALADIK" Şırnak Valisi Hasan İpek, Silopi İlçesi'nden Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'nda

Yurthaber 26-01-15 19:08

Şırnak Valisi: Türkiye'yi Suriye Gibi Yapmayı Planladılar(2)

"ŞIRNAK VE HAKKARİ'DE 5 SINIR KAPISI İÇİN PROTOKAL İMZALADIK" Şırnak Valisi Hasan İpek, Silopi İlçesi'nden Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'nda 26

Yurthaber 26-01-15 17:23

Refah Sınır Kapısı, hacı adayları için açıldı

İsrail'in 51 gün süren saldırılarına maruz kalan Gazze'deki hacı adaylarından ikinci kafile, Mısır ile Gazze arasındaki Refah Sınır Kapısı'ndan geçerek Suudi Arabistan'a hareket etti.

Haber 19-09-14 19:10

Mısır: Sina'daki patlamada 6 polis öldü

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda Gazze sınırındaki Refah ile yarımadanın yönetim merkezi el Eriş arasındaki karayolunda düzenlenen saldırıda 6 polis öldü, 2 polis de yaralandı.

Haber 16-09-14 13:00

Gazze'de BM okulu vuruldu: En az 7 ölü

İsrail'in Gazze saldırılarında BM tarafından yönetilen bir okulun daha vurulduğu belirtildi. Refah bölgesinde sığınak olarak kullanılan okulda ilk belirlemelere göre en az 7 kişinin öldüğü belirtiliyor. Okulda yaklaşık 3 bin Gazzeli barınıyordu.

Haber 03-08-14 12:00

Refah sınır kapısı kapatıldı

Saldırının ardından Mısır Gazze sınırındaki Refah kapısı kapatıldığı açıklandı.

Haber 06-08-12 06:53

Mısır sınır birliklerine saldırı

Mısır-İsrail-Gazze üçgeninde bulunan Refah bölgesinde Mısır askerlerine kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırı gerçekleştirildi.

Haber 05-08-12 22:50

Refah sınır kapısı yeniden açıldı

Gazze Şeridi'nin dünyaya açılan kapısı, komşu Mısır ile varılan anlaşma uyarınca yeniden açıldı.

Haber 08-06-11 10:04