Gazze Şeridi Haberleri

Son dakika: Gazze şeridinde 10 İsrailli ve 4 Taylandlı rehine serbest bırakıldı

İsrail ordusu, Gazze Şeridin’deki 10 İsrailli esir ile 4 Taylandlının Kızılhaç yetkililerine teslim edildiğini duyurdu.

Haber 30-11-2023 01:10

Hamas güçlerince kaçırılıp yarı çıplak soyulmuştu! Dünyanın konuştuğu kadının kimliği ortaya çıktı: 'Barış' için geldiği İsrail'de korkunç bir son buldu

İsrail ile Filistin arasında dün yeniden patlak veren şiddetli çatışmalar sırasında dünyanın gündemine korkunç bir görüntü oturdu. Rastalı ve dövmeli bir kadının Hamas güçlerince kaçırılıp iç çamaşırlarına dek soyulduğu ve cansız bedeninin bir kamyonun arkasında götürüldüğü görüldü. O kadının kimliği ortaya çıktı. 'Barış' için geldiği İsrail'de Shani Louk korkunç bir sonla tanıştı.

Haber 08-10-2023 09:48

SON DAKİKA | Hamas'ın saldırılarına İsrail'den yanıt! Gazze'nin elektriği kesildi... Netanyahu'da sert açıklama: Yerle bir edeceğiz

Son dakika: Hamas'ın silahlı gücü İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'e karşı "Aksa Tufanı" operasyonunu başlattı. İsrail bu saldırılara 'Demir Kılıçlar' operasyonuyla yanıt verdi. Dünyanın yakından takip ettiği olayda her saat ölü sayısı artıyor. Son açıklama İsrail Başbakanı Netanyahu'dan geldi. Gazze şeridindeki halka oraları terk etmeleri çağrısında bulunan Netanyahu, "Hamas'ın olduğu tüm bölgeleri yerle bir edeceğiz, Hamas'ı hiç vurmadığımız şekilde vuracağız. " ifadelerini kullandı.

Haber 07-10-2023 22:37

İsrail-Hamas gerilimine dünyadan nasıl tepkiler geldi? Türkiye'den itidal çağrısı, ABD, İngiltere ve Fransa'dan İsrail'e tam destek! İşte bütün detaylar

İsrail'de sabah saatlerinde başlayan şiddetli saldırılar sonrası dünyadan Hamas'a tepki ve kınama geldi. Birçok batı ülkesi ve uluslararası kurum İsrail'e tam destek verirken, Türkiye ve Mısır ise itidal çağrısında bulundu. ABD, İngiltere ve Fransa, Hamas'ın terör saldırılarını kınadığını açıklayarak, İsrail'in yanında olacaklarını açıkladı. İşte bugün yaşanan kanlı güne devletlerden gelen tüm tepkiler!

Haber 07-10-2023 16:10

Gazze Şeridi

Gazze Şeridi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gazze Şeridi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İsrail askerlerinin elinden vurduğu foto muhabiri Amra'nın İstanbul'da tedavisine başlandı

İsrail askerlerinin Gazze Şeridi sınırında düzenlenen gösterilere müdahalesi sırasında yaralanan ve tedavisinin devamı için bu sabah İstanbul'a gelen Anadolu Ajansı (AA) için serbest çalışan Filistinli foto muhabiri Eşref Ebu Amra'nın tedavisine başlandı.

Yurthaber 18-09-2023 15:32

Ankara'da İsrail'in hava saldırılarında hayatını kaybeden 13 Filistinli için gıyabi cenaze namazı kılındı

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırılarında yaşamını yitiren 13 kişi için Hacı Bayram Camisi'nde yatsı namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yurthaber 10-05-2023 07:56

Konya'da İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına tepki

Konya'da cuma namazı sonrası bir araya gelen vatandaşlar, İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına tepki gösterdi.

Yurthaber 07-04-2023 14:52

Tedavi için Türkiye'ye getirilen Filistinli kardeşlerin annesi Manal yaşadıklarını AA'ya anlattı:

"Kızım kardeşini yemeğe çağırmak için dışarı çıktığında düşen İsrail füzesinin şarapnel parçalarıyla çok ağır yaralandı. Kızımın iki bacağı diz altından kesildi, sağ kolu da kesildi. Şarapnel parçalarının isabet ettiği oğlum Muhammed de yaralandı" - "Çocuklarımın tedavi süreci devam ediyor. Biz de sonuçları bekliyoruz. Türk hükumetinden ve doktorlardan Allah razı olsun"

Yurthaber 24-08-2022 11:12

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, İsrail'in Gazze'ye saldırısını kınadı:

"İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik insanlık dışı vahşi saldırıları hiçbir şekilde mazur görülemez"

Yurthaber 07-08-2022 15:06

Mısır Cumhurbaşkanı Sisi: Gazze Şeridi'nde sükuneti sağlamak için büyük çaba sarf ediyoruz

Sisi, Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında imzalanan tahıl koridoru anlaşmasını "önemli" olarak nitelendirdi

Yurthaber 06-08-2022 22:52