Gazzelilerin Dinmeyen Acisi Haberleri

Skandal görüntüler! İsrail askerlerinin çektiği videolar dünya gündemine bomba gibi düştü... BM yetkilisi: Kesinlikle uluslararası hukukun ihlali

İsrail'in Gazze'deki operasyonlarında askerler tarafından çekilen görüntüler uluslararası basına sızdırıldı. Gözaltına alınan Gazzelilerin elleri ve gözleri bağlı çırılçıplak soyulup sorguya alındıkları anların internette paylaşılması sonrası dünya kamuoyu ayağa kalktı. Uluslararası hukukun ihlali olarak yorumlanabilecek görüntüler sonrası Birleşmiş Milletler'in hamlesinin ne olacağı merak konusu...

Haber 2024-02-12 12:20:48

Sinan Ateş iddialarına ateş püskürdü, sözleri yabana atılacak gibi değil! Ayşe Ateş veryansın etti: Takip ettirdiler, telefonumu dinlettiler, evimi fotoğrafladılar

Ankara'da suikasta kurban giden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in ölümü gündemden düşmüyor. Son olarak acısı dinmeyen Ayşe Ateş, merhum eşi hakkında ortaya atılan iddialara çok sert çıktı. Eşi için "Dirisine yapamadılar, ölüsünü itibarsızlaştırmaya çalıştılar" diyen Ayşe Ateş'in iddiaları da ses getirecek cinsten...

Haber 2024-01-19 09:40:09

Gazze'de insanlık dışı görüntüler! Çırıl çıplak soyulup gözaltına alındı

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ndeki zulmü azalmadan devam ediyor. Yeni gelen görüntülerde, İsrail askerlerinin sokak ortasında Gazzeli kişileri çırıl çıplak soyup kelepçelediği görüldü. Gazzelilerin kamyon kasalarına doldurularak gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 2023-12-08 14:17:37

Kahramanmaraşlı depremzedeler, Gazzelilerin yaralarını sarmak için harekete geçti

Kahramanmaraşlı depremzede kadınlar, Filistin’de yaşanan olaylarda yardım bekleyen insanların yaralarını sarmak için bazlama yaptı. Elde edilen gelir, Gazze’ye gönderilecek.

Yurthaber 2023-10-31 14:47:30

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan uluslararası topluma insani yardım çağrısı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gazze'deki bebeklerin yaşadığı insani krize dikkat çekerek uluslararası toplumu bir araya gelmeye davet etti. Altun, "Gazzelilerin yanındayız ve uluslararası toplumu bir araya gelmeye çağırıyoruz. Acil tıbbi ve insani yardıma ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

Haber 21-10-23 19:37

Öfkeden deliye döndü, aracı hurdaya çevirdi! O anlar kamerada

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde öfkeli şahıs, kavga ettiği kişinin otomobilinin camlarını yumrukla kırdı. Öfkesi dinmeyen saldırgan, daha sonra aracın üzerine çıkıp zıpladı. Saldırgan daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İşte detaylar...

Haber 25-08-23 14:59

Asırlardır dinmeyen acı: Kerbela

Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin ve 71 yakınının Kerbela Çölü'nde Yezid bin Muaviye'nin adamlarınca şehit edilmesinin üzerinden 1343 yıl geçti. - İslam tarihinin en önemli kırılma noktalarından biri olan olay, asırlardır Müslümanların dinlemeyen acısı olarak dünyanın dört bir yanında hüzünle yad ediliyor

Yurthaber 27-07-23 11:12

Galatasaray'da Zaniolo ortalığı darmaduman etti! Soyunma odasında masayı ve duvarları tekmeledi

Galatasaray’ın İtalyan futbolcusu Nicolo Zinolo, İstanbulspor maçının 75. dakikasında kırmızı kart gördü. Nicolo Zaniolo sahadan ayrılırken çıkış tünelini tekmeledi. Öfkesi dinmeyen yıldız oyuncu soyunma odasındaki masa ve duvarlara vurarak tepki gösterdi. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleşen Zaniolo herkesi şaşırttı.

Spor 17-05-23 09:59

Menderes'in köyünde 61 yıldır dinmeyen acı

Merhum Başbakan Adnan Menderes'in doğup büyüdüğü Aydın'ın Koçarlı ilçesinin Çakırbeyli Mahallesi'ndeki hemşehrilerinin üzüntüsü 61 yıldır sürüyor - Menderes'in çiftliğinde çalışanlardan 92 yaşındaki Münevver Çıkrık: - "(Adnan Menderes) İdam edilince gazeteyi gösterdiler, bayılmışım, haberim yok kendimden. Çok üzüldük, halen daha üzülüyoruz"

Yurthaber 17-09-22 11:08

17 Ağustos 1999! 23 yıldır dinmeyen acı... 'Anne dünya varmış' dedi son görüşüm oldu

17 Ağustos 1999 yılındaki Marmara depreminin 23'nci yıl dönümünde hayatını kaybedenler mezarları başında anılıyor. Depremde 7 yaşındaki kızını kaybeden Satiye Kuş, “O gün pikniğe gitmiştik. Gece 03.00'e kadar oturduk. benden saçını toplamamı istedi. Bende kızımın saçını topladıktan sonra yatırdım ve bana, “Oh be anne dünya varmış” dedi o sırada deprem oldu ve kızımı son görüşüm oldu'' diyerek hiç dinmeyen acısını anlattı.

Haber 17-08-22 12:47

GÜNCELLEME - Kars'ta Kerbela şehitleri anıldı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz: - "Kerbela olayı, tüm Müslümanların ortak hafızasında yer alan, asırlardır hiç dinmeyen çok büyük bir acı, aynı zamanda tarihi bir ibret vesikasıdır" YÜRÜYÜŞÜN TAMAMLANMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Yurthaber 08-08-22 12:37

Boyun düzleşmesine ne iyi gelir? Boyun düzleşmesi egzersizleri ile evde tedavi mümkün mü, belirtileri neler?

Boyun düzleşmesi, artık birçok hastalık gibi erken yaşlarda ortaya çıkabiliyor. Bununla birlikte sırt ağrısı, ellerde uyuşma, güç kaybı gibi boyun düzleşmesi belirtileri de ortaya çıkmaya başlıyor. Günlük yaşam konforunu azaltan ve dinmeyen ağrılara neden olan boyun düzleşmesine ne iyi gelir? Boyun düzleşmesi bitkisel yöntemlerle tedavi edilebilir mi? Boyun düzleşmesi egzersizleri ile evde çözüm ve tedavi mümkün mü?

Kadin 24-05-22 17:16

Dinmeyen evlat acısı evini sattırdı! 'Oğlumu burada kucağıma aldım, burada kabre yolladım'

Bursa'da polis memuru Oktay Doğru tarafından tabancayla vurulup öldürülen İbrahim Can Asanı'nın annesi Gülsevim Asanı'nın evlat acısı dinmiyor. Hasarlı trafik kazası tartışması sonrasında öldürülen Can'ın annesi, cinayete tanık olduğu günden beri oğlunun öldürüldüğü yeri görmemek için pencereden bakamadığını bu nedenle evini sattığını söyledi. Asanı, "Bu eve 21 yaşında gelin geldim. Oğlumu burada kucağıma aldım, burada kabre yolladım. 9 aydan beri her gün oğlumla birlikte ölüyorum' dedi.

Haber 19-03-22 16:31

Alişan'ın Selçuk Tektaş acısı: Çok özledim!

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz aylarda kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile çocukluk fotoğrafını paylaştı.

Magazin 17-03-22 14:51

Yaşamadığı kâbus kalmadı! 16 bin liraya diş yaptırdı; hem sağlığından, hem parasından oldu

İstanbul’da yaşayan Yasemin Törü, 16 bin liraya anlaşarak diş tedavisi için gittiği hastanede, iddiaya göre yanlış tedavi uygulanınca kalıcı yüz felci geçirdi. Tedavi sırasında kullanılan aletin parçasının dişinde kalmasıyla yüz felci geçiren ve dinmeyen ağrılar yaşayan Törü, dişçiden şikâyetçi oldu. Törü, yaşadığı acıyı tarif ederek, ''Sanki dünyam karardı. Artık yolun sonu buraya kadar Yasemin dedim'' şeklinde konuştu.

Haber 01-12-21 10:39

Dolmabahçe Sarayı'ndan Anıtkabir'e! Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün son yolculuğu (1938-1953)

Elli yedi yıllık ömrüne unutulmayacak başarılar sığdıran Türkiye'nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yılı. İlk günkü özlemle andığımız Ulu Önder'in son yolculuğu da başarıları gibi unutulmaz oldu. İstanbul Beşiktaş'ta hayata gözlerini yuman Ata'nın naaşı 19 Kasım günü dinmeyen gözyaşlarıyla yola çıktı. 21 Kasım günü hafızalara kazınan bir cenaze töreni ile Etnografya Müzesi’ndeki geçici kabrine ulaştırılan Ata'nın naaşı, 1953 yılında Anıtkabir'e taşındı.

Haber 10-11-21 09:06

10 Kasım matemi tarihe, gazete manşetleri ile geçti: İnsanlık büyük evladını kaybetti!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü yitirdiğimiz 10 Kasım gününün üzerinden 83 yıl geçti. Anılarla yaşattığımız, fotoğraflarla sevgimizi büyüttüğümüz Ata'nın gösterdiği yolda yürürken Ulu Önder'e ait her değeri günümüze taşımayı da ihmal etmedik. Unutulmaz bir tören, dinmeyen gözyaşları eşliğinde geçen 10 Kasım günü yalnızca yüreklerde değil, gazete sayfalarına da tarihin matemi olarak işlendi. Gazeteler ikinci baskı ile o acı günün haberini bakın nasıl verdi...

Haber 10-11-21 07:48

Evini Atatürk müzesine çevirdi, heykeli bile var! Tüm evi doldursunlar yine doymuyorum

Evini Atatürk müzesine çeviren 83 yaşındaki Mukaddes Kokeralp Çırak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevgisi nedeniyle odalarını Atatürk heykeli ve fotoğraflarıyla doldurdu. Evinde tüm saatlerin 09.05'i gösterdiği Kokeralp, "Her 10 Kasım'da içimiz hep yanık oluyor. Elbet biz de onun yanına gideceğiz" diyerek aradan geçen yıllara rağmen dinmeyen hüznünü dile getirdi. Bu denli büyük bir Atatürk sevgisi duymasının ardındaysa babasının olduğunu söyledi.

Haber 08-11-21 15:39

Camdaki Kız 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Evlatlıktan reddedilen Sedat'tan babası Rafet'i yıkacak plan

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 17. son bölümüyle ekrana geldi. Son bölümde, Sedat ve Cana'nın görüntülerinin ardından Rafet şok bir kararla oğlunu cezalandırdı ve evlatlıktan reddetti. Camdaki Kız'ın 18. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Babasına öfkesi bir türlü dinmeyen Sedat, bir plan yapıyor ve kendine ait olan şirket hisselerini satmaya karar veriyor. Sedat babası Rafet'ten intikam almak için şirket hisselerini Cavit'e satmak üzere anlaşma yapmaya çalışıyor.

Magazin 29-10-21 02:53

Dinmeyen ağrıları nedeniyle hastaneye gitti, göz kapağının düşme nedenini duyunca şaşkına döndü

Kalp atardamarının yüzde 75'i ameliyatla değiştirilen 59 yaşındaki Ziynet Akbulut, 7 yıldır yaşadığı hastalık nedeniyle işkenceye dönen hayatından hastalığın teşhisi sonrası gerçekleştirilen tedavi ile kurtuldu. Kalp damarındaki 7 cm’lik baloncuktan kurtulması için kan dolaşımı 45 dakika durdurulan Akbulut'un damarları değiştirildi.

Haber 20-10-21 10:32

17 Ağustos 1999 Marmara depremi 22. yılında! Dinmeyen acı: Sesimi duyan var mı?

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi, aradan geçen 22 yıla rağmen unutulmadı. Dinmeyen çığlıklar, ulaşılamayan telefonlar, günler süren kurtarma çabaları, art arda gelen acı haberler ve tek geceyi, dakikalar süren sarsıntıyı özetleyen tek cümle; "Sesimi duyan var mı?"... Türkiye'nin en karanlık gecelerinden biri olarak anılan 17 Ağustos gecesinden geriye hafızalardan silinmeyen bu soru gibi bir de fotoğraf kareleri ve korkular kaldı.

Haber 17-08-21 10:17

28 yıldır dinmeyen acı: Başbağlar Katliamı

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde, PKK'lı teröristler tarafından 33 sivilin katledildiği saldırıdan yaralı kurtulan Başbağlar köyünün muhtarı Ali Akarpınar: - "Bayanları toplayıp ziynet eşyalarına varıncaya kadar almışlar. Takriben yarım saat süreyle örgüt propagandalarını yapmışlardı. Daha sonra üzerimize kurşun yağdırdılar. Bu alanda 27 köylüm, yüzlerce mermiyle can verdi. 33 kişiden birini, köyün ortasında vurdular, 5 kişi de evlerinde diri diri yakılarak can verdi" - "İki ay tedavi gördüğüm hastaneden çıktıktan sonra 5 Eylül 1993'te köye geldim ve hala yangın sönmemişti. Köy dozerlerle dümdüz edilmişti. Evimizin içinde kalan eşyamızı da hiç bir şey de alamadık"

Yurthaber 04-07-21 11:13

28 yıldır dinmeyen acı! Korkunç geceyi böyle anlattı: ‘Çocuklarım kalkın, yanıyoruz’ diye seslendim

Almanya’nın Solingen kentinde 29 Mayıs 1993 günü evinin ırkçı saldırganlar tarafından kundaklandığı faciada iki kızı, iki torunu ve yeğenini kaybeden Mevlüde Genç, acı dolu o karanlık gecede yaşadıklarını anlattı. Genç, 28 yıldır dinmeyen acısına rağmen Türk ve Alman toplumlarına verdiği birlikte yaşamayı sürdürme mesajını yineledi.

Haber 30-05-21 08:40

Yaz-kış dinmeyen rüzgar vatandaşların ilgi odağı oldu

Erzurum’da bulunan Nene Hatun kırsalında yaz-kış dinmeyen rüzgar, vatandaşların ilgi odağı oldu. Rüzgarın dinmediği bölge olarak da bilinen Nene Hatun kırsalını gezen bazı vatandaşlar, bu bölgeye rüzgar türbini kurulmasını talep etti.

Trend 27-04-21 10:41

Bir Zamanlar Çukurova’nın Fekeli’si Kerem Alışık’ın 26 yıldır dinmeyen özlemi!

Beyaz perdenin bütün renklerini üstünde taşıyan büyük usta Sadri Alışık, 26 sene önce, 18 Mart 1995’te aramızdan ayrıldı. Her sene usta sanatçı için mezarı başında ailesi, dostları ve sevenlerinin katılımıyla yapılan anma töreni bu sene pandemi nedeniyle sadece aile içinde sınırlı bir katılım ile gerçekleşecek.

Magazin 18-03-21 07:20

MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, Hocalı dinmeyen çığlık, tükenmeyen Türk sevdasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Hocalı Katliamı’nın 29’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yurthaber 25-02-21 10:59

MHP Aydın İl Başkanı Alıcık, Hocalı dinmeyen çığlık, tükenmeyen Türk sevdasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Hocalı Katliamı’nın 29’uncu yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yurthaber 25-02-21 10:59

Öfkelerini park halindeki araçtan çıkardılar

Antalya’da iki grup arasında çıkan tartışma sonrası, öfkesi dinmeyen taraf park halindeki otomobile sopalarla saldırdı.

Haber 10-02-21 11:33

Aydemir: ‘İnsanlık katillerini telin ediyoruz’

AK Parti Erzurum Milletvekili, TBMM Türkmenistan Dostluk Grubu Başkanı İbrahim Aydemir, ‘Kardeş Azerbaycan’ın 30 yıldır dinmeyen Kara Ocak katliamı acısını paylaşıyor, hunharca katledilen 147 şehidi rahmetle anıyor, insanlık katillerini telin ediyoruz.

Yurthaber 20-01-21 11:35

Yıllardır Dinmeyen Sızı: Mübadele

İzmir Girit Mübadilleri Derneği Başkanı Mustafa Bung, Lozan’da varılan zorunlu nüfus değişimi anlaşmasıyla Girit’ten Anadolu’ya gelen bir ailenin çocuğu. Mübadeleyle Anadolu’da yaşayan yaklaşık 1,5 milyon Rum Yunanistan’a giderken, 500 binden fazla Türk de Yunanistan’dan Türkiye’ye geldi.

Haber 08-08-20 20:04

27 yıldır dinmeyen acı; Başbağlar

Erzincan’ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde 27 yıl önce PKK’lı teröristlerce kurşuna dizilerek ve yakılarak öldürülen 33 sivilin yakınları, Başbağlar katliamında yaşadıkları acıyı unutamıyor.

Yurthaber 03-07-20 12:33

Gördüğü an sarılıp ağlamaya başladı! Dinmeyen acı

Siirt'in Eruh ilçesindeki Dağdöşü Köyü'nde PKK'lı teröristler tarafından yola kurulan tuzak nedeniyle hayatını kaybeden uzman çavuş Bahattin Baştan, memleketinde balmumu heykeli ile yaşatılıyor.

Haber 10-03-20 09:49

28 yıldır dinmeyen acı: ’Hocalı soykırımı’

Ermenistan kuvvetleri tarafından 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın dağlık Karabağ Bölgesinde bulunan Hocalı kasabasında yaşanan soykırım, 28.

Yurthaber 26-02-20 10:39

28 yıldır dinmeyen acı: ’Hocalı soykırımı’

Ermenistan kuvvetleri tarafından 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan’ın dağlık Karabağ Bölgesinde bulunan Hocalı kasabasında yaşanan soykırım, 28.

Yurthaber 26-02-20 10:39

ANALİZ - Yüzyılın Anlaşması ve Filistinlileri tehcir planı

70 yılı aşkın bir süredir devam eden işgal süresince Filistinlilerin sürgün edilme projeleri hiç gündemden düşmedi. Fakat böyle bir projenin yakın zamanda uygulamaya alınması bölgeselden daha öte küresel bir depremi tetiklemeye gebedir - Gazzelilerin Sina Yarımadası’na taşınması hususunu bugüne kadar İsrailli uzmanlar ve siyasîler gündeme taşırken, bu mevzu ilk kez 8 Ağustos 2014 tarihinde, bir Arap devleti ve lideri tarafından Filistin Devlet başkanı Mahmut Abbas’a teklif edilmiştir - Filistinlilerin tehcir edilmesi senaryosu, çok kolay ve hemen kabul edilebilir bir ihtimal olarak gözükmüyor. Bunun gerçekleşmesi için öncelikle İsrail’de yapılacak seçimlerden sonra aşırı sağcı bir iktidarın ortaya çıkması gerekiyor - Senaryonun tatbiki için İsrail’in Mısır ile resmî bir ittifak oluşturması ve bunu takiben bölgedeki aktörlerin de Filistin meselesinin çözümü konusunda acziyetlerini ikrar etmeleri de gerekiyor

Haber 23-01-20 13:04

GRAFİKLİ - Azerbaycan'da 30 yıldır dinmeyen acı Kanlı Ocak

GRAFİKLİ - Azerbaycan'da 30 yıldır dinmeyen acı "Kanlı Ocak"

Haber 20-01-20 11:04

Afganistan'da Savaşı Bitirmek için 2019'da Atılan Adımlar

2019 yılında, Amerikalı yetkililer ve Taleban arasındaki barış görüşmeleri aralıklı şekilde sürdü. Öte yandan, Afganistan’da dinmeyen şiddet sivillerin ve ABD askerlerinin ölümüne yol açtı. Amerika'nın Sesi, yıllardır süren Afganistan savaşını sona erdirmek için 2019 yılında atılan adımları derledi

Haber 31-12-19 20:08

Aydın’a resim yarışmasında dünya ikinciliği kazandırdı

Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölüm Başkanı Emine Fida Rüzgar, ‘Ahıska Türkleri; Dinmeyen Sızı Sürgün’ konulu resim yarışmasında ikinci oldu.Resim Bölüm Başkanı Emine Fida Rüzgar yaptığı resimle sürgünün acılarını tuvale aktardı.

Yurthaber 14-12-19 11:23

Ahıska sürgününün anlatıldığı resim yarışmasının ödüllerini Cumhurbaşkanı verecek

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) tarafından ”Dinmeyen Sızı: Sürgün” adıyla Ahıska sürgününün 75’inci yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen ödüllü resim yarışması sonuçlandı.DATÜB tarafından Ahıska Sürgünü ‘nün 75’inci yılına özel düzenlenen "Dinmeyen Sızı: Sürgün Uluslararası Resim Yarışması’nda dereceye giren eser sahipleri belli oldu.

Yurthaber 06-12-19 17:33

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya yağmur sürprizi

Adıyaman’da yapılan Özel Harekat ve Çevik Kuvvet yeni hizmet binasının açılış törenine katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dinmeyen yağış ile ilgili ilginç bir değerlendirmede bulundu, "Ben konuştukca bereket yağıyor da yağıyor.

Haber 30-11-19 14:13

Ahıska Türkleri sürgünün 75’inci yılında anıldı

Ahıska Türkleri, sürgünün 75’inci yılında Siyasallılar Vakfı tarafından Ankara’da düzenlenen programla anıldı.“Dinmeyen Acı Ahıska Türkleri Sürgünü” isimli programda Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Sekreteri Fuat Uçar, öğrencilere sürgün dönemini anlattı.

Haber 27-11-19 09:26

ANALİZ - Batı ile Çin kıskacındaki Hong Kong krizinin küresel boyutları kaygılandırıyor

Hong Kong'da aylardır dinmeyen protestolar, "Çin otoriterliği" ile Batı usulü "demokrasi ve özgürlük idealleri" arasındaki mücadelede simge rol oynuyor - Dünyanın en büyük finans merkezlerinden biri olan ticari imtiyazlı otonom bölgede devam eden kaosun dünya ekonomisine olası negatif etkileri de endişeye yol açıyor - Pekin yönetiminin Hong Kong’u adeta savaş alanına çeviren protestoları bastırmak için "askeri müdehale" kartını oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor

Haber 20-11-19 11:02

Hakmehmet'te bir asırdır dinmeyen acı

IĞDIR'ın Hakmehmet köyünde, 1919 yılında Ermenilerin katlettiği vatandaşların yakınları, ABD Temsilciler Meclisi'nin 1915 olaylarını sözde soykırım olarak tanımasına tepki gösterdi.

Haber 01-11-19 11:10

Ahıska Türklerinden uluslararası resim yarışması

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB), "Dinmeyen Sızı: Sürgün" adıyla Ahıska sürgününün 75’inci yıl dönümü dolayısıyla ödüllü resim yarışması düzenlenecek.

Yurthaber 30-10-19 15:54

26 yıldır dinmeyen acı: Yavi katliamı

PKK'lı teröristlerin Erzurum'un Çat ilçesinin Yavi Mahallesi'ndeki bir kahvehanede 5'i çocuk 33 kişiyi kurşuna dizerek yaptığı katliamın şahitleri, aradan geçen 26 yıla rağmen o günü unutamıyor - Katliamda ağır yaralanan Abdülcelil Köse: - "O andaki acılar tazeliğini koruyor. Ben 7 kurşun yedim ama öldürmeyen Allah öldürmedi, sağ çıktık. Vatanımız, milletimiz sağ olsun" - Katliamın canlı tanığı Yıldırım Yavilioğlu: - "Terör örgütü yok olmaya mahkumdur. Aradan 26 yıl geçmesine rağmen o katliam halen yüreklerimizi sızlatıyor. Sanki bir saat önce bu olay yaşanmış gibi hissediyorum"

Haber 24-10-19 11:41

26 yıldır dinmeyen acı: Yavi katliamı

PKK'lı teröristlerin Erzurum'un Çat ilçesinin Yavi Mahallesi'ndeki bir kahvehanede 5'i çocuk 33 kişiyi kurşuna dizerek yaptığı katliamın şahitleri, aradan geçen 26 yıla rağmen o günü unutamıyor - Katliamda ağır yaralanan Abdülcelil Köse: - "O andaki acılar tazeliğini koruyor. Ben 7 kurşun yedim ama öldürmeyen Allah öldürmedi, sağ çıktık. Vatanımız, milletimiz sağ olsun" - Katliamın canlı tanığı Yıldırım Yavilioğlu: - "Terör örgütü yok olmaya mahkumdur. Aradan 26 yıl geçmesine rağmen o katliam halen yüreklerimizi sızlatıyor. Sanki bir saat önce bu olay yaşanmış gibi hissediyorum"

Yurthaber 24-10-19 11:41

DEPREMİN ÜZERİNDEN 8 YIL GEÇTİ ACISI DÜN GİBİ

DEPREMİN ÜZERİNDEN 8 YIL GEÇTİ ACISI DÜN GİBİ   VAN'da 23 Ekim 2011 tarihinde 604 kişinin hayatını kaybettiği 7,2 büyükyüğündeki ilk depremin üzerinden 8 yıl geçti.

Haber 22-10-19 12:57

(Özel) Evladını kaybeden annenin dinmeyen acısı

Manisa’da 5 ay önce ikiz çocuklarından birini kaldırımda yürürken traktörün çarpması sonucu kaybeden Raziye Bağatır, sürücünün mahkeme tarafından serbest bırakılmasına ‘Tek istediğimiz adaletti’ diyerek tepki gösterdi.

Haber 17-09-19 10:10

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan: “1340 yıldan beri acısını tüm tazeliğiyle içimizde yaşadığımız, yeryüzü var olduğu müddetçe tüm Müslümanların, tüm inananların bu acıyı içinde hissedeceği bir aydayız”

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, “1340 yıldan beri acısını tüm tazeliğiyle içimizde yaşadığımız, yeryüzü var olduğu müddetçe tüm Müslümanların, tüm inananların bu acıyı içinde hissedeceği bir aydayız” dedi.Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla “Dinmeyen Bir Sızıdır Kerbela” programı düzenlendi.

Haber 17-09-19 03:12