Gecici Iskemik Atak Haberleri

Altın fiyatları yükselecek mi? İslam Memiş'ten 15 gün uyarısı geldi! 100 dolarlık atak detayı! (26 Mart 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları... )

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatlarındaki gerilemenin ardından önümüzdeki 15 günde neler yaşanacak? Hangi seviyeler görülebilir? 26 Mart 2024 Salı Günü gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 2024-03-26 09:00:02

Süreç başladı, büyük gün yarın! Emeklilere zamlı ödemeler için dikkat çeken tahmin: 22 bin TL'yi aşabilir!

Emekli promosyonlarında bankalar birbiriyle yarışırken yeni gelişmeler de yaşanıyor. Kamu bankalarının promosyon ödeme miktarları arttı. Özel bankalardan da benzer atak gelecek mi? Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'dan özel bankalar için dikkat çeken bir tahmin geldi.

Finans 2024-03-24 11:44:53

İstanbul trafiğine dayanamadı! Avrupalı turistin Türk sürücüyle yaşadığı panik anları sosyal medyada viral oldu

Louis isimli bir turistin İstanbul trafiğinde yaşadığı panik anları sosyal medyada viral oldu. Arnavutköy sokaklarında bir arkadaşının aracına binen Louis, yolculuk sırasında adeta panik atak geçirdi. İkili bir türlü orta noktayı bulamazken İngilizce olarak tartıştı. Türk sürücünün tartışma sırasında Türkçe kelimeler seçmesi herkesi gülümsetti.

Trend 2024-03-12 08:20:04

1 euro 34 TL’yi aştı! Döviz kurlarında ilk kez oldu, rekor… Gelecek hafta bu üç güne dikkat!

Döviz kurları yükselişine hız verdi. Dolar geçtiğimiz hafta yüzde 1,5’e yakın değer kazanırken, en kritik atak euro/TL’den geldi. Haftayı 34 TL seviyesine yakın kapatan euro 2 Mart Cumartesi piyasaların kapalı olduğu günde 34,10 TL’yi görerek rekor kırdı. Salı, Perşembe ve Cuma günlerine dikkat! İşte güncel döviz kurları ile haberin detayları…

Finans 2024-03-02 14:47:49

Diğer Haber Etiketleri

Altın dolar 100 dolar atak gram altın ne kadar çeyrek altın İslam Memiş uyarı islam memiş son dakika emekli Zam ödeme erdoğan sosyal medya İstanbul turist Euro seçim anket İYİ Parti bipolar edis sinema maçın sezon süper li Süper Lig fenerbahçe İsmail Kartal Akaryakıt Petrol Libya sağlık bakanı fahrettin koca togg sıfır otomobil buruk Devler Ligi kadro kata kulübün Şampiyon transfer dönemi son dakika galatasaray Salih Özcan transfer 15 milyon euro ekipleri iyet yaşında ele gecesi karakteri yasak elma Show TV Elon Musk Mark Zuckerberg Twitter de Sivasspor dimitris pelkas Merkez Bankası piyasa Faiz kararı panik atak belirtileri panik atak nasıl geçer gece panik atak belirtileri panik atak ilaçları Meta yapay zeka whatsapp Instagram hibe Kocaeli ak dakika haberleri n dakika haberleri spor to spor tot spor toto kent rangers son dakika haberleri haberler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı ATAK Helikopteri ismail demir savunma sanayii Gümüş Avrupa ligi İsveç hammarby hacken kaleci aday paylaşım Samet Aybaba Devlet Bahçeli Meral Akşener hipnoz hipnoz nasıl yapılır eş anlamlı kelimeler atan Paulo Dybala Pierre-Emerick Aubameyang Roma Chelsea seçim anketi ak parti CHP kar yağışı kar yağışı istanbul hava durumu kuraklık meteoroloji 10 maçı tff uz Altay Tuzlaspor içişleri Cudi Dağı terörist Büşra Pekin Oyuncu ünlü oyuncu Şafak Sezer kutsal damacana Süleyman Soylu jandarma Türkiye ülke puanı ülke puanı sıralaması ülke puanına en çok katkı yapan takım uefa ülke puanı sıralaması son dakika ülke puanı türkiye ülke puanı uefa ülke puanı Çekya Tır hollandalı ligde depay barcelona son karar yerli Caner Erkin Fatih Karagümrük milli savunma bakanı hulusi akar a milli kadın voleybol takımı abd Voleybol Algoloji migren Jorge Jesus Giresun içişleri bakanı süleyman soylu gram altın keşan belediyesi Saros körfezi

Bu sonuçlar Bahçeli ve Özgür Özel'i kızdıracak! İYİ Parti ve DEM atak yaptı %10'u geçtiler

31 Mart yerel seçimleri öncesi sonucu en çok merak edilen şehir kuşkusuz İstanbul! Anket firmaları da tek tek anketlerini açıklamaya başladı. Metropoll firmasının yaptığı son ankette DEM Parti ve İYİ Parti'nin oy oranı şaşırttı! Bu ankete göre Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti, Bahçeli liderliğindeki MHP'yi geride bırakıyor. Bu sonuç İstanbul ve Ankara için de oldukça kritik.

Finans 12-02-24 13:06

Bipolar krizi nedir, nasıl olur? Bipolar ne zaman atak yapar?

Bipolar krizleri duygusal dalgalanmaların en yoğun ve belirgin olduğu anlardır ve bireyin yaşantısını derinden etkileyebilir. Bu krizler, mani (aşırı enerji, dürtüsellik) veya depresyon (umutsuzluk, enerji kaybı) dönemlerinde şiddetlenerek ortaya çıkar. Bipolar bozukluğu olan bireyler için kriz anları genellikle zorlu bir mücadele olabilir, ancak bu zorlu süreçlerde anlayış ve destekle başa çıkabilmek mümkündür.

Haber 22-11-23 12:39

Edis'in 'Alya' filminin fragmanı paylaşıldı! Vizyon için geri sayım başladı... Fragmanı bile nefes kesti

Yönetmen koltuğunda Jandae Percem'in oturduğu 'Alya' filminin vizyon tarihi için geri sayım başladı. Oyuncu kadrosunda Edis Görgülü, Hande Ataizi, Alper Atak, Gonca Vuslateri ve Beste Kökdemir gibi isimlerin yer aldığı aksiyon filmi 'Alya' 17 Kasım'da sinemalardaki yerini alacak.

Trend 15-11-23 15:43

İsmail Kartal'dan mağlubiyetin ardından taraftarı sevindiren açıklama!

Sezona 10 lig maçında 10 galibiyet alarak başlayan ve Süper Lig tarihinde ’en iyi başlangıç rekorunun sahibi olan Fenerbahçe, Trabzonspor’a mağlup olarak bu seriyi bitirdi. Karşılaşma sonrası konuşan sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal, "2 gol atabildik ama olmadı. Rakibin zaman zaman oyun soğutması, santrfor üzerinden uzun topla atak yapma planı vardı ve biliyorduk. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan bir ders çıkarıp, önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

Spor 04-11-23 21:48

İndirim üstüne indirim gelmişti! Akaryakıt fiyatları tehlikeye girdi: Petrol ve dolardan keskin atak…

Benzin ve motorin için geçtiğimiz hafta indirim üzerine indirim yapılırken akaryakıt fiyatları için yeni bir tehlike ortaya çıktı. Petrol ve dolar/TL kuru Orta Doğu’da yaşanan jeopolitik riskler nedeniyle sert yükseldi. Brent petrol fiyatı içinse tahminler yeniden revize edildi. ANZ ekonomistleri petrol fiyatları için “Daha yüksek dalgalanma beklenebilir” derken, ING ise son raporunda, “Brent tahminimizde bir miktar yukarı yönlü risk söz konusu olacaktır” dediler.

Finans 09-10-23 12:12

UMKE ve UMKE ATAK ekibi selden etkilenen Libya'ya gidecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 11 kişilik Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ve UMKE ATAK personelinin sel felaketinden etkilenen Libya'ya gideceğini bildirdi.

Yurthaber 12-09-23 07:49

Sıfır otomobilde Ağustos rekoru! O modellerde sürpriz atak: Togg en çok satılan model Egea’yı solladı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı ocak-ağustos döneminde 755 bin 282 adede yükseldi. Verilere göre yılın 8 ayında en çok Fiat otomobiller satılırken, Togg'un satış adedi 3 bin 400'e ulaştı. Her ay listenin en üst sırasında görmeye alışık olduğumuz Fiat Egea ise listede 8’inci sırada yer aldı.

Finans 04-09-23 11:27

Galatasaray'dan 8 numara transferi için sürpriz atak! Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan teklifi doğruladı ve Sarı-Kırmızılılar'ı reddetti

Birçok yıldız ismi kadrosuna katarak transferde ses getirmeyi başaran Galatasaray 8 numara arayışlarına devam ederken listesine Borussia Dortmund'da forma giyen Salih Özcan'ı aldı. İşte detaylar...

Spor 28-08-23 14:16

Galatasaray'dan Arsenal ve Juventus'un listesindeki Habib Diarra için sürpriz atak!

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Galatasaray, önceliği stoper ve 6 numaraya verirken gündeme Arsenal ve Juventus'un da listesinde bulunan beklenmedik bir isim geldi. İşte detaylar...

Spor 27-08-23 17:50

Kızılcık Şerbeti'ne Yasak Elma'dan bomba transfer! Pembe'den beklenmedik atak: Bir hafiyemiz eksikti

Kızılcık Şerbeti dizisi yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Gerdek gecesi sahnesi ile bütün dikkatleri üzerine çeken diziye 6 sezonun sonunda geçtiğimiz ay final yapan Yasak Elma dizisinden bomba bir transfer yapıldı.

Magazin 10-07-23 00:21

Elon Musk, Mark Zuckerberg'in Threads atağı sonrası tutuştu! Twitter'a bomba özellik! Artık bunu yapabileceksiniz

Mark Zuckerberg'in kurucusu olduğu Meta şirketi, 'Twitter katili' olarak isimlendirilen Instagram tabanlı uygulaması Threads'i çarşamba günü kullanıma sundu. Twitter ile benzerlik gösteren Threads bir anda dünya gündemine oturunca Elon Musk'tan dikkat çeken bir atak geldi.

Haber 09-07-23 10:37

Herkes gram altın fiyatı yükselişini konuşurken dikkat çeken atak! Cumhuriyet altını 11 bin liranın üzerine yükseldi: Yatırımcıların gözü saat 21.00’de…

Altın fiyatları bu akşam ABD’den gelecek habere dikkat kesildi. Fed’in son toplantısına ilişkin tutanaklar saat 21.00’de duyurulacak. Faiz artırımı noktasında gelecek haber ile altın fiyatları için kısa vadeli bir düşüş beklentisi oluşurken, yurt içinde ise yatırımcıların gözü gram altın fiyatında. Altının gram fiyatı rekor seviyelere yakın seyrederken, en dikkat çeken ise Cumhuriyet altını fiyatının 11 bin liranın üzerine yükselmesi oldu.

Finans 05-07-23 08:39

Dimitris Pelkas, Süper Lig'e geri dönüyor! Pendikspor derken...

Geride kalan sezonun başında Fenerbahçe'den Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas, sezonu tamamlamasının ardından sarı - lacivertlilerle olan sözleşmesinin de sonuna geldi. Bonservisini eline alan Yunan yıldızın adı birçok kulüple anılırken, teknik direktörlük görevine Servet Çetin'i getiren Sivasspor'dan sürpriz bir atak geldi. İşte detaylar...

Spor 02-07-23 12:30

SON DAKİKA: Gram altın, dolar, borsa… Beklenmedik atak! İşte Merkez Bankası faiz kararına piyasaların ilk tepkisi…

Son dakika haberi… Gram altın fiyatı, dolar/TL kuru ve borsa, Merkez Bankası faiz kararı sonrası yatırımcıların radarında yer alıyor. Merkez Bankası 27 ay sonra ilk kez faizleri artırarak yüzde 15 seviyesine yükseltti. Bu haber sonrası 22 Haziran Perşembe Kapalıçarşı’da güncel döviz kurları ile gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları rekor seviyeye yükseldi. İşte piyasaların faiz kararı karşısında tepkisi...

Finans 22-06-23 15:53

Panik atak nasıl geçer, neden olur? Panik atak nedir, belirtileri ve tedavisi nelerdir?

Panik atak insanların hayatlarında beklenmedik ve yoğun korku veya endişe hissiyle beliren, ani ve geçici bir durumdur. Bu ataklar çeşitli semptomlarla birlikte gelir ve bireylerde kontrol kaybı hissi yaratarak günlük aktivitelerini olumsuz yönde etkileyebilir. Panik ataklar genellikle kalp çarpıntısı, nefes darlığı, terleme, titreme, baş dönmesi, göğüs ağrısı ve hatta ölüm korkusu gibi fiziksel ve duygusal semptomlarla kendini gösterir. Peki, panik atak nasıl geçer?

Haber 14-06-23 16:25

Meta'dan atak! Whatsapp ve Instagram için...

Meta'dan WhatsApp ve Instagram için yapay zeka atağı geldi. Son günlerin en konuşulan konularından biri olan yapa zekayla ilgili dikkat çeken bir adım atan Meta, yapay zeka odaklı yeni araçları duyurdu.

Haber 09-06-23 11:01

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden yumurta üreticilerine tavuk ve yem desteği

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yumurta üreticilerine yüzde 50 hibeyle yerli ırk Atak-S yarka tavuk, yem ve kümes ekipmanı desteği veriyor.

Yurthaber 11-05-23 13:24

Son dakika: Fenerbahçe'den gelecek sezon için sürpriz atak! Yeni transfer, İskoçya'dan geliyor! 'Prensip anlaşmasına varıldı!'

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kızışırken, sıcak gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Zirve için Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı. Bu yılı şampiyonlukla tamamlamak isteyen ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi hedefleyen sarı - lacivertliler transfer için atağa kalktı. İşte detaylar...

Spor 04-05-23 22:54

Sağlık Bakanı Koca duyurdu! Yeni kurtarma ekibi kuruldu: 16 bin gönüllüler ordusu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, afetlerde önemli rol üstlenen UMKE çatısı altında Atak isimli arama kurtarma ekibi kurulduğunu açıkladı. Ekibin tamamen gönüllülerden oluştuğunu belirten Bakan Koca, "16 bin sağlık çalışanının bulunduğu gönüllüler ordusu. Ağırlık afet dönemlerinde daha çok medikal yardım için kurulan bir yapı." ifadesini kullandı.

Haber 29-04-23 16:58

Dünyada kendi sınıfında üçüncü... ATAK-2 helikopteri ilk kez havalandı!

ATAK 2 Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri Projesi kapsamında çalışmaları 17 Şubat 2019 tarihinde başlayan ATAK-2 ilk kez havalandı. O anları Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 28-04-23 19:36

Motorlar çalıştı, ilk kez görüntülendi! ATAK-2 helikopteri için geri sayım başladı: Uçuşa yalnızca günler kaldı... '993 numaralı bina' detayı dikkat çekti

Kamuoyunda ATAK-2 olarak bilinen Ağır Sınıf Taarruz Helikopteri'nin ilk uçuşu için geri sayım başladı. 2 yıl önce alınan erken uçuş kararının ardından çalışmalar hızlandırıldı ve nihayet 23 Nisan itibarıyla ilk kez motorlar çalıştırıldı. Uçuşta karşılaşmayacağı zorluklara testler kapsamında maruz bırakılan ATAK-2'nin motor testlerinin ardından ilk uçuşunu gerçekleştirmesi bekleniyor. Projenin yetkili isimlerinden Mehmet Yılmaz "Çok uzak olmayan bir tarihte uçabileceğini söyleyebilirim" dedi.

Haber 26-04-23 12:18

Herkes altın fiyatlarını konuşurken gümüşten sürpriz atak: Yüzde 12’ye karşı yüzde 30! 1999 yılından sonra ilk kez…

Altın fiyatları rekor kırarken bir ayda yüzde 30 değer kazanan gümüş için UBS’den yeni bir tahmin geldi. Dev banka gümüş fiyatının yükselmeye devam etmesini beklerken Aralık için rakam da açıkladı. Öte yandan Türkiye’de ise 1999 yılından sonra ilk kez gümüş ithalatında rekor kırıldığı kayıtlara geçti.

Finans 15-04-23 07:20

Akıl tutulması yaşadı! Böylesine az rastlanır! Kaleci, penaltı noktasını top zannedince...

İsveç Ligi'nin 2. haftasında Hacken, Hammarby'i konuk etti. Karşılaşmanın 5. dakikasında deplasman ekibi Hammarby, atak geliştirmek için kendi yarı sahasında hazırlık pasları yaptı. O sırada top, kaleci Oliver Dovin'e geldi. 20 yaşındaki file bekçisi, kendisine gelen meşin yuvarlağı kontrol etti ancak sonrasında topun ayağından sektiğini fark etmedi. Önündeki penaltı noktasını top zanneden genç kaleci, kötü bir sürpriz yaşamış oldu.

Spor 09-04-23 23:52

Son dakika: Meral Akşener'in Gökhan Zan ve Ünal Karaman hamlesine Bahçeli'den yanıt! Ünlü teknik adam aday mı oluyor?

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Gökhan Zan ve Ünal Karaman'a parti rozeti takmasının ardından, MHP'den de bir karşı atak gelebilir. MHP Genel Başkanı Özel Kalem Müdür Yardımcısı Akın Yavuz'un sosyal medya hesabından ünlü teknik adam ile yaptığı paylaşım, söylentileri de beraberinde getirdi. İşte detaylar...

Spor 22-03-23 17:23

Hipnoz yöntemi ile psikolojik tedavi nedir, OKB tedavisi mümkün müdür? Panik atak hipnozla tedavi edilir mi?

Yüzyıllardır kullanılan ve modern tıbba alternatif olarak hayata geçirilmiş olan birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerden biri de hipnoz ve hipnoterapi uygulamasıdır. Kişinin odaklanmasını bu sayede farkındalık oluşmasını sağlamayı amaçlayan bir tedavi yöntemidir. Farklı sorunların ve birçok hastalığın tedavisinde uzman bir kişi tarafından kullanılabilir. Peki, hipnozla OKB tedavisi mümkün müdür?

Haber 10-03-23 16:29

Atak eş anlamlısı nedir? Atak kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Sözcükte anlam bilgisi konularından biri olan eş anlamlı kelimelerin doğru bir şekilde öğrenilmesi son derece önemlidir. Türkçemiz kelime haznesi açısından oldukça zengindir. Birçok sözcüğün eş anlamlı karşılığı bulunur. Eş anlamlı sözcükler, cümle içerisinde birbirlerinin yerine kullanılır. Peki, atak kelimesinin eş anlamlı karşılığı olan sözcükler nelerdir?

Egitim 10-03-23 16:23

Herkes Aubameyang'ı beklerken, bambaşka bir dünya yıldızı! Fenerbahçe'den yılın transferi için atak: Paulo Dybala!

Son dakika haberleri: Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından profesyonel futbol müsabakalarına ara verilmiş ve spor camiası birlik olarak yardım çalışmalarını sürdürmüştü. Bir yandan da transfer harekatına devam eden Fenerbahçe'nin gündemine Pierre-Emerick Aubameyang gelmişti. Taraftarlar; Gabonlu yıldızı beklerken Paulo Dybala ismi ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 19-02-23 18:50

Seçime 105 gün kala ortaya çıkan anket şaşırttı! Adaylık tartışması sürerken sürpriz atak... %48.7'yi buldular

Türk siyaseti iyiden iyiye seçim havasına girdi! Millet ittifakı adayının da önümüzdeki haftalarda açıklanması bekleniyor. Kulislerde konuşulanlara göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, adaylık konusunda adı geçen en güçlü isim! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında geçmesi beklenen seçim öncesinde anketler de bir bir paylaşılıyor. ORC Araştırma tarafından yapılan anketin sonuçları dikkat çekici, İYİ Parti'de artış MHP'de ise büyük düşüş var.

Haber 30-01-23 12:06

Kar yağışı haritalara yansımaya başladı! İstanbul’a bu kez iyi haber var! ‘İlk atak 26 Ocak’ta…’

Kar yağışı Türkiye genelinde bu yıl adeta dört gözle beklenmeye başladı. Meteoroloji uzmanları özellikle İstanbul’a yağması beklenen kar yağışı ile ilgili son gelen bilgileri paylaşırken bu kez sevindiren sözler kullandı. Soğuk hava dalgasının ilk atağını 26 Ocak tarihinde bekleyen uzmanlar İstanbul için de kar sinyallerinin haritalara yansımaya başladığını duyurdu. İşte kar yağışı ile ilgili gelen son dakika haberinin ayrıntıları…

Haber 21-01-23 08:32

Tuzlaspor Altay maçında görülmemiş protesto! Maçı bıraktılar, hakem bile ne olduğunu anlamadı...

Tuzlaspor deplasmanına konuk olan Altay karşılaşmadan 4-2 mağlup ayrıldı. Altaylı futbolcuların yaptığı protesto ise maçın önüne geçti. 90+2'de Efe'nin yerde kalması sonrası İzmir ekibi rakibin topu dışarı atmasını bekledi ama Tuzlalılar topu dışarı atmadı. Yaptıkları atak golle sonuçlanınca ilginç bir olay gerçekleşti.

Spor 25-12-22 10:01

Son dakika: İçişleri Bakanlığı duyurdu! Aralarında sözde Cudi Dağı bölge sorumlusu da var... 3 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "J-SİHA ve KKK.lığı Atak Taarruz Helikopterlerinin destek verdiği, JÖH ve Jandarma Komando timleri ile Güvenlik Korucularının katılımıyla icra edilen operasyonda yaşanan silahlı çatışma sonucu, birisi Cudi Dağı Bölge sorumlusu olmak üzere 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

Haber 17-12-22 17:35

12 sene sonra geri dönüyor! Şafak Sezer'den Kutsal Damacana 4 için sürpriz atak... O da olacak

Vizyona girdiği 2007 yılında beklenmedik biçimde ilgi uyandıran ve devam filmleri de çekilen Kutsal Damacana, geri dönmeye hazırlanıyor. Kutsal Damacana 4 filmi için geri sayım başladı. Şafak Sezer, hazırlıklara başlarken ekibi de toplamak için harekete geçti. Kutsal Damacana filmiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu 12 yıl sonra geri dönüyor...

Magazin 15-12-22 10:24

Son dakika: Bakan Soylu duyurdu! '3 terörist daha sarı torbada'

Son dakika haberi... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Jandarma ve Emniyet İstihbarat; İHA, ATAK ve yakın hava desteğiyle yapılan operasyonda, Jandarmamızın çatışma anındaki kahramanlığıyla, Şırnak Gabar’da 3 terörist daha sarı torbada." ifadelerini kullandı.

Haber 02-12-22 17:35

UEFA Ülke sıralamasında güncel puan durumu belli oldu! Türkiye'den müthiş atak...

Sezona 20. sırada başlayan Türkiye; Avrupa'da haftayı 3 galibiyet ve 1 beraberlikle kapatarak 12. sıradaki yerini korudu. Başakşehir, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin galip geldiği haftada Sivasspor'un beraberliğiyle ülke puanına katkıda bulunan temsilcilerimiz, 12. sırada girdiğimiz haftayı yine 12. sırada tamamladı.

Spor 04-11-22 01:30

SON DAKİKA: Bu bir rekor! Beşiktaş'ın golcüsü Wout Weghorst 32. saniyede takımını 1-0 öne geçirdi

Süper Lig'in 11. haftasında Hatayspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Santra vuruşunun hemen ardından organize bir atak geliştiren konuk ekip Beşiktaş, 32. saniyede Wout Weghorst ile 1-0 öne geçerken, bu sezonun en erken golünü kaydetmiş oldu. İşte detaylar...

Spor 24-10-22 20:06

Çekya’da Türk tır şoförü kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Çekya’nın başkenti Prag yakınlarında bulunan gümrük alanında sıra bekleyen 65 yaşındaki Mehmet Ali Atak isimli Türk tır şoförü kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.Aksaray’dan Prag’a prefabrik ev taşıyan 65 yaşındaki tır şöförü Mehmet Ali Ata, dün akşam saatlerinde Prag’ın yaklaşık 50 km kuzeyindeki Nova Ves kasabasında gümrük işlemleri için park halinde beklerken kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 20-10-22 18:03

Galatasaray doymuyor! Şimdi de Barça'nın yıldızı Depay gündemde

Galatasaray'ın gol yollarında yaşanan problem nedeniyle düğmeye basan yöneticiler flaş bir ismi gündeme aldı. Barcelona'nın satış listesine koyduğu Depay'ı gözüne kestiren sarı-kırmızılılar devre arasında Hollandalı oyuncu için atak yapacak.

Spor 20-10-22 08:25

Galatasaray'dan Caner Erkin girişimi! Eğer taraftar onaylarsa bu transfer gerçekleşecek...

Yerli rotasyonuna çare bulmak isteyen Galatasaray'da ilginç bir atak geldi. Fatih Karagümrük'te bu sezon harikalar yaratan Caner Erkin fikri yönetim içinde konuşulmaya başlandı. Oynadığı 9 maçta 6 asist yapan deneyimli oyuncu için devre arasında girişim yapılabilir. Taraftarın tepkisinden çekinen Galatasaray yönetimi, nabız yokladıktan sonra harekete geçecek.

Spor 18-10-22 20:11

Mehmetçik, Ateş Serbestte hedefleri tam isabetle vurdu

TSK'nın ateş gücünün sergilendiği "Ateş Serbest- 2022" faaliyetinde F-16 savaş uçakları, ATAK taarruz helikopterleri ile Fırtına obüsleri, Kargu kamikaze drone ve Cirit füzelerinin 39 silah ve silah sistemi görev aldı - Bakan Akar ve TSK komuta kademesinin takip ettiği faaliyeti, aralarında Yunanistan, Ukrayna, Rusya ve ABD'nin de yer aldığı çok sayıda ülkenin askeri ataşesi de izledi

Yurthaber 18-10-22 15:24

ABD-Türkiye maçının ardından

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: "Bana göre rakibin üstünlüğünü kabul ettik. Ancak önümüze bakacağız. Emeği geçen, günlerini harcayan, ülkesi için ter döken herkese çok teşekkür ediyorum" - A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti: "En iyi performansımızı ortaya koyamadık. Rakibimizi karşılamakta, atak yapmakta ve bloklarda zorlandık"

Yurthaber 11-10-22 22:00

Kronik ağrılarından 4 seansta uygulanan tedaviyle kurtuldular

15 yıldır çektiği migren ağrısı algoloji bölümündeki tedaviyle sona eren Yadigar Tezel: - "Üç aydır baş ağrısı nedir bilmiyorum. Haftada 4-5 atak görüyordum" - Konya Şehir Hastanesi Algoloji Uzmanı Doktor Selin Balta: - "Migren için boyun ve yüzdeki sinirlere uyguladığımız iğneyle ağrıyı blokluyoruz"

Yurthaber 08-10-22 12:13

SON DAKİKA: Altın fiyatlarında sürpriz atak! Bu yükselişi kimse beklemiyordu...

Son dakika… Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın artan jeopolitik gerilimler ve yoğunlaşan piyasa oynaklığı ile 2,5 yılın dibinden toparlandı. Gram altın fiyatları 1000 lira seviyesine doğru atağa geçti. Vatandaşlar yıl sonu altın tahmini için analist yorumlarını araştırırken TD Securities’ten kritik bir değerlendirme geldi. Analistler altın için jeopolitik kazanımların geçici olduğunu söyledi. Şimdi ise gözler Cuma günkü ABD istihdam verisine çevrildi..

Finans 03-10-22 07:19

Jorge Jesus derbide oyuncularına o hamleyi yasakladı! Beşiktaş maçı çok ilginç geçecek...

Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de taktikler belli oldu. Takımının asla geriye yaslanmaması hakkında uyarılarda bulunan Jorge Jesus, bir deplasmanda takımı gibi değil, ev sahibi takım gibi oynamalarını istedi. Maçın ilk düdüğünden sonuna kadar atak oynayacak olan sarı-lacivertliler Beşiktaş deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor.

Spor 02-10-22 14:02

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'da konuştu:

"Eğer biz kendi İHA'mızı, mühimmatımızı, ATAK helikopterlerimizi yapmamış olsaydık, Harput'tan ta Afrin'e kadar terör koridorunu Amerika ve Avrupa, PKK'ya kurdurmuş olacaktı. Tarihin en büyük desteğini vermektedir PKK'ya. Kim veriyor, YPG'ye, PYD'ye? Amerika" - "2023'ün, Cumhuriyet'in ikinci asrının bize inşallah bir faydası olacak, Cumhuriyet'in ikinci asrına Kılıçdaroğlusuz başlayacağız"

Yurthaber 01-10-22 17:08

Altın fiyatlarından sürpriz atak! Dev bankadan dikkat çeken altın tahmini... Hem tarih hem rakam verdiler

Altın fiyatlar Fed faiz kararı sonrası düşüşe geçmişti. Ons altın dün 2,5 yılın dip seviyesi olan 1600 doları gördü. 29 Eylül Perşembe günü gram altın fiyatlarında toparlanma görünüyor. Yatırımcılar, 'Altın yükselecek mi, düşecek mi?' sorusuna yanıt ararken banka devi ING'den altın fiyatları için kritik tahmin geldi.

Finans 29-09-22 09:11