Geçmiş Haberleri

'Geçmişe dönme meditasyonu' yaptı! 'Bir önceki hayatımda sultan çıktım' dedi sosyal medyadan yorum yağdı

TikTok'ta son dönemde özellikle geçmişe dönme meditasyonu olarak bilinen bir akım gündeme geldi. Meditasyon sayesinde geçmiş hayatlarına gittiklerini iddia eden kullanıcılardan bir tanesi kendisinin Osmanlı padişahı III. Murad'ın eşi Safiye Sultan olduğunu iddia edince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 27-02-2024 08:46

Geçmişe mi yoksa geleceğe mi odaklısınız? Burçların takıntılı olduğu zaman dilimleri belli oldu!

Astroloji, insanların kişilik özellikleri ve davranışları üzerinde etkisi olduğuna inanılan bir alan. Son araştırmalar, burçların kişilerin zaman algısını etkilediğini ve hangi zaman dilimlerine daha fazla odaklandıklarını gösteriyor. Bazı burçların geçmişe, bazılarının ise geleceğe odaklandığı belirlendi. Hangi burcun hangi zaman dilimine daha fazla odaklandığını öğrenmek için haberin devamına göz atabilirsiniz.

Kadin 09-12-2023 16:53

Hata yapmayın! İlişkiniz yeniyse bunları duymanız gerekiyor

İlişkinin ilk zamanları en heyecanlı ve sevgi dolu olunan anlar olabiliyor. İlişkide birbirini tanıma sürecinde her şey çok güzel görünse de yapılan ufak hatalar ilişkinin bitmesine sebep olabiliyor. Sağlıklı ve mutlu ilişki için yeni başlangıçlarda dikkat etmeniz gereken birkaç nokta bulunuyor.

Kadin 25-08-2022 08:37

Geçmiş eş anlamlısı nedir? Geçmişin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe çok zengin kelime hazinesine sahip bir dildir. Birçok farklı dilden kelimeyi sözcük dağarcığına katmıştır. Bir kelimenin birden fazla anlamı vardır. Bu sebeple eş anlamlı kelimeler de çeşitlilik gösterir. Geçmiş de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Esbak, mazi, geçen gibi eş anlamlıları vardır. Geçmiş kelimesinin eş anlamlısı nedir? Geçmiş eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 10-08-2022 01:59

Geçmiş

Geçmiş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Geçmiş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.