Gelin Arabası Haberleri

Gelin arabası gibi süslediği aracının arkasına 'Boşanıyoruz' yazdırdı! Sosyal medyada gündem oldu

Bursa’da 10 yıllık evli olduğu eşinden boşanmak için adliyeye giden Gülşah Lice, gelin arabası gibi süslediği aracının arkasına ise ‘Boşanıyoruz" yazdırıp süsletti. Bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Haber 13-12-2023 19:49

Samsun'da gelin arabasının yaptığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde gelin arabasının yaptığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-11-2023 07:42

Damat da şaşırdı! Gelin arabasının önünü pos makinesi ile kesti

Esenyurt’ta gelin arabasının önünü kesen çocuk nakit parası olmayan damattan pos makinesi ile bahşiş aldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 03-10-2023 11:01

Togg'un gelin arabası olmasını isteyen genç çiftin hayali gerçekleşti

Düzce'de Togg'un gelin arabası olmasını isteyen genç çiftin hayali gerçekleşti.

Yurthaber 25-09-2023 14:09

Gelin Arabası

Gelin Arabası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gelin Arabası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Edirne'de dünya evine adım atan çiftin şaşırtan gelin arabası tercihi!

Edirne’nin Keşan ilçesinde Nur Sena (25) ve Mustafa Fıçı (26) çifti, gelin arabası olarak biçerdöveri tercih etti. Çiftçi olan Mustafa Fıçı, eşini baba evinden aldıktan sonra düğünün yapılacağı alana biçerdöverle getirdi.

Haber 20-08-2023 16:35

Bakan Varank söz verdi, Togg gelin arabası oldu

Togg'a olan ilgili her geçen gün devam ederken dikkat çeken bir gelişme de Bursa'da yaşandı. Bakan Varank, Gemlik’te bir programda sohbet ettiği Hüseyin Özdemir'e "Togg'u gelin arabası yapacağız" sözünü yerine getirdi.

Haber 28-04-2023 07:21

Bursa'da Anadolu kırmızısı Togg gelin arabası oldu! Şoförlüğünü Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gemlik ilçesindeki bir programda sohbet ettiği Hüseyin Özdemir'e düğünü için Togg'u gelin arabası yapacağı sözünü vermişti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir çiçekçiye Togg'u süsleterek gelin arabası yaptı ve evlenen çift için direksiyona geçti.

Haber 27-04-2023 20:56

Bahşiş için gelin arabasının önünü kesenler dikkat: Nitelikli yağma suçu oluşturabilir

Düğün konvoyundaki gelin arabasının önünü kesip bahşiş istemek, örf ve adet hukukunda yeri olan bir durum. Ancak son dönemlerde bahşiş isteyenlerin bahşiş alabilmek için gelin arabasında bulunan sağdıç, gelin veya damada karşı cebir ya da tehdit uygulandığı görülüyor. Bunu da yol kesmek suretiyle yaptıkları için yapmış oldukları eylemlerin nitelikli yağma suçuna vücut verebileceği öngörülüyor. Yağma suçunun ise 6 ila 10 yıl arasında hapis cezası bulunuyor.

Haber 05-02-2023 15:01

Gelin-kaynananın akılalmaz kavgası! Birbirlerini bıçakladıladır... Gelin ardından kaçtı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen olay duyanları şaşkına çevirdi. Kaynana ve gelin, yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine birbirine bıçakla saldırdı. Kaynana olay yerinde polis ekipleri tarafından bulunurken gelin kaçtı. Ekiplerin aradığı gelin daha sonra bulunarak önce hastaneye ardından karakola götürüldü.

Haber 07-11-2022 19:01

Pes dedirten görüntü! Gelin arabasının önünü kesen çocukları tekmeledi

Sultanbeyli'de düğün konvoyuna katılan bir araç sürücüsü, yaptığı hareketle 'pes' dedirtti. Gelin arabasının önünü kesen çocukları tekmeleyerek uzaklaştırmaya çalışan sürücü, görenleri dehşete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 04-10-2022 15:55

Düğün ile sınav tarihi çakıştı, gelinlikle nikah masasından önce sınav sırasına oturdu

Karabük’te düğün tarihi ile KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Test (ÖABT) sınavı çakışan Kübra Karataş, gelinliği ile nikah masasından önce sınav sırasına oturdu. Damat Ali Selam, Karataş'ı gelin arabası ile sınava getirdi. İki heyecanı bir arada yaşadığını ifade eden Kübra Karataş, "Sınavdan çıkınca düğüne gideceğiz. Sınav heyecanı düğün heyecanına dönüşecek. Umarım gelinlik uğurlu olur. Bizim için unutulmaz bir anı oldu" dedi.

Haber 02-10-2022 13:01

Bahşiş almak için gelin arabasının önünü vinçle kestiler! Damat şaşkınlığa uğradı

Karabük’ün Eflani ilçesinde damadın arkadaşı, bahşiş almak için gelin arabasının önünü vinç ile kesti. Araçtan inen damat vince yaklaştığında ise "Hakan ve Nurşen çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz" notuyla karşılaştı. Notun yer aldığı kağıttaki mandallara para takınca damadın arkadaşı istediği bahşişi aldı.

Haber 18-09-2022 16:27

Vinç operatörü bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kesti

Vinç operatörü bahşiş almak için düğün konvoyunun önünü kesti

Yurthaber 18-09-2022 09:30

Gelin ve damadın en mutlu günü kabusa döndü! Otomobil kül oldu...

Olay, Aydın’ın Buharkent ilçesinde meydana geldi. Seyir halindeki gelin arabasında yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrası araç kullanılamaz hale geldi.

Haber 11-09-2022 21:29

Bu kadarına da pes artık! Gelin arabasından havaya defalarca ateş etti

Bursa'da düğün konvoyunda gelin arabasının camından tabanca çıkaran bir kişi, yaklaşık 15 el ateş etti. O anlar cep telefon kamerasına yansıdı.

Haber 29-08-2022 11:00