Genel Baskan Vekili Ve Basbakan Binali Yildirim Haberleri

Yeniden Refah Partili Doğan Aydal'dan çok konuşulacak AK Parti ve Murat Kurum açıklamaları: Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz, öyle de gözüküyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal canlı yayında AK Parti'nin adayı Murat Kurum ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İmamoğlu'nun hizmetler yaptığını ve Kanal İstanbul'a da karşı olduğunu belirten Aydal, "Beka sorunumuzdur bizim. Bu bile Murat Kurum beyefendinin olmaması için yeterlidir. AK Parti'yi kazandırmak için var olan bir parti değiliz. Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz, öyle de gözüküyor. Bizimle İstanbul adayını paylaşmadılar" dedi.

Haber 2024-01-11 23:32:43

Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı. Yeni Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Mustafa Elitaş oldu.

Haber 2023-10-07 20:52:46

AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! 50 isim listeye giremedi, Binali Yıldırım sürprizi: İşte 75 kişilik yeni MKYK...

AK Parti'de bugün kongre heyecanı yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'değişim' mesajı verdiği kongrede 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi belli oldu. Listeye 50 ismi giremedi. O isimler arasında Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Şamil Tayyar, Metin Külünk, Mücahit Birinci de yer alıyor.

Haber 2023-10-07 14:44:34

Kongre öncesi AK Parti'de 'değişim' mesajı! Yerel seçimleri işaret etti: 'En iyi adaylarımızı çıkaracağız'

AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, 7 Ekim'de yapılacak AK Parti olağanüstü kongresine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti'de de bir değişimin olacağının altını çizen Ala, "AK Parti değişim ve birikimi bir arada taşıyan ve bir arada geliştiren partinin adıdır" dedi. Ala, yerel seçim hazırlıklarına ilişkin de "En iyi başkan adaylarımızı çıkaracağız" diye konuştu.

Haber 2023-08-10 12:47:05

Siirt heyeti yaşanan su sorunu için Ankara’da bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve ilçe belediye başkanları, su sorunu ve üst yapı projeleri konularında çözüm odaklı bir toplantı için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-07-23 11:13

EMEKLİ MAAŞI ZAMMI SON DAKİKA: AK Parti’den emeklileri heyecanlandıran ‘ek zam’ açıklaması! Meclis Genel Kurulu öncesi ‘uzlaşı’ mesajı: ‘Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz…’

Son dakika: Emekli maaşı zammı oranları değişecek mi? Milyonlar nefesini tutmuş saat 14.00’te toplanması beklenen Meclis Genel Kurulu’nu beklerken Ankara’dan açıklamalar peş peşe geldi. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin emekliye seyyanen zam talebinin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Abdullah Güler, bütçedeki dengeye dikkat çekerek, uzlaşı mesajı verdi ve, “Önümüzdeki dönemde ekonomik imkanları artırma noktasında çabamız devam edecektir” dedi.

Finans 12-07-23 10:38

Binali Yıldırım'ın ailesiyle birlikte yaptırdığı cami açıldı! Törene CHP'li Sarıgül de katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve ailesi tarafından Erzincan'ın Refahiye ilçesinde yaptırılan Yıldırım Ailesi Cami ve Külliyesi'nin açılışı gerçekleştirildi. İlçeye bağlı Binali Yıldırım Mahallesi'nde 13 bin 558 metrekare alan üzerinde yapılan ve avlusuyla birlikte 2 bin 800 kişilik cami, 4-6 yaş kuran kursu, millet bahçesi ve yönetim binası ile yaklaşık 300 günde tamamlandı. Açılışa Erzincan CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül de katıldı.

Haber 01-07-23 18:52

Muhammed Yakut hakkında istenen ceza belli oldu

Muhammed Yakut hakkında, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım'a yönelik ifadeleri nedeniyle "zincirleme şekilde hakaret" ve "iftira" suçundan 8 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Haber 31-05-23 15:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimi kazandı! Yıldırım'ın paylaşımı gündem oldu

Türkiye, Cumhurbaşkanı seçimleri için ikinci kez sandık başına gitti. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarıştığı ikinci turda oy sayımı sonlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan, yeniden cumhurbaşkanı seçildi. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın seçim sonrası yaptığı paylaşım gündem oldu.

Haber 28-05-23 21:27

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım'a sorusu kahkahalara neden oldu! 'Ne oldu hanım karar veremedin mi?'

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turda oyunu Tuzla'da Emlak Konut Cemil Meriç İlkokul ve Ortaokulu'nda kullandı. Binali Yıldırım oyunu kullandıktan sonra 30 saniye kabinden geç çıkan eşi Semiha Yıldırım'a "Ne oldu hanım karar veremedin mi?" diye sorması sınıfta kahkahaya neden oldu.

Haber 28-05-23 13:28

'Çok şaşırdım' diyerek açıkladı, Binali Yıldırım'a yüklendi! Akşener'den gündem olan 'işgalciler' sözlerine tepki: Başka partiye oy vereni...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın 14 Mayıs seçimleriyle ilgili çıkışı gündem yarattı, açıklamalar peş peşe geliyor. Yıldırım, “Bu seçim işgalcilerle, İstiklal Harbi verenlerin arasında yapılan seçimdir” sözlerine tepki gösteren İYİ Parti lideri Akşener'e yanıt verirken "Neye alındığını anlayamadım. Bu sözü söylememdeki ana sebep çok açık ve net" dedi. Bugünkü mitinginde "İki şeye çok şaşırdım" diyen Akşener, Yıldırım'ın sözlerine sert çıktı.

Haber 28-04-23 15:47

SON DAKİKA: İki gün kala AK Parti'den sürpriz ziyaret! DSP'den yeşil ışık: Gözler o saate çevrildi...

Son dakika haberi: Son olarak Cumhur İttifakı'na Yeniden Refah Partisi'ni katan AK Parti, listelerin YSK'ya sunulmasından iki gün önce DSP'yi ziyaret etti. AK Parti'nin iki önemli ismi Binali Yıldırım ve Ömer Çelik, Demokratik Sol Parti Genel Merkezi'nde Önder Aksakallı ile görüştü. Görüşmenin ardından ilk açıklamalar geldi. AK Parti'nin teklifi beli oldu. DSP lideri Önder Aksakal, "Seçimlerin ilk turda sonuçlanması için DSP elinden geleni yapacak" dedi. Gözler saat 14'e çevrildi...

Haber 07-04-23 11:14

Merak ediliyordu! Binali Yıldırım son dakika başvurusunu yaptı

AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak isteyenler için başvurular sona ererken, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, dosyasını son dakika teslim etti ve yeniden İzmir’den aday adayı oldu.

Haber 22-03-23 23:38

Seçimin şifresi: 9. kat! Siyaset sahnesinde son dönemeç... AK Parti'nin kritik kararı! Binali Yıldırım, Hayati Yazıcı, Hamza Dağ...

Seçimlere iki ay gibi bir süre kalırken, AK Parti'de çalışmalar hızlandı. Bir yandan Cumhur İttifakı'nı genişletmek için Yeniden Refah Partisi ve Hüda-Par'la görüşmeler sürerken bir yandan da saha çalışmaları ve izlenecek seçim stratejisi için vites yükseltildi. AK Parti Genel Merkezi’nin 9’uncu katında seçim karargâhı kurulurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki A Takımı; 3 dönem kuralının uygulanıp uygulanmayacağını ve en doğru adayları masaya yatırıyor.

Haber 14-03-23 08:26

Son dakika: AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne Cumhur İttifakı'na katılma teklifi! Erbakan duyurdu: 'En kısa sürede cevap vereceğiz'

Son dakika haberi... AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti. Erbakan, Yıldırım ve Yavuz'u kapıda karşıladı. Görüşmenin ardından AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne Cumhur İttifakı'na katılma teklifi yapıldığını söyleyen Erbakan, "Yetkili kurullarımızla bu teklifi değerlendireceğiz. Kendilerine de en kısa sürede cevap vereceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 10-03-23 17:18

'Bu görüntüyü kabul etmiyorum' O paylaşım olay oldu! 'Genel Başkanıma iftirası ortada dururken...' CHP'den flaş açıklama: İlişiği kesildi

Siyasilerin ana gündemi deprem olurken bir yandan siyasiler arasında da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan'ın Kılıçdaroğlu ile ilgili bir paylaşımı sonrası İYİ Parti'den sert tepki geldi. Paylaşıma o yanıt İBB İYİ Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Özkan'dan gelirken Özkan tepkisini "Bu görüntüyü kabul etmiyorum" sözleriyle dile getirdi. Son olarak Yaşar Okuyan'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Gelişme CHP'nin sosyal medya hesabından duyuruldu.

Haber 22-02-23 13:16

Ahmet Davutoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Şehir Üniversitesi' yanıtı! 'Madem ki ortada bir yolsuzluk iddiası var...'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şehir Üniversitesi ve yolsuzluk ile ilgili sözlerine yanıt verdi. Davutoğlu yolsuzluk suçlamasına ilişkin, "Madem ki ortada bir yolsuzluk iddiası var, araştırma-soruşturma komisyonu kurulsun. Önce benim mal varlığım araştırılsın, birinci derece akrabalarım ile birlikte. Ama hemen arkasından Tayyip Erdoğan ve Binali Yıldırım'ın mal varlığı araştırılsın" dedi. İşte Davutoğlu'nun o açıklamaları...

Haber 19-01-23 17:55

Binali Yıldırım’ın acı günü! Eniştesi vefat etti

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın eniştesi Mustafa Vural hayatını kaybetti.

Haber 14-01-23 12:19

İmamoğlu kararı TBMM’de tartışma yarattı! İYİ Partili Erhan Usta: Büyük korku var

TBMM Genel Kurulu, 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'ni görüşmek üzere toplandı. Toplantıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki mahkeme kararı tartışıldı. İYİ Parti Grup Başkan Vekili Erhan Usta, "Sayın İmamoğlu için alınan kararın arkasında demokrasi ve millet iradesine karşı duyulan büyük bir korku vardır. Korku çoğaldıkça zulüm artar, ceza artar, haksızlık artar. Siz korkabilirsiniz ama biz korkmuyoruz. Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet'' dedi.

Haber 15-12-22 12:55

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım ve yaralı madencilere ziyaret

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden maden işçilerini, yakınlarını ve geçirdiği kaza sonucunda hastaneye getirilen AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Haber 26-10-22 23:34

AK Partili isimle yetkililer arasında gerilim yaşanmıştı! 'Halk Ekmek' tartışması büyüyor: Neden içeri almıyorsunuz?

Dün AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu'nun katılımıyla açılan Hadımköy Halk Ekmek Fabrikası'nda üretim yapılmadığı iddiasını dile getirdiği bir basın açıklaması yapmıştı. Açıklamasının sonuna doğru yanına gelen Halk Ekmek yetkilileriyle Kabaktepe arasında gerginlik çıkarken Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, Kabaktepe'yi fabrikaya davet etmişti. AK Parti'den konuyla ilgili bugün yeni açıklama geldi.

Haber 22-10-22 17:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kaza geçiren Binali Yıldırım'a hastanede ziyaret

Son başbakan ve AK Parti Başkan Vekili Binali Yıldırım dün akşam saatlerinde Azerbaycan'da trafik kazası geçirmişti. Yıldırım, koruması ve yanlarında bulunan İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım kazada yaralanmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da programının ardından akşam saatlerinde Binali Yıldırım'ı ve diğer yaralıları hastanede ziyaret etti.

Haber 21-10-22 21:40

Şamil Ayrım kimdir, kaç yaşında? Binali Yıldırım ile trafik kazası geçiren milletvekili Şamil Ayrım’ın biyografisi

Şamil Ayrım'ın kim olduğu arama motorlarında araştırılıyor. Şamil Ayrım ve AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ın da içinde bulunduğu aracın Azerbaycan'da kaza yapması sonucu vatandaşlar Şamil Ayrım hakkında detaylı bilgileri sorguluyor. Şamil Ayrım'la ilgili detaylara haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Haber 20-10-22 20:53

Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Kaza nerede oldu? Binali Yıldırım kimdir, kaç yaşında?

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım kaza geçirdi. Bunun ardından Binali Yıldırım'ın sağlık durumuyla beraber kazanın detayları da araştırılmaya başlandı. Peki Binali Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Kaza nerede oldu? Binali Yıldırım kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Haber 20-10-22 20:34

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Trabzon'da anaokulu açılışında konuştu:

"Yeni yüzyıl Türkiye'nin, Türklerin yüzyılı olacaktır. Bunun ayak seslerini duyuyoruz çünkü bölgede istikrarın devam etmesi için barışın, huzurun, kardeşliğin devam etmesi için gecesini gündüzüne katan, Kafkaslar'da, Orta Asya'da, Balkanlar'da, kuzeyde, güneyde, Ortadoğu'da gece gündüz gayret eden, insanlık için insanlığın huzuru ve barışı için çalışan bir liderimiz var, Recep Tayyip Erdoğan var" - "Milli Eğitim Bakanlığı'nın bütçesi 2003'ten bu yana hep bir numarada, en büyük payı eğitime ayırıyoruz, yavrularımıza ayırıyoruz, geleceğimize ayırıyoruz"

Yurthaber 11-10-22 19:49

Bursa'da Türk Dünyası Ortak Alfabe Çalıştayı başladı

Çalıştayın ilk oturumuna AK Parti Genel Başkan Vekili ve Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım da katıldı

Yurthaber 26-09-22 16:23

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Konya'da anaokulu açılışında konuştu:

"Bazıları toplanıyor, dağılıyor, masalar kuruluyor ve masalar dağılıyor ama biz her gün yeni bir projeyi, hizmeti milletimizle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz" - "İkinci yüzyıla başlıyoruz. 2023, ikinci yüzyılımız ve bu yıldan itibaren ikinci yüzyıl Türklerin yüzyılı olacak. Bunu bilmenizi istiyorum. Bunun bütün işaretlerini görüyoruz"

Yurthaber 16-09-22 14:16

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan Yunanistan'a sert sözler! 'İyice şımarıklığı arttı'

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginlik devam ederken bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'dan geldi. Yunanistan'ın tutumuyla ilgili konuşan Binali Yıldırım, "Son zamanlarda iyice şımarıklığı arttı. Özellikle seçim zamanında oradaki yöneticilerin ayarları bozuluyor" ifadelerini kullandı.

Haber 14-09-22 19:29

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Durağan ve Saraydüzü'nde konuştu:

"Yunanistan'ın son zamanlarda şımarıklığı arttı. Yani biz duruyoruz, onlar durmuyor ama tarih tekerrürden ibarettir. Ümit ederiz, tekerrür etmez"

Yurthaber 14-09-22 18:44

Ucuz et için formülü açıkladılar: Sanayide büyükbaş, evlerde küçükbaş…

Et fiyatlarında düşüş için formüller aranırken bir masada toplanan sektör temsilcilerinden çözüm önerileri geldi. İSTİB Başkanı Ali Kopuz, “Sanayide büyük başın, evlerde ise besin değeri de yüksek olan küçükbaş etinin tüketilmesinin yaygınlaştırılması lazım. Buradaki en önemli nokta, mera sistemi sayesinde yapılan üretimin maliyeti düşük olacağı için fiyatların dengelenmesine yapacağı katkıdır” dedi. Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Vekili Mustafa Kayhan ise, yeni bir sistemin sinyallerini verdi.

Finans 26-08-22 11:56

Manisa'da tamamlanan 207 tesisin açılışı yapıldı (2)

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: - "Yolları böldük, milleti birleştirdik ve bir şey daha dedik, yolları böleriz ama Türkiye'yi böldürtmeyiz"

Yurthaber 20-08-22 18:57

Van'da Edremit Yöresel Ürünler Pazarı açıldı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı: - "Koyunculuğun ve tarımla uğraşan kadınların desteklenmesiyle birlikte üretime daha çok katkı sağlayacağız" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: - "Ülkede insanına karşı sorumluluk bilincindeyiz. Onun içindir ki gece gündüz, cumartesi pazar demeden, başka belediye başkanları afetlerde yatlarda gezerken şortlarıyla resim verirken biz yine sıcaklarda kardeşlerimizin yanında olmaya, böyle hizmetleri açmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 07-08-22 16:20

KoçSistem, Bilişim 500'de 8 kategoride birinci oldu

KoçSistem Genel Müdürü ve KoçDigital Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Akarca: - "KoçSistem, Türkiye ve yakın coğrafyamızdaki ülkelerde rekabetçi markalara 77 yıldır aralıksız en üst seviyede katkı sunarken, küresel ekonomideki belirsizliklere karşı markasına dayanıklılık kazandırmak isteyen tüm yöneticilerin başlıca teknoloji referansı olmuştur"

Yurthaber 04-08-22 12:17

Galatasaray Kulübünün olağanüstü genel kurulu

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur: "Florya'dan, 10 milyar liranın üstünde, daha ihtiyatlı gelir söz konusu. Yüzde 20'si satılırsa inşaatın maliyeti çıkıyor. Yüzde 26'sı satılınca da Galatasaray'ın tüm borcu çıkıyor." - Galatasaray Kulübü eski ikinci başkanı Abdürrahim Albayrak: "Galatasaray'ın özlem duyduğu bir ortam vardı ada açılışında. Dursun başkan herkesi çok güler yüzle karşılıyor ve herkesle ilgileniyordu. Hepimizin özlediği Galatasaray bu."

Yurthaber 31-07-22 16:18

CHP'den tartışma yaratacak KYK ve EYT yorumu! 'Paşa paşa halledeceksiniz'

CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) borçlarının geri ödemesine ilişkin açıklamasını yorumladı. Altay, "Sayın Genel Başkanımızın gençlere seslenip, 'ödemeyin, geldiğimiz zaman faizleri sileceğiz' açıklamasından sonra beyleri telaş aldı. Apar topar faizleri silme kararı aldılar" dedi. Sıranın emeklilikte yaşa yakılanlara (EYT) geldiğini belirten Altay, "Ekimde EYT'yi ya halledeceğiz ya halledeceğiz. Paşa paşa halledeceksiniz" dedi.

Haber 19-07-22 17:15

Binali Yıldırım'dan dikkat çeken hayat pahalılığı açıklaması: 10 gün önce yurt dışındaydım...

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Türkiye'deki hayat pahalılığı ile dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Katıldığı programda ülkenin ve dünyanın zor şartlardan geçtiğini anlatan Binali Yıldırım, "10 gün önce yurt dışındaydım, orada gördüm. Sıkıntılar bizimkinden daha fazla" dedi.

Haber 08-07-22 15:26

Binali Yıldırım'ı taşıyan helikopter acil iniş yaptı

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım'ı Bursa programına götüren helikopter, pilotunun rahatsızlanması dolayısıyla Bilecik’e acil iniş yaptı. Pilot Eskişehir'deki hastaneye kaldırılırken, Yıldırım ise bir süre dinlendikten sonra başka bir helikopterle Bursa'da gitti.

Haber 02-07-22 19:14

Türkiye'nin ilk yerli ve milli savaş uçağı için yoğun mesai harcanıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık Piyade: - "(Milli Muharip Uçak) Gece gündüz 24 saat esasına göre çalışıyoruz, büyük mesafe katettik. Cumhurbaşkanımızın emrettiği şekilde 2023'te hangardan çıkartacağız. Sonraki yıllarda da uçuşa başlayacak ve envanterimize dahil olacak"

Yurthaber 23-06-22 12:07

İstifa depreminin ardından Muharrem İnce'den flaş karar! Sancılar kurtulmak için toplayacağız

Siyaset gündemi bugün Memleket Partisi'nde yaşanan istifa depremini konuşuyor. Partide Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer'in yanı sıra pek çok üst düzey isim istifa ettiğini açıklamıştı. Bunun üzerine Genel Başkan Muharrem İnce dikkat çeken bir karar aldı.

Haber 20-06-22 23:24

Memleket Partisi'nde deprem! Gaye Usluer ve 5 kritik isim istifa etti: En büyük endişem...

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi'nde istifa depremi yaşanıyor. Genel Başkan Vekili ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer partisinden istifa ettiğini duyurdu. Sosyal medyadan açıklama yapan Usler'in kullandığı ifadeler dikkat çekerken, Usluer'le birlikte partide üst düzey görev alan 5 isim de görevi bıraktı.

Haber 20-06-22 15:47

Bakan Kirişci ve AK Parti'li Yıldırım, Erzincan'daki sel bölgesinde incelemelerde bulundu

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: - "Yaşanılan hadisede maddi olarak kayıp yaşayan bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Tabii ki can zayiatının olmaması en büyük tesellimiz" - AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: - "Devletimiz, hemşehrilerimizin yanındadır, yaraları sarılacaktır. Sarılmaya başlanmıştır. Bu noktada Valilik emrine gerekli kaynak gönderilmiştir"

Yurthaber 11-06-22 22:40
sel

Bakan Kirişci ve AK Parti'li Yıldırım, Yusufeli Barajı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: - "(Barajda su tutulması ve ilçenin taşınma zamanı) Bir tarih konusunda anlaşma ve uzlaşmaya varıldı. Vatandaşlarımızın bu konuya olan ilgisiyle süreç kısa zamanda tamamlanacak ve bizim de su tutma işlemimiz gerçekleşmiş olacak" - AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: - "Muazzam ve ülkemize yakışan bir eser. Zaten AK Parti iktidarının ve Sayın Cumhurbaşkanı'mızın iradesiyle 20 yıldır dünyada parmakla gösterilen eserleri yapan ülkelerin başında geliyoruz. Dünyada bu ve buna benzer 10 tane eser yapılmışsa bunun 7 tanesi bizde"

Yurthaber 11-06-22 17:00

Bakan Kirişci ve AK Parti'li Yıldırım, Yusufeli Barajı ve HES inşaatında inceleme yaptı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci: - "Yaklaşık 558 megavat kurulu gücü olan baraj, 1888 gigavatsaat enerji üretimiyle Türkiye ekonomisine yıllık 3,5 milyar liralık katkı sağlayacak" - AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: - "Hem ülkenin enerji ihtiyacı hem kalkınma hedefleri bakımında barajın bir an önce devreye girmesi gerekiyor"

Yurthaber 11-06-22 16:09

TDBB 6. Olağan Genel Kurulu İstanbul'da yapıldı

Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: - "Türk dünyasının önemi günden güne artıyor. Uzak Doğu ile Avrupa arasındaki asırlar boyu devam eden İpek Yolu ve Baharat Yolu'nun önemini bir kez daha görüyoruz" - "Kuzey koridoru Ukrayna ve Rusya nedeniyle kapandı. Güney koridoru uzun. Bizim önümüzdeki yakın hedefimiz orta koridor. Türkiye'nin üzerinde bulunduğun bu koridorun geliştirilmesi ve karşılıklı ticaretin artırılmasıdır"

Yurthaber 10-06-22 17:05

Binali Yıldırım'ı kızdıran soru: Bunlar saçma sapan, zırva uydurma şeyler

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım Türkiye'nin son günlerde konuştuğu sınır ötesi operasyonu ve seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. "İçerde olduğu gibi dışarda da teröristi yok etmek asli görevimizdir" diyen Yıldırım, seçimlerin ertelenmesine ilişkin gelen soruya "Bunlar saçma sapan, zırva uydurma şeyler" diyerek tepki gösterdi.

Haber 03-06-22 18:29

Sağlık Bakanı Koca, Basın Müşaviri Kirişçioğlu'nun nikah şahitliğini yaptı

Kirişçioğlu ile iş insanı Orçun Apay'ın nikah şahitleri arasında, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç ve sanatçı Orhan Gencebay da yer aldı

Yurthaber 02-06-22 19:24

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sivas'ta konuştu:

"Liderimiz, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi olarak bizler, bu badirelerden de bugüne kadar birçok badireden memleketi çıkarttığımız gibi çıkartacağız. Hiç endişeniz olmasın"

Yurthaber 30-05-22 19:20

Bilim insanları Cilo Dağları'ndaki buzul alanında inceleme yaptı

Etkinlikte Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez ve akademisyenler, davul zurna eşliğinde halay çekti

Yurthaber 28-05-22 19:19

Binali Yıldırım'dan çarpıcı sözler: Erdoğan'ı indiremezsiniz, gücünüz de yetmez

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Kocaeli'de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Varsa yoksa 'Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim' diyorlar. İndiremezsiniz, gücünüz de yetmez. Bu millet, Recep Tayyip Erdoğan'a ve ekibine bugüne kadar sahip çıktı bundan sonra da sahip çıkacak" dedi.

Haber 27-05-22 14:34