Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Karaman Haberleri

ATA İttifakı'ndan o ilde CHP'ye destek! Yıllardır başarılı belediyecilik örneği

Antalya’da iftarda partililerle bir araya gelen Türkiye İttifakı Partisi Genel Başkanı Mehmet Sağlam, "Milletimize en iyi hizmeti vereceğini inandığımız rantçı değil halkçı adayları destekleyeceğimizin sözünü vermiştik. Bu bağlamda Antalya’da yıllardır başarılı belediyecilik örneği sunan mevcut Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i destekleme kararı aldık” dedi.

Haber 2024-03-20 22:11:48

Mustafa Destici Bakan Mehmet Şimşek'e seslendi! 'Elini vicdanına koy'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Emeklilere bayram ikramiyesi olarak 3 bin TL açıklandı. Enflasyona göre baktığımızda bunun en az 5 bin TL olması gerekiyordu. Biz diyoruz ki bu ramazan ayı için 5 bin TL olsun. Kurban Bayramı için en azından bir küçükbaş koyun ve keçi alıp kurban kesmesi için Kurban Bayramı ikramiyesinin 10 bin TL olmasını teklif ediyoruz. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e de buradan sesleniyorum; elini vicdanına koy emeklinin hakkını ver" dedi.

Haber 2024-03-16 22:59:53

Isparta uçak kazası davasında 17 yıl sonra yeni gelişme! İki ismin cezaları onandı

Yargıtay, 5 bilim insanının da arasında bulunduğu 57 kişinin hayatını kaybettiği 2007'deki uçak kazasıyla ilgili açılan 20 sanıklı davada, Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e 'taksirle öldürme' suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Haber 2024-03-11 15:14:51

Isparta uçak kazası dosyası 17 yıl sonra kapandı

Yargıtay 12. Ceza Dairesi, Isparta'da 2007'de meydana gelen 57 kişinin hayatını kaybettiği uçak kazasına ilişkin yeniden yargılanan dönemin Atlasjet Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Tuncay Mustafa Doğaner ile uçuş işletme sorumlusu Mehmet Şerif Erbilgin'e "taksirle öldürme" suçundan verilen 5 yıl 10'ar ay hapis cezalarını onadı.

Yurthaber 2024-03-11 11:03:25

Ek MTV'den KDV'ye, Gelir Vergisi'nden, Kurumlar Vergisi'ne... Bakan Şimşek'ten 'vergi artışı' açıklaması! Tutumumuz net

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 31 Mart seçimlerinin ardından orta vadeli programda öngörmedikleri bir adım atmayacaklarını belirten Şimşek, vergilerle ilgili konuya da açıklık getirdi. Şimşek, "Vergiyle ilgili tutumumuz net. Kurumlar vergisini artırmayacağız. Gelir vergisini de artırmayacağız. KDV genel oranlarını artırmayacağız" dedi.

Finans 08-03-24 08:18

Borsa İstanbul’da gong Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için çaldı

Sabancı Topluluğu’nun borsadaki tüm şirketlerine yatırım fırsatı sunan Ak Portföy Sabancı Topluluğu Şirketleri Fonu için Borsa İstanbul'da gong töreni düzenlendi. Ak Portföy Genel Müdürü Mehmet Ali Ersarı, "Fon, borsada işlem gören 12 şirkete yatırım yapıyor. Herhangi bir alt sınır olmaksızın yatırım yapma imkanı veriyor." dedi.

Finans 05-03-24 11:37

Çeşme İçme Suyu Projesi'nde son aşamaya gelindi

DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Çeşme'nin içme suyu problemini çözecek projenin son aşamasına gelindiğini bildirdi.

Yurthaber 04-03-24 11:14

İhtiyaç fazlası tüketildiğinde kanser riskini artırıyor! DSÖ'ye göre en fazla 2. ölüm nedeni... Erkeklerde daha sık görülüyor

DSÖ'ye göre kalp ve damar hastalıklarından sonra en fazla ölüm nedeni kolon kanseridir. Türkiye’de 2022 verilerine göre yılda 22 bin kişiye kolon kanseri tanısı konulmaktadır bunların yaklaşık 12 bini vefat etmektedir. Genel Cerrahi ve Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Dr. Mehmet Güzel, kırmızı etli ürünlerden uzak durulması gerektiğini belirterek ihtiyaç fazlası tüketimin kalın bağırsak kanseri riskini arttırdığını söyledi.

Haber 26-02-24 12:19

Fatih Erbakan canlı yayında açıkladı! AK Parti ile neden ittifak yapmadılar? 'Biz İstanbul'da iki ilçeyi istedik'

31 Mart Yerel Seçimleri'nde ittifak kararı almayan ve İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü aday gösteren Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. İstanbul'da AK Parti'yi desteklemek için iki ilçe istediklerini açıklayan Erbakan, "Bize 'İlçe adaylarımızı nasıl geri çekeriz artık açıkladık' yanıtını verdiler" şeklinde konuştu. Erbakan, "AK Parti ile ittifak kapısı hala aralık mı?" sorusuna da net yanıt verdi.

Haber 22-02-24 22:46

Son dakika: Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan görevden alındı

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındığını bildirdi.

Haber 20-02-24 16:01

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan görevden alındı

Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın Emniyet Genel Müdürlüğü emrine alındığını bildirdi.

Yurthaber 20-02-24 15:46

700 bin kamu işçisini ilgilendiriyor! Oran verdiler, açıklamalar peş peşe geldi! Gözler Ankara'da

HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kayabaşı, kamu işçisi için ek zam talep ederek, "Toplumun tüm kesimlerine yapılan yüzde 49,25'lik artışın tüm kamu işçilerine yansıtılması önem arz etmektedir" dedi. Kamu işçilerine bir ek zam talebi de Türk İş Başkanı Ergün Atalay'dan geldi.

Finans 07-02-24 15:35

Bakan Kacır’ın Milli Muharip Uçak KAAN sorusuna Temel Kotil'den heyecanlandıran yanıt: Çok yakın

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Milli Muharip Uçak (MMU) KAAN ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kotil, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın, Türkiye'nin ilk yerli savaş uçağı KAAN’ın son durumu hakkında yönelttiği soruya, “Yer testleri yapıyoruz. Yakın” şeklinde cevap verdi.

Haber 28-01-24 11:02

Avrupa maçları TRT'de yayınlanacak! Fatih Portakal'dan gündem olacak sözler: 'Acun fena gol yedi'

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin artık 3 yıllığına TRT'de yayınlanacak. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı yaptığı açıklamada "Bizler için bir gurur vesilesi" yorumunu yaptı. Gelişmeyle ilgili olarak gazeteci Fatih Portakal'ın "Acun da fena gol yedi burada" sözleri ise gündem oldu.

Trend 25-01-24 23:16

DSİ Genel Müdürü Balta, Sakarya'ya yapılan yatırımları değerlendirdi:

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Sakarya'da son 21 yılda 9 hidroelektrik santralin (HES) işletmeye alınarak yıllık 336,93 milyon kilovatsaat enerji üretimi sağlandığını, bu tesisler sayesinde milli ekonomiye enerji alanında yıllık 738 milyon lira katkı sunduklarını bildirdi.

Yurthaber 25-01-24 12:09

DSİ, son 21 yılda Bilecik’e 3,7 milyar TL’lik yatırım yaptı

DSİ Genel Müdürlüğü (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, son 21 yılda Bilecik’e 3,7 milyar TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Yurthaber 24-01-24 12:38

AK Parti'nin üç büyükşehir teklifi ilk kez açıklandı: Yeniden Refah Partisi'nden sürpriz görüşme sonrası 'ittifak' çıkışı

Dün AK Parti ile Yeniden Refah Partisi arasında sürpriz bir görüşme yaşandı. İki parti arasındaki görüşme trafiği bir süreliğine kesintiye uğramıştı. İstanbul'da aday çıkarmaları durumunda seçim sonucuna önemli ölçüde etki etmesi beklenen YRP'nin Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, AK Parti'den kendilerine gelen teklifi açıkladı.

Haber 23-01-24 10:36

AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'dan açıklama: İzmir'de zeybeği de halayı da beraber oynayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kentteki seçim çalışmaları kapsamında, Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu yer aldı.

Haber 22-01-24 15:39

Pazarlar Sofular Göletinde su tutulmaya başlandı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Kütahya’nın Pazarlar ilçesi Sofular Göletinin tamamlanarak su tutulmaya başlandığı müjdesini verdi.

Yurthaber 08-01-24 12:06

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz'den seçimlerle ilgili çarpıcı sözler! 'Şimdiden tüm kamuoyu ile paylaşıyorum' diyerek açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. AK Parti'nin mevcutta İstanbul ve Ankara'yı kaybettiğini ifade eden Altınöz seçimlerde birinci parti olacaklarını ifade etti. Altınöz 'İstanbul'a aday olacak mısınız?' sorusuna da yanıt verdi.

Haber 05-01-24 22:51

TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Kaya, Bursa'da trafik kazasında yaralandı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkan Yardımcısı avukat Mehmet Fatih Kaya (35), Bursa'da geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Yurthaber 03-01-24 07:36

Bakan Özhaseki'den kasım ayı sıcaklıkları paylaşımı: En düşük ve en yüksek sıcaklıkları sıraladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre son 53 yılın en sıcak kasım ayının yaşandığını bildirdi. Bakan Özhaseki ayrıca kasım ayında en düşük sıcaklığın eksi 15,3 ile Erzurum'da, en yüksek sıcaklığın ise 32,9 ile Manisa Salihli'de tespit edildiğini açıkladı.

Haber 30-12-23 11:39

Başkan Büyükkılıç, Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrif ettiği AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’na katıldı.

Yurthaber 26-12-23 10:16

Tüm Türkiye şehitlerini konuşurken TRT Müzik'teki yayına çok sert çıktı! Cemal Enginyurt'tan canlı yayında istifa çağrısı: Yazıklar olsun!

2 gün üst üste gelen şehit haberleriyle Türkiye derin bir yasa boğulurken TRT Müzik, canlı yayında müzik yayınını devam ettirdi. Bu durum tepkilere yol açtı. DP'li Cemal Enginyurt Suudi Arabistan Kralının ölümü ve Gazze'de yaşananlar sonrası milli yas ilan edildiğini anımsatıp TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı'yı istifaya davet etti.

Haber 24-12-23 10:03

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir, kaç yaşında, nereli? MasterChef konuğu Mehmet Fatih Kacır'ın hayatı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır MasterChef programına konuk olmasının ardından gündemde yer aldı. Bakan Kacır MasterChef All Star'da Türkiye'nin yerel değerlerinden bahsetti. Kacır'a Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Ahmet Şimşek ve Türk Patent ve Marka Kurumu Başkanı Prof. Dr. Muhammed Zeki Durak eşlik etti. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte MasterChef konuğu Mehmet Fatih Kacır'ın hayatı...

Magazin 22-12-23 21:48

TBMM'de gergin anlar! AK Partili Mehmet Ali Çelebi'nin o sözleri tansiyonu yükseltti, Sırrı Sakık küfretti

TBMM Genel Kurulu'nda gergin anlar yaşandı. Bütçe maratonu devam ederken AK Partili Mehmet Ali Çelebi'nin Selahattin Demirtaş üzerinden CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklenmesi tansiyonu yükseltti. Bu sırada CHP ve DEM sıralardan Çelebi'ye yanıt gelirken DEM milletvekili Sırrı Sakık, Çelebi'ye küfretti.

Haber 14-12-23 08:37

Yeniden Refah Partisi'nden ezber bozan çıkış: AK Parti ile CHP arasında ne fark var? LGBT, Avrupa Birliği, borç faizi...

Yerel seçimler yaklaştıkça her siyasi partiden gündemi değiştiren çıkışlar geliyor. Son örnek ise Yeniden Refah Partili Mehmet Altınöz'e ait. Seçimlere Cumhur İttifakı'nı destekleyerek giren YRP'nin Genel Başkan Yardımcısı Altınöz, iktidar partisiyle ana muhalefet partisini birbirlerine benzetmekten öte "hiçbir farkları olmadığını" savunarak ezber bozdu.

Haber 11-12-23 11:59

Usta oyuncu Mehmet Esen siyasete atıldı! O partiden belediye başkanlığı aday adayı oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Son Yaz, Menajerimi Ara ve son olarak Yalı Çapkını dizisinde rol alan usta oyuncu Mehmet Esen siyasete atıldı. Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde CHP'den Adalar Belediye Başkanlığı aday adayı oldu. Mehmet Esen, adaylık haberini sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Magazin 02-12-23 16:52

İzmir'de FETÖ'nün sözde üst düzey yöneticisi olduğu belirlenen kişi yakalandı

İzmir'de düzenlenen FETÖ operasyonunda, örgütün sözde üst düzey yöneticisi olduğu belirlenen, kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmen yardımcısı Mehmet Kamış yakalandı.

Yurthaber 23-11-23 08:16

KÖPRÜ VE OTOYOL ZAMMI ERTELENDİ Mİ? Köprü ve otoyol ücretleri ne kadar, kaç TL? Fatih Sultan Mehmet ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden geçiş...

Köprü ve otoyol geçiş ücretleri 25 Eylül 2023 Çarşamba günü en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz gün Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, otoyol ve köprü ücretlerinin 25 Ekim 2023 Çarşamba günü itibarıyla değiştiği ifade edilmişti. Konuya ilişkin bir açıklama da İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan geldi. Peki, Köprü ve otoyol geçiş zammı ertelendi mi? Köprü ve otoyol geçiş ücretleri ne kadar?

Finans 25-10-23 14:52

Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi! İşte zamlı geçiş ücretleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünce yapılan duyuruda otoyol ve köprü fiyatlarına zam geldiği duyuruldu. ​​​​​​​​​​​​​​​​​15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde geçiş ücreti 15 lira oldu.

Finans 24-10-23 17:59

SON DAKİKA | Akşener açıkladı! Eski AK Partili Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş İYİ Parti'den aday oldu

Son dakika haberi: Siyasilerin yerel seçim çalışmaları sürüyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Düzce'ye gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Akşener, eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in İYİ Parti'den aday olduğunu açıkladı.

Haber 19-10-23 15:21

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, EURO 2032 ev sahipliğinin getirisini açıkladı! Dudak uçuklatan para...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye ile İtalya'nın 2032 Avrupa Şampiyonası'na (EURO 2032) ortaklaşa ev sahipliği yapacak olmasıyla ilgili "Güçlü yanlarımızı bir araya getirerek büyük bir sinerji ortaya çıkaracağız." dedi. Büyükekşi, İsviçre'nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi'nde EURO 2028 ve EURO 2032'ye ev sahipliği yapacak ülkelerin belirlendiği toplantının ardından Anadolu Ajansı'na açıklamalarda bulundu.

Spor 10-10-23 17:48

Genel başkanlığa adaylığını resmen duyurdu ama hüsrana uğradı! Salon bomboş kaldı: 'Kılıçdaroğlu benden haberdar değil'

Ana muhalefet partisinin liderliğine aday oldu ama toplantıda kendisini 7 kişi dinledi... "Kılıçdaroğlu benden haberdar" değil diyen CHP'li Mehmet Oğuz Kakıcı'nın genel başkanlığa adaylığını açıkladığı basın toplantısı 3 kişiyle başladı. Hayal kırıklığına uğrayan Kakıcı "Kazanma şansım ‘milyonda bir’ diyenler var. Bence bu biraz abartı. 100 binde 1 şansa ihtiyacım var" sözleriyle iddiasını ortaya koydu.

Haber 06-10-23 13:00

45 il risk altında! İstanbul depremiyle ilgili dikkat çeken sözler: 'Marmara’ya yakın illerin tamamında hissedilecek, en kötüye...'

Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) diri fay hatları haritasını güncelleyerek kamuoyuyla paylaştı. Haritada aralarında Aydın, Bursa, Düzce, Hatay, Kocaeli, Manisa ve Sakarya’nın da olduğu 45 il diri fayların geçtiği alan üzerinde bulunuyor. Yüksek Jeofizik Mühendisi Mehmet Sarper Celasun, beklenen İstanbul depremiyle ilgili olarak ise "Sadece İstanbul değil Marmara’ya yakın illerin tamamında bu deprem hissedilecek. Dolayısıyla burada en kötüye hazırlanmak önemli" dedi.

Haber 06-10-23 09:49

Meral Akşener İstanbul adayı ile ilgili 'çok şaşıracaksınız' demişti! Mehmet Sevigen'den canlı yayında çarpıcı iddia: 'Akşener'in adayı...'

Türkiye adım adım yerel seçimlere giderken partiler ve ittifakların illerde çıkaracağı adaylar merak ediliyor. Seçimde 81 ilde kendi adaylarını çıkarma kararı alan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, İstanbul ile ilgili olarak "Adayımıza çok şaşıracaksınız" açıklamasını yapmıştı. Bu ifade sonrası adayın kim olacağı merak edilirken CHP’li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen çarpıcı bir iddiada bulunarak Akşener'in adayını açıkladı.

Haber 23-09-23 10:53

Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı ile buluştu! Bürokrasiyi çözmek için...

'Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri' konserini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Tan Sağtürk birlikte izledi. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-09-23 15:05

Tamer Karadağlı yeni işinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ağırladı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi’nde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u karşıladı. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı'nın yeni işindeki ilk görüntüsü hayranlarından beğeni aldı.

Magazin 22-08-23 15:41

SON DAKİKA | İYİ Parti'den MHP'ye 'Milliyetçi blog' çağrısı! Sosyal medyadan duyurdu: Yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'ye yaptığı çağrının yankıları sürerken İYİ Parti cephesinden çok konuşulacak bir açıklama geldi. İYİ Parti Göç Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Tolga Akalın, "Türk milliyetçiliğinin, devletimizi yeniden yönetmesi için komşuluk yetmez, yeni bir yol arkadaşlığına ihtiyacımız var" ifadelerini kullanarak 'Milliyetçi blog' çağrısında bulundu.

Haber 17-08-23 14:29

Siirt heyeti yaşanan su sorunu için Ankara’da bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt AK Parti Milletvekili Mervan Gül ve ilçe belediye başkanları, su sorunu ve üst yapı projeleri konularında çözüm odaklı bir toplantı için Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-07-23 11:13

Türkiye futbolunda yeni dönem! Yarı otomatik ofsayt sistemi önümüzdeki sezon hayata geçiyor! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi müjdeyi verdi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu başladı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, önümüzdeki sezon yarı otomatik ofsayt sistemine geçileceğini açıkladı.

Spor 22-06-23 12:43

TFF'den yabancı kuralı hakkında değişiklik kararı! Mehmet Büyükekşi yeniden başkan seçildi...

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurulu, Ankara’da bir otelde başladı ve sona erdi. TFF, kulüplerin A Takım listesine yazılan 14 yabancı futbolcuya ilaveten; Türk vatandaşlığı veya mavi kart sahibi olan en fazla 1 futbolcu ile sözleşme imzalayabileceğini açıkladı. Yapılan görüşmeler sonucu TFF ibra edildi. Mehmet Büyükekşi yeniden başkan seçildi.

Spor 22-06-23 11:31

Mesut Özil futbol dünyasına geri dönüyor! Daha fazla ayrı kalamadı...

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu gerçekleştikten sonra Mehmet Büyükekşi ekibini baştan aşağı yenileyecek. Arka planda konuşulan isimlerden biri ise futbolu yeni bırakan Mesut Özil...

Spor 22-06-23 07:30

AK Parti'de yeni görevlendirmeler! İşte Efkan Ala, Zafer Sırakaya ve Mehmet Ali Zengin'in yeni görevleri

AK Parti'de, AK Parti Genel Başkanvekilliği görevine Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala atandı. Öte yandan Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine Zafer Sırakaya, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine ise Mehmet Ali Zengin getirildi.

Haber 19-06-23 18:39

TFF başkanlığı için adaylık başvuruları sona erdi! Mehmet Büyükekşi, TFF başkanlık seçimine tek aday olarak girecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 22 Haziran Perşembe günü yapılacak olağan seçimli genel kurulunda başkan seçimi için adaylık başvurularının bugün sona erdiğini açıkladı.

Spor 16-06-23 17:34

Doğu Perinçek'ten dikkat çeken Mehmet Şimşek yorumu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Mehmet Şimşek'in Hazine ve Maliye Bakanlığı devir teslim töreninde kullandığı ifadelerle ilgili yaptığı değerlendirme dikkat çekti. Şimşek'in ifadelerinin Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun programı olduğunu aktaran Perinçek, "Tayyip Erdoğan seçim kazandı ama program Babacan ve Davutoğlu'nun programı oldu" dedi.

Haber 08-06-23 10:46

Ankara’da atama trafiği! Mehmet Şimşek değişikliğin sinyalini vermişti: Merkez Bankası’ndan sonra SPK ve BDDK da mercek altında

Yeni ekonomi yönetiminin atacağı adımlara ilişkin ‘politikalarında geleneksele dönüleceği’ beklentisi güçlenirken, şimdi de gözler üst düzey ekonomi bürokrasine yapılacak atamalara çevrildi. Yeni bakanların önemli bir kısmının genel müdürlük seviyesinde değişiklik yapmak isteyeceği vurgulanıyor. Bu kapsamda en çok konuşulan ise Merkez Bankası Başkanlığı görevine kimin getirileceği olurken, SPK ve BDDK gibi kurumların da mercek altına alındığı ifade ediliyor.

Finans 06-06-23 07:34

Bakan Özhaseki'den bakanlık bürokratlarıyla ilk toplantı: Önceliğimiz elbette afet bölgesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, bakan yardımcıları ve genel müdürlerle birlikte ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Haber 05-06-23 09:54

MEHMET FATİH KACIR kimdir, kaç yaşındadır? YENİ SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANIMehmet Fatih Kacır aslen nereli, evli mi?

Yeni Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır 'ın hayatı ve bulunduğu görevler merak edildi. 31 Temmuz 2018’de Cumhurbaşkanı Kararıyla Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcılığına atanan Mehmet Fatih Kacır, Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü, Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK gibi kurumların çalışmalarını yürüttü. Peki, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR kimdir, kaç yaşındadır? Mehmet Fatih Kacır aslen nereli, evli mi? İşte hakkında merak edilenler...

Haber 04-06-23 12:46