Genital Bölge Haberleri

Cinsel ilişki sırasında ağrı nedir? Cinsel ilişki sırasında ağrı neden olur?

Cinsel birleşmeler sırasında tekrarlayıcı ve sürekli bir şekilde cinsel organlarda ağrı hissedilmesi durumuna cinsel ağrı bozukluğu veya disparoni adı verilir. Genital bölge ağrıları, kadın ve erkeklerin cinsel yaşamı ile birlikte sosyal hayatını da olumsuz etkiler. Herhangi bir sağlık sorununun tanısı ve tedavisi için bu konuda bilinçli olunarak, zaman kaybetmeden doktora başvurulması son derece önemlidir. Peki cinsel ilişki sırasında ağrı neden olur?

Kadin 13-01-2024 21:25

Rahim sarkması ameliyatı nasıl yapılır, ne kadar sürer? Rahim sarkması ameliyatı sonrası iyileşme süreci ne kadar?

Uterus, dölyatağı ya da rahim, bir gebelik organıdır. Embriyo onun içinde büyür. Doğmamış olan bebeğin beslenmesinden, korunmasından ve doğum sırasında dışarıya çıkmasından sorumludur. Ancak zaman içinde ve çeşitli nedenlere bağlı bir şekilde sarkma yaşayabilen bir organdır. Çeşitli belirtiler ile kendini gösteren rahim sarkmasına ne zaman ve hangi durumlarda müdahale edileceği alanında uzman doktor tarafından belirlenmelidir.

Kadin 15-12-2023 20:11

Erkek arkadaşının ihanetine genital bölgesinde çıkan uçuk sayesinde öğrendi! Kendime olan güvenimi geri kazandım

TikTok'ta yaptığı paylaşımla erkek arkadaşının ihanetini anlatan Suzanna Brusikiewicz isimli bir kadın genital bölgesinde ortaya çıkan uçuk sayesinde sevgilisinin kendisini aldattığını fark ettiğini söyledi. Brusikiewicz'in gönderisi kısa sürede TikTok'un en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.

Trend 08-11-2023 11:07

Sadece 2 malzeme ile koltuk altı kararmanızdan kurtulun! Koltuk altı kararmasına doğal çözüm

Cilt problemlerinden biri olan koltuk altı kararmaları özellikler kadınların en çok rahatsız olduğu konulardan biri. Bazı yanlış kıl alma yöntemleri veya uygulanmaması gereken yöntemler koltuk altlarında kararmalara neden olabiliyor. Evde uygulayacağınız doğal yöntem ile koltuk altı kararmalarınızı geçirmeniz mümkün.

Kadin 26-07-2023 18:16

Kadınlar dikkat, bu konu çok önemli! İç çamaşırı alırken dikkat etmezseniz...

Dış giyim alırken hoş gözükmek için sarf edilen özen, iç çamaşırı seçiminde gösterilmeyebiliyor. Bu durum çeşitli sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. Renk ve model tercihi önemli fakat iç çamaşırı alırken sağlık ve hijyeni de atlamamak lazım. İşte kadınların iç çamaşırı seçerken dikkat etmesi gerekenler...

Kadin 21-07-2023 14:00

Cilt doktoru genital ağdanın zararlarını paylaştı! Bikini bölgesine ağda yapmanın 4 tehlikesi

Ağda yaptırmak istenmeyen tüyleri kökünden alma konusunda çok daha başarılı sonuçlar sağlıyor. Ancak cilt uzmanları ağdanın ve tıraşın bazı zararları olduğunu belirterek genital bölgede yarattıkları tehlikelere karşı uyarıyor. Bir cilt bakım uzmanı

Kadin 28-05-2023 17:50

Nadir görülen hastalığı yüzünden sürekli orgazm oluyor! Hayatımı cehenneme çevirdi

Orgazm olamamak birçok kadının cinsel ilişkide yaşadığı problemler arasında yer alıyor. Bu konu hakkında yapılan araştırmalarda kadınların erkeklere göre çok daha zor orgazm oldukları belirtiliyor. Ancak nadiren görülen hastalığı nedeniyle günde sayısız orgazm olan bir kadın uzun süreli zevkin de zorluklara yol açtığını söyleyerek orgazm hastalığının hayatını cehenneme çevirdiğini açıkladı.

Kadin 17-05-2023 11:06

Göğüslerini örtmek için vücut bandı kullanarak kıvrımlarını sergiledi! Bu trend görenleri şaşırtıyor

Vücut bandı trendi daha çok kostüm olarak algılanıp dansçılar ve sanatçılar tarafından uygulanıyordu. Göğüsleri kapatmak için dekolteli elbiselerde kurtarıcı olarak görülen vücut bantlarını iç çamaşırı amacıyla kullanan Playboy modeli Iryna Ivanova, bu trendi çırılçıplak vücuduna uygulayarak poz verdi.

Kadin 07-05-2023 09:40

Evde yaptığı genital ağdanın sonuçlarını çığlık atarak paylaştı! Sakın bunu yapmayın

Ağda yapmak kadınlar için oldukça acı verici olabiliyor. Ülkemizde istenmeyen tüylerden kurtulmak için en çok kullanılan yöntem olan ağda, yurt dışında son dönemlerde daha popüler hale geldi. Birçok kadın ağda yaparken yaşadığı problemleri TikTok hesaplarından paylaşmaya başladı. Bir kadın genital bölgesine yaptığı ağda sırasında yaşadıklarını çığlık atarak paylaştı.

Kadin 10-04-2023 11:21

İki vajinası olan kadın cinsel hayatını anlattı! Birini kocam diğerini işim için kullanıyorum

Nadiren görülen hastalıklar arasında yer alan çift vajinaya sahip olmak kadınlar için farklı durumlar yaratabiliyor. Bu hastalık çok geç fark edilebiliyor. Çift vajinaya sahip olan 31 yaşındaki Evelyn Miller, hastalığını öğrenme sürecini ve cinsel hayatını anlatıyor. OnlyFans içerik üreticisi Miller, vajinasının birini kocası diğerini ise kariyeri için kullandığını belirterek bu ilginç hastalığın etkilerini paylaştı.

Kadin 04-04-2023 09:46

Profesyonel ağdacı genital ağdası yapmadan müşterilerinin regl olduğunu anladığını açıkladı

Ağda kadınlar için oldukça can acıtıcı ve sıkıcı olabiliyor. Birçok kadın ağdacıya gitmeden önce çekince yaşıyor. Özellikle regl dönemlerinde bu problemlerde artış görülüyor. TikTok'ta paylaşım yapan profesyonel bir ağdacı müşterilerine genital ağdası yapmadan onların regl olduğunu anlayabildiğini açıkladı.

Kadin 02-04-2023 14:26

Sürekli uyarılma sendromunun (PSAS) nedenleri ve belirtileri nelerdir? PSAS asıl tedavi edilir, sürekli cinsel istek neden olur?

Bir kişinin herhangi bir cinsel uyarıcı ya da istek olmadan sürekli olarak orgazm ve tahrik olma hissi yaşamasına sürekli cinsel uyarılma sendromu denilir. Günümüzde bu sendromun güncel adı sürekli genital uyarılma bozukluğu olarak güncellenmiştir. Genital bölgede basınç, ağrı, iğne batması ve yanma hissi gibi semptomların da eşlik edebildiği PSAS genellikle cinsel terapiler ile tedavi edilir. Sürekli cinsel uyarılma sendromu neden olur?

Kadin 24-03-2023 17:26

Profesyonel ağdacı paylaştı! Vajina ağdası sırasında acı hissetmemek için...

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılan ağda oldukça acı verici olabiliyor. Özellikle genital bölgeye yapılan ağdalar her kadının kabusu olarak görülüyor. Profesyonel bir ağdacı vajinaya yapılan ağdanın acımaması için yapılması gerekenleri paylaştı.

Kadin 29-01-2023 11:56

TikTok'ta vajina beyazlatma işlemi yapan doktor viral oldu! Herkes bu videoyu konuşuyor...

Hem kadınlar hem de erkekler cinsel organları nedeniyle öz güven problemleri yaşayabiliyorlar. Son zamanlarda giderek artan vajina beyazlatma işlemi birçok kadının merak ettiği konular arasında yer alıyor. TikTok'ta hastasına vajina beyazlatma işlemini uygularken çektiği videoyu paylaşan bir doktor sosyal medyada gündem oldu.

Kadin 27-01-2023 14:25

Sakın unutarak sağlığınızı riske atmayın! Seksten sonra yapmanız gereken 4 şey

Seks ilişkinin çok farklı bir boyutu olarak görülüyor. Hem sağlık hem de sosyal açılardan birçok fayda sağlayan cinsel ilişkinin çeşitli zararları da bulunuyor. Çeşitli hastalıklar ve riskler yaratan seksin zararlarından korunmak için cinsel ilişki sırasında ve sonrasında yapmanız gereken bazı adımlar bulunuyor.

Haber 22-12-2022 10:32

Ağdacılar tek tek açıkladı: Gerilmemize gerek yok! Ağda sırasında düşündükleri...

Ağda istenmeyen tüylerden kurtulmamızı sağlayan acılı ama jilete göre çok daha pratik çözüm olarak görülüyor. Ağdayla alınan tüylerin çok daha geç çıkması özellikle tatilde ve özel günlerde hayatımızı kolaylaştırıyor. Ancak birçok kadın ağda aşamasında gerginlik yaşayabiliyor. Ağdacıların ağda yaparken ne düşündüklerini merak eden kadınlar bu konuda tedirgin olabiliyor. Profesyonel bir ağdacı TikTok hesabında tüm bu sorunları ortadan kaldıracak çözümü paylaştı.

Kadin 29-11-2022 14:47

Genital organıma cop sokmak istedi Rezidanstaki işkencede kan donduran detaylar! Çok utandın değil mi? diye bağırıp duruşma salonunu terk etti

Konya’daki rezidansta yaşanan ve gündemi uzun süre meşgul eden işkence olayında yeni detaylar ortaya çıktı. Eski sevgilisi D.A.’yı kaçırıp rezidansta işkence yaptıkları gerekçesiyle 41’er yıla kadar hapis cezası istenen M.D., nişanlısı S.D. ve T.D.’nin yargılanmalarına devam edildi. İşkenceye uğrayan D.A., S.D.’nin genital organına cop sokmak istediğini söyledi. M.D.’ye ikisini neden yalnız bıraktığı sorulunca “Utandım” demesi üzerine D.A. “Çok utandın değil mi?” diye bağırıp salonu terk etti.

Haber 08-11-2022 07:16

Bu pozisyonlar sağlığınızı tehlikeye atıyor! İdrar yolu enfeksiyonlarına neden olan pozisyonlar

Cinsel birliktelik yaşarken daha fazla haz almak ve konfor sağlamak için farklı pozisyonlar deniyor olabilirsiniz. Ancak birçok pozisyon sağlığınızı tehdit ediyor. Özellikle kadınların cinsel organları enfeksiyona çok açık olduğu için seks pozisyonlarına karşı oldukça dikkat etmeleri gerekiyor.

Haber 12-09-2022 17:25