Geri Iade Haberleri

Görenlerin aklı almıyor 'Elektrik direkleri yolun ortasında' Ne otobüs ne de servis girebiliyor 'Acayip bir yapı ortaya çıktı'

Diyarbakır'da 1 ay önce yapımına başlanan caddedeki çalışmada elektrik direkleri, yolun ortasında kaldı. Otomobillerin manevralarla ilerlediği, minibüs ve otobüslerin ise giremediği yolun tamamlanmasını isteyen Muhtar Ramazan Akçiçek “Bu caddenin girişi var, çıkışı yok. En sona giden arabalar geri dönmek zorunda kalıyorlar. Bu kadar masraf boşuna yapıldı. Burada yaşayan kişiler ve çocuklar her gün 1 kilometre yol yürüyüp otobüse binmek durumunda kalıyorlar. Ne otobüs ne de servis geliyor” dedi.

Haber 2024-04-19 14:38:48

İzmir açıklarında 37 düzensiz göçmen kurtarıldı

İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca geri itilen lastik bottaki 1'i çocuk 37 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.

Yurthaber 2024-04-19 07:51:04

Uzman isimler uyardı: Geri dönüşü yok! Akciğer hasarına yol açıyor! Ölümle sonuçlanabiliyor

Türk Toraks Derneği Merkez Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Metin Akgün, daha az zararlı olduğu iddia edilen tüm elektronik sigaraların (e-sigara), değişen miktarlarda nikotin ve zararlı kimyasallar içerdiğini belirtti.

Haber 2024-04-19 07:45:12

Zam pazarlığında yeni dönem! Yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli karar AYM'den geldi! O hakkın önü açılmış oldu

Anayasa Mahkemesi'nden yüzbinlerce kamu işçisini ilgilendiren önemli bir karar geldi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda iptal edilen düzenlemenin sendika hakkını sınırladığının altı çizildi. Çalışma ekonomisi profesörü Aziz Çelik de AYM kararıyla sendikaların grev hakkının iade edilmiş olduğu yorumunu yaptı.

Finans 2024-04-18 11:33:34

Kırıkkale'de sazan sarmalı yöntemiyle dolandırılan kişinin 190 bin lirası kurtarıldı

Kırıkkale'de otomobil almak isteyen ve "sazan sarmalı" olarak nitelendirilen yöntemle dolandırılan kişinin 190 bin lirası polis ve banka çalışanı sayesinde hesabına iade edildi.

Yurthaber 18-04-24 10:57

Yaşlanmayı resmen tersine çevirdi! 61 yaşındayım ama 38 yaşında birinin vücuduna sahibim

Yeni nesil Benjamin Button olarak adlandırılan Dave Pascoe, 61 yaşında olmasına rağmen oldukça fit ve sağlıklı görüntüsü sayesinde dikkatleri bir anda üzerine çekti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan bölgesinde yaşayan Pascoe, "Emekli bir ağ güvenliği uzmanı olarak artık tam zamanlı bir biyohackerım. Genetik saatimi geri döndürmeye kendimi adadım" dedi.

Trend 18-04-24 10:10

Kütahya’da trafik denetimlerinde 382 sürücüye cezai işlem uygulandı

Kütahya’da İl Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerinin yapmış olduğu denetimlerde toplam 382 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı, 28 araç trafikten men edildi, 9 sürücü belgesi geri alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:43

4 yılda bir gerçekleşiyor! Bitcoin'de geri sayım başladı, gözler 20 Nisan'a çevrildi

Finans piyasalarında gözler, yaklaşık 4 yılda bir gerçekleşen Bitcoin'de "ödül yarılanmasına (halving)" çevrildi. Bitcoin ağında 840 bininci blokta ödül yarılanması gerçekleşecek ve blok başına ödül 3,125 Bitcoin'e inecek. Kritik gün 20 Nisan. İşte bilmeniz gerekenler...

Finans 17-04-24 13:10

Sonunda geri aldım demişti ama... Ruhi Çenet'in 8.5 milyonu aşkın aboneye sahip YouTube kanalından, kanalıyla alakasız canlı yayın açıldı! Tekrar mı hack'lendi?

Ünlü YouTuber Ruhi Çenet'in yayınladığı videolar sayesinde 8.5 milyonu aşkın aboneye ulaşan YouTube kanalı çalınmıştı. Çenet, geçtiğimiz günlerde ise bir paylaşım yaparak hesabı geri aldığını söylemiş ancak "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" demişti. Son olarak ise Ruhi Çenet'in YouTube kanalından, kanalıyla alakasız bir canlı yayın açıldı. Bu yayın, "Ruhi Çenet'in kanalı tekrar mı hack'lendi?" sorusunu da beraberinde getirdi.

Haber 17-04-24 12:04

SON DAKİKA: Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gece! Borrussia Dortmund 3 dakikada geri döndü, Barcelona evinde dağıldı... Devler Ligi'nde yarı final eşleşmesi belli oldu

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final eşleşmesinde oynanan 2 dev maç muhteşem mücadelelere sahne oldu. Borussia Dortmund sahasında Atletico Madrid'i konuk ederken, Katalan devi Barcelona PSG ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda son düdüklerin çalmasının ardından yarı finalin ilk eşleşmesi de belli olmuş oldu. İşte detaylar...

Spor 17-04-24 00:13

Ayhan Bora Kaplan'ı mahkemede sinirlendiren iddia: Ben geri zekalı mıyım? TRT önündeki fotoğrafı da soruldu

Türkiye'deki en azılı çetelerden birine ismini veren Ayhan Bora Kaplan, hakkındaki 'Süleyman Soylu' iddiasına mahkemede yanıt verdi. Kaplan'a ayrıca 15 Temmuz 2016'da TRT Genel Müdürlüğü önünde çekilen ağır silahlı fotoğrafı da soruldu. Türkiye'den kaçmak üzereyken yakalandığı iddiasını reddeden Kaplan, "Ben geri zekalı mıyım?" diye çıkıştı.

Haber 16-04-24 16:04

Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin tanıtımı yayınlandı... Yayın tarihine geri sayım başladı

Başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı "Kimler Geldi Kimler Geçti" dizisinin yayın tarihi 9 Mayıs olarak açıklanırken tanıtımı hayranlarında büyük heyecan uyandırdı.

Trend 16-04-24 14:17

Altay Bayındır ile anlaşma sağlandı! Önümüzdeki sezon Süper Lig'e geri dönüyor...

Sezon başında Manchester United'a transfer olan fakat forma şansı bulamayan Altay Bayındır'ın Süper Lig'e döneceği öğrenildi. İngiltere'den ayrılmayı kafasına koyan milli oyuncunun görüşme yaptığı takım da belli oldu.

Spor 16-04-24 14:15

Dün boşanma dilekçesini geri çekti, bugün öldürüldü! Antalya'da korkunç olay

Antalya Serik'te Fatih Yılmaz, kendisinden ayrılmak isteyen eşi Nursel Yılmaz'ı av tüfeğiyle katletti. Ardından aynı silahla intihar etti. Çiftin ayrılmamaları konusunda daha önce yakınları tarafından ikna edildiği, boşanma dilekçesi veren Nursel Yılmaz'ın dün dilekçeyi geri aldığı, bugün için de psikoloğa gitmek için randevu aldıkları belirtildi.

Haber 16-04-24 10:53

2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun verdiği tarihler sosyal medya gündem yarattı! Kehanetlerine inanan da vardı dalga geçen de...

TikTok'ta 'radyanttimetraveler' kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini Eno Alaric olarak tanımlayan zaman yolcusu 2024 yılının geri kalan ayları için ilginç öngörülerde bulundu. Sosyal medyada 800 bini aşkın takipçisi bulunan sözde zaman yolcusunun kehanetlerine inananlar kadar onunla yorumlar da dalga geçenler de oldu.

Trend 16-04-24 08:04

Instagram silinen gönderi geri getirme: Instagram'da silinen gönderi nasıl geri getirilir?

Her geçen gün kullanıcı sayısı artan, dünya çapında büyük ilgi gören sosyal medya platformlarından biri de Instagram'dır. Bu platformda hesabı olan her kişi platformun tüm özelliklerini bilmeyebilir. Instagram'dan silinmiş olan bir gönderiyi geri getirmek de bu az bilinen durumlar arasında yer alır.

Haber 16-04-24 01:33

SON DAKİKA: Aslan kilidi ikinci yarıda açtı! Galatasaray Alanyaspor'u 4-0 mağlup ederek liderliği Fenerbahçe'den geri aldı

Son dakika... Süper Lig'in 32. haftasının dikkat çeken mücadelesinde Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele kazanan 4-0'lık skorla Sarı-Kırmızılılar olurken, Buruk'un öğrencileri şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Fenerbahçe'nin kazandığı haftada hata yapmayarak liderliği Sarı-Lacivertliler'den geri aldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 21:55

Devlet Bahçeli davet etti! Saffet Sancaklı geçtiğimiz aylarda istifa ettiği MHP'ye geri döndü

Geçtiğimiz Aralık ayında MHP'den istifa eden Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin davetiyle partisine geri döndü. Bununla birlikte MHP'nin TBMM'deki vekil sayısı yeniden 50 oldu.

Haber 15-04-24 18:00

Beşiktaş'ın eski aşkı depreşti, Santos tesislerden çıkmadan yeni hoca tamam! Lucescu geri dönüyor

Beşiktaş'ta alınan kötü sonuçlar sonrası Fernando Santos ile yollar ayrılırken Siyah-Beyazlılar için birçok isim yazılıp çizilmeye başlanmıştı. Hasan Arat ve ekibinin Santos öncesi takımın başına getirmeyi planladığı isimlerden olan Lucescu için ülkesinde Beşiktaş'a gittiği yönünde iddialar ortaya atıldı. İşte detaylar...

Spor 15-04-24 17:20

Eleştirilerden sonra çıldıran Hakan Ural Özgür Demirtaş'a hakaret etmişti! Ünlü ekonomistten yanıt geldi

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmeyen Hakan Ural yayında 1370 TL'lik döner fiyatına isyan etmişti. Hayat pahalılığını eleştiren Hakan Ural'a Ekonomist Özgür Demirtaş'tan geri vites anlamına gelen 'R' yanıtı gelmişti. Yanıta sinirlenen Ural, canlı yayında ünlü ekonomiste hakaret etmişti. Özgür Demirtaş ise duyduklarından sonra cevabını geciktirmedi.

Magazin 15-04-24 16:01

Çin Merkez Bankası politika faizini sabit tuttu

Çin Merkez Bankası, 1 yıl vadeli borçlanma faizi oranını (politika faizi) sabit tutarken, Orta Vadeli Kredi Aracı (MLF) ile piyasaya aktardığından daha fazla nakit varlığı geri aldı.

Finans 15-04-24 15:17

Kim Milyoner Olmak İster'de ilginç anlar! Soruyu bilemedi, stüdyoyu terk etti!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına bir yarışmacı damga vurdu. Soruyu yanlış cevaplayan yarışmacı stüdyoyu terk etti. Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıyı geri çağırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-24 14:37

3 milyon liralık konut kredisine 11 milyon lira geri ödeme! Son 10 yılda tablo tersine döndü: Kiracı oranı yüzde 6 buçuk arttı

Konut kredisi ile ev almak neredeyse imkansız oldu. Kredi faiz oranları yükseldi, 3 milyon liralık konut kredisinin aylık ödemesi 91 bin lirayı aştı, toplam geri ödenen rakam ise 11 milyon liraya dayandı. Vatandaşlar ev alamayınca çareyi mecburen kiralık evde oturmakta buldu. Son 10 yılda kiracıların oranı yüzde 27,8’e yükseldi.

Finans 15-04-24 12:00

Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinden yeni kareler geldi!

Netflix'in Türk yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi için geri sayım başladı. Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı diziden yeni kareler ortaya çıktı.

Magazin 15-04-24 11:51

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Akaryakıtta yeni dönem! Geri sayım başladı

Akaryakıt sektöründe usulsüz fatura uygulamalarının ve vergi kayıplarının önüne geçmeyi hedefleyen Gelir İdaresi Başkanlığı’nın hayata geçireceği Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) için geri sayım başladı. Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.

Finans 14-04-24 07:22

Birçok ülke hava sahasını kapattı, uçaklar Türkiye'ye geri döndü! THY ve Pegasus, İran, Ürdün, Irak ve Lübnan seferlerini iptal etti

İran'ın İsrail’e yönelik başlattığı drone ve füze saldırılarının ardından Tahran hava sahası tüm ticari uçuşlara kapatıldı. Ürdün, Lübnan ve Irak'ın da hava sahalarını kapatmasının ardından Türkiye'den Ortadoğu'ya giden yolcu uçaklarının hepsi geri çağrıldı. THY'nin İran’ın başkenti Tahran’a sefer yapan uçağı İstanbul Havalimanı’na geri döndü. THY ve Pegasus Havayolları da bu gece ve yarın İran, Ürdün, Irak ve Lübnan'a yapılacak seferlerin iptal edildiğini duyurdu.

Haber 14-04-24 00:39

Ruhi Çenet'in 8.5 milyon aboneli YouTube kanalı çalınmıştı! Son durumu böyle anlattı... 13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş

YouTube'da seyahat videoları sayesinde 8 milyonu aşkın aboneye ulaşan Ruhi Çenet'in kanalı çalındı. Kanalın profil fotoğrafı ve adı değiştirilirken Kripto para dolandırıcıları, açtıkları canlı yayınlarla yatırımcıları dolandırmaya çalıştı. Hesabı geri aldığını söyleyen Çenet paylaşımında, "13 yılda yaptığımız tüm videolar silinmiş" ifadelerini kullandı.

Trend 13-04-24 10:53

Mia Khalifa eski aşkına geri döndü! Dudak dudağa pozuyla ilanı aşk edince sosyal medyada gündem yarattı

Mia Khalifa, eski rapçi Jhayco ile yeniden bir araya geldiğini Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla açıkladı. Aralarındaki aşkın yeniden alevlendiğini Khalifa sevgilisinin doğum gününü kutlamak için yaptığı paylaşımındaki dudak dudağa çekilen pozuyla gösterdi. Ünlü ismin hayranları barışma haberiyle şaşkına döndü.

Trend 13-04-24 10:31

Son dakika: Altın fiyatlarında ‘savaş’ alarmı! Gram altının da ons altının da gözü Orta Doğu’da… ‘Kilit seviye’ diyerek yeni tahmini açıkladılar

Son dakika haberi… Altın fiyatları rekor sonrası düşüşe geçti. Piyasalar Orta Doğu’da yaşanan ‘savaş’ gerilimini yakından takip ederken ons altın önce 2400 doları aştı, daha sonra geri çekildi. Kapalıçarşı serbest piyasada gram altın fiyatları tarihi zirve sonrası yüzde 1’in üzerinde değer kaybetti. Uzmanlar altın fiyatlarında ons başına 2500 doların ‘kilit seviye’ olduğunu kaydetti. Yıl sonu içinse 3000 dolarlık altın tahmini yaptılar…

Finans 12-04-24 22:23

Horon tepip bayramlaşan İmamoğlu iddialı konuştu: Hizmette beni geçecek adam doğmadı kardeşim!

Ramazan Bayramı için memleketi Trabzon'a gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, horonlu karşılamayı görünce katılmaktan geri durmadı. Aile büyükleriyle bayramlaştıktan sonra vatandaşlara seslenen İmamoğlu "Hizmette beni geçecek adam doğmadı kardeşim. Beni geçene de arkadan çelme takmam, vallahi de billahi de alkışlarım" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 12-04-24 16:29

Fenerbahçe'de sakatlık şoku! Olympiakos maçında sakatlanan Oosterwolde sezonu kapattı

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Olympiakos maçında sakatlanarak oyundan çıkan Jayden Oosterwolde’de menisküs yırtığı tespit edildiğini açıkladı. Yıldız futbolcunun sezonun geri kalanında forma giymesi beklenmiyor.

Spor 12-04-24 13:36

İstanbul'da 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 9'uncu kattan atlayarak intihar etti! Telefonunda yüklü olduğu ortaya çıktı: Mavi Balina kabusu geri mi döndü?

İstanbul Pendik'te 22 yaşındaki Fatih Çakmak, 10 katlı apartmanın 9. katından atlayarak intihar etti. İntihar eden Çakmak'ın telefonunda Mavi Balina adlı oyunun yüklü olduğu ve intihar sebebinin bu oyun olduğu üzerinde duruluyor.

Haber 12-04-24 01:26

O ilçede belediye başkanı 'İsraf haramdır' deyip harekete geçti! Artık makam aracı kullanılmayacak... Hepsini satışa çıkardı

Hatay’ın Defne ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde sandıktan zaferle çıkarak göreve başlayan Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ’israf haramdır’ anlayışıyla kurumda kullanılan 5 makam aracını satma kararı aldı ve kendinden önceki başkanın kullandığı kiralık lüks makam aracını iade etti. Özgün, "Görev sürem boyunca kendi aracıma bineceğim, belediye başkan yardımcılarımız ya da herhangi birimdeki personel makam aracına binmeyecek. Tasarrufa gitmek gerekiyor" dedi.

Haber 11-04-24 11:07

Aylık 100 bin TL ödeyene ev var! Konut kredisi faizleri kuş oldu uçtu: TÜİK rakamları her şeyi gözler önüne serdi…

Kredili konut satışları yüzde 50'ye yakın düşerken toplam satışlar yüzde 17 arttı. Sebebi ise artan konut kredisi faiz oranları. Faiz oranları yüzde 5’i aşarken, 2 milyon liralık kredinin 120 ay geri ödemesinde aylık taksitler 100 bin liranın üzerine çıktı. Peki bankaların kredi faiz oranları ne? İşte konut kredisinde merak edilen detaylar…

Finans 11-04-24 07:35

Rihanna'dan iddialı pozlar! Göğüs estetiği itirafı

Dergi için iddialı pozlara imza atan Rihanna samimi açıklamalarıyla da dikkat çekti. Eski göğüslerini geri istediğini söyleyen 2 çocuk annesi karın gerdirme ameliyatını ise sıcak bakmadığını itiraf etti.

Magazin 10-04-24 09:07

Robin van Persie futbol dünyasına geri dönüyor! Önümüzdeki sezonki takımı duyuruldu

Ülkemizde Fenerbahçe forması da giyen Robin van Persie, aktif futbol kariyerini Feyenoord'da sonlandırmış ve antrenörlüğe başlamıştı. Hollandalı ismin sezon sonunda teknik direktörlük görevine getirileceği takım açıklandı.

Spor 09-04-24 19:48

İftar sonrası geri dönüp dehşet saçtılar! İstanbul'da lahmacun siparişi tartışmasında silahlar patladı

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde cumartesi iftardan sonra korkunç anlar yaşandı. Lahmacun siparişlerinin gecikebileceğini duyan müşterilerle iş yeri sahibi tartıştı. Müşteriler iftar sonrası iş yerine gelip dehşet saçtı, panik görüntüleri kameraya yansıdı.

Haber 09-04-24 11:58

Tavuk döner mi lahmacun mu tartışması son buldu! Zirve değişmedi ama tatlıda büyük sürpriz var

Türkiye’nin Ramazan ayı lezzet tercihleri belli oldu. İftarda geçen yıl olduğu gibi tavuk lezzetleri ilk sırada yer alırken, sahurda ise lahmacun zirveye geri döndü. Çorbalarda mercimek birinciliğini korudu. Fırın sütlaç popülerliğini devam ettirse de soğuk baklava sürpriz bir çıkış yaptı. İşte Türkiye'nin ramazan ayı yemek tercihleri...

Finans 09-04-24 11:14

Bir aileyi yok etti! Vahşetin yeni detayları ortaya çıktı: Parmağındaki yüzüğü çalıp evi ateşe verdi! Katil zanlısı cezaevinde intihar etti

Mersin'in Erdemli ilçesinde 35 yaşındaki Halil Evcibağ'ın, Nurgül ve Neşet Kaya (40) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’yı (11) öldürdüğü olaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Evcibağ’ın, önce Nurgül Kaya ile oğlunu öldürüp eve ateşe verdiği, eterle bayılttığı Neşet Kaya’yı bıçaklayıp, cesedini otomobille yaktığı tespit edildi. Evcibağ’ın bir süre sonra eve geri dönüp, yangının söndürüldüğü evde Nurgül Kaya’nın nabzını kontrol ettiği ifade edildi. Katil zanlısı ise cezaevinde intihar etti.

Haber 08-04-24 19:08

Türkiye'den ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmamıştı! Alman hoca Stefan Kuntz geri dönüyor... İşte yeni adresi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Eylül 2023'te görevden alınan Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni adresi belli oluyor. 61 yaşındaki teknik adam daha önce de çalıştığı bir kulübe geri dönebilir. İşte detaylar...

Spor 08-04-24 16:29

Numara sorgulama: Bilinmeyen numara sorgulama nasıl yapılır? Ücretsiz numara sorgulama

Numarası ekranda görünen ama rehberde kayıtlı olmayan aramalar gelebilir. Bu tür durumlarda bazı kişiler geri arama yapmadan önce numarayı sorgulamak ister. Gelen belirsiz numaranın kime ait olduğunu anlamak için numara sorgulama yöntemlerinden ücretsiz olarak yararlanılabilir. Bunun birden fazla yolu vardır.

Haber 07-04-24 22:43

Sigara zammı geri çekildi! Rakipleri düşük zam yapınca sigaraya indirim geldi… Bir kez daha değişti

En pahalı sigara son zamlar sonrası 72 lirayı görmüştü. Ancak sigara fiyatları için yeni bir gelişme yaşandı. Rakipleri daha az zam yapınca JTI grubu, sigara fiyatlarında yaptığı zamdan indirime gitme kararı aldı. Sigara fiyatları dünden itibaren 1 lira daha ucuz oldu.

Finans 06-04-24 11:21

Dolar düştü, Merkez Bankası hemen hamle yaptı! Beklentileri boşa çıkaran o sebepler belli oldu: 'Yıl sonunda dolar 40-41 TL olabilir...'

Türkiye yerel seçimleri geride bırakırken piyasada yankıları ise devam ediyor. En etkileyici durum ise döviz kurlarında yaşanıyor. Seçim sonrası hızlı yükselişi beklenen dolar kuru bu hafta yüzde 1'den fazla geri çekildi. Hatta Merkez Bankası uzun bir aranın ardından piyasadan döviz çekti. Uzmanlar yaşanan düşüşün nedenlerini açıkladı. Yıl sonu dolar tahmini için rakamı da verdi.

Finans 06-04-24 08:56

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı! Şenol Güneş sinyali verdi: Geri dönmek isterim

Kariyerinde daha önce Güney Kore ekibi FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 20:40

Beşiktaş'tan ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı! Şenol Güneş sinyali verdi: Geri dönmek isterim

Kariyerinde daha önce Güney Kore ekibi FC Seoul kulübünü çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı Şenol Güneş, Kore basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 04-04-24 20:40

İltica talebi kabul edilmedi! Kur’an-ı Kerim’e çirkin saldırılarda bulunan Momika, Norveç’ten sınır dışı edilecek

İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakma provokasyonları ile bilinen Iraklı Salwan Momika'nın, iltica talebinde bulunduğu Norveç'te tutuklandığı ve sınır dışı edileceği bildirildi. İltica talebi kabul edilmeyen Momika, İsveç'e geri gönderilecek.

Haber 04-04-24 19:28

Matrix serisi geri dönüyor! The Matrix 5 sürprizlerle geliyor... Yönetmen koltuğundaki isim değişiklik yaşandı

Sinema dünyasının efsane yapımlarından biri olarak kabul edilen Matrix serisi geçtiğimiz yıllarda dördüncü yapımı "The Matrix Resurrections" ile geri dönmüştü. Seyircisiyle hasret gideren serinin beşinci filminin geleceği açıklandı. Beşinci film için hazırlıklar devam ederken önemli değişikliklerin yapılması da gözlerinden kaçmadı.

Trend 04-04-24 15:48

Bodrum açıklarında 36 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bottaki 36 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Yurthaber 04-04-24 14:51

İmamoğlu seçimi kazanır kazanmaz geri adım attı: Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’dan dikkat çeken açıklama: ‘Karşı çıkmayacağız…’

Yerel seçimler öncesi tüm adayların vaatleri arasında İstanbul’un taksi sorunu girmişti. Daha önce İBB’nin 15 kez öneride bulunmasına rağmen tüm teklifleri geri çeviren İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’dan açıklama geldi. Seçim öncesi “Taksimetreleri kurun, geliyor Murat Kurum” geliyor sözleri ile gündem olan Aksu İBB’ye seslendi: “Taksi artışı kanuna hukuka uygun teklif gelirse karşı çıkmayacağız…”

Finans 04-04-24 10:58