Gerizekali Deyince Haberleri

Cem Yılmaz'dan Hasan Can Kaya'ya gönderme! Meslektaşına laf attı

Gösterisinin biletleri aylar önce tükenen Cem Yılmaz, özel hayatı ve esprileriyle gündemden düşmüyor. Ünlülere yaptığı göndermelerle izleyenleri kahkahaya boğan komedyen bu kez Hasan Can Kaya'yı hedef aldı. Seyircilerinden biri "Sizin için Gebze'den geldik" deyince konuyu hemen 'Konuşanlar' programına bağlayan Yılmaz, meslektaşına göndermede bulundu. İşte detaylar...

Magazin 2024-04-25 20:47:42

Fiziğine kötü yorumlar gelmişti! Nesrin Cavadzade bikinili pozlarını paylaşıp noktayı koydu

Nesrin Cavadzade, bikinili ve fit haliyle verdiği pozlarla dikkat çekti ve oyuncunun zayıf olmasına dair yapılan yorumlar gözlerden kaçmadı. "Siz kıvrımsız deyince basamaktan destek aldım" diyen oyuncudan yeni pozlar geldi.

Magazin 2024-04-23 10:13:13

Armağan Çağlayan Elif Karlı'ya o şarkıyla ilgili Şu an olsa o şarkıyı size söyletmezler deyince...

196Sekiz’in yeni serisi “Şimdiki Aklım Olsaydı’nın” yeni bölümünde Armağan Çağlayan'a Elif Karlı konuk oldu. Karlı bir dönem popüler olan şarkısıyla ilgili bomba ifadeler kullandı.

Magazin 2024-04-12 14:06:01

Yüzünü gerdiren Cenk Eren kendini paylaşmaya doyamadı! Sakal bıyık yok deyince...

Yüz gerdirme operasyonu olan Cenk Eren ameliyatın ödemi geçince kendini paylaşmaya doyamadı. "Ben Türkiye'nin George Clooney'siyim" diyen Cenk Eren son halini paylaşınca yine gündem oldu.

Magazin 2024-04-10 08:00:52

'Hocayım' diye mezarlıkta geziyordu! Polis 'dua oku' deyince foyası ortaya çıktı: Nasıl okuyamadım

Ramazan bayramı arifesinde mezarlıktaki yakınlarını ziyaret eden çok sayıda vatandaş sahte hocalarla karşılaştı. Adana polisi harekete geçerek sahte hocaları mezarlıkta sınava tabi tuttu. Kuran-ı Kerim ile dolaşan şahıslara tek tek önce dua sonra Yasin Suresi okutuldu. Duaları okuyamayanlar mezarlığın dışına çıkarılırken bir sahte hocanın, "Ben dua biliyorum. Nasıl yanlış okudum, doğru okudum. Bana ne kadar para verirlerse o kadar kazanıyorum” demesi dikkat çekti.

Haber 09-04-24 13:00

Komşusunun yatak odası seslerini kaydederek sosyal medyada paylaştı! Tüm mahalle yankılandı... Alkışlamak için bekliyorum

TikTok'ta 'thegirlwiththenoseandeyes' kullanıcı adıyla bir kişi oldukça ilginç bir anı paylaştı. Sokağın diğer tarafında bulunan bir apartmanın ikinci kattaki dairesine yakınlaştırarak komşularının cinsel birliktelik sırasında çıkarttıkları sesleri kaydeden kullanıcı, "Alkışlamak için bekliyorum" deyince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 04-04-24 09:43

Aramızda Kalmasın canlı yayınında bomba anlar! Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalça estetiği var mı?' diye sordu! 'Elleyebilirsin' deyince...

Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu Aramızda Kalmasın programına iddialı pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat konuk oldu. Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalçanda protez var mı yok mu?' diye sordu. 'Kalçamda protez yok' yanıtını veren Polat 'Belim çok ince elleyebilirsin istersen' deyince canlı yayında bomba anlar yaşandı.

Magazin 03-04-24 11:49

Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer Nihat Hatipoğlu'na katıldı! 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince...

Nihat Hatipoğlu ile İftar programında sorulan sorular sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Programa bu defa Kısmetse Olur yarışmacısı Çağrı Özer katıldı ve sorduğu soru ile herkesi şaşırttı. Çağrı Özer 'Kadınlardan uygunsuz fotoğraflar alıyorum' deyince Nihat Hatipoğlu bir kez daha sordu.

Magazin 03-04-24 07:25

İzmir sokaklarında cesetle sokak sokak araba turu! Yakalanınca Ben kadınım, sonradan erkek oldum dedi, yakayı ele verdi

Emanet ettiği parayı geri alamadığı kuyumcuyu sevgilisiyle arabada öldürdüler, cesediyle İzmir sokaklarında sokak sokak araba turu attılar! İzmir'in kanını donduran kuyumcu cinayetinin zanlısı günlerdir firari olarak aranıyordu. Üç ilde aranan zanlı cinayet mahallinde bulundu, "Ben kadınım, sonradan erkek oldum" deyince polis incelemede gerçeği ortaya çıkardı.

Haber 02-04-24 09:48

Kirli Sepeti'nin güzeli Bestemsu Özdemir 'estetik' açıklamasıyla gündem oldu! 'İhtiyaç Duymadım' dedi dillere düştü

Şimdilerde Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteriyle adından sıkça söz ettiren Bestemsu Özdemir estetik açıklamasıyla gündem oldu. Yıllar içindeki değişimiyle dikkat çeken Özdemir 'Ben estetiğe ihtiyaç duymadım' deyince dillere düştü. Bestemsu Özdemir'e sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 02-04-24 08:09

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

Dilan Polat ve Nez Demir mahkemede yüzleşti! Duruşma boyunca karşılıklı ağlaştılar

Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki hakaret davası duruşması görüldü. Eski dostlar duruşma boyunca ağladı. Dilan Polat "Şikayetimden vazgeçmek istiyorum" deyince dava düştü.

Magazin 28-03-24 13:47

Bu defa semizotu fiyatlarına isyan etti! Armağan Çağlayan 'Siz de şikayet ediyorsanız...' yorumuna kayıtsız kalamadı

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan her fırsatta hayat pahalılığına isyan ediyor. Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa semizotu fiyatlarına isyan etti. Bir takipçisi 'Siz de şikayet ediyorsanız...' deyince o yoruma kayıtsız kalamadı.

Magazin 21-03-24 14:49

İftar sofralarının vazgeçilmesi: Güllaç tatlısı tarifi! Güllaç tatlısı nasıl yapılır? İşte malzeme listesi

Güllaç tarifi merak ediliyor. Ramazan deyince akla gelen ilk tatlılardan biri olan güllaç görüntüsünün yanı sıra tadıyla da iştah kabartıyor. Sütlü olduğundan iftardan sonra rahatlıkla yenebilecek, hazmı kolay ve hafif bir tatlı olan güllaç, Ramazan ayında sıklıkla yapılıyor. Bu tatlı sarayda da bu özelliğiyle çokça tercih edilmiştir. Arif Bilgin’in Osmanlı Saray Mutfağı kitabındaki bilgilere göre, güllaç ilk kez saraya 1489 yılında alındı. Peki, güllaç tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 12-03-24 15:51

Yine inanılmaz bir itiraf: Kocası lüks hayat sözünü tutmayınca çıldırdı... 3 harflilerin suçu deyince Esra Ezmeci kendini tutamadı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 5 senelik olduğunu söyleyen kadın konuk eşinin lüks hayat sözünü tutmamasından dolayı çıldırdığını ve eşinin ailesiyle birlikte yaşadığı evi üç kez yaktığını söyledi. Kadın konuğun anlattıkları karşısında Esra Ezmeci şoke oldu.

Magazin 12-03-24 11:03

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

'Eşimle sevgilim kanka oldu' dedi! Esra Ezmeci çok şaşırdı! 'Algısal bir sorun var'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. 6 yıllık evli olduğunu söyleyen bir konuk 'Eşim ve sevgilim kanka oldu' deyince Esra Ezmeci çok şaşırdı.

Magazin 08-03-24 16:08

Ceyda Düvenci Yan Oda'nın yıldızı Nazan Kesal'ı konuk etti! 'Kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın' deyince... Sosyal medya ayağa kalktı

Yan Oda dizisiyle ekranlara dönecek olan ünlü oyuncu Nazan Kesal, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Yeni projesi hakkında konuşan Nazan Kesal'a Ceyda Düvenci'nin 'Kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 07-03-24 15:37

Filmleri aratmayan itiraf! 'Kocamın aldattığı kadının kocasına aşık oldum' deyince sosyal medyada herkes onu konuştu... Kafamızı karıştırdın iyice

Kocasının iş arkadaşının eşinden gelen beklenmedik haber üzerine ismini açıklamak istemeyen bir kadın kendisini garip bir ilişki yumağının içinde bulduğunu söyledi. Kocasının kendisini iş arkadaşıyla aldattığını öğrenen kadın, kendisini kocasının sevgilisinin eşine aşık olmuş bulunca işler bir anda daha da çıkmaza girdi.

Trend 07-03-24 10:27

Türkiye'de fakirsek bu bizim salaklığımız olabilir mi? diye sordu... Sosyal medyada anlattıkları olay yarattı

Sosyal medyada yapılan bir paylaşımda kullanıcı annesinin katıldığı bir eğitimden söz ederek "Türkiye'de fakirsek bu bizim salaklığımız olabilir mi?" deyince dikkatleri çekti. Genç kadın paylaşımında annesinin katıldığı bir enerji çalışmasını anlattı.

Trend 05-03-24 08:18

Murat Kurum TOKİ mağdurlarının protestosunu destek sanıp 'Allah Razı Olsun' deyince sosyal medyada gündem oldu

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum bugün Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada TOKİ mağdurları tarafından protesto edilen Kurum, protestoyu destek zannedip “Allah razı olsun” dedi.

Haber 04-03-24 08:03

Türkiye bu olayı konuşuyor... Kocası 21 yaşındaki yeğenini kaçırdı! 'Nikah kıyacağım' deyince Müge Anlı çılgına döndü

Atv'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. 17 yıldır evinde yaşayan yeğenini kaçırdığı iddia edilen Hüseyin Bey canlı yayında eşiyle yüz yüze geldi. Müge Anlı canlı yayında adeta çileden çıktı.

Magazin 02-03-24 07:31

Aleyna Tilki ve Kerimcan Durmaz'ın yatak sohbeti! Özellikle cinsellikte... deyince ne diyeceğini bilemedi

Kerimcan Durmaz Youtube yayınına Aleyna Tilki'yi konuk aldı. Yatak odası sohbeti konseptinde yapılan programda ilişkilerden bahsedilirken Kerimcan Durmaz cinselliğe konuyu getirince Aleyna Tilki ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 29-02-24 13:50

Yılmaz Morgül'den Diva'ya çok sert sözler! Akıl sağlığından şüphe ediyorum, gebersin

Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Yılmaz Morgül, Ersoy hakkında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Morgül, "Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, rezil bir iş ile kendini bitirdin, gebersin" deyince tepki çekti.

Magazin 28-02-24 12:03

1 aylık kirası normal evin 6 aylık kirası ile aynı demişti! Ebru Polat ekonomiden dert yandı villasını...

Takipçileri "Evin çok küçük" deyince Ebru Polat gösterişi abartmış ve "3.5 katlı 7 odalı benim evim" demişti. Şarkıcı yaptığı yeni açıklamasında ise maddi anlamda durumunun iyi olduğunu ama hayat pahalılığın hissedilir düzeyde olduğunu söyledi. Ekonomiden dert yanan Polat ayrıca, "Kiralar çok fena, villadan rezidansa geçeceğim" dedi.

Magazin 28-02-24 10:12

Esra Erol'daki kadın sosyal medyada gündem oldu! Kocam 'erkeğim' diye sesleniyor deyince herkes üzüldü

ATV'nin beğeniyle takip edilen programı 'Esra Erol'da her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Esra Erol'a katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan, yüzündeki kıllar nedeniyle eşinin kendisini beğenmediğini, eviyle ilgilenmediğini ve boşanmak istediğini söyledi. Yaşadıklarını anlatan kadının sözleri izleyenleri duygulandırdı.

Magazin 26-02-24 11:06

'Kayımvalidem ve eşim müstehcen görüntüler izliyor' deyince ortalık karıştı! Esra Ezmeci'deki itiraf herkesi şoke etti! 'Utanma yok mu sizde?'

Beyaz Tv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin programındaki bir itiraf yine ağızları açık bıraktı. Göksu Hanım, eşinin çalışmadığını aynı evde yaşadıkları kayınpederinin alkolik olduğunu kayınvalidesinin de müstehcen görüntüler izleyerek kendisine zorla göstermeye çalıştığını söyleyerek Esra Ezmeci'den yardım istedi.

Magazin 17-02-24 07:04

Serdar Ortaç sarhoşken yaptıklarını izleyince ağladı! Annesi aradı, yasaklar geldi...

Serdar Ortaç'ın canlı yayın açarak Tarkan'a ve CHP'lilere ettiği küfürler şoke etti. Şarkıcı o anlara dair "Çok içmişim hatırlamıyorum" deyince olay oldu. Serdar Ortaç ne yaptığını görmek için yayını izleyince ağladı ve annesini aradı. İşte şarkıcıya gelen yasaklar...

Magazin 16-02-24 08:52

Naci Görür'ün itirafı gündem olacak! Belediye başkanlarını tek tek saydı: La hocam bi gel bile demediler

Deprem deyince akla gelen ilk isim kuşkusuz Prof. Dr. Naci Görür! Yerel seçim öncesinde her partinin yanında görmek istediği Naci Görür, seçim telaşında boy göstermek için birbirleriyle mücadele eden belediye başkanlarına tek tek mektup yazdığını ve birinden bile cevap alamadığını söylerken sinirlerine hakim olamadı.

Haber 13-02-24 08:48

Survivor Çağla Taşdelen canlı yayında Serdar Bey deyince Serdar Ortaç sinirlendi! Küfür edeceğim şimdi

Şarkıcı Serdar Ortaç geçtiğimiz günlerde katıldığı TikTok yayınında gönlünü Survivor'ın eski yarışmacısı Çağla Taşdelen'e kaptırdığını söylemişti. Ortaç ve Taşdelen canlı yayında sohbet ederken genç kadının "Serdar Bey" demesi şarkıcıyı kızdırdı.

Magazin 12-02-24 15:12

Büyük beden sosyal medya fenomeni otellerin duşuna sığamadığını söyleyerek isyan etti! Duşa sığamadığınızı hayal edin

Sosyal medyada 'CurvySam' kullanıcı adıyla paylaşım yapan büyük beden sosyal medya fenomeni otellerdeki banyoların boyutlarına isyan etti. Avustralyalı sosyal medya fenomeni Sidney kentindeki bir otelde çekim yaparak "Bu otelde kalıyorum ve duşa zar zor sığabiliyorum" deyince sosyal medyada viral olmayı başardı.

Trend 09-02-24 14:08

Bursa'da dehşet evi: Ölü taklidi yaptığı fark edilince 'Senden hamileyim' demiş! Cesetle 10 gün aynı odadaydım, çürüyüp kurtlandı

Bursa'da geçen yıl İlyas Sarıkaya (50), evine gelen kadını alıkoyup cinsel saldırıda bulunmuş, arkadaşı Recep Özaslan'ı da öldürmüştü. Sarıkaya'nın caniliğine maruz kalıp silahla yaralanan ve bir ay boyunca evde alıkonan F.O., "Beni öldürmesin diye onu çok sevdiğimi, ondan hamile kaldığımı söyledim" deyince mahkeme salonu buz kesti. F.O, Özaslan'ın cesediyle 10 gün aynı odada kaldığını, cesedin çürümesi ve kurtlanmasına da şahit olduğunu anlattı.

Haber 07-02-24 16:32

Yeşilçam'ın efsanesi Kadir İnanır'ın son halini görenler Hâlâ çok yakışıklısınız deyince...

Türk sinemasının efsane oyuncuları arasında yer alan Kadir İnanır, Bebek'te görüntülendi. Usta oyuncu şıklığı ile yine herkesin ilgi odağı oldu. Kadir İnanır'ın son hali sosyal medyada da konuşuldu.

Magazin 07-02-24 15:21

Esra Ezmeci canlı yayınındaki itiraf gündem oldu! Pilotla yaşadığı ilişkiyi anlattı! 'Nişanlımın babası...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programına öyle bir itiraf geldi ki duyanlar inanamadı. 27 yaşındaki Sedef Hanım anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Hostelik yaşan Sedef Hanım 'Nişanlımın babası eski sevgilim çıktı' deyince Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 07-02-24 07:07

İmamoğlu ile vatandaş arasında ilginç diyalog: Kredi çekeceğim deyince karşı çıktı

Seçim çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı programda kendisine destek veren bir vatandaşla yaşadığı ilginç diyalog dikkat çekti. "Sen kazanırsan kocama kredi çektirip kurban keseceğim" diyen vatandaşa İmamoğlu, "Sen kredi çekme beraber keseriz" yanıtını verdi.

Haber 05-02-24 13:44

Murat Kurum'un o görüntüleri çok konuşulmuştu! İkinci karşılaşma: O sen misin? diye sorup şaşırdı

Geçtiğimiz günlerde Cumhur İttifakı İBB başkan adayı Murat Kurum'un TOKİ'den evlerini teslim alamadığını belirterek tepkilerini dile getiren vatandaşlarla konuşurken kameraya yansıyan görüntüleri çok konuşulmuştu. O görüntüleri kaydeden Görkem Yavuz ile Kurum aylar sonra yeniden karşılaştı. Yavuz "O olaydaki kişi benim" deyince Kurum'un şaşkınlığı dikkat çekti.

Haber 04-02-24 10:42

Erkek arkadaşının aynı anda 10 kadınla sevgili olduğunu söyledi! Umarım beni seçer sözleri sosyal medyada tepki çekti

Natasha isimli bir kadın birkaç aydır birliktelik yaşadığı sevgilisine dair yaptığı açıklamalarla sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı. Sevgilisinin aynı anda 10 kadınla ilişki yaşadığını ve o kadınlardan biri olduğunu söyleyen Natasha, "Umarım beni seçer" deyince tepkilere neden oldu.

Trend 03-02-24 13:19

Nur Viral seyircinin 'koca'sına dair anlattıklarıyla çılgına döndü! Sen şerefsiz adam...

Beyaz TV'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir itiraf herkesi şoke etti. Evli ve beş çocuklu bir adamla birliktelik yaşadığı söyleyen bir seyirci 'Ben eşimi seviyorum' deyince Nur Viral çılgına döndü. Viral'ın canlı yayındaki o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-02-24 12:18

İkisi de çok satanlarda zirvede! Xiaomi mi yoksa Huawei mi? 1500 TL altı akıllı bileklik arayanlar için inceledik

Yaşamınızı kolaylaştıracak kişisel bir asistana ihtiyacınız var ise akıllı bileklikler tam da bu ihtiyacınızı karşılamak üzere sizleri bekliyor! Daha önce akıllı bileklik ya da akıllı saat kullanma deneyiminiz olmadıysa fiyat performans ürünü modellerle akıllı giyilebilir cihazların dünyasına giriş yapabilir, yaşamınıza pratiklik katabilirsiniz. Fiyat performans deyince akla gelen, en çok satan iki markanın 1500 TL altı modellerini sizin için inceledik.

Haber 29-01-24 16:52

Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil'in telefon görüşmesi! Survivor Poyraz'dan bahsedip ağladı

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasının özel hayatına dair konuşarak "Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak" deyince babasını üzmüştü. Asiye Acar, Mehmet Ali Erbil ve kızı Yasmin Erbil’i telefonda buluşturdu.

Magazin 28-01-24 11:35

Canlı yayında ortam gerildi! Ali Eyüpoğlu Ailesi çok zengin değil miydi? deyince Selin Ciğerci yayına bağlandı: Hayırdır böyle gülerek konuşuyorsun sen?

Müge Dağıstanlı ve Ali Eyüboğlu'nun sunduğu “Aramızda Kalmasın” programında Selin Ciğerci'nin açıklamaları konuşuldu. Ali Eyüpoğlu "Ailesi çok zengin değil miydi?" deyince zor günler geçiren Ciğerci yayına bağlanarak isyan etti.

Magazin 25-01-24 13:40

Buket Aydın Hesabı erkek ödemeli deyip söylediği sözlerle sosyal medyada gündem oldu! Özgür Demirtaş'tan bomba yanıt

Emir Sarıgül ile yaşadığı aşkla hafızalara kazınan spiker Buket Aydın açıklamalarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Buket Aydın "Hesabı erkek ödemeli. Erkekliğin doğasından gelir" deyince Özgür Demirtaş kendini tutamadı.

Magazin 23-01-24 07:52

Ahmet Mümtaz Taylan sordu: Esra Erol kocasına nasıl aşık oldu? Ali Özbir hakkında konuştu

Esra Erol, NTV Empati’de Ahmet Mümtaz Taylan’a konuk oldu. Taylan sunucu Esra Erol'a eşi Ali Özbir hakkında da soru sordu. Ahmet Mümtaz Taylan "Sen nasıl aşık oldun?" deyince Esra Erol bakın kocasına dair nasıl bir açıklamada bulundu.

Magazin 18-01-24 08:31

Melike Şahin'in sözleri sosyal medyanın dilinde... Kadın olduğum için günlerce linçlendim

Öğretmenler Günü konserini son dakika iptal ettiği için büyük tepki gören Melike Şahin verdiği söyleşide "Kadın olduğum için günlerce linçlendim" deyince sosyal medyanın diline düştü. Sosyal medyada şarkıcı Şahin'e "Ne alaka bu konuyla" yorumları yağdı.

Magazin 14-01-24 13:35

Hasan Can Kaya bile şaştı kaldı! Konuşanlar'da olay sözler: Sizin seks hayatınız aklıma geliyor ve...

Konuşanlar son bölüm fragmanında yer alan konuklardan biri sözleriyle herkesi şoke etti. Bir yakınına seslenen konuğun sözleri Hasan Can Kaya'nın bile şaşırmasına sebep oldu. Kadın konuk "Memelerine hapşırmaktan vazgeç..." deyince...

Magazin 11-01-24 07:26

Evimin değeri 10 milyon dolar eder demişti! İşte Mehmet Ali Erbil'in lüks evinden görüntüler

Mehmet Ali Erbil Acun Ilıcalı'nın servetine dair konuşurken kendisinin de servetinin çocuklarına ve torunlarına yeteceğini söyledi. Erbil "Şu anda oturduğum ev bile toplasan 10 milyon eder" deyince evi merak edildi. İşte Mehmet Ali Erbil'in lüks evinden görüntüler...

Magazin 29-12-23 07:35

Mehmet Ali Erbil ve Acun Ilıcalı arasında soğuk savaş! Allah yürü ya kulum sadece Acun'a mı dedi! diyerek servetini açıkladı

Son dönemde genç kadınlarla yaşadığı aşklarla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan gerilim gündem oldu. Ilıcalı hakkındaki iddialara "Çarkıfelek'i ona sundurmadık diye sinirlendi" deyince Erbil'den yanıt gecikmedi. Komedyen açıklamasında sert ifadeler kullanırken servetine dair de ilginç ifadeler söyledi.

Magazin 27-12-23 08:12

Yargı'daki ateşli sahneler sosyal medyayı salladı! Ilgaz Böyle uyumak istemiyorum deyince...

Yargı'nın Ceylin ve Ilgaz'ı her bölümde gündem olmayı başarıyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in başrolünde yer aldığı Yargı'nın son bölümünde ateşli sahneler sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 25-12-23 11:03

Yeşim Salkım'ı sinirlendiren sözler! Zengin bir kodamanın karısı olmayı becerip...

12 şehit haberinin ardından Yeşim Salkım sosyal medyada bir paylaşım yaptı. Salkım paylaşımında "Öyle zor tutuyorum ki kendimi karakol dediğiniz yerler derme çatma çadır ne savunma var ne bir şey" deyince bazı takipçilerden tepki aldı. Konu özel hayatına gelince ise Salkım ağzını bozdu.

Magazin 25-12-23 08:16