Gezi Parkı Olayları Haberleri

Abdulkadir Selvi'nin 'Osman Kavala' ve 'Gezi' yazısı olay oldu! AK Parti'nin 'reçetesi' diyerek açıkladı: Baharın gelmesi gerek!

Gazeteci Abdulkadir Selvi'nin bugünkü yazısı bir anda gündem yarattı. Selvi; Osman Kavala ve Gezi Davası tutuklularının hapiste tutulmasının Türkiye'ye ve AK Parti'ye bir faydasının olmadığını belirtirken, "Artık iklimin değişmesi ve baharın gelmesi gerekiyor" ifadeleri dikkat çekti. Selvi, sosyal medyada günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Haber 17-04-2024 11:46

Meclis Başkanı olarak aday gösterilmişti! Tutuklu milletvekili Can Atalay için Bakan Tunç'tan 'dokunulmazlık' açıklaması: O yazışmaları işaret edip Sonra ortaya çıkacak dedi

Gezi Davası yargılamasında 18 yıl hapis cezası alan TİP Hatay Milletvekili Şerafettin Can Atalay, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor. TBMM'de bugün başlayan Meclis Başkanlığı seçimi için partisi Atalay'ı aday göstermişti. Meclis'te bugün yemin ettikten sonra gazetecilere açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Can Atalay'ın durumuyla ilgili değerlendirme yaparken Meclis Başkanlığı ile Yargıtay arasında yapılacak yazışmaları işaret etti.

Haber 07-06-2023 16:38

Mesajında '2023' detayı dikkat çekti! İmamoğlu'ndan videolu paylaşım: Bunu söylemek utanç verici, çok üzücü

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımla dikkat çeken bir çağrıda bulundu. "Türkiye'mizde 21. yüzyılın göbeğinde bunu söylemek çok üzücü, utanç verici" diyen İmamoğlu, Gezi Parkı olaylarına değinen İmamoğlu, 'mücadele' mesajı verdi. İmamoğlu'nun açıklamasındaki 2023'teki seçimlere değinerek bir mesaj da verdi.

Haber 24-10-2022 12:25

Gezi Parkı Olayları

Gezi Parkı Olayları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gezi Parkı Olayları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.