Girecek Haberleri

MEB, LGS kapsamındaki merkezi sınava yönelik örnek soruları yayımladı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırladığı yeni örnek soru ve çözümlü videoları yayımlandı.

Egitim 2024-04-17 11:53:13

Konut fiyatlarında 3 kat fark! Yeni yapılmış ev alamayan çareyi böyle buldu: 'Kentsel dönüşüme girecek daire aranıyor'

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Özellikle deprem öncesi yapılmış eski yapıların metrekare fiyatları ile yeni inşa edilmiş yapıların metrekare değerli arasında üç katın üzerinde değer farkı bulunuyor. Bu durum son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yöneltti diyebiliriz. Emlak işletmelerimize son dönemde gelen yatırımcıların özellikle kentsel dönüşüme uygun yerler aradıklarını görüyoruz'' dedi.

Finans 2024-04-03 15:51:26

Bir şehir rahat bir nefes aldı! İki evi olan hırsız yakayı ele verdi: Odalardan çıkanlar şoke etti

Bolu Mudurnu'da yaşayan vatandaşlar 1 yıldır evlerine dadanan hırsız yüzünden rahat bir nefes alamıyordu. Evlerine 'acaba ne zaman hırsız girecek?' diye korkarak bekleyen vatandaşlara iyi haber geldi. Hırsız çaldığı bir kısım eşyalarla yakalandı. 2 evinin odalarını dolduran hırsız görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 2024-03-21 12:29:02

2023 seçimlerini doğru bilmişti! 31 Mart için son anket sonuçları geldi: İstanbul ilçelerinde fark büyük, Beşikçioğlu'nu şaşırtacak fark...

31 Mart'a doğru giderken son viraja girildi. Önümüzdeki günlerde seçim yasakları devreye girecek ve anket sonuçları artık paylaşılamayacak. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde verdiği oranla sonuca en çok yaklaşan Sonar Araştırma son anketini yayınladı. İstanbul'un ilçelerindeki büyük oran farkları dikkat çekerken Ankara'da Etimesgut'ta da son durum belli oldu. Öte yandan Yöneylem de İstanbul Büyükşehir için son çalışmasını duyurdu.

Haber 2024-03-20 23:17:52

Kağıthane’de 17 bin 698 öğrencinin YKS harcı karşılandı

Kağıthane Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerin sınav harçlarını karşıladı.

Yurthaber 19-03-24 13:52

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! AYM'den izin parası kararı

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren izin parasıyla ilgili Anayasa Mahkemesi'nde önemli bir karar geldi. İzin parası anayasal güvence altına alındı. Anayasa Mahkemesi Deniz İş Kanunu’nun 40’ıncı maddesinin yedinci fıkrasını iptal etti. AYM'nin kararı 14 Eylül 2024'te yürürlüğe girecek.

Finans 17-03-24 10:41

31 Mart öncesi merak edilen detaylar ortaya çıktı! Bakanlar ve vekiller için bu tarihe dikkat

Türkiye nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerini bekliyor. YSK'nın aylar öncesinden duyurduğu süreç işlemeye devam ediyor. Seçimle ilgili yeni detaylar da ortaya çıkıyor. En çok adayın olduğu 3 şehir dikkat çekerken 21 Mart'ta da seçim yasakları devreye girecek. Bu tarihten itibaren bakan ve vekiller propagan için makam araçlarını kullanayacak.

Haber 16-03-24 11:57

Sigara, nargile… Yönetmelik değişiyor: Darphane de işin içine girecek, zorunlu oluyor

Sigara içenleri de üretenleri de yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Tarım ve Orman Bakanlığı yönetmelikte düzenlemeye gidiyor. Buna göre tütün mamulünün perakende satış fiyatı, paket üzerinde siyah zemin üzerine beyaz renkte “… TL” şeklinde yazılacak. Ayrıca sigara paketleme makinesine verilen izin, ürün izleme sistemi kurulumu için Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’ne bildirilecek.

Finans 16-03-24 08:42

Aile'nin güzeli Serenay Sarıkaya başına bandana taktı! Tarzı 'Kızılcık Şerbeti'ne mi girecek?' dedirtti

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolünü paylaştığı Aile dizisinde hayat verdiği Devin karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Bir markanın Türkiye'deki elçisi olan Sarıkaya markanın etkinliği için Güney Kore'nin başkenti Seul'a gitti. Ünlü oyuncu davet tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-24 15:35

Başka bahara kaldı! Süper Mario'nun yeni animasyon filmi 2026'da vizyona girecek

Popüler video oyun karakteri Süper Mario'nun yeni animasyon filminin 2026 yılında vizyona gireceği bildirildi. Japon konsol ve oyun üreticisi Nintendo Direktörü Miyamoto Şigeru, "Mario'nun dünyasını daha da genişletmeyi düşünüyoruz" dedi.

Trend 12-03-24 15:46

Son dakika | LGS'ye girecek öğrenciler dikkat! Merkezi Sınav başvuru tarihleri belli oldu

2 Haziran'da gerçekleşecek LGS için son dakika haberi geldi. LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezi Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Egitim 12-03-24 10:33
lgs

MEB'den son dakika duyurusu! Bütün özel okulları kapsıyor, veliler şimdiden sevindi: Önümüzdeki sene ücretsiz ve zorunlu olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, bazı yönetmelikleri değiştirdi ve uygulamalar kısa sürede devreye girecek. Fiyatlarıyla cep yakan özel okullar da bu değişikliklerden payını aldı. Bazı okullarda kitap fiyatları velileri isyan ettirirken önümüzdeki yıldan itibaren bu sorun ortadan kalkmış olacak. MEB, bakanlık onaylı kitapları özel okullara ücretsiz gönderecek ve bu kitapların okutulması zorunlu olacak. İşte detaylar...

Egitim 07-03-24 12:00

Meral Akşener'in seçmene tepkisi gündem oldu! Fatih Portakal: 'Psikolojisi bozuk', Cüneyt Özdemir: 'Meral Hanım haklı'

Yerel seçimlere tek başına girecek olan İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde muhalefet partilerine karşı sert söylemleriyle de dikkat çekiyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Akşener, "Mansur Yavaş'ı, Ekrem İmamoğlu'nu neden desteklemiyorsunuz?" şeklinde soru soran bir vatandaşla tartışma yaşadı. Gündem olan görüntülerle ilgili gazeteci Fatih Portakal ve Cüneyt Özdemir'den peş peşe yorumlar geldi.

Haber 27-02-24 20:53

CHP listeleri geç vermişti! O partiden seçime girecekler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in memleketi Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde CHP'nin Belediye Başkanı ve Başkan adayı Zeki Bilgin ile meclis üyeleri aday listesi, süresi içinde teslim edilmediği gerekçesiyle İlçe Seçim Kurulu tarafından kabul edilmedi. Saruhanlı'da seçime giremeyecek olan CHP, uzun saatler yapılan görüşmede Saadet Partisi ile anlaştı. CHP'nin belediye başkan adayı Zeki Bilgin ve bazı meclis üyesi adayları, seçime Saadet Partisi'nin logosu altında girecek.

Haber 21-02-24 19:26

Kredi kartı için 5 maddeli düzenleme masada! Ekonomist Şenol Babuşcu sıraladı: ‘İlk planda…’

Kredi kartı kullanımını sınırlandırmak için çalışmalar yapılırken, devreye girecek uygulamalar da merak ediliyordu. Ekonomist Şenol Babuşcu merak edilen düzenlemenin detaylarını madde madde anlattı. Babuşcu, “Faiz artırımı, limit azaltımı, asgari ödeme tutarının yükseltilmesi, nakit çekim tutarının kısıtlanması, mevcut uygulamadaki taksit sayısının azaltılması/kaldırılması gibi önlemler ilk planda uygulanabilecekler arasında” dedi.

Finans 15-02-24 09:52

Facebook, Instagram ve diğerleri… Sosyal medyada hakarete af yok! Günlüğü 100 lira olacak, ceza yasası yolda: 5 yıl detayı

Sosyal medyadaki hakaret olayları bir kez daha mercek altında. İnternet ortamında edilen hakaret cezasız kalmayacak. Sürecin hızlanması için de yeni uygulama yürürlüğe girecek. Suç tespit edildiği takdirde para cezası uygulanacak. Günlüğü 100 liradan 10 bin 500 lira ceza belirlenecek. Süreç nasıl işleyecek? İşte haberin detayları...

Finans 13-02-24 11:19

Facebook, Instagram ve diğerleri… Sosyal medyada hakarete af yok! Günlüğü 100 lira ceza için yasa yolda: 5 yıl detayı

Sosyal medyadaki hakaret olayları bir kez daha mercek altında. İnternet ortamında edilen hakaret cezasız kalmayacak. Sürecin hızlanması için de yeni uygulama yürürlüğe girecek. Suç tespit edildiği takdirde para cezası uygulanacak. Günlüğü 100 liradan 10 bin 500 lira ceza belirlenecek. Süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar…

Finans 13-02-24 11:19

Hazineden 3 milyar dolarlık tahvil ihracı

Hazine ve Maliye Bakanlığının dolar cinsinden 2034 vadeli tahvilinde ihracı tutarı 3 milyar dolar oldu. İhraç tutarı bakanlık hesabına 15 Şubat'ta girecek.

Finans 09-02-24 14:46

Trafik sigortasında yeni dönem! 19 Ocak’ta devreye alınıyor: Trafik Teklif Platformu ile 10 dakikada poliçe teklifi

Trafik sigortası için yeni bir sistem geliştirildi. Trafik Teklif Platformu ile trafik sigortası poliçe tekliflerinde yaşanan mağduriyetlerin önüne geçilmesi amaçlanıyor. Bu sistem ile 10 dakika içinde teklif alınabilecek. SDDK tarafından yayımlanan genelge 19 Şubat’ta yürürlüğe girecek.

Finans 03-02-24 11:38

Fed üst düzey personeline yönelik yeni adım: Kısıtlamaları genişletiliyor

ABD Merkez Bankası'nda (Fed) görevli bazı personellere yönelik kısıtlamalar genişletilecek. Kısıtlamalar 30 Haziran itibariyle yürürlüğe girecek.

Finans 01-02-24 12:51

Yargıda ek zam iptalinin gerekçesi açıklandı: Huzursuzluk ve kırgınlığa neden olacak

Anayasa Mahkemesinin (AYM), Yargıtay ve Danıştay üyelerinin maaşlarına birinci sınıf hakim savcılardan daha çok ek zam yapılmasını öngören kanun hükmünü iptaline ilişkin kararının gerekçesini açıkladı. İptal hükmü 6 ay sonra yürürlüğe girecek.

Finans 30-01-24 15:40

Ünlü oyuncu Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için İran’a gitti! Makyajını o isim yaptı

Rol aldığı “Zaferin Rengi” filminde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ hayat veren oyuncu Yiğit Özşener, Atatürk makyajı için İran’a gitti. Oyuncu makyajını İranlı özel efekt makyaj tasarımcısı Babak Eskandari’ye yaptırdı. Zaferin Rengi filmi, 16 Şubat’ta gösterime girecek.

Magazin 29-01-24 16:19

Gupse Özay'ın Lohusa filminin galası yapıldı! Lohusa filmi ne zaman vizyona girecek?

Deliha, Eltilerin Savaşı ve Görümce filmleriyle komedi dalındaki rüştünü ispat eden Gupse Özay yeni filmi 'Lohusa' ile hayranlarıyla buluşmak için gün sayıyor. Yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün oturduğu ve senaryosunu Gupse Özay'ın yazdığı Lohusa filminin galası tamamlandı. Filmin 19 Ocak 2024 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

Trend 17-01-24 15:38

Kar yağışı için tarih verildi! Hava durumu uyarıları peş peşe geldi: İki gün sürecek, İstanbul da listede…

'İstanbul'da kar ne zaman yağacak?' sorusu yanıtını ararken Prof. Dr. Orhan Şen hafta sonuna dikkat çekti ve "İstanbul kapıyı açarsa kar içeri girecek" dedi. Şen, hafta sonu Türkiye'nin batısında tümüyle kar görüleceğini ifade ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise 25 il için sarı kodlu uyarıda bulundu.

Haber 16-01-24 16:37

Süper Lig'de VAR hakem sayısı 40'a çıkarıldı! Bunda böyle her maç için algoritma sistemi devreye girecek

İSTANBUL, (DHA) - Merkez Hakem Kurulu, Süper Lig'in ikinci devresi öncesi değişikliklere gitti.

Spor 12-01-24 14:26

EYT'yi kıl payı kaçıranlar için yeni fırsat! Emekli olmak isteyenler dikkat: Yaş, prim, gün tablosu sil baştan

EYT'nin ardından kademeli emeklilik müjdesi geldi. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Finans 10-01-24 14:15

Fatih Altaylı ‘belki de başımız belaya girecek’ diyerek öyle bir benzetme yaptı ki… Ekrem İmamoğlu mu? Murat Kurum mu?

İstanbul seçimleri ile ilgili gazeteci Fatih Altaylı’dan çok konuşulacak bir benzetme geldi. Altaylı, Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi beklenen seçim yarışını yorumlarken “Belki de başımız belaya girecek bundan dolayı” dedi ancak aklındakini söylemekten de kaçınmadı. Altaylı İstanbul’daki seçim yarışı için yaptığı benzetmede İmamoğlu’nu Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Kurum’u da Kemal Kılıçdaroğlu’na benzeterek gündem yaratacak ifadeler kullandı.

Haber 10-01-24 09:44

15 Ocak'ta yürürlüğe girecek: Bütçeden karşılanamayan kısım personelden alınacak, devlet memurlarının yemek bedelleri belirlendi

Resmi Gazete'te yayımlanan tebliğe göre 2024 yılında öğle yemeği servisinden yararlanacak memurlar ile sözleşmeli personelden alınacak asgari yemek bedelleri belli oldu. Buna göre 15 Ocak 2024'ten 14 Ocak 2025'e kadar öğle yemeği servisinden faydalanacak memurlardan günlük 7,70 lira ile 31,41 lira arasında bedel tahsil edilecek.

Finans 09-01-24 08:43

2000- 2008 arası SGK girişi olanlar dikkat! Erken emeklilikte yeni düzenleme: Kimler faydalanacak?

EYT'nin ardından kademeli emeklilik müjdesi geldi. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Finans 05-01-24 09:44

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan 'torpil' iddialarına yanıt! Ramazan Can'ın telefonuna gelen mesajın görüntüsü olay olmuştu

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan kamudaki torpil iddialarına yanıt geldi. Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can’ın görevde yükselme mülakatına girecek bazı personelin torpil taleplerine ‘takipteyiz’ diyerek özel kalemine yönlendirdiği iddiaları gündem yaratmıştı. Can'ın cep telefonuna yansıyan görüntü dikkat çekmişti.

Haber 04-01-24 12:36

Seçmen listeleri askıya çıktı, seçime girecek partiler kesinleşti! YSK kararı Resmi Gazete'de

31 Mart yerel seçimleri için takvim işlemeye devam ederken seçmen listeleri de bu sabah saat 08.00 itibariyle askıya çıktı. Seçmenler, 17 Ocak tarihine kadar bilgilerini muhtarlıklara asılı olan listelerden kontrol edebilecek. Öte yandan yerel seçime girecek partilerin yer aldığı YSK kararı da Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 04-01-24 07:54

Türkiye'deki uluslararası fuarlarda yabancı firmalar, perakende satış yapamayacak

Türkiye'de düzenlenen uluslararası fuar veya sergilerde yabancı ülke veya firmalar, teşhir amacıyla katılabilecek, perakende satış yapamayacak. Tebliğ, yarından itibaren yürürlüğe girecek.

Finans 31-12-23 15:22

Merkez Bankası'ndan Dijital Türk Lirası açıklaması: Tedavüle girecek mi?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yürütülmekte olan Dijital Türk Lirası Projesi'nin birinci faz değerlendirme raporu yayımlandı. Raporda pilot test çalışmalarının devam ettiğinin altı çizilirken değerlendirmeler sonucunda tedavül kararının verileceği belirtildi.

Finans 31-12-23 13:07

Otomobil ilanları, fiyat etiketleri, e-ticaret… Ticaret Bakanlığı tek tek açıkladı: İşte 7 başlıkta 2024'te yürürlüğe girecek düzenlemeler

Ticaret Bakanlığı, fahiş fiyat artışlarının önüne geçmek, tüketici mağduriyetlerini engellemek, üretici-tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ticari faaliyetleri ve iç piyasayı düzenlemek amacı ile bir dizi düzenlemeyi yeni yılda yürürlüğe koyuyor, bazılarının da yürürlük süresini uzatıyor. Bu kapsamda ikinci el otomobilden ilan sitelerine, e-ticaretten fiyat etiketine tüm detaylar tek tek açıklandı.

Finans 30-12-23 10:10

Yurt dışından getirilen telefonlarla ilgili yeni düzenleme! Süresi uzatılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, birkaç gündür gündemde olan yurt dışından getirilen telefonlarla ilgili açıklama yaptı. Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "120 günlük yasal kayıtsız cihaz kullanım süresi, 180 güne uzatılacak. Düzenleme 1 Mart 2024'te yürürlüğe girecek" dedi

Haber 27-12-23 20:09

Sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan minik Tunahan, seri ameliyatlara girecek

Ankara'da sahipsiz köpeklerin saldırdığı ilkokul 4. sınıf öğrencisi Tunahan Yılmaz'ın seri ameliyatları, tedavisinin sürdüğü Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalında yapılacak.

Yurthaber 26-12-23 10:32

Tarkan'ın yılbaşı konserinden alacağı rakam dudak uçuklattı! Duyanlar inanamadı

Geçtiğimiz haftalarda ünlülerin yılbaşı sahne ücretleri tek tek ortaya çıkmaya başladı. Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler merak edilirken listenin başında yer alan isimlerden biri de Tarkan oldu. Yeni yıla Kıbrıs'ta girecek olan Tarkan'ın alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Magazin 25-12-23 17:30

İletişim Başkanlığı personel alımı detayları yayımlandı! Cumhurbaşkanlığı bünyesinde mütercim tercüman alınacak

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığında çalışmak üzere 10 mütercim tercüman alınacak. Personel alımına ilişkin detaylar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre adaylar İletişim Başkanlığınca yapılacak yazılı ve sözlü sınavlara girecek.

Finans 25-12-23 15:57

MasterChef'te eleme gecesi! Mehmet Şef açıkladı! Talihsizlik sonucu programa veda ediyor

MasterChef'te eleme adayı olan dört yarışmacıdan üçü ilk yediye girecek. Mehmet Şef yaptığı açıklamada "Bir arkadaşımız MasterChef All Star'dan ayrılacak." ifadesini kullandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı yarışmada Somer Şef ise "İlk yedi demek, final demek" uyarısında bulundu. Finale adım adım yaklaşırken yarışmacılar arasındaki gerginlik had safhaya ulaştı. Mehmet Şef'in "Sen buradan talihsizlik sonucu giden bir yarışmacısın." sözleri ise merak uyandırdı.

Magazin 24-12-23 14:54

Tapuda yeni dönem! Çalışmalarda gaza basıldı: 2024 sonunda devreye girecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Türkiye Tapu" uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uygulama ile tapu işlem başvurularına ek güvenlik getirilmesi hedefleniyor.

Finans 23-12-23 16:00

Yerel seçim için adı geçen tüm isimleri unutun! 'Naci Görür' sürprizi! Siyasete girecek mi? Açıklama geldi: 'Teklifler gelip gidiyor'

Türkiye, genel seçim iklimine girdi. CHP'nin İstanbul ve Ankara adayları belli olmuştu. AK Parti'nin Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın karşısına hangi isimleri çıkaracağı da bir hafta içerisinde belli olacak. Son dönemde deprem denilince akla gelen ilk isim olan Prof. Dr. Naci Görür, siyasete girecek mi? Gazeteci Kübra Par'ın iddiası ses getirecek cinsten... Söz konusu iddiayla ilgili de Prof. Dr. Görür'den açıklama geldi.

Haber 21-12-23 10:33

5000 TL çalışan emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Çalışan emeklilere ikramiyede son durum!

5000 TL çalışan emekli ikramiyesi ödeme tarihleri arama motorlarında sorgulanıyor. Çalışan emeklilere 5000 TL ödenmesine ilişkin düzenlemeyi de içeren kanun teklifinin yakın zamanda yasalaşması planlanıyor. Kanun teklifi, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen çalışma Resmi Gazete'de yer aldıktan sonra yürürlüğe girecek. İşte, çalışan emekliye 5000 TL ikramiyesi ile ilgili detaylar...

Finans 20-12-23 13:48

İlk bölümüyle büyük ses getiren Atatürk filminin ikinci kısmının afişi yayınlandı! Afişi bile sosyal medyada gündem yaratmaya yetti

Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynadığı "Atatürk 1881-1919"un ikinci filminin afişi paylaşıldı. 5 Ocak'ta vizyona girecek olan film "Atatürk II" adını taşıyor ve Mustafa Kemal Atatürk'ün Çanakkale Savaşı’na ve 1919 yılında Samsun'a çıkışına kadar yaşanan sürece odaklanıyor.

Trend 15-12-23 15:33

AÖF sınavı saat kaçta? AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Ara sınav giriş belgesi ekranı

AÖF sınavının saat kaçta? Sınava girecek öğrenciler bu sorunun yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapıyor. Sınavda öğrencilere, her ders için 20 soru sorulacak ve 30’ar dakika sınav süresi verilecek. Peki, AÖF sınavı saat kaçta? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, ara sınav giriş belgesi ekranı...

Egitim 10-12-23 10:24

İkinci el araba satışında yeni dönemi başlatan karar: Yeni yıl ile devreye giriyor! Otomobil fiyatları için 15 Ocak sonrası zam kapıda…

Resmi Gazete’de yayımlanan Ticaret Bakanlığı kararı, ikinci el araba ticaretinde yeni bir dönemi başlatıyor. Araç fiyatları üzerindeki köpüğün erimesinde büyük ölçüde etkili olan "6 ay ve 6 bin kilometre" şartı ve ilan kısıtlamasının süresi 6 ay daha uzatıldı. Uygulama 1 Ocak 2024'te bir kez daha devreye girecek ve 1 Temmuz’a kadar devam edecek. Sektör temsilcileri kararı olumlu karşılarken, 15 Ocak sonrası için araba fiyatlarında kur kaynaklı yeni bir zam dönemine girilebileceğini dile getirdi.

Finans 09-12-23 09:15

Galatasaray paraya para demeyecek! Zaniolo ve Yunus'un opsiyonları kullanırsa Sarı-Kırmızılılar'ın kasasına 1 milyar TL girecek

Galatasaray'ın yeni sezon öncesi takımdan satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderdiği isimlerden Zaniolo ve Yunus Akgün'den büyük bir gelir beklerken, iki oyuncunun da gittikleri kulüplerde kalması durumunda Sarı-Kırmızılılar'ın kasasına güncel kurla yaklaşık 1 milyar TL girecek. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 15:28

86 yaşındaki Yılmaz Büyükerşen yeniden aday adayı oldu! Kazanırsa 6. dönemine girecek

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi CHP Eskişehir’de hareketli saatler yaşandı. Partide aday adaylığı başvuru süresi dolarken, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, yeniden aday olmak için başvuruda bulundu. CHP eski milletvekili Gaye Usluer de aday adaylığını açıkladı.

Haber 06-12-23 09:05

29 Aralık’tan sonra araba satışı yapamayacaklar! ‘20 servis’ şartı otomobil markalarını zora sokmuştu: Dava açmaya hazırlanıyorlar

AB ve STA ülkeleri dışından Türkiye’ye elektrikli otomobil gelmesi zora girdi. Ticaret Bakanlığı’nın geçtiğimiz günlerde aldığı karar sektörde büyük paniğe yol açarken yeni bir gelişme yaşandı. Tebliğin iptali için otomotiv markalarının dava açmaya hazırlandığı, bazıları ise konuyu Dünya Ticaret Örgütü’ne kadar taşıyacağı iddia edildi. Karar ise 29 Aralık’tan itibaren yürürlüğe girecek. Markaların bu süre zarfında en az 20 tane servis açmaları gerekiyor.

Finans 05-12-23 08:07

Sakla Beni'nin İncila'sı Cemre Baysel gala tarzıyla mest etti! İddialı pozları olay oldu

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu ve Asude Kalebek ile paylaştığı Sakla Beni dizisinde hayat verdiği İncila karakteriyle büyük beğeni toplayan Cemre Baysel, 1 Aralık'ta vizyona girecek olan Aşk Filmi'nin galasına katıldı. Şıklık yarışının yaşandığı galada boy gösteren ünlü oyuncu güzelliğiyle adeta büyüledi. Cemre Baysel'in gala tarzı takiçilerinden tam not aldı.

Magazin 01-12-23 17:18