Gizli Haberleri

ABD ordusunda 'gizli belge' skandalı: Ukrayna-Rusya savaşı, Çin ile İran'ın nükleer programı ve daha nicesi... Pentagon harekete geçti!

ABD ordusunun sızdırılan "gizli" belgeleriyle ilgili adli soruşturma başlatıldı. Belgelerde Ukrayna-Rusya savaşı, istihbaratın Rusya, Çin ve İran'ın nükleer programına ilişkin bilgilerin de olduğu kaydedildi. İşte dikkat çeken haberin detayları...

Haber 10-04-2023 19:21

Erkek arkadaşı aylarca vücudundaki sırrı sakladı! Gerçekleri öğrenen kadın yaşadıklarını sosyal medyadan anlattı

İlişki içerisinde partnerlerin birbirlerinden özel hayatları hakkında önemli detayları saklamaları geri dönülmez sonuçlara yol açabiliyor. Dürüstlük en az saygı ve sevgi kadar önem taşıyor. Erkek arkadaşının vücudunda olan durumu aylarca sakladığını belirten bir kadın yaşadıklarını TikTok hesabından paylaşarak bu durumu nasıl aştığını anlattı.

Kadin 30-03-2023 08:37

Boşanma avukatı açıkladı! Eşinizin sizi aldattığını gösteren fark edilmeyen hareketler

Hem evlilik hem de sevgililik döneminde görülen ufak detaylar aldatıldığınızın işareti olabiliyor. Uzmanlara göre birçok kadın ilişki içerisindeyken aldatıldığını fark etmiyor. Oldukça gizli bir şekilde yürütülebilen bu sürecin süresinin uzaması geri dönülmez hasarlara neden olabiliyor. Boşanma avukatı aldatıldığınızı gösteren ufak davranışları açıkladı.

Kadin 16-03-2023 14:01

Şanlıurfa'da şantaj operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da bir kişiden şantaj yoluyla para almak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Yurthaber 19-01-2023 10:20

Gizli

Gizli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gizli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.