Global Communications Partner Haberleri

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 2024-04-14 11:03:20

Zayıf noktası ortaya çıktı! İran ve İsrail ordularının karşılaştırmasında ilginç sonuç: Nükleer silah endişesi yine gündemde

Orta Doğu bir kez daha diken üstünde! Nükleer silah tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen İran'ın İsrail'e saldırısı gerilimi had safhaya taşıdı. 3. dünya savaşı endişeleri de tırmanırken iki ülkenin askeri güçleri karşılaştırıldığında ilginç bir tablo ortaya çıktı. Global Firepower'ın 2024 raporunda da iki ülkenin sıralamaları dikkat çekti. Peki İran ordusu ne kadar güçlü, İsrail'in ordusu kaçıncı sırada?

Finans 2024-04-14 09:54:24

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 2024-04-12 07:45:12

Scoutium, Hollanda'daki ilk işbirliğini gerçekleştirdi! Dordrecht ile anlaşma sağlandı

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, Avrupa'da büyüme operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek Hollanda'nın 2. Lig ekiplerinden FC Dordrecht ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 2024-03-29 16:37:08

S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2'ye yükseltirken, Türkiye için de yüzde 3'e çıkardı.

Finans 27-03-24 07:20

Burak Deniz'in yeni dizisindeki partneri sosyal medyada gündem oldu! Aralarında 15 yaş fark var...

Şehrazad dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Burak Deniz'e kadın başrol arayışları bir süredir devam ediyordu. Deniz'in partneri uzun uğraşlar sonucu belli oldu. Burak Deniz için kendisinden 15 yaş küçük partner seçilmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 25-03-24 18:31

Hülya Avşar'a bomba partner! Saplantılı aşığı bakın kim olacak

Hülya Avşar, yıllar sonra sinemaya dönmeye karar verdi. Son dönemde YouTube'da yaptığı programla adından söz ettiren Avşar iddialara göre imkansız aşk konulu bir filmde rol alacak ve saplantılı bir gencin aşığı rolünde oynayacak. Hülya Avşar'ın partneri ise bakın kim olacak.

Magazin 23-03-24 09:54

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-24 08:39

Scoutium, Türkgücü München ile Almanya'daki ilk iş birliğini gerçekleştirdi

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, yaklaşık 50 yıllık futbol mirası olan Almanya’nın Regionalliga ekiplerinden Türkgücü München ile iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu. 

Spor 14-03-24 20:52

Kızılcık Şerbeti’nin Doğa’sına yeni partner geliyor!

Fenomen dizi 'Kızılcık Şerbeti'nde her hafta olay üzerine olay yaşanıyor, tansiyon hiç düşmüyor. Dizide 'Doğa' karakterinin hikâyesi merak konusu olmuştu. Sevenlerinin artık yüzünün gülmesini istediği karaktere yakında yeni bir partner geliyor.

Magazin 09-03-24 11:35

Uzun zamandır ortalarda yoktu! Yalancı Yarim'in güzeli Merve Sevi son haliyle gündem oldu

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Yalancı Yarim dizisinde Barış Akarsu ile partner olan ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan güzel oyuncu Merve Sevi uzun zamandır ortalarda yoktu. Bir süredir ekranlardan uzakta olan ünlü isim şimdi son haliyle gündem oldu.

Magazin 24-02-24 15:46

Başrollerini Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisi için geri sayım başladı... Sevgililer Günü'nde hayranlarıyla bulaşacak

Halit Ergenç ile Tuba Büyüküstün’ü seneler sonra yeniden partner olarak bir araya getiren 'Yarın Yokmuş Gibi' dizisi için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde galası gerçekleştirilen dizi GAIN'de 14 Şubat'ta sevenlerinin karşısına çıkacak.

Trend 13-02-24 15:49

Sivil havacılıkta değişimin sinyalleri! Türkiye için dikkat çeken açıklama: Global sertifika sistemi hayata geçirildi

Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek, global bir sertifika sistemini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bu sistem bir süre sonra Türkiye'mizi, 'Büyük Türkiye Modeli' adı altında bölgenin, daha sonra uluslararası anlamda büyük bir coğrafyanın merkezi haline getirecek." dedi.

Finans 13-02-24 14:19

7 kadınla aynı anda evli adamın sözleri sosyal medyada gündem oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı... Haftanın her günü için

Alex Marin isimli sosyal medya fenomeni geçtiğimiz yıllarda üç kadınla aynı anda evli olduğu için manşetlerdeki yerini almıştı. Partner sayısını arttırarak yediye çıkarttığını söyleyen Marin'in itirafları yine sosyal medyada gündem oldu. Fenomen isim çok aşklı ilişkisinin özgüvenini arttırdığını söyleyerek, "Haftanın her günü için ayrı bir eşim var. Bu gerçekten çok heyecan verici" dedi.

Trend 08-02-24 08:59

Herkesin kazandığı bir yarış StartGate Global Game Jam’24

StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Gam Jam’in (GGJ) bu yılki adreslerinden biri oldu. StartGate Global Game Jam’24 kapsamında bir araya gelen 16 takım, 48 saat boyunca yaratıcılıklarının sınırlarını zorladı. “Beni Güldür” GGJ global temasında ve StartGate’in, JCI iş birliğinde organize ettiği “Nitelikli Eğitim” temalı alt yarışma kategorisinde oyunlar üretildi.

Haber 06-02-24 18:10

Kocasıyla birlikte yeni bir partner için sosyal medyada ilan verdi! Başvuranı görünce şaşkına döndük

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede kullanıcıların ilgisini çeken Layla Kelly ve eşi yeni bir ilişki için partner arayışlarını verdikleri ilanla duyurdu. Sosyal medyadan üçlü ilişki ilanı veren Layla Kelly ve kocası geri dönüşlerin çok olduğunu dile getirdi. Gelen başvurulardan birinin sahibi ise ikiliyi şaşırtmayı başardı.

Trend 02-02-24 15:28

48 saat aralıksız oyun geliştirdiler

İzmir’i oyun sektöründe söz sahibi yapma hedefiyle kurulan Oyun Girişimciliği Merkezi (OYGEM), Next in Game iş birliği ile her yıl dünyanın birçok yerinde aynı anda düzenlenen oyun geliştirme sektörünün en büyük faaliyeti Global Game Jam etkinliğine üçüncü kez ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 31-01-24 14:10

Galatasaray'dan Vedat Muriqi bombası! Icardi'nin yanına partner olarak geliyor...

Galatasaray'da Bakambu ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, forvet pozisyonuna golcü transferi için görüşmeler başladı. Okan Buruk'un bir süredir izlediği oyuncuların başında gelen Vedat Muriqi için teknik heyetten onay çıktı.

Spor 29-01-24 11:02

S&P: ABD'de resesyon riski hafifledi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ABD'de gelecek 12 ay içinde resesyon olasılığının geçen yılın ortasından bu yana hafiflediğini bildirdi.

Finans 28-01-24 15:42

Türkiye Fransa'yı geçti, tırmanıyor! Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri listesi açıklandı... İşte 2024'e damga vuracak ilk 10 ülke

Dünyanın en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeleri belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeler listesi güncellendi. 2024 yılının ilk verileriyle birlikte Türkiye, Fransa'yı geride bıraktı. Açıklanan güncel listede Türkiye, dünyanın en güçlü hava kuvvetleri sıralamasında yine ilk 10'da yer aldı. İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri 2024 listesindeki ülkelerin sıralaması...

Finans 22-01-24 11:40

Standard & Poor'dan Türk şirketler ve büyüme açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türk şirketlerinin sermaye piyasasına erişiminin iyileştirilmesinin 2024-2025 yıllarında büyümeyi destekleyebileceğini söyledi. Raporda Türk şirketlerinin son yıllarda yüksek enflasyon, dalgalı para birimi ve yüksek faiz oranlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına işaret edildi.

Finans 19-01-24 08:08

48 saate kaç oyun sığar: Gözler StartGate Global Game Jam24’te!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi StartGate, açılışının üzerinden henüz 7 ay geçmişken küresel platformda önemli bir başarıya imza atıyor. StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Game Jam’in bu yıl Türkiye’deki 12 mekânından biri olacak. 26-28 Ocak tarihleri arasında cesur oyun geliştiricilerin ve dijital hayalperestlerin ağırlanacağı StartGate Global Game Jam’24 için son başvuru tarihi 23 Ocak.

Haber 18-01-24 16:14

Aras Bulut İynemli'ye Deha dizisi için bomba partner! O isimle görüşmeler başladı

Son dönemde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı Atatürk 1881-1919 filmi ile adından söz ettiren Aras Bulut İynemli şimdilerde Umut Aral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı Show TV’nin “Deha” dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aras Bulut İynemli için partneri içinse bomba bir isimle görüşmeler başladı.

Magazin 18-01-24 15:11

Finansta dev satın alma

Blackrock 12,5 milyar dolarla Global Infrastructure Partners'ı (GIP) satın alma konusunda anlaşmaya vardı. BlackRock, yaklaşık 9,5 milyar dolar değerinde 3 milyar dolar nakit ve yaklaşık 12 milyon hisse ödeyecek ve anlaşmanın üçüncü çeyrekte tamamlanması bekleniyor.

Finans 12-01-24 15:46

Türkiye savunmada atağa kalktı! Dikkat çeken yükseliş! Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesi yayımlandı... İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) listedeki yeni sırası

Dünyanın en güçlü orduları belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı dünyanın en güçlü ordularını bu yıl da güncelledi. Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesinde Türkiye'nin yükselişi ise dikkat çekti. Ülke ordularının hareket kabiliyeti, sahada uzun kalma gibi birçok faktörün dikkate alınarak hazırlanan listede, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 2023 yılına göre 3 basamak yükseldiği görüldü.

Finans 10-01-24 09:45

Türkiye'de pandemi dönemi böyle geçti! Kendisine organik maske yapan da vardı arabasını koronavirüsten korumak isteyen de...

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılarak global bir salgın haline gelen koronavirüs Türkiye'de de yoğun bir şekilde yaşandı. Maske zorunluluğu, sokağa çıkma yasakları ve sosyal mesafe kurallarının etkili olduğu günlerde kaydedilen birbirinden ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu. O görüntülerde kendisine organik maske yapan da vardı, arabasına maske yapan da...

Trend 25-12-23 13:12

İyileştikten sonra da etkilemeye devam ediyor! Bu semptomlara dikkat: Long Covid bir ömür sürebilir

Koronavirüs, ilk olarak Çin'in Vuhan Eyaleti'nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileriyle ortaya çıktı ve 13 Ocak 2020 tarihinde tanımlanarak tüm dünyada global bir salgın olarak ifade edildi. Dünya genelindeki milyonlarca insan koronavirüs hastalığına yakalandı. Ancak kimi hastaların iyileşmesine rağmen semptomları devam etti. "Long Covid" olarak tanımlanan bu durumda iyileşmenin sonrasında semptomların haftalar, aylar hatta yıllarca sürebileceği ifade edildi.

Trend 24-12-23 09:58

Kızılcık Şerbeti dizisine bomba transfer! Ömer'e partner geliyor

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'ne yeni bir isim katılıyor. Abdullah Bey'in ailesine Alev'i sevdiğine dair söylediklerinden sonra Pembe'nin sinir krizi geçirdiği sahneler sosyal medyayı adeta sallamıştı. Heyecanın giderek tırmandığı dizide Ömer'e partner geliyor.

Magazin 23-12-23 11:24

İmamoğlu'ndan Dursun Özbek'e ziyaret: Galatasaray önemli bir partner olacak

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek'i ziyaret etti. Sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin açıklama yapan İmamoğlu fotoğraf da paylaştı.

Haber 20-12-23 17:02

İbrahim Çelikkol ve Melis Sezen partner oldu! Ölene Kadar dizisinde buluşuyorlar

İbrahim Çelikkol, Şubat 2024'te ekrana gelmesi planlanan 'Till Death' (Ölene Kadar) ile ekrana dönüyor. İbrahim Çelikkol'un partneri Sadakatsiz ile yıldızı parlayan Melis Sezen oldu.

Magazin 11-12-23 14:43

Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ ile yakınlaşma sahneleri hakkında ilk kez konuştu!

Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz ikilisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 15 yıl sonra aynı filmde partner oldu. İstanbul İçin Son Çağrı filminde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaşan Beren Saat, filmde yer alan yakınlaşma sahneleri hakkında ilk kez konuştu.

Magazin 09-12-23 20:15

9. İstanbul Publishing Fellowship başvuruları başladı

Anadolu Ajansının Global İletişim ortağı olduğu, Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği tarafından İstanbul'un bir telif pazarı haline dönüşebilmesi için düzenlenen "Uluslararası İstanbul Yayımcılık Profesyonel Buluşmaları - İstanbul Publishing Fellowship Programı"na başvurular açıldı.

Yurthaber 07-12-23 13:08

Yunan fenomen Türk esnafını tek tek gezdi! Ürünlerinin Yunanistan'a ait olduğuna ikna etmeye çalıştı... Ayranaki, loukoumaki, midia...

Yunan fenomen Alexandra Preher'in paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Dubai'de 90 ülkenin kültürünü tek bir yerde birleştiren 'Global Village' bölgesinde video çeken Preher, Türk esnaflarının yanına giderek sattıkları ürünlerin Yunanistan'a ait olduğuna ikna etmeye çalıştı. Ortaya bir hayli ilginç görüntüler çıktı.

Trend 05-12-23 07:45

NE GEMİLER YAKTIM KONUSU VE OYUNCULARI: Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler, konusu nedir? Show TV'nin yeni dizisi izleyiciyle buluştu

Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu ve oyuncuları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV'nin yeni dizisinde Deniz Baysal Yurtcu, Devrim Özkan, Erkan Kolçak Köstendil ve Berk Hakman gibi isimler başrolleri paylaşıyor. En son yine aynı kanalda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Ertan Saban ile partner olan Devrim Özkan, Songül Payaslı karakterine hayat veriyordu. Peki, Ne Gemiler Yaktım oyuncuları kimler? Ne Gemiler Yaktım dizisinin konusu nedir?

Magazin 04-12-23 20:09

Ezel'in Eyşan'ı solda sıfır kalır! İhanet onların göbek adı! Sadakatsiz burçlar belli oldu

Aşk birçok kişi için vazgeçilmez olsa da karmaşıktır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologlar 3 burcun gerçekten aşık olmadıkları takdirde ihanet etmeye meyilli olduklarını vurguluyor. Onlar, Ezel'in Eyşan'ı gibi cazibeleriyle herkesin gönlünü çelebilirler.

Kadin 27-11-23 14:41

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ü 6 yıl sonra buluşturan proje! Büyük heyecan uyandırdı

Ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç ile ilgili son dakika haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Başarılı projeleri ve oyunculuklarıyla adından söz ettirmeyi başaran ikili, 2017 yılında Ferzan Özpetek'in İstanbul Kırmızısı adlı filminde ilk kez partner olmuşlardı.

Magazin 25-11-23 21:39

Son dizisi reyting kurbanı olmuştu! Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisi belli oldu

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu'nun, Ayça Ayşin Turan ile partner olduğu Kader Bağları dizisi 5. bölümde final yaparak ekranlara veda etmişti. Çayoğlu, reyting kurbanı dizisinin ardından hız kesmeden yeni projesiyle anlaştı.

Magazin 25-11-23 12:33

Evlilik aşkı öldürür mü? sorusuna Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat bakın nasıl cevap verdi!

Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz ikilisi Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ, 15 yıl sonra aynı filmde partner oldu. İstanbul İçin Son Çağrı filminin başrollerini canlandıran çift, "Evlilik aşkı öldürür mü?" sorusuna bakın nasıl yanıt verdi.

Magazin 25-11-23 11:02

KCHOL ve YKBNK analizi: Lobilenme, zulüm ve ekonomide büyüme

Lobilenme, ekonomik büyüme süreçlerinin en göz ardı edilen ama en etkili konsepttir. Çünkü küreselleşen bir dünyada yerel düşün küresel hareket et diyen bir global konjonktürde yaşıyoruz. Terörün, zulmün ve lobilenmenin zilleti İsrail’i yazı-ya alalım. Silah baronlarının karı ve çıkarları için kendi sivillerine bile saldırabilecek kadar düşkün. Bir ekonomideki lobi faaliyetleri, özel çıkar gruplarının veya sektörlerin politika yapıcıları üzerinde etkide bulunma çabalarını ifade eder.

Finans 13-11-23 08:53

En kalpsiz burçlar belli oldu! Sevildiklerini anladıklarında çekilmez oluyorlar

Aşk bazıları için çocuk oyuncağı, birçok kişi için de karmaşıktır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak gerekir. Astrologlara göre bazı burçlar sevildiklerini anladıklarında deyim yerindeyse değişiyor. İşte sevildiğinde vazgeçilmez olduğunu düşünen burçlar...

Kadin 12-11-23 13:36

Onlara dikkat edin! Aşkına hemen inanmamanız gereken burçlar belli oldu

Aşk bazıları için çocuk oyuncağı, birçok kişi için de karmaşıktır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Gönül ilişkilerinde manipülasyon ustası olan burçlar açıklandı.

Kadin 08-11-23 13:11

Bir dönemin 'Sabah Şekeri'ydi! Melike Öcalan'ın son haline yorum yağdı! 'Yıllara meydan okuyor'

Bir döneme damga vuran gündüz kuşağı programlarından Sabah Şekeri'yle hafızalarımıza kazınan Melike Öcalan sempatik tavırları ve güzelliğiyle dikkat çekmişti. Vatan Şaşmaz ile partner olan Öcalan, 2000'li yılların en popüler isimlerindendi. Sunuculuk ve oyunculuktaki başarısıyla da adından söz ettiren Melike Öcalan son haliyle gündem oldu.

Magazin 07-11-23 17:45

Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si solda sıfır kalır! Bu burçlar aşktan anlamıyor

Aşk bazıları için çocuk oyuncağı, birçok kişi için de karmaşıktır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologlar 3 burcun iyi bir aşk oyuncusu olduğunu vurguluyor. Onlar, Yaprak Dökümü'nün Ferhunde'si gibi gözlerine kestirdikleri kişinin gönlünü çelebilirler. İşte "Aşkımdan ölüyorum" dese bile kanmamanız gereken o burçlar...

Kadin 07-11-23 14:32

YouTube, ciddiyetini artırıyor: Reklam engelleyicileri engelleme konusunda dikkat çeken gelişme!

YouTube'un reklam engelleyicileri (ad blocker) engelleme konusunda ciddiyetini artırdığına yönelik bir haber dikkat çekti. YouTube iletişim müdürü Christopher Lawton'un yaptığı söylenen bir açıklamada, platformun, kullanıcıları reklamlara izin vermeye veya YouTube Premium'u denemeye teşvik etmek için global bir çaba başlattığını söylediği belirtildi.

Haber 01-11-23 17:08

Hesabı sevgililerine ödetiyorlar! Aşkta en pinti burçlar belli oldu

Aşk bazı kişiler için karmaşık, kimisine göre de çocuk oyuncağıdır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologların yaptığı açıklamalara göre bazı burçlar gönül işlerinde pinti olmaya meyilli. Onların hesabı sevgililerine ödetebileceklerini vurgulayan astrologlar bu durumun göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguluyor. İşte aşkta en pinti burçlar...

Kadin 31-10-23 09:49

Barajda sular çekilince ortaya çıktı! Lav kalıntıları... 'Çok ilgi çekici' En son aktif olduğu tarih...

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Demirköprü Barajı'nda sular çekilince "lav kalıntıları" ortaya çıktı. Kula-Salihli UNESCO Global Jeopark Müdürü Yiğit Karakuzu, "Koyu renkli lavlar, baraj yapılınca sular altında kaldı. Daha sonra suları çekilen baraj bize bu görüntüyü sundu. Çok ilgi çekici olduğu için meraklıları fotoğraf çekmeye buraya geliyor" dedi.

Haber 25-10-23 11:52

Hazine Bakanı Mehmet Şimşek'ten ikinci Körfez çıkarması! '200'ün üzerinde...' diyerek duyurdu

Bakan Şimşek, BAE, Katar ve Suudi Arabistan'ın aralarında bulunduğu Körfez ülkelerine yatırım turuna çıktı. Şimşek, "Türkiye: Your Resilient Partner programında 200'ün üzerinde yatırımcı ve finans dünyası temsilcisine ülkemizdeki yatırım fırsatlarını anlattık" açıklamasını yaptı.

Finans 24-10-23 13:57

Eski sevgilisini unutamayan takıntılı burçlar belli oldu! You'nun saplantılı aşığı Joe Golberg solda sıfır kalır

Aşk bazı kişiler için karmaşık, kimisine göre de çocuk oyuncağıdır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologlar eski aşklarını saplantı yapma potansiyeli olan burçları açıkladı. Onlar, You'nun saplantılı aşığı Joe Golberg gibi takıntılı oldukları kişiye dünyayı dar ediyorlar. İşte eski sevgilisini unutamayan en takıntılı burçlar...

Kadin 16-10-23 14:18

Bakan Uraloğlu duyurdu! IRF’den Türkiye'deki 2 dev projeye uluslararası ödül... Zigana Tüneli ve Eğiste Hadimi Viyadüğü, birinci seçildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) 2023 Global Başarı Ödülleri kapsamında; Zigana Tüneli ‘yapım metodolojisi’, Eğiste Hadimi Viyadüğü ise ‘kalite yönetimi’ kategorisinde birinci seçildi. Özellikle Eğiste Hadimi Viyadüğümüz, tüm jüriler tarafından birinci seçilerek bu kategoride önemli bir başarıya imza attı” dedi.

Haber 08-10-23 15:11