Global Entrepreneurship Network Haberleri

Scoutium’dan Kanada ekibi Aurora FC ile iş birliği anlaşması

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, yaklaşık 60 yıllık futbol tarihi olan Kanada ekibi Aurora FC ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 2024-04-17 18:33:52

Serenay Sarıkaya'nın dekoltesi gündemdeydi! Banu Alkan'dan 'silikon' yorumu

Serenay Sarıkaya, New York'ta düzenlenen 'GQ Global Creativity Awards' gecesinde giydiği elbiseyle gündem olmuştu. Oyuncunun derin göğüs dekolteli siyah elbisesi çok konuşulurken Banu Alkan'dan da konuyla ilgili bir yorum geldi.

Magazin 2024-04-14 11:03:20

Zayıf noktası ortaya çıktı! İran ve İsrail ordularının karşılaştırmasında ilginç sonuç: Nükleer silah endişesi yine gündemde

Orta Doğu bir kez daha diken üstünde! Nükleer silah tartışmalarıyla sık sık gündeme gelen İran'ın İsrail'e saldırısı gerilimi had safhaya taşıdı. 3. dünya savaşı endişeleri de tırmanırken iki ülkenin askeri güçleri karşılaştırıldığında ilginç bir tablo ortaya çıktı. Global Firepower'ın 2024 raporunda da iki ülkenin sıralamaları dikkat çekti. Peki İran ordusu ne kadar güçlü, İsrail'in ordusu kaçıncı sırada?

Finans 2024-04-14 09:54:24

Serenay Sarıkaya GQ gecesinde tarzıyla gündem oldu! Bu sefer olmamış

New York'ta düzenlenen GQ Global Creativity Awards gecesinde Serenay Sarıkaya da vardı. Kırmızı halıda boy gösteren güzel oyuncunun kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 2024-04-12 07:45:12

Scoutium, Hollanda'daki ilk işbirliğini gerçekleştirdi! Dordrecht ile anlaşma sağlandı

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, Avrupa'da büyüme operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek Hollanda'nın 2. Lig ekiplerinden FC Dordrecht ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 29-03-24 16:37

S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2'ye yükseltirken, Türkiye için de yüzde 3'e çıkardı.

Finans 27-03-24 07:20

Scoutium, Türkgücü München ile Almanya'daki ilk iş birliğini gerçekleştirdi

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, yaklaşık 50 yıllık futbol mirası olan Almanya’nın Regionalliga ekiplerinden Türkgücü München ile iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu. 

Spor 14-03-24 20:52

Sivil havacılıkta değişimin sinyalleri! Türkiye için dikkat çeken açıklama: Global sertifika sistemi hayata geçirildi

Sivil Havacılık Genel Müdürü Kemal Yüksek, global bir sertifika sistemini hayata geçirdiklerini belirterek, "Bu sistem bir süre sonra Türkiye'mizi, 'Büyük Türkiye Modeli' adı altında bölgenin, daha sonra uluslararası anlamda büyük bir coğrafyanın merkezi haline getirecek." dedi.

Finans 13-02-24 14:19

Herkesin kazandığı bir yarış StartGate Global Game Jam’24

StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Gam Jam’in (GGJ) bu yılki adreslerinden biri oldu. StartGate Global Game Jam’24 kapsamında bir araya gelen 16 takım, 48 saat boyunca yaratıcılıklarının sınırlarını zorladı. “Beni Güldür” GGJ global temasında ve StartGate’in, JCI iş birliğinde organize ettiği “Nitelikli Eğitim” temalı alt yarışma kategorisinde oyunlar üretildi.

Haber 06-02-24 18:10

48 saat aralıksız oyun geliştirdiler

İzmir’i oyun sektöründe söz sahibi yapma hedefiyle kurulan Oyun Girişimciliği Merkezi (OYGEM), Next in Game iş birliği ile her yıl dünyanın birçok yerinde aynı anda düzenlenen oyun geliştirme sektörünün en büyük faaliyeti Global Game Jam etkinliğine üçüncü kez ev sahipliği yaptı.

Yurthaber 31-01-24 14:10

S&P: ABD'de resesyon riski hafifledi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ABD'de gelecek 12 ay içinde resesyon olasılığının geçen yılın ortasından bu yana hafiflediğini bildirdi.

Finans 28-01-24 15:42

Türkiye Fransa'yı geçti, tırmanıyor! Dünyanın en güçlü hava kuvvetleri listesi açıklandı... İşte 2024'e damga vuracak ilk 10 ülke

Dünyanın en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeleri belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı en güçlü hava kuvvetlerine sahip ülkeler listesi güncellendi. 2024 yılının ilk verileriyle birlikte Türkiye, Fransa'yı geride bıraktı. Açıklanan güncel listede Türkiye, dünyanın en güçlü hava kuvvetleri sıralamasında yine ilk 10'da yer aldı. İşte dünyanın en güçlü hava kuvvetleri 2024 listesindeki ülkelerin sıralaması...

Finans 22-01-24 11:40

Standard & Poor'dan Türk şirketler ve büyüme açıklaması

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, Türk şirketlerinin sermaye piyasasına erişiminin iyileştirilmesinin 2024-2025 yıllarında büyümeyi destekleyebileceğini söyledi. Raporda Türk şirketlerinin son yıllarda yüksek enflasyon, dalgalı para birimi ve yüksek faiz oranlarıyla mücadele etmek zorunda kaldığına işaret edildi.

Finans 19-01-24 08:08

48 saate kaç oyun sığar: Gözler StartGate Global Game Jam24’te!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük Dijital Oyun ve Oyun Teknolojileri Girişimcilik Merkezi StartGate, açılışının üzerinden henüz 7 ay geçmişken küresel platformda önemli bir başarıya imza atıyor. StartGate, dünyanın en büyük oyun geliştirme etkinliği Global Game Jam’in bu yıl Türkiye’deki 12 mekânından biri olacak. 26-28 Ocak tarihleri arasında cesur oyun geliştiricilerin ve dijital hayalperestlerin ağırlanacağı StartGate Global Game Jam’24 için son başvuru tarihi 23 Ocak.

Haber 18-01-24 16:14

Finansta dev satın alma

Blackrock 12,5 milyar dolarla Global Infrastructure Partners'ı (GIP) satın alma konusunda anlaşmaya vardı. BlackRock, yaklaşık 9,5 milyar dolar değerinde 3 milyar dolar nakit ve yaklaşık 12 milyon hisse ödeyecek ve anlaşmanın üçüncü çeyrekte tamamlanması bekleniyor.

Finans 12-01-24 15:46

Türkiye savunmada atağa kalktı! Dikkat çeken yükseliş! Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesi yayımlandı... İşte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) listedeki yeni sırası

Dünyanın en güçlü orduları belli oldu. ABD merkezli Global Firepower, her yıl olarak hazırladığı dünyanın en güçlü ordularını bu yıl da güncelledi. Dünyanın en güçlü orduları 2024 listesinde Türkiye'nin yükselişi ise dikkat çekti. Ülke ordularının hareket kabiliyeti, sahada uzun kalma gibi birçok faktörün dikkate alınarak hazırlanan listede, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 2023 yılına göre 3 basamak yükseldiği görüldü.

Finans 10-01-24 09:45

Türkiye'de pandemi dönemi böyle geçti! Kendisine organik maske yapan da vardı arabasını koronavirüsten korumak isteyen de...

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılarak global bir salgın haline gelen koronavirüs Türkiye'de de yoğun bir şekilde yaşandı. Maske zorunluluğu, sokağa çıkma yasakları ve sosyal mesafe kurallarının etkili olduğu günlerde kaydedilen birbirinden ilginç anlar sosyal medyada gündem oldu. O görüntülerde kendisine organik maske yapan da vardı, arabasına maske yapan da...

Trend 25-12-23 13:12

İyileştikten sonra da etkilemeye devam ediyor! Bu semptomlara dikkat: Long Covid bir ömür sürebilir

Koronavirüs, ilk olarak Çin'in Vuhan Eyaleti'nde Aralık ayının sonlarında solunum yolu belirtileriyle ortaya çıktı ve 13 Ocak 2020 tarihinde tanımlanarak tüm dünyada global bir salgın olarak ifade edildi. Dünya genelindeki milyonlarca insan koronavirüs hastalığına yakalandı. Ancak kimi hastaların iyileşmesine rağmen semptomları devam etti. "Long Covid" olarak tanımlanan bu durumda iyileşmenin sonrasında semptomların haftalar, aylar hatta yıllarca sürebileceği ifade edildi.

Trend 24-12-23 09:58

9. İstanbul Publishing Fellowship başvuruları başladı

Anadolu Ajansının Global İletişim ortağı olduğu, Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği tarafından İstanbul'un bir telif pazarı haline dönüşebilmesi için düzenlenen "Uluslararası İstanbul Yayımcılık Profesyonel Buluşmaları - İstanbul Publishing Fellowship Programı"na başvurular açıldı.

Yurthaber 07-12-23 13:08

Yunan fenomen Türk esnafını tek tek gezdi! Ürünlerinin Yunanistan'a ait olduğuna ikna etmeye çalıştı... Ayranaki, loukoumaki, midia...

Yunan fenomen Alexandra Preher'in paylaşımı sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Dubai'de 90 ülkenin kültürünü tek bir yerde birleştiren 'Global Village' bölgesinde video çeken Preher, Türk esnaflarının yanına giderek sattıkları ürünlerin Yunanistan'a ait olduğuna ikna etmeye çalıştı. Ortaya bir hayli ilginç görüntüler çıktı.

Trend 05-12-23 07:45

KCHOL ve YKBNK analizi: Lobilenme, zulüm ve ekonomide büyüme

Lobilenme, ekonomik büyüme süreçlerinin en göz ardı edilen ama en etkili konsepttir. Çünkü küreselleşen bir dünyada yerel düşün küresel hareket et diyen bir global konjonktürde yaşıyoruz. Terörün, zulmün ve lobilenmenin zilleti İsrail’i yazı-ya alalım. Silah baronlarının karı ve çıkarları için kendi sivillerine bile saldırabilecek kadar düşkün. Bir ekonomideki lobi faaliyetleri, özel çıkar gruplarının veya sektörlerin politika yapıcıları üzerinde etkide bulunma çabalarını ifade eder.

Finans 13-11-23 08:53

THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları başladı mı, ne zaman başlayacak? İşte açıklama!

THY uçak seferlerinde yaşanan aksamaya ilişkin detaylar merak ediliyor. Türk Hava Yolları (THY), network alt yapısında sorun nedeniyle biletlere ve rezervasyon işlemlerinde aksaklıklar yaşandığını açıkladı. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından sefer iptalleriyle ilgili açıklama yaptı. İstanbul'dan uçuş yapacak olan yolcular THY uçak seferlerinin iptaline ilişkin araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, THY uçak seferleri iptal mi oldu? 1 Kasım İstanbul uçuşları ne zaman başlar?

Haber 01-11-23 21:29

Türk Hava Yolları'ndan sefer iptali açıklaması! Operasyonumuz kademeli olarak normal seyrine dönmektedir

Network alt yapısının çökmesi nedeniyle İstanbul çıkışlı seferlerinin tümünü iptal eden Türk Hava Yollarında (THY) arızanın giderilmesinin ardından uçuşlara 22.30’da yeniden başladı. THY, bilgi teknoloji sistemlerindeki aksaklığın tespit edilip giderildiğini, şirketin operasyonunun kademeli olarak normal seyrine dönmekte olduğunu bildirdi.

Haber 01-11-23 18:07

YouTube, ciddiyetini artırıyor: Reklam engelleyicileri engelleme konusunda dikkat çeken gelişme!

YouTube'un reklam engelleyicileri (ad blocker) engelleme konusunda ciddiyetini artırdığına yönelik bir haber dikkat çekti. YouTube iletişim müdürü Christopher Lawton'un yaptığı söylenen bir açıklamada, platformun, kullanıcıları reklamlara izin vermeye veya YouTube Premium'u denemeye teşvik etmek için global bir çaba başlattığını söylediği belirtildi.

Haber 01-11-23 17:08

Network, Flo, L'Oréal Paris... Modadan kişisel bakıma ünlü markalarda büyük fırsat

İhtiyaç listenizdeki ürünlere indirimli fiyatlarla sahip olma fırsatı geldi! Spor giyimden klasik giyime, cilt bakımdan kozmetiğe, ayakkabıdan aksesuarlara ünlü markalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Yeni sezonun en göz alıcı ürünlerine indirimli fiyatlar sahip olup bütçenizi korumak isterseniz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 25-10-23 16:28

Barajda sular çekilince ortaya çıktı! Lav kalıntıları... 'Çok ilgi çekici' En son aktif olduğu tarih...

Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunan Demirköprü Barajı'nda sular çekilince "lav kalıntıları" ortaya çıktı. Kula-Salihli UNESCO Global Jeopark Müdürü Yiğit Karakuzu, "Koyu renkli lavlar, baraj yapılınca sular altında kaldı. Daha sonra suları çekilen baraj bize bu görüntüyü sundu. Çok ilgi çekici olduğu için meraklıları fotoğraf çekmeye buraya geliyor" dedi.

Haber 25-10-23 11:52

Bakan Uraloğlu duyurdu! IRF’den Türkiye'deki 2 dev projeye uluslararası ödül... Zigana Tüneli ve Eğiste Hadimi Viyadüğü, birinci seçildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Uluslararası Yol Federasyonu (IRF) 2023 Global Başarı Ödülleri kapsamında; Zigana Tüneli ‘yapım metodolojisi’, Eğiste Hadimi Viyadüğü ise ‘kalite yönetimi’ kategorisinde birinci seçildi. Özellikle Eğiste Hadimi Viyadüğümüz, tüm jüriler tarafından birinci seçilerek bu kategoride önemli bir başarıya imza attı” dedi.

Haber 08-10-23 15:11

Rezan Epözdemir, canlı yayında açıkladı: 'Galatasaray, Türkiye'nin dünyadaki en büyük markası!'

Galatasaray'ın eski yöneticisi Rezan Epözdemir; Galatasaray'ın Manchester United'ı 3-2 mağlup ettiği maçı değerlendirirken, gelecek dönemde yaşanabilecek olan mali problemleri de açıkladı. Haber Global canlı yayınına çıkan Epözdemir, "Dünya yıldızlarını getirip kadro kurmanın bedelleri olacaktır. Şu anda başarı var ve konuşulmuyor." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 05-10-23 18:31

Tuba öğretmen dünyanın en iyi 50 öğretmeni arasında yer aldı

Tuba Dumlu Güler, ’2023 Global Teacher Prize’ yarışmasında, 130 ülkeden 7 bin rakibini geride bırakıp dünyanın en iyi 50 öğretmeninden birisi olarak seçildi.

Yurthaber 03-10-23 15:19

İnegöl’ün ilk çocuk dostu sokağı açıldı

İnegöl Belediyesi’nin Marmara Belediyeler Birliği, Superpool ve Global Designing Cities iş birliğinde hayata geçirdiği İnegöl’ün ilk “Çocuk Dostu Sokağı” Süleymaniye Mahallesi Özkent Sokakta hizmete girdi.

Yurthaber 11-09-23 15:44

RAMS Global ile Fenerbahçe arasında sponsorluk anlaşması

Türk sporuna kattığı değer ile adından çokça söz ettiren RAMS Global, Fenerbahçe Erkek ve Kadın Basketbol Takımlarının ‘forma sırt numara altı ve forma önü’ sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Spor 02-09-23 15:45

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in bebek bezi reklamından aldıkları ücret dudak uçuklattı! Duyanlar çok şaşırdı

2016 yılında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile modacı Başak Dizer, mutlu evlilikleriyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Ünlü çift ilk defa birlikte reklam filminde rol aldılar. Global bir bebek bezi markası için kamera karşısına geçen ikilinin reklam filminden aldıkları ücret ortaya çıktı. Rakamı duyanlar inanamadı.

Magazin 26-08-23 17:24

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit konusu ve oyuncuları! Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit ne zaman çekildi?

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını Laurie MacDonald ve Walker Parkes'in üstlendiği film ATV ekranlarında sinema severlerle buluştu. Filmi seyretmek isteyenler detaylı bilgileri sorguluyorlar. Peki, Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit konusu ve oyuncuları! Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit ne zaman çekildi?

Magazin 02-08-23 23:30

Transfere katkı sağlayan Stad İsim Sponsoru RAMS Global'de Mauro Icardi mutluluğu

Galatasaray’ın stat isim sponsorluğunu üstlenen RAMS Global, Arjantinli yıldız Mauro Icardi’nin transferinde de önemli rol oynadı. Şirket adına yapılan açıklamada “Stat isim sponsorluğunu üstlendiğimiz Galatasaray'ın, Mauro Icardi transferine katkıda bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Spor 01-08-23 18:57

Son dakika: Galatasaray'dan yeni transfer sözleri! ''Bugün, yarın yeni transferimizi açıklayacağız''

Son dakika haberleri: Galatasaray, Rams Global ile stadyum isim sponsorluğu için iş birliği anlaşması imzaladı. Sarı - kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ile başkan vekili Erden Timur da düzenlenen basın toplantısında yer aldı. Transferler hakkında konuşan Erden Timur, "Oyuncularla ilgili herhangi bir şey demem doğru olmuyor. Fred de Sabitzer de listemizde ama girişimimiz söz konusu değil." dedi.

Spor 21-07-23 11:18

Başakşehir'in yeni isim sponsoru RAMS Global oldu!

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeyi hedefleyen Başakşehir, yeni isim sponsorluğunu açıkladı. Turuncu - lacivertliler, RAMS Global ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Spor 18-07-23 16:56

Vodafone fatura sorgulama 2023: Vodafone fatura sorgulama nasıl yapılır?

Her faturalı hat kullanıcısı, bağlı olduğu GSM (Global Mobil İletişim Sistemi ya da Mobil İletişim İçin Küresel Sistem) operatörüne ait olan ve üzerine kayıtlı bulunan telefon numarasına ait fatura borcunu sorgulayabilir. Farklı GSM operatörlerinin kullanıcıları, hatlarının ait olduğu operatörün resmi internet sitesi ya da mobil uygulaması ile güncel fatura tutarlarını takip edebilirler.

Haber 11-07-23 00:35

Turkcell borç sorgulama 2023: Turkcell borç sorgulama nasıl yapılır?

Faturalı hatlar hangi GSM (Mobil İletişim İçin Küresel Sistem – Global System for Mobile Communications ) operatörüne bağlı ise o operatörün ilgili birimlerinden borç sorgulamak mümkün olur. Turkcell faturalı hatlar için borç sorgulama işlemi de birden fazla yerden yapılabilir. Ayrıca icralık durumu olan faturalı hatların mevcut borç durumları da takip edilebilir.

Haber 10-07-23 21:48

Emre Kurttepeli, Columbia Üniversitesi Küresel Etkinliği’ndeki tartışma paneline konuşmacı olarak katıldı

Türkiye’deki Columbia Global Center kurucu müdürü İpek Cem Taha ’93SIPA, ’93BUS, Türkiye’nin “geleceğe giden yolları” konusunda açık bir tartışmanın moderatörlüğünü yaptığı bu Mayıs ayının CAA Küresel Etkinliği’nin vurgusu ortaya çıktı.

Finans 06-07-23 13:16

Emre Kurttepeli, G3 Forumunda Girişimcilerle buluştu, sorularını cevapladı.

Tüm dünyada 123 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftasının en kapsamlı ve büyük ektinliği olan Yaklaşık 1500 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yapan, G3 Girişimcilik Forumu 15 Kasım’da TOBB Genç Girişimciler Kurulu, TOBB Kadın Girişimcilik Kurulu ve GATE Turkey ev sahipliğinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Finans 06-07-23 13:14

Emre Kurttepeli Global İlişkiler Forumu (GIFGRF) seçkin üyeleri arasına katıldı

Emre Kurttepeli Global İlişkiler Forumu (GIFGRF) seçkin üyeleri arasına katıldı.

Finans 06-07-23 13:13

EBAN(European Business Angels Network) Yıllık Konferansında, Kurttepeli Melek Yatırımcılığı anlattı…

Brüksel merkezli (EBAN)- Avrupa Melek Yatırım Ağı, her yıl düzenlediği Avrupa kıtasındaki yatırımcıları ve girişimcileri bir araya getiren EBAN Kış Üniversitesi’nin on birinci dönemini 17–18 Ocak 2013 tarihlerinde, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Finans 06-07-23 13:12

Emre Kurttepeli Global Leadership Summit’te Konuştu

Her yıl YPO (Young President Organisation) tarafından düzenlenen, “Crossing Over” isimli Global Leadership Konferansı 120 ülkeden 2500 üst düzey yönetici ve Sektör Liderlerinin yer aldığı, Global Liderlik Konferansı (GLC) 28 Şubat – 1 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbulda yapıldı. Emre Kurttepeli Global Liderlik Konferansı Dijital Ekonomideki Fırsatlar konulu paneline konuşmacı olarak katıldı.

Finans 06-07-23 13:11

Emre Kurttepeli, 2013 Yılında da G3 Forumunda Girişimcilerle buluştu ve sorularını cevapladı

Tüm dünyada 123 ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftasının en kapsamlı ve büyük etkinliği olan Yaklaşık 1500 girişimci ve girişimci adayına ev sahipliği yapan, G3 Girişimcilik Forumu 20 Kasım’da UGM (Uluslararası Girişimcilik Merkezi) TOBB ve GATE Türkiye ev sahipliğinde SUADA’da gerçekleştirildi.

Finans 06-07-23 13:06

Emre Kurttepeli Global Girişimcilik Haftası resmi açılışında konuştu

17 Kasım 2014 – Global Girişimcilik Haftası resmi açılışı, Borsa İstanbul özel pazar lansmanı ve gong töreni ile İstanbul Sanayi Odasında yapıldı. Düzenlenen panele Emre Kurttepeli konuşmacı olarak katıldı.

Finans 06-07-23 12:51

Emre Kurttepeli joined The Mehmet Zorlu Foundation Entrepreneurship Summit as a Speaker

Emre Kurttepeli; Mehmet Zorlu Foundation (MZV), which is organized every year, attended to the activity of the 21st Century Competencies Training Program as a speaker.

Finans 06-07-23 12:47

Emre Kurttepeli joined Kworks Demoday 3 event as Panel Speaker.

The KWORKS Demo Day 3 event took place the week we passed. This important day in which investors, mentors, entrepreneurship and the ecosystem of innovation came up with important names attended as Emre Kurttepeli keynote speaker.

Finans 06-07-23 12:46

Emre Kurttepeli Participiated in (GEP) Global Entrepreneurship Program as a Speaker and Member of Selection Committee

The Global Entrepreneurship Program, which is supported by the U.S. Department of State, took place in November.

Finans 06-07-23 12:30

Emre Kurttepeli participiated as a speaker in a discussion panel in Columbia University Global Event

A highlight of this May’s CAA Global Event in Istanbul came when Ipek Cem Taha ’93SIPA, ’93BUS, the founding director of the Columbia Global Center in Turkey, moderated a frank discussion on Turkey’s “paths to the future.” The audience of more than 250 included newly admitted Columbia students and their families, alumni of other American universities, the broader Columbia alumni community living in Turkey, and visiting alumni and faculty.

Finans 06-07-23 12:28