Gloria Golf Kulubu Haberleri

Masum gibi görünen büyük tehlike! Çocuğunuzun oyuncaklarına mutlaka bakın... Tıkanmalara yol açıyor, ameliyata kadar gidiyor 'Beyin hasarı yarattı'

Çocuklar genellikle gördükleri her oyuncağa sahip olmak ister ancak anne ve babaların oyuncak satın alırken bazı uyarılara dikkat etmesi hayati önem taşıyor. Suda büyüyen, emici polimer top boncuklarla ilgili de çarpıcı uyarılar geldi. Bu emici boncuklar, suya daldırıldıklarında golf topu boyutuna kadar büyüyebiliyor. Yutulmaları halinde ise mide-bağırsak tıkanmalarına yol açabiliyorlar. Ayrıca içerdikleri maddeler nedeniyle kanserojen olarak kabul ediliyor ve ciddi hasarlara sebep olabiliyor.

Kadin 2024-03-21 11:49:11

Avustralya’da yetişen yaban mersini, ağırlığıyla dünya rekoru kırdı

Avustralya’nın New South Wales eyaletinde yetiştirilen bir yaban mersini, 20.4 gram ağırlığıyla Guinness Dünya Rekoru’nu kırdı. Yaban mersinin büyüklüğünün bir golf topuna eşit olduğu belirtildi.

Haber 2024-03-15 16:30:24

Gözyaşları içinde sevgilisinin ihanetini ifşa etti! Takvim uygulamasına gün gün eklemiş... Golf olarak eklemiş

TikTok'ta 'carlymusleh' kullanıcı adıyla bir kadın gözyaşları içinde sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenme yöntemini paylaştı. Erkek arkadaşının kendisini aldattığını paylaşılan bir takvim uygulaması sayesinde keşfettiğini dile getiren kadın, sevgilisinin gün ve saat olarak tüm randevularını ayarladığını söyledi.

Trend 2024-03-09 11:38:26

Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi olduğu iddia edilmişti! Gerçek başka çıktı

Bebek'te görüntülenen Gloria Jeans kahve zincirinin sahibi Mehmet Dinçerler'in yanındaki kadının sevgilisi değil olduğu iddia edilmişti. Ama gerçek tamamen başka bir şey çıktı. Dinçerler'in yanındaki kişinin avukatı Dilara Recepoğlu olduğu ortaya çıktı.

Magazin 2024-03-05 16:15:46

Antalya'da düzenlenen Pro Golf Tourun ikinci etabı sona erdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen "Pro Golf Tour" turnuvasının ikinci etabı tamamlandı.

Yurthaber 28-02-24 12:26

Golf oynamak istemişlerdi! Korkunç anlar: Timsah yeşilliklerin arasından bir anda belirince...

Sosyal medyada bir timsahın golf arabasındaki iki kişiye saldırmaya çalıştığı anlar gündem oldu. Görüntülerde seyir halindeki golf arabasına bir anda koşmaya başlayan timsahın arabanın yoldan çıkmasına sebep olduğu görülüyor.

Trend 26-02-24 09:20

Dünya Amatör Golfçüler Türkiye Şampiyonası Finali Antalya'da yapıldı

Antalya'da Golf Mad tarafından düzenlenen Dünya Amatör Golfçüler Türkiye Şampiyonası Finali sona erdi.

Yurthaber 19-02-24 10:10

TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turu, Antalya'da sona erdi

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen TGF Türkiye Kulüpler Arası Golf Turunun birinci ayağı, Antalya'da tamamlandı.

Yurthaber 12-02-24 07:45

Golf Milli Takımı aday kadrosunun Belek'teki kampı sona erdi

Türkiye Golf Federasyonu (TGF) tarafından Antalya'da düzenlenen Golf Milli Takımı aday kadrosunun kampı sona erdi.

Yurthaber 01-02-24 10:32

Golf fenomeni Paige Spiranac göğüsleri sorulunca öyle bir hareket yaptı ki... Hayranları dahi şaşkına döndü

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarının sayısını arttırarak fenomenliğe yönelen Paige Spiranac Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşırtmayı başardı. Fenomen isim hayranlarından gelen soruları cevapladığı paylaşımında 'Göğüslerin mi büyümüş?' sorusuna ilginç bir şekilde cevap verdi.

Trend 31-01-24 11:41

Golf fenomeni Paige Spiranac yeni yıl coşkusunu sosyal medya hesabına taşıdı! Cesur 'Noel Anne' kostümü olay yarattı

Spordaki başarısının yanında güzelliği sayesinde de geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Paige Spiranac geçtiğimiz yıllarda golf kariyerine ara vererek sosyal medya fenomenliğine soyunmuştu. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan fenomen isim Instagram hesabına yeni yıl coşkusunu erkenden getirince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 19-12-23 11:22

27. Golf Mad Turnuvası Antalya'da başladı

Profesyonel ve amatör golfçüleri buluşturan 27. Golf Mad Turnuvası, Antalya'da başladı.

Yurthaber 06-12-23 13:41

Kucağında 3 yaşındaki oğlunun cansız bedeniyle görüldü! Cani anne döverek öldürdüğü oğlunun cesediyle saatlerce yürüdü

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolina eyaletinin Morganton kentinde yaşayan 37 yaşındaki Gloria Elena Hughes bölgesinde yaşayan bir kadın 3 yaşındaki oğlunu döverek öldürmekle suçlanarak tutuklandı. Yetkililer, soruşturmada darp anını kaydeden video kanıtlarının ve güvenlik kamerası görüntülerinin kullanıldığını söyledi.

Trend 05-12-23 10:31

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac yatak pozları beğeni topladı! Yüksel ve parla notunu ekledi yorum yağmuruna tutuldu

Golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya fenomenliğine yönelen Paige Spiranac birbirinden cesur paylaşımları sayesinde hayranlarının beğenisini toplamaya devam ediyor. Fenomen isim eski golf günlerine göz kırpsa da sosyal medyadan da uzak kalamıyor. Fenomen isim son olarak yatağına sere serpe uzandığını pozlarını paylaşarak beğeni topladı.

Trend 29-11-23 11:16

Dünya onu golf arabasındaki görüntüsüyle tanımıştı! Geçici ateşkeste ilk rehine takasında serbest bırakılanlar arasında yer aldı

İsrail ile Hamas arasındaki esir takası anlaşması kapsamındaki 4 günlük insani ara başlatılırken iki taraf arasında esir takası da yapıldı. Hamas tarafından esir tutulan 13 İsrailli ile İsrail hapishanelerinde tutuklu bulunan 39 Filistinli serbest bırakıldı. Savaşın ilk günlerinde golf aracıyla kaçırılan 85 yaşındaki Yafa Adar, serbest bırakılan esirler arasında yer aldı.

Trend 25-11-23 14:31

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac YouTube kanalı müjdesini sırt dekolteli tulumuyla verdi! Bir gören bri daha baktı

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarına yoğunlaşan Paige Spiranac hayranlarının ilgisini çeken bir poza imza attı. Fenomen isim sırt detaylı pembe tulumuyla arkası dönük poz vererek yeni YouTube projesinden söz etti.

Trend 22-11-23 11:30

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac'ın süper minisi limitte kaldı! Kalçasının görünmesine aldırış etmeden şov yaptı

Golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medyaya yönelen Paige Spiranac cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 3 milyonu aşkın takipçisi bulunan Paige Spiranac golf kombiniyle tam not almayı başardı. Fenomen ismin gönderisi binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 11-11-23 11:10

Golf fenomeni Paige Spiranac Instagram'a özel golf kıyafetiyle sosyal medyayı salladı! Fenomen ismin kombini hayranlarının beğenisini topladı

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya fenomenliğine yönelen Paige Spiranac bu kez moda kalıplarına meydan okuyan tavrını golf kostümüyle birleştirdi. Fenomen ismin Instagram'a özel golf kıyafetiyle yaptığı paylaşım hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 04-11-23 12:06

Golf fenomeni Paige Spiranac'ın itirafı sosyal medyada gündem yarattı! Çok büyüdüler diyerek göğüsleri için gelen soruları yanıtladı

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya fenomenliğine yönelen Paige Spiranac itirafıyla yine şaşkına çevirmeyi başardı. Fenomen isim sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı soru cevapla göğüs ölçülerinin hayranlarının kafasını karıştırdığını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 02-11-23 09:57

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac golf arabasına eşyalarını yükledi! Golf kıyafeti olay yaratmayı başardı

Profesyonel golf sporculuğu kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirdikten sonra dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine ulaşan Paige Spiranac eski sporculuk günlerine göz kırptı. Fenomen isim golf arabasına eşyalarını yükleyerek yola çıktı. Spiranac'ın tercih ettiği golf kıyafeti sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 26-10-23 13:50

Golf fenomeni Paige Spiranac, 2024 yılı takvimini hazırladı! Fenomen ismin cesur pozları sosyal medyanın gündemine yerleşti

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Paige Spiranac, hayranları için 2024 yılında kendi fotoğraflarından oluşan bir takvim hazırladığını müjdeledi. Fenomen isim son derece cesur pozla takvimini görücüye çıkarttı.

Trend 14-10-23 10:50

Golf fenomeni Paige Spiranac samimi pozlar! Derin göğüs dekoltesiyle selfie paylaştı... Hayranlarının gönlünü kazandı

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal meyda fenomenliğine soyunan Paige Spiranac kısa sürede 3 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Spor kariyerindeki başarısının yanında güzelliğiyle de sevenlerini büyüleyen fenomen isim son paylaşımıyla da sevenlerinin beğenisini topladı. Fenomen isim hayranlarına "Sizi çok seviyorum" diyerek seslendi.

Trend 11-10-23 11:06

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac yeni imajını cesur kesim bluzuyla gösterdi! Hayranlarının beğenisini kazandı

Profesyonel spor kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarına ağırlık veren fenomen isim Paige Spiranac hayranlarıyla yeni imajını paylaşmak için kamera karşısına geçti. Yeni saç kesimini göstermek için poz veren golf fenomeninin paylaşımı kısa sürede hayranlarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 28-09-23 10:00

Golf fenomeni Paige Spiranac derin göğüs dekolteli bluzuyla poz verdi! Hayranlarına Sizce uygun mu? diye sorunca olay oldu

Eski profesyonel golfçü Paige Spiranac Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarına ağırlık vererek kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Spiranac eski günlerine geri döndü. Fenomen isim derin göğüs dekolteli bluzuyla poz verirken hayranlarına golf için uygun olup olmadığını da sormayı ihmal etmedi.

Trend 21-09-23 15:59

Golf fenomeni Paige Spiranac eski günlerine geri döndü! Golf kıyafeti sosyal medyadan beğeni topladı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla 4 milyona yaklaşan bir takipçi kitlesine ulaşan Paige Spiranac, eski günlerine adeta geri döndü. Sosyal medyada aktif olduğu dönemde profesyonel golf kariyerine ara veren Spiranac, golf arabasının başına geçerek poz verdi. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 06-09-23 09:54

Eski günlerine geri döndü! Golf fenomeni Paige Spiranac çimlere çıkıp vuruşuyla büyüledi

Instagram’da 3.8 milyonu aşkın takipçisi bulunan Paige Spiranac sosyal medya kariyerine yoğunlaştıktan sonra spor hayatına ara vermişti. Fenomen isim golf oynadığı anlarda çekilen bir gönderisiyle eski günlerine sevenlerini geri götürdü. Spiranac’ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 15-08-23 10:34

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac Barbie akımından geri kalmadı! “Golf Barbie” olarak hızlı bir giriş yaptı

Barbie filminin vizyona girmesinden sonra sosyal medyada hızlı bir Barbie akımı oluşmaya başladı. Kullanıcıların büyük bir bölümü Barbie tarzını benimseyen pembe paylaşımlar yaparken golf fenomeni Paige Spiranac da akımdan geri kalmadı. Pembe mini elbisesiyle poz veren fenomen isim kendisini “Golf Barbie” olarak tanımladı.

Trend 29-07-23 10:08

Golf fenomeni Paige Spiranac flört tüyosu verdi! Sosyal medyayı salladı... “En nefret ettiğim cümle...”

Profesyonel sporculuk kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirdikten sonra dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Paige Spiranac son olarak katıldığı bir podcastte verdiği flört tüyosuyla gündem yarattı. Fenomen isim en nefret ettiği cümleyi açıkladı.

Trend 14-07-23 14:25

Golf fenomeni Paige Spiranac süper mini taytıyla sosyal medyayı salladı! Kalçasını belli edince olay oldu

Profesyonel golf kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirdikten sonra dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Paige Spiranac son paylaşımıyla da sevenlerinin kalp atışlarını hızlandırmayı başardı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

Trend 11-07-23 11:50

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac mini eteğiyle golf yaptığı anları paylaştı! Kıyafet seçimi Instagram’ı salladı

Profesyonel golf sporcusu olarak kariyer hayatına başlayan Paige Spiranac sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra rotasını fenomenliğe çevirdi. Spordaki başarısının yanında güzelliğiyle de dikkatleri çekmeyi başaran Spiranac mini eteğiyle golf yaptığı anları paylaştı. Fenomen ismin gönderisi kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 22-06-23 16:05

ABD Adalet Bakanlığı PGA Tour ve LIV Golf birleşmesini soruşturmaya hazırlanıyor

ABD Adalet Bakanlığı, golf organizasyonları PGA Tour ve Suudi Arabistan tarafından kurulan LIV Golf'un birleşme kararında "antitröst" yasalarının ihlal edilip edilmediğini soruşturacak.

Finans 16-06-23 01:32
abd

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu görüşmesinin yayınlanmayan görüntüleri! Genel Başkanım yaptı, ben de onun için yaptım derim

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde alınan sonuçların ardından sık sık değişim çağrısı yapan ve genel başkanlığa aday olacağı konuşulan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'da bir görüşme yaptı. Kritik görüşmede Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun bahçe sohbeti görüntüleri de ortaya çıktı. Tesisin yan bahçesinde golf oynayanlar sohbet eden ikilinin samimi diyalogları dikkat çekti. Kendilerini golfe davet eden vatandaşa ise İmamoğlu'nun verdiği yanıt ise herkesi gülümsetti.

Haber 14-06-23 20:13

Golf fenomeni Paige Spiranac derin göğüs dekolteli bluzu ve süper mini şortuyla basketbola göz kırptı! Paylaşımı sosyal medyayı salladı

Profesyonel golf sporcusu olarak kariyer hayatına başlayan Paige Spiranac, sporculuk hayatına bir süreliğine ara vererek yönünü sosyal medyaya çevirdi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Spiranac, derin göğüs dekolteli bluzu ve mini spor şortuyla elinde basketbol topu tuttuğu anlarda çekilen pozlarını paylaştı. Fenomen ismin gönderisi tam not aldı.

Trend 03-06-23 09:57

Golf fenomeni Paige Spiranac transparan kıyafetiyle sosyal medyayı salladı! Pozlar nefesleri kesti

Profesyonel golf sporcusu sosyal medya fenomenliğiyle değiştiren Paige Spiranac yine hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Spordaki başarısının yanında güzelliğiyle de çok konuşulan isim yönünü sosyal medyaya çevirerek milyonlarca takipçiye ulaştı. Son olarak OnlyFans hesabını tanıtan Spiranac takipçilerinin karşısına transparan dantel detaylardan oluşan bir elbiseyle çıktı.

Trend 26-05-23 14:34

Golf fenomeni Paige Spiranac yine rahat durmadı! Derin göğüs dekolteli spor tulumuyla cesur poz...

Profesyonel golf sporcusu olarak tanınan ve ardından spor kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştiren Paige Spiranac yine cesur bir poza imza attı. 3.7 milyon takipçisi bulunan fenomen isim son olarak derin göğüs dekolteli spor tulumuyla poz verdi. Fenomen ismin göğüslerini ön plana çıkarttığı pozu gündem yarattı.

Trend 04-05-23 10:28

'Dünyanın en seksi kadını' unvanını kaybetmişti! Derin göğüs dekolteli ve mini etekli pozuna beğeni yağdı

Geçen yıl, Maxim dergisinin seçtiği 'Dünyanın en seksi kadını' listesinde birinci sıraya oturan Paige Spiranac unvanını Ashley Graham'a kaptırmıştı. 30 yaşındaki golf fenomeni ikinci sıraya gerilediği listenin sonrasında derin göğüs dekolteli bir pozunu paylaşarak adeta sıralamaya meydan okudu.

Trend 29-04-23 11:06

Dünyaca ünlü golf fenomeni Paige Spiranac sosyal medyayı salladı! Çırılçıplak golf topu dolu küvete uzandı

Profesyonel golf sporcusu olarak kariyer hayatına başlayan Paige Spiranac, güzelliğinin dikkatleri çekmesi üzerine sosyal medya fenomenliğine soyundu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Spiranac, son paylaşımıyla Instagram’ın sınırlarını zorladı.

Trend 14-04-23 09:27

Sosyal medya fenomeni Paige Spiranac yeni imajını takipçileriyle paylaşmak istedi! Hayranları derin göğüs dekoltesinden gözlerini alamadı

Golf kariyerinden çok sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken fenomen isim Paige Spiranac, yeni imajını göstermek için Instagram’dan bir paylaşım yaptı. Birçok takipçisini büyüleyen paylaşımında Spiranac yeni saç kesimini göstermek isterken imajını derin göğüs dekoltesi adeta gölgede bıraktı.

Trend 22-03-23 15:19

Doktorlar şaştı kaldı! Golf topunu çıkartamayınca soluğu hastanede aldı

Genellikle cinsel deneyler veya bilinçsiz cinsellik nedeniyle vücuda sokulan vücuda sokulan yabancı maddeler sağlığı büyük ölçüde tehlikeye atabiliyor. Avustralya'da bağırsağına tenis topu sıkışan bir vaka hem doktorları hem de görenleri şaşırtıyor.

Haber 02-02-23 08:59

Dünyaca ünlü golfçü Paige Spiranac sosyal medya fenomenliğine iyice alıştı! Göğüslerini ön plana çıkartan paylaşımı olay oldu

Profesyonel golf sporcusu olarak kariyer hayatına başlayan Paige Spiranac sosyal medyada gneiş bir hayran kitlesine ulaşmasının ardından spordaki başarısının yanında güzelliğiyle de dikkatleri çekmeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde golf kariyerine ara vererek sosyal medya fenomenliğine geçiş yaptığını ifade eden Spiranac son paylaşımıyla Instagram’a alıştığını hayranlarına gösterdi.

Trend 25-01-23 11:09

Futbolu geçen hafta bırakmıştı! Gareth Bale yeni işine çok çabuk sarıldı...

Aktif futbol hayatını 33 yaşında bırakan Galli kanat oyuncusu Gareth Bale, golf turnuvasına katılacağını açıkladı. Futbol hayatı boyunca da zaman zaman golf oynayan ve otoriteler tarafından golf oynaması eleştirilen Bale, resmi olarak golf oyuncusu olacağını duyurdu.

Spor 24-01-23 14:55

“Yaşayan en seksi kadın” seçilmişti! Ünlü golfçü Paige Spiranac’ın yarı çıplak pozu olay yarattı... Önlüğünün altına hiçbir şey giymedi

Profesyonel bir golf sporcusu olan Paige Spiranac yaptığı spordan çok sosyal medyadaki paylaşımları sayesinde popüler olmayı başardı. Golf kariyerini sosyal medyada fenomenliğiyle değiştiren ünlü isim yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı bir süredir Instagram hesabında aktif değildi. Fenomen ismin dönüşü ise efsane oldu.

Trend 20-01-23 14:48

Paige Spiranac bu kez niyeti başka bozdu! Çıplak fotoğraflarını internet üzerinden satmaya karar verdi...

Golf dünyasının en çok tanınan ismi olan Paige Spiranac'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Instagram paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan güzel sporcunun yaptığı son paylaşım pes dedirtti.

Spor 20-01-23 13:46

Paige Spiranac'ın paylaşımı 'yok artık' dedirtti! Göğüslerini ön plana koyarak öyle bir şey söyledi ki...

Golf dünyasının en çok tanınan ismi olan Paige Spiranac'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Instagram paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan güzel sporcunun verdiği örnek görenleri şaşkına çevirdi.

Spor 11-01-23 15:31

Dünyaca ünlü golfçü Paige Spiranac’tan hayranlarını korkutan haber! “Zor günler geçiriyorum”

Profesyonel golf sporculuğu kariyerini sosyal medyayla değiştirdikten sonra kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Paige Spiranac’tan hayranlarını korkutan bir haber geldi. 3.7 milyon sosyal medya takipçisi bulunan Spiranac son zamanlarda Instagram’da aktif olamamasının nedeni olarak sağlık sorunları yaşadığını söyledi. 29 yaşındaki fenomen isim rutin kontrolleri sırasında göğsünde bir kitle tespit edildiğini ve artık sağlığına daha fazla dikkat etmek zorunda olduğunu belirtti.

Trend 28-12-22 11:26

“Yaşayan en seksi kadın” seçilmişti! Paige Spiranac’ın Noel Baba kostümüyle sosyal medyayı salladı

Profesyonel golf sporcusu olan Paige Spiranac spor kariyerinin dışında sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde kısa sürede ünlenmeyi başarmıştı. Geçtiğimiz aylarda spor kariyerine ara verdiğini söyleyen Spiranac sevenlerinin karşısına yine cesur bir paylaşımla çıktı. Noel Baba kostümü giyen Spirinac’ın gönderisi kısa sürede sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 27-12-22 10:10

Diyarbakır'da adliye önü karıştı! Testere, golf sopaları havada uçuştu... 1 kişi ağır yaralı

Akılalmaz olay Diyarbakır Adliyesi önünde meydana geldi. Testere, golf sopası, ve taşların havada uçuştuğu kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı. Kavganın kız verme meselesi yüzünden çıktığı ortaya çıkarken, tedaviye alınanlardan 1'inin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. Olayla ilgili 1 kişi, gözaltına alındı.

Haber 15-12-22 15:15

Beşiktaş Giresunspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Giresunspor maçı canlı yayın bilgisi

Beşiktaş Giresunspor maçı devam ediyor. Şenol Güneş'in ekibi Süper Lig 'de zirvenin 7 puan gerisinde kaldığı için 2022 Dünya Kupası sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeyi amaçlıyor. Maç Antalya'daki Gloria Sports Arena'da oynanıyor. Beşiktaş Giresunspor maçı canlı izle konu başlığı internette araştırılmaya devam ediliyor. İşte Beşiktaş Giresunspor maçı canlı takip ekranı...

Spor 15-12-22 15:09

Amerikalı model Chantel Jeffries golf pozuyla nefes kesti! Yağmurda ıslanınca iç çamaşırı göründü

30 yaşındaki ABD'li model Chantel Jeffries, golf oynadığı anları takipçileriyle paylaştı. Mini etek giyen Jeffries, yağmur altında ıslanınca iç çamaşırı belli oldu.

Magazin 06-12-22 18:33