Gmail Haberleri

Google'dan dikkat çeken karar! Bir dönem sona eriyor

Google, Gmail'in Temel HTML sürümünü kullanımdan kaldıracak. Google, bir destek sayfasında, "Ocak 2024'e kadar Gmail'i tarayıcınızda Temel HTML görünümünde görüntüleyebilirsiniz. Bu tarihten sonra Gmail otomatik olarak Standart görünüme geçecek" dedi.

Haber 26-09-2023 15:57

Son birkaç aydır manşetleri süsleyip gündem olmuştu! Şimdi Twitter'dan Gmail'e sıçradı: Yeni dönem...

Son birkaç aydır manşetleri süsleyerek gündem olan mavi tikler, Google'ın e-posta hizmeti Gmail için de duyuruldu. Google, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Google'ın Gmail'de belirli göndericilerin adlarının yanında kimliklerini doğrulamak için mavi bir onay işareti göstermeye başlayacağını açıkladı.

Haber 08-05-2023 13:13

Daima İletişimde Kalın! Gmail Nedir, Nasıl Kullanılır?

Gmail; dünyaca ünlü arama motoru Google’ın bir ürünü olan ve kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen e-posta sistemlerinden biri. Peki Gmail’ın bu denli tercih edilmesindeki sebep ne? Güvenli kullanım, güvenli depolama gibi özellikleri ile öne çıkan Gmail, bu özellikler sayesinde rakiplerini aştı ve 420 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştı.

Haber 14-09-2022 11:23

Artık herkese açıldı! İşte Gmail'in yeni tasarımı

Mail hizmeti Gmail'in yeni tasarımı üzerinde uzun bir süredir çalışan Google, artık yeni tasarımın tüm Gmail kullanıcıları için kullanılabilir hale geldiğini açıkladı. Gmail'in yeni tasarımı, Google’ın Material Design 3 tasarım dilinden öğeler içerirken, bazı önemli geliştirmeler ve iyileştirmelerle de dikkat çekiyor. İşte Gmail'in yeni görünümü!

Haber 28-07-2022 17:54

Gmail

Gmail Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gmail Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.