Göğüs Haberleri

Büyük göğüsleriyle okula giderken utanıyor! 'Anneler erkeklerini çalacağımdan korkuyor'

27 yaşındaki Lyla King, göğüslerinin büyüklüğü nedeniyle okula giderken utandı. Hatta bir öğretmen ona sütyen takmadığı için "uygunsuz" giyindiğini söyledi.

Kadin 18-03-2024 11:17

Ünlü estetikçi uyardı: Göğüs büyüklüğü ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir

Ünlü estetikçi Prof. Dr. Hayati Akbaş, "Ortaya çıkan bu büyük meme, bu ağırlık vücudun dengesini bozar. Vücudun aksını bozar. Kadınlarda büyük göğüsler sırt ağrısı, bel ağrısı, hijyen problemleri, boyun ve bel fıtığı gibi ameliyatlara kadar zaman zaman gidebilen ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir" dedi.

Kadin 17-02-2024 15:24

Göğüslerin sarkmasına neden oluyor! Bunları asla yapmayın... 5 yanlış alışkanlığı değiştirerek kurtulabilirsiniz

Kadınların vücutlarıyla ilgili olarak en çok şikayet ettiği konulardan bir tanesi de zaman içerisinde gelişebilen göğüslerin sarkması durumu. Elbette genetik faktörler ve zamana karşı koyamama gibi gerekçelerle bu durum gerçekleşse de kadınların farkında olmadan yaptıkları bazı rutin alışkanlıkları da göğüslerin sarkmasına yol açabiliyor. Basit alışkanlıklarınızı değiştirerek sarkma durumundan göğüslerinizi koruyabilirsiniz. İşte göğüslerin sarkmasına neden olan o 5 alışkanlık...

Kadin 19-01-2024 13:37

Kadın göğsü, erkek cinsel organı derken alay konusu olan Mücahid Cihad Han gündemde! Geniş kalça güzel ahlaka işaret eder

Kadınlara ve erkeklere göğüsleri, cinsel organları, kıllı olup olmamaları gibi bedensel özellikleri üzerinden karakter özellikleri tanımlayan Mücahid Cihad Han son günlerde yine sosyal medyanın gündeminde. Kendini 'metafizik uzmanı' diye tanıtıp yanlış kaynak atfetmesiyle alay konusu oldu. Erkeğin cinsel organı, kadının göğsüyle ilgili sözlerine kimse anlam veremedi.

Trend 27-12-2023 10:30

Diğer Haber Etiketleri

Göğüs

Göğüs Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göğüs Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dikişleri patladı, göğüsleri düştü! İstanbul'da estetik kabusu: Güzellik için bıçak altına yatmıştı ama...

Liposaction ve meme küçültme ameliyatı için geçen yıl 22 Ağustos'ta İstanbul'daki bir estetik cerrahı tarafından ameliyat edilen 43 yaşındaki A.H.'nin hayatı kabusa döndü. Ameliyat sonrası vücudundaki dikişleri patlayan A.H.'nin karın altı dikişleri iltihap kaptı ve göğüsleri düştü. Günlerce ağrı çeken A.H., doktor hakkında şikayetçi oldu.

Haber 11-09-2023 08:34

Dekolteli üstleri sütyensiz giyebilmek için bulduğu yöntemi gösterdi

Dekolteli kıyafetlerde doğru sütyeni bulmak kıyafetin kaliteli durması ve frikik vermemek için önem taşıyor. Dekolteli kıyafetlerden görünen sütyen sorunundan kurtulmak isteyenler için kendi uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın, sütyen giymeden büyük göğüslerini dik gösteren stil tüyosunu gösterdi.

Kadin 18-06-2023 12:07

Küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaştı! Anında 2 beden büyük gösteriyor

Küçük göğüslü kadınlar göğüslerini büyütmek için meme büyütme ameliyatı, dolgulu sütyen gibi yöntemlere başvuruyor. Küçük göğüsleri büyük gösterecek birçok yol bulunuyor. TikTok'ta küçük göğüslerini büyütmek için bulduğu yöntemi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde çok sayıda etkileşim aldı.

Kadin 15-06-2023 16:41

Mükemmel elbiseyi bulduğunu sandı ama göğüslerini sığdıramadı! Büyük göğüslü olmanın zorluklarını gösterdi

Büyük göğüslü olan kadınlar TikTok'tan yayınladıkları videolarda kıyafet bulma üzerine yaşadıkları zorlukları gösteriyorlar. Kendisi için mükemmel elbiseyi bulduğunu düşünen bir kadın elbisesinin dekoltesinden taşan göğüsleri yüzünden büyük göğüsleriyle verdiği mücadeleyi gösterdi.

Kadin 06-06-2023 10:11

Göğüslerinin arasına dövme yaptıran kadın işlem sırasında yaşadığı acıyı paylaştı

Dövme acısı yaptırılan bölgeye ve acı eşiğine göre değişim gösteriyor. Göğüs arası dövmelerinin son yıllarda oldukça popüler olması bu dövmenin acısına rağmen tercih edilmesini sağlıyor. TikTok'ta bir kadın göğüs arası dövmesi yaptırırken yaşadığı acılı anları paylaşarak yaptığı hatayı açıkladı.

Kadin 30-05-2023 11:35

Büyük göğüslerine gelen yorumlara cevap verdi! Dışarıdayken işime yarıyor

Büyük göğüslü kadınlar genellikle yaşadıkları sırt ağrıları ve istediği kıyafetleri bulamama sorunları nedeniyle göğüs küçültme ameliyatı oluyor. Ancak bazı kadın büyük göğüslü olmanın ayrıcalık olduğunu belirterek bu konudaki avantajları paylaşıyor. TikTok'ta göğüslerine gelen yorumları cevaplayan bir kadın dekoltesinden taşan göğüslerinin işine yaradığını paylaştı.

Kadin 23-05-2023 14:18

Büyük bedeni yüzünden bikini giymesini eleştirenlere cevap verdi! Karaya vurmuş balina...

Büyük bedenli kadınların giydiği kıyafetlere karışılması oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Sosyal medyada beden pozitifliğini savunan kadınlar kendileri gibi olan kişilere de destek olmak adına gelen kötü yorumlara inat dekolteli kıyafetler giyerek giyecekleri kıyafetlere yapılan yorumlara karşı çıkıyor. TikTok'ta bir sosyal medya fenomeni büyük bedeni yüzünden giydiği bikiniye yapılan benzetmeleri açıkladı.

Kadin 19-05-2023 09:26

Küçük göğüslerini büyütmek için uyguladığı yöntem görenleri şaşırttı! 3 beden büyümelerini sağladı

Küçük göğüsleri büyütmek için meme büyütme estetiği gibi kalıcı yöntemler bulunsa da bu işlemlerden uzak duran kişiler için de farklı çözümler bulunabiliyor. TikTok'ta küçük göğüslerini doğal şekilde 3 beden büyütmeyi başaran kadın dolgun göğüslere kavuşmanın yolunu paylaşarak görenleri şaşırttı.

Kadin 16-05-2023 10:38

Büyük göğüslü olmanın avantajını açıkladı! Sütyenine koyduğu eşyalarla göğüslerini çanta gibi kullanıyor

Büyük göğüslü olmak birçok kadının hayali olsa da büyük göğüslü kadınlar bu durumun sırt ağrılarına sebep olabildiğini belirterek dezavantajlarından bahsediyor. Ancak TikTok'ta video çeken bir kadın büyük göğüslerini çanta gibi kullandığını belirtti ve sütyenine yerleştirdiği ilgi çekici eşyaları göstererek izleyenleri şaşırttı.

Kadin 15-05-2023 09:36

Büyük göğüsleriyle dikkat çekiyor diye eleştiriliyor! Göğüslerini saklamak için...

Büyük göğüslü kadınlar rahatsız edici bakışlara ve yorumlara maruz kalabiliyorlar. Gelen yorumlar nedeniyle kendini gizlemek zorunda hisseden birçok kadın dekolteli kıyafetleri giymekte sorun yaşıyor. TikTok'ta büyük göğüsleri nedeniyle ilgi çekiyorsun suçlamaları yapılan bir kadın göğüslerini saklamanın yolunu buldu.

Kadin 11-05-2023 12:05

Vücuduna yorum yapanlara soyunarak cevap verdi! Minik bikinisiyle doğal kıvrımlarını sergiledi

Kadınların bedenlerine yapılan acımasız yorumlar birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve doğal vücudunu beğenmemesine neden olabiliyor. TikTok'ta büyük bedenli olmayı sevdiğini paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı kötü yorumlara soyunarak cevap verdi. Selülit ve vücut çatlaklarını cesurca sergiledi.

Kadin 09-05-2023 09:47

Göğüslerini örtmek için vücut bandı kullanarak kıvrımlarını sergiledi! Bu trend görenleri şaşırtıyor

Vücut bandı trendi daha çok kostüm olarak algılanıp dansçılar ve sanatçılar tarafından uygulanıyordu. Göğüsleri kapatmak için dekolteli elbiselerde kurtarıcı olarak görülen vücut bantlarını iç çamaşırı amacıyla kullanan Playboy modeli Iryna Ivanova, bu trendi çırılçıplak vücuduna uygulayarak poz verdi.

Kadin 07-05-2023 09:40

Gerçek yaşını kimse tahmin edemiyor! Göğüs altı dekoltesiyle gençlere taş çıkarttı

Olgun kadınların giydiği kıyafetler üzerine yapılan baskılar oldukça kısıtlayıcı olabiliyor. Buna karşı çıkanlar dekolteli kıyafetleriyle yaptıkları paylaşımlarda kadınlara destek olurken oldukça dikkat çekiyor. 52 yaşındaki bir kadın sosyal medyada göğüs altı dekoltesini paylaşarak gençlere taş çıkarttı.

Kadin 04-05-2023 09:56

Dekolteli elbisesiyle frikik vermemek için öyle bir şey kullandı ki... Göğüslerine sürdüğü ürünle görenleri şaşırttı

Dekolteli kıyafetlerle hareket ederken frikik verilmesi zor anlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetleri sütyensiz giyerken frikik vermemek için yapışkanlı göğüs ucu kapatıcı ped gibi çözümler başvuruyor. TikTok'ta bir kadın dekolteli kıyafetlerini rahatça giyebilmek için göğüslerine uyguladığı yöntemi paylaştı.

Kadin 03-05-2023 14:30

Büyük göğüslerini ortaya çıkaran elbisesi yüzünden saygısızlıkla suçlandı! Sütyen takmayı sevmiyorum

Sütyen takmaya karşı çıkan kadınlar sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla aldıkları kötü yorumları anlatıyorlar. Sosyal medya modeli Hazel Heart, büyük göğüslerine sütyen takmayı reddettiği için saygısızlıkla suçlandığını açıkladı. Hazel, kişisel hesabından yaptığı paylaşımda dekolteli elbisesiyle sütyene karşı çıktı.

Kadin 03-05-2023 09:44

Küçük göğüslerini büyütmek için uyguladığı yöntem bu kadarı da olmaz dedirtti! Acı veriyor gibi görünüyor

Kadınlar daha büyük göğüslere sahip olmak için estetik ameliyat, dolgulu sütyen, makyaj hileleri gibi yöntemlere başvuruyor. Küçük göğüsleri büyütmek için yapılan bazı uygulamalar oldukça can acıtıcı olabiliyor. TikTok'ta küçük göğüslerini daha büyük göstermenin yolunu paylaşan bir kadın eleştirilerin hedefi oldu.

Kadin 02-05-2023 14:46

Büyük beden model Steph Oshiri büyük göğüslere sahip olmanın avantajlarını açıkladı! Yandan bakınca daha da...

Sosyal medyada beden olumlama hakkında paylaşımlarda bulunan büyük beden model Steph Oshiri, yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme geliyor. Estetikle istediği büyük göğüslere sahip olan Steph, büyük göğüslü olmanın avantajlarını paylaştı.

Kadin 01-05-2023 14:40

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olan Beshine yaşadığı zorlukları anlattı! Göğüslerine sütyen bulamıyor

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olmak için çeşitli ameliyatlar olan Beshine, devasa boyutlara ulaşan göğüsleri nedeniyle günlük hayatta yaşadığı zorlukları anlattı. Yaşadığı zorluklara rağmen göğüslerini büyütmeye devam edeceğini belirten Beshine, ameliyat olmak istediğini açıkladı.

Kadin 27-04-2023 09:48

Büyük göğüslerini kapatamayan dekoltesi için bulduğu sütyen tüyosunu şaşkınlıkla paylaştı

Kadınlar büyük göğüslerle dekolteli kıyafetler giymenin ne kadar zor olduğunu biliyorlar. Dekolteli kıyafetleri sütyensiz giymek toplum tarafından rahatsız edici bakışlara, göğüslerde sarkık bir görüntüye ve istemsiz frikiklere sebep olabiliyor. Bu nedenle dekolteli üstleri sütyensiz bir şekilde giyerken sorun çıkarmayacak çözümler aranıyor. TikTok'ta bir kadın büyük göğüslerini dik gösteren ve frikik için önlem oluşturan tüyosunu paylaştı.

Kadin 26-04-2023 09:45

İç çamaşırını dışarıda giyerek gururla paylaştı! Dolgusuyla küçük göğüsleri büyük gösteriyor

İç çamaşırını üst olarak dışarıda giyme trendi 2023 yılının gözdesi olarak görülüyor. Korseleri blazer ceketler ve uygun pantolonlarla kombinleyerek çarpıcı bir görünüm kazanan kadınlar yaptıkları kombinleri sosyal medyalarından paylaşıyor. TikTok'ta iç çamaşırını giyerek küçük göğüsleri büyütmenin yolunu gösteren bir kadın oldukça beğenildi.

Kadin 25-04-2023 09:53

Büyük beden model Olivia Messina iç çamaşırıyla poz vererek baskılara karşı çıktı! Göğüslerim en değerli varlığım

Büyük beden modeller kendileri gibi büyük bedenli kadınlara destek olmak ve vücutlarını sevmelerini sağlamak için beden pozitifliğini savunduklarını belirterek ilham verici konuşmalar yapıyorlar. Büyük beden model Olivia Messina, ona ne giyeceğini söyleyenlere inat iç çamaşırlarıyla kıvrımlarını ve göğüslerini sergilediğini açıkladı.

Kadin 24-04-2023 09:52

Üzerine küçük gelen bikinisiyle büyük göğüsleri dik göstermenin tüyosunu açıkladı

Büyük göğüslü kadınlar istedikleri modelde bikini ve dekolteli kıyafetler bulmakta zorluk çekebiliyorlar. Sütyen giymeden kullanılan bu modeller göğüslerin sarkık görünmesine yol açabiliyor. TikTok'ta bir kadın göğüslerini dik gösterecek tüyoyu üzerine küçük gelen bikinisiyle paylaştı.

Kadin 23-04-2023 09:44

Model tamamen transparan iç çamaşırıyla dışarı çıkarak göz kamaştırdı! Göğüslerini kapatmak için...

Pijamalarla sokağa çıkma trendinin ardından iç çamaşır ve korse ile yapılan kombinler oldukça dikkat çekiyor. Bir iç çamaşırı modeli olan Uma, sosyal medya hesabında tamamen transparan korseyi kombinlediği kıyafetiyle dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları iç çamaşırını sokağa giyme trendi hakkında düşüncelerini paylaştı.

Kadin 22-04-2023 14:19

Dekolteli üstlerde göğüslerini kapatmanın tüyosunu açıkladı! Büyük göğüslü kadınlar için etkili çözüm

Sütyen giymek birçok kadın için işkence olarak görülüyor. Sütyene karşı çıkan kadınlar göğüslerini dik tutabilmek ve frikik vermeyi önlemek için çeşitli yöntemler arıyor. TikTok'ta dekolteli üstleri giyebilmek için etkili sütyen taktiğini paylaşan bir kadın göğüsleri dik göstermenin yolunu açıkladı.

Kadin 19-04-2023 11:22

Bronzlaşmak için çırılçıplak soyundu! Kıvrımlı model evde bronzlaşma yönteminin her adımını gösterdi

Bronz cilt çok daha pürüzsüz ve bakımlı bir görünüm sağlayabiliyor. Bu nedenle bronzlaşmak için yazı beklemek istemeyenler bronzlaştırıcı ürünler kullanıyor. Sosyal medyada beden pozitifliği savunuculuğu yapan Sophie Last, çırılçıplak soyunarak cildini nasıl bronzlaştırdığını gösterdi. Takipçileri tarafından büyük ilgi göre Sophie, çıplak vücuduna uyguladığı bronzlaştırıcının etkilerini teker teker açıkladı.

Kadin 18-04-2023 16:13

Göğüs ölçüleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu! “Seksi hissetmek için büyük göğüslere ihtiyacım yok”

Sosyal medyada beden pozitifliğine yönelik olarak yaptığı paylaşımlar sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran fenomen isim Clara Doa göğüs ölçülerini eleştirenlere sert cevap verdi. Sosyal medyadaki 175 bin takipçisiyle dertleşen fenomen isim “Seksi hissetmek için büyük göğüslere ihtiyacım yok” diyerek bir kez daha toplumsal normları yıktı.

Trend 18-04-2023 10:05

Model 2023 trendi göğüs altı dekolteli bikinisiyle göz kamaştırdı! Dünyanın gelmiş geçmiş en güzel kadını!

Bikini trendleri her sene değişim gösteriyor. Kadınlar modaya ve vücut proporsiyonuna uygun bikini modellerine bakıyor. 2023 yılı bikini trendleri arasında yer alan göğüs altı dekolteli bikinisi oldukça dikkat çekiyor. Model Valerie C, bu yılın trendi leopar desenli göğüs altı dekolteli bikinisini giyerek vücudunu sergiledi.

Kadin 17-04-2023 10:34

Minik bikinisi büyük göğüslerini kapatamayınca aldığı bakışlara cevap verdi! Her bikini seksi gösteriyor

Büyük göğüslü kadınlar toplumda rahatsız edici bakışlara ve yorumlara maruz kalabiliyor. TikTok'ta giydiği inek desenli minik bikinisini paylaşan bir kadın giydiği her bikininin doğal büyük göğüslerini seksi gösterdiğini belirtti. Aldığı bakışlara karşı tutumunu değiştirdiğini söyleyen kadın düşüncelerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Kadin 13-04-2023 09:32

Yıllardır tıraş olmayan kadın insanların göğüs kıllarına inanmadığını açıkladı! Videosuna acımasız yorumlar yapıldı

Kadınların vücudu üzerine dayatılan güzellik baskıları birçok kişinin psikolojik problemler yaşamasına ve öz güvensiz olmasına neden olabiliyor. Özellikle sosyal medyadan gelen ağır eleştiriler kısa süre içerisinde çığ gibi büyüyor. Vücudunda çıkan kılları paylaşan Esie, göğüslerindeki kılları tıraş etmediği için eleştirildi.

Kadin 11-04-2023 11:44

Büyük göğüslerini masa olarak kullanıyor! Dekolteli elbiseleri ve davranışları yüzünden eleştiriliyor

Büyük göğüsler nedeniyle normal yaka kıyafetler bile oldukça dekolteli olabiliyor. Kadınlar frikik vermekten kaçınmak için büyük göğüslerin giyebileceği dekolteli elbiseler arıyor. TikTok'ta göğüslerini masa olarak da kullandığını gösteren bir kadın dekolteli elbiseleri ve davranışları nedeniyle aldığı nefret mesajlarına cevap veriyor.

Kadin 07-04-2023 17:30

Kilo verme ameliyatı kötü sonuçlandı! Sarkan göğüsleri ve cildi cinsel hayatını bitirdi

Kilo vermek için yapılan diyetler ve egzersizler her zaman etkili sonuçlar sağlayamayabiliyor. Bu nedenle kilo verme ameliyatını tercih eden kişilerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Kilo vermek isteyen Claudette Hawk, tüp mide ameliyatından sonra yaşadığı pişmanlıkları anlatarak cinsel hayatının bittiğini belirtiyor.

Kadin 07-04-2023 17:08

İnsanların göğüsleri hakkındaki düşüncelerini umursamıyor! Artık sütyen takmadığım için mutluyum

Kadınlar hem erkekler hem de hemcinsleri tarafından kıyafet ve görünüm baskısı yaşıyor. En sık karşılaşılan durumlar arasında sütyen baskısı yer alıyor. İnsanların rahatsız edici bakışlarına ve tacize varan yorumlarına maruz kalan kadınlar bu duruma karşı direniş gösteriyor. Sosyal medyada sütyen takmadan mutlu olduğunu paylaşan Stephanie Germino, yaşadığı ameliyatı anlattı.

Kadin 07-04-2023 11:04

Erkeklerin kadınlarda baktıkları ilk yer! Bugüne kadar yanlış biliyormuşuz

Bir kişiyi tanımadan önce ona olan ilk bakışımızda gördüklerimiz karşımızdaki hakkında izlenimlerimizi oluşturuyor. Kadınlar ilk bakışta birçok analiz yapabiliyor. Erkekler ise daha yüzeysel gözlemler yapıyor. Bu konuda yapılan araştırmalar erkeklerin kadınlarda ilk baktıkları yerleri açıkladı.

Kadin 06-04-2023 10:47

Instagram modeli büyük göğüslerine gelen taciz yorumları yüzünden ameliyat oldu

Kadınların bedenlerine yapılan yorumlar ve bakışlar günlük hayatı oldukça zorlaştırıyor. Özellikle büyük bedenli kadınlar, tacize kadar varan rahatsız edici yorumlara, davranışlara maruz kalıyor. Instagram'da modellik yapan Kaeleen Stammers, bu tacizlerin ardından hayatını değiştirme kararını paylaştı.

Kadin 05-04-2023 14:03

Büyük göğüsleri nedeniyle açılan dekoltesini kapatmak için bulduğu şaşırtıcı yöntemi paylaştı! Hayat kurtarıyor

Büyük göğüsler istenilen kıyafetleri giymekte oldukça zorlu durumlara sebep olabiliyor. Kadınlar dekolteli kıyafetlerde verilen frikiklere karşı çeşitli çözüm yolları arıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın büyük göğüsleri nedeniyle açılan kıyafetlerine bulduğu çözümü gösterdi. Bulduğu yöntemle dekoltesini anında kapatabildiğini paylaştı.

Kadin 31-03-2023 08:48

Devasa büyük göğüslerine gelen sırt ağrısı sorularına tepki gösterdi! Bununla gurur duyuyorum

Büyük göğüslerin çeşitli sağlık sorunlarına neden olabildiği biliniyor. En sık yaşanan problemler arasında bulunan sırt ağrıları kadınlar için işkenceye dönüşebiliyor. Ancak büyük göğüsler üzerine yapılan yorumlar kadınların kendini kötü hissetmesine sebep olabiliyor. TikTok'ta büyük göğüslerine gelen sırt ağrısı yorumlarına sinirlenen bir kadın bu konudaki düşüncelerini paylaştı.

Kadin 29-03-2023 15:26

Sütyensiz paylaşımıyla küçük göğüslerine gelen kötü yorumlara meydan okudu! Her vücut tipi güzeldir ve kabul edilmelidir

Kadınlar vücutları üzerinden oldukça ağır eleştirilere maruz kalabiliyorlar. Özellik sosyal medyadan gelen kaba yorumlar psikolojik problemlere sebep olabiliyor. Küçük göğüslere sahip olan bir YouTuber yaptığı sütyensiz paylaşımda vücudunu cesurca sergileyerek aldığı kötü yorumlar karşısındaki duruşunu gösterdi.

Kadin 29-03-2023 10:41

Büyük beden model göğüslerini kapatmak için bulduğu sütyen tüyosunu paylaştı! Hayatınızı değiştirecek

Büyük beden modeller kıyafetlerinde uyguladıkları ufak teknikleri paylaşarak istedikleri kıyafetleri kolayca giyebildiklerini gösteriyorlar. TikTok'ta büyük bedenini cesurca paylaşan bir model büyük göğüslü kadınların en büyük derdi olan dekolteli üstleri kullanırken uygulanması gereken sütyen tüyosunu açıkladı.

Kadin 27-03-2023 14:35

Midesine kadar sarkan büyük göğüslerinin çözümünü Türkiye'de buldu! İki sütyen takmak zorunda kalıyordu...

Büyük göğüslü kadınlar hem sosyal hem de sağlık açısından birçok problem yaşıyorlar. Rahatsız edici bakışlara ve dayanılmaz sırt ağrılarına neden olan büyük göğüsleri küçültmek için birçok kadın meme küçültme ameliyatı oluyor. Ergenliğinden beri midesine kadar sarkan göğüsleriyle baş etmek zorunda kalan Phoebe, büyük göğüslerini küçültmenin çaresini Türkiye'de buldu.

Kadin 27-03-2023 09:45

Büyük beden model bikini giydiği için göğüslerini örtmesini istediler! Uygunsuz olduğunu söylüyorlar ama umurumda değil

Büyük beden modeller birçok kıyafet ve iç çamaşırı markaları tarafından tercih ediliyor. Kıyafetleri tanıtırken sadece 0 bedenlerin değil farklı vücut ölçülerinin de gösterilmesi kadınlar tarafından büyük destek görüyor. Ancak bu desteklere rağmen büyük bedenli modeller ve kişiler sosyal medyada büyük tepki alıyor. TikTok'ta bikinili paylaşım yapan büyük beden modeli kötü yorumlara cevap verdi.

Kadin 17-03-2023 15:13

Sütyen baskısına karşı çıkıyor! Devasa göğüslerim dizlerime kadar sarkıyor

Kadınlar gün geçtikçe sütyen takma fikrinden uzaklaşmaya başlıyor. Artan güzellik algılarına inat kadınların bedenlerine dayatılan baskılara karşı çıkan kadınlar sütyen takmadıkları sosyal medyadan paylaşarak diğer kadınlara destek oluyorlar. TikTok'ta devasa göğüsleri olduğunu ve buna rağmen sütyen takmadığını paylaşan bir kadın binlerce yorum aldı.

Kadin 08-03-2023 15:25

Viral sütyen tüyosuyla en cesur dekolteli kıyafetleri bile giyiyor! Büyük göğüslü kadınlar için...

Büyük göğüslü kadınlar dekolteli kıyafetler giyerken çeşitli zorluklar yaşayabiliyor. Sütyenlerin dekoltelerden görünmesi kadınların istemediği görüntüler arasında yer alıyor. Sütyen giyerken kullanılan bir tüyo en dekolteli kıyafetlerin bile kullanımını kolaylaştırıyor.

Kadin 07-03-2023 15:41

Yıllardır sütyen giymediğini paylaşarak sütyenin zararlarını anlattı! Herkes çöpe atmalı

Kadınlar göğüslerini toparlamak ve daha dik tutmak için çeşitli sütyenler kullanıyor. Ancak sütyen takmak zaman içerisinde rahatsız edici olabiliyor. Bu sebeple birçok kadın sütyen kullanmadığını paylaşarak diğer kadınlara da bu konuda özgür olmaları için destek oluyor. TikTok'ta yıllardır sütyen kullanmadığını paylaşan bir kadın sütyenin zararlarını açıkladı.

Kadin 06-03-2023 11:10

Gençler arasında giderek yayılıyor! Kendimi tekrar güzel hissetmek istedim

Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte kadınlar üzerindeki güzellik baskıları çok daha fazla arttı. Bu sebeple birçok kadın ihtiyacı olmamasına rağmen estetik operasyonlara yönelmeye başladı. Plastik cerrahi uzmanı kadınların en fazla yaptırdıkları güzellik uygulamalarını açıkladı.

Kadin 28-02-2023 11:01

Uzmanı uyardı! Önlem alınmazsa şiddetli kalp krizlerine neden olabiliyor

Kalp krizi ve kalp hastalıkları sağlığımız için oldukça risk oluşturuyor. En çok ölüme sebep olan hastalıklar arasında yer alan kalp hastalıklarının riskini artıran birçok faktör bulunuyor. Uzman isim soğuk günlerde sadece dışarıda değil içeride de önlem alınmamasının kalp krizlerine neden olabileceğini belirtiyor.

Haber 06-02-2023 09:01