Göğüs Estetiği Haberleri

Göğüs dikleştirme ameliyatı kabusu oldu! Son hali doktorları bile şaşırttı: Güzel vücut uğruna bıçak altına yattı, hayatı karardı

Göğüslerini büyütüp dikleştirmek için bıçak altına yatan kadın bin pişman oldu! Ankara'da yaşayan Gözde Kibar, estetik ameliyatından sonra artık eski haline dönmek istiyor. Son durumu GATA'daki doktorları dahi şaşırtan Kibar soluğu mahkemede aldı, operasyonu gerçekleştiren ünlü doktor hakkındaki söyledikleri şaşkına çevirdi.

Haber 14-02-2024 08:38

Zayıflamak için ameliyat olan kadın uyandığında gözlerine inanamadı! Göğüs silikonu ve Brezilya poposu takıldı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 65 yaşındaki Amerikalı Kimberly McCormick, 6 yıl önce Meksika'da fazla kilolarındna kurtulmak için bıçak altına yatmıştı. Vücudunda kol, bacak ve karnından sarkan derilerin alınmasını ve memelerinin dikleştirilmesini isteyen kadın daha uygun fiyatlı olması için yeniden Meksika'nın yolunu tuttu. Ancak ameliyat bitiminde kendisine göğüs silikonu takıldığını ve Brezilya poposu yapıldığını gördü.

Trend 25-12-2023 09:56

Herkes göğüs büyütme estetiği yaptırdığını düşündü! Sosyal medya fenomeni Taylor Reynolds sırrını paylaştı: Arı poleni...

Sosyal medya fenomeni Taylor Reynolds son dönemde göğüs estetiği yaptırdığına dair haberlerle gündemde. Fenomen isim öncesi ve sonrası hallerini paylaşarak göğüslerinin büyüdüğünü kabul etti. Ancak Reynolds, büyüyen göğüslerinin sırrının arı poleni olduğunu itiraf etti.

Trend 02-08-2023 10:23

Cenaze uzmanı sosyal medyadan anlattı! Olay yaratan cevap... “Öldükten sonra estetikli göğüsler...”

Bir cenaze uzmanı olan Mortician Gerald, kullanıcıların ölüm, otopsiler ve toprağa gömülü olduğunuzda ortaya çıkabilecek komplikasyonlar hakkındaki sorularını yanıtlamak için sosyal medyaya yöneldi. Sosyal medyada 2 milyonu aşkın takipçisi bulunan Gerald’ın ölümden sonra estetikli bedenlerin aldığı görüntüyü anlattığı paylaşımı viral olmayı başardı.

Trend 19-07-2023 09:42

Göğüs Estetiği

Göğüs Estetiği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Göğüs Estetiği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Estetik ameliyat bağımlısı fenomen Neyleen Ashley, göğüsleri yasal sınıra dayanınca yeniden ameliyat oldu! Bu kez implantlarından vazgeçti

Amerika Birleşik Devletleri’nin “En büyük sahte göğüslerine sahip kadını” olarak ünlenen Neyleen Ashley, sağlık sorunlarına neden olduğunu dile getirerek implantlarından vazgeçti. Miamili güzel yasal sınırlara dayanan göğüs implantlarının öncesi ve sonrası halini de TikTok’taki 1.5 milyon takipçisiyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 01-06-2023 10:41

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip kadınını kimse durduramıyor! “Büyümeleri durmayacak”

Estetik prosedürleri sayesinde kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Chelsea Charms isimli sosyal medya fenomeni birkaç yılki sessizliğinin ardından açıklamalarıyla geri döndü. Dünyanın en büyük göğüslerine sahip kadını unvanını kimseye kaptırmamak için büyük bir çaba sarf eden fenomen isim göğüslerinin büyümesini durdurmayacağını söyledi.

Trend 07-04-2023 15:29

Göğüsleri o kadar büyük ki... Her işi onlarla yapıyor! “Onları hazine sandığı olarak kullanıyorum”

TikTok’ta Chole kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın göğüs ölçülerinin büyüklüğünü ti’ye alan gönderisi sayesinde dikkatleri üzerine çekti. Göğüslerini küçültme ameliyatının hemen öncesinde yaptığı paylaşımda Chloe, göğüsleriyle günlük hayatında yaptığı işleri örneklendirdi. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın ilgisini topladı.

Trend 20-12-2022 11:45

Realite yıldızı Ella Rae Wise, ‘ucuz’ göğüs estetiği ameliyatından sonra kabusu yaşadı! “Göğüslerimdeki hissi kaybettim”

TOWIE televizyon şovunda boy gösterdikten sonra kısa sürede ünlenen realite yıldızı Ella Rae Wise, göğüs büyütme estetik ameliyatından sonra adeta kabusu yaşadı. Ameliyatın sonrasında göğüslerindeki hissi kaybettiğini ifade eden Wise, bu durumun emzirmeye karşı tutumunu etkileyebileceğini ve göğüslerindeki his geri gelmezse biberonla beslemeye yönelebileceğini söyledi.

Trend 07-10-2022 10:25

Amerikalı eski çavuşun cesur pozları sosyal medyayı salladı! Ordudaki görevinden istifa edince yeni kariyeri şaşırttı

Amerikan ordusunda çavuş rütbesiyle görevli olarak çalışan Kayley Gunner isimli bir kadın seksi pozları nedeniyle tepkilerin odağına yerleşmişti. Ordudaki görevinden istifa eden Gunner kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirdi. Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satarak gelir elde eden Gunner, ordudaki görevinden ayrılmadan önce askeri statüsünü sosyal medya kariyerine hazırlık için kullandığını ifade etti.

Trend 06-10-2022 14:23

Yaşadığı nadir hastalık nedeniyle göğüsleri devamlı olarak büyüyen kadından itiraf! “Göğüslerimin büyümesine engel olamıyorum”

İngiltere’de yaşayan 24 yaşındaki hemşire adayı Melissa göğüslerinin her gün büyümesine neden olan genetik bir rahatsızlık yüzünden zor günler yaşadığını ifade etti. E4 kanalında yayınlanan Show Nudes: Body SOS programına konuk olan Melissa, genişleyen göğüs dokusuyla başa çıkma konusunda zorlandığını itiraf etti.

Trend 30-09-2022 11:36

Göğüs küçültme ameliyatı oldu, kabusu yaşadı! “Göğüslerim 10 kat daha büyüdü”

TikTok’ta ‘Dotlexx’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın göğüslerinin fazla büyük olmasından şikayet etti. Son çare olarak göğüs küçültme estetiği yaptırarak bıçak altına yattığını ifade eden Lex, ameliyat sonrasında yaşadıklarını paylaştı. Sosyal medyada kısa sürede popüler olan Lex, ameliyattan sonra göğüslerinin 10 kat büyüdüğünü ifade ederek herkesi şaşırttı.

Trend 10-09-2022 14:16

Göğüs estetiği eleştirilerine mayolu küvet pozuyla cevap verdi! Paylaşımı sosyal medyayı salladı

Tayvanlı fenomen isim Lin Xiang, sosyal medyadan göğüs estetiğine yönelik olarak yapılan eleştirilere cevap vermek için cesur bir adım attı. Göğüslerinin sahte olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcılarına gerçek olduğunu kanıtlamak için küvetin içine mayoyla girdiği bir YouTube kanalına konuk oldu.

Trend 06-09-2022 11:44