Google Asistan Haberleri

Google'dan ilginç çözüm! Herkes kullanmak isteyecek: Çalınan şifreleri...

Google, Google Asistan'daki bir özellik aracılığıyla bir ihlalden sonra çalınan şifrelerinizi otomatik olarak değiştirecek. Yeni bir sızıntıya göre ise, Google Asistan'ın bu özelliği daha geniş bir kitle için kullanıma sunuluyor gibi görünüyor.

Haber 06-05-2022 10:35

Samsung’un yeni akıllı saatlerinde Google Asistan olacak

Samsung, Wear OS’yi özelleştirmesine izin veren Google ile bir tür özel anlaşma yapmış olsa da, Samsung’un kendi Bixby'si de saatlerde yer alacak.

Haber 06-08-2021 11:07

Google Asistan, yanıt balonlarını nasıl gösterecek?

Google Asistan, ilk olarak Google’ın sonunda aşamalı olarak kullanımdan kaldırdığı bir mesajlaşma uygulaması olan, Google Allo ile ilk çıkışını yaptı. Burada Allo’dan bahsetmek önemli çünkü Google Asistan, kullanıcının rahatça sohbet edebileceği, arkadaş canlısı bir sanal asistan olarak konumlandırıldı. Bu nedenle, Google Asistan’ın görsel yanıtları metin balonlarında görünüyordu.

Haber 04-06-2021 09:12

Siri ve Google Asistan birbirlerine fazlasıyla benzediler

Siri ve Google Asistan birbirinden çok farklı hizmetler gibi görünebilir. Ancak yeni gelen Android 12 güncellemesi ile birlikte birbirlerine fazlasıyla benzeyecekler. İşte konuyla alakalı merak edilen bütün detaylar.

Haber 25-05-2021 10:42

Google Asistan

Google Asistan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Google Asistan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Google Asistan daha kullanışlı hale geliyor

Pek çok şirket, Kovid-19 salgını azaldıktan sonra bile çalışanların uzaktan çalışmasına izin verme konusunda fikir birliğine vardı. Bu nedenle insanların işlerini evde de iyi yapacak araçlara sahip olması önemli. Bunu göz önünde bulunduran Google, birçok güncellemeyle Çalışma Alanını (eski adıyla G Suite) destekliyor.

Haber 03-03-2021 10:34