Google News Android Haberleri

Toplu mail gönderme: Toplu mail nasıl gönderilir? Outlook ve Gmail toplu mail gönderme

Dünya çapında en çok kullanılan mail servislerinden ikisi Outlook ve Gmail sistemleridir. Gmail, Google tarafından sunulmuş ve ücretsiz olarak kullanılabilen bir mail sistemidir. Outlook ise Microsoft tarafından sunulmuş olan bir hizmettir. Birçok farkı da bulunan bu iki mail sisteminde de toplu mail işlemleri yapılabilir.

Haber 2024-04-17 01:23:35

Gmail toplu mail silme: Gmail'de toplu mail silme nasıl yapılır?

Mail hizmetleri günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmiştir. Gmail de bu mail hizmetlerinden biridir. Gmail, Google tarafından geliştirilmiş olan ve dünya çapında en çok kullanılan mail sistemlerden biri olarak bilinmektedir.

Haber 2024-04-17 01:07:27

Tam güneş tutulması sırasında yaşanan ani rahatsızlıklar Google aramalarına yansıdı! 'Gözlerim neden ağrıyor?'

ABD'de milyonlarca kişi tarafından izlenen "tam güneş tutulması" sırasında yaşanan göz ağrılarındaki artış, arama motoru istatistiklerine yansıdı. Google'da 'Gözlerim neden ağrıyor?' aranması tutulmayla eş zamanlı arttı. Tutulma sırasında güneşe doğrudan bakmanın gözlerde ciddi hasara neden olduğu belirtildi. Benzer şikayetlerin Ağustos 2017'de ABD'de görülen son tam güneş tutulmasında da gözlemlendiği kaydedildi.

Haber 2024-04-09 17:56:17

Skandalın böylesi! Hamile ata cinsel saldırıda bulunan sapık kıskıvrak yakalandı... Gördüklerime inanamadım

Tayland'ın Phuket kentindeki bir ahırda 18 yaşındaki Steven Lee Snyder isimli bir adam hamile ata cinsel saldırıda bulunurken güvenlik kamerasında yakalandı. Memurların onunla konuşabilmek için Google Translate'i kullanmak zorunda kaldıkları Snyder'in daha önce de benzer suçtan gözaltına alındığı ifade edildi.

Trend 2024-03-14 09:02:17

Kadıköy'ün yeni gölü sosyal medyada gündem oldu! Gören bir daha baktı

Kadıköy'de bir arsada 5 yıl önce inşaat çalışması başladı. Kazı ve temel atma çalışmasının ardından inşaatta faaliyet durdu. İnşaat sahasına yağmurla birlikte su doldu. Google Maps uygulaması ise su birikintisini göl olarak algıladı. Bu durum ise sosyal medyada gündem oldu. Göle dönen çukur drone ile görüntülendi.

Haber 12-03-24 17:59

Android tutkunları için yenilenmiş Samsung telefon modellerini seçtik

Samsung, teknoloji dünyasının lider isimlerinden biri olarak Android cihazlarının öncüsü ve en sevilen markası. Yenilikçi tasarımı, güçlü performansı ve benzersiz kullanıcı deneyimiyle milyonlarca kullanıcının ilk tercihi olan Samsung telefonlar, en son çıkan modelleriyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Sizin için Samsung'un en sevilen, güncel modellerinden bir seçki hazırladık. İşte detaylar!

Haber 07-03-24 16:47

YouTube Shorts para kazanma: YouTube Shorts’tan nasıl para kazanılır? YouTube Shorts para kazanma şartları nelerdir?

Dünya genelinde küresel bir kültür hâline gelen birçok sosyal medya uygulaması mevcuttur. YouTube da bu sosyal medya uygulamaları arasında olup, milyonlarca kişi tarafından kullanılmaktadır. Google şirketine ait olan bu platformun kendi içerisinde de birçok farklı özelliği vardır. Bu farklı özelliklerden biri kullanıcıların para kazanmasına fırsat tanıyan YouTube Shorts özelliğidir. Peki, YouTube Shorts’tan nasıl para kazanılır, para kazanma şartları nelerdir?

Haber 19-02-24 18:03

Kullanıcılar dikkat! iPhone'larda ilk kez truva atı virüsü tespit edildi: 'Uzmanlar tedirgin'

Siber korsanlar, kötü amaçlı yazılımlar yoluyla akıllı telefonlarımızı hedef almayı sürdürürken, çarpıcı bir haber geldi! O habere göre, hem Android hem de iOS ekosistemindeki cihazları etkileyen bir truva atı virüsü tespit edildi. Dikkat çeken nokta ise virüsün iPhone'lar için bir ilk olarak kabul ediliyor olması. Siber güvenlik uzmanlarının hacker'ların bu virüse odaklanmış olmaları nedeniyle tedirgin oldukları söyleniyor.

Haber 16-02-24 18:25

Emlak Katılım’a yılın en başarılı sukuk ihracı ödülü

İslami finans piyasalarının önde gelen yayınlarından Islamic Finance News tarafından düzenlenen ‘IFN Deals of The Year 2023’ ödülleri sahiplerini buldu. Emlak Katılım’ın aracılığını üstlendiği Türkiye Varlık Fonu İstanbul Finans Merkezi A.Ş.’nin 800 milyon TL tutarlı Eser Sözleşmesine Dayalı Kira Sertifikası (Sukuk) ihracı, Türkiye’de yılın en başarılı sukuk ihracı ödülüne layık görüldü.

Finans 09-02-24 10:30

Öğrenince denemeden duramayacaksanız! Google'a o kelimeleri yazınca çıkıyor... Arama çubuğuna yazmak yeterli

Her geçen gün gelişen ve değişen arama motoru Google, yenilikler yapmaya devam ediyor. Kullanıcıları şaşırtacak bazı "özelleştirilmiş" Google aramaları ise oldukça ilginç sonuçlar ortaya çıkarabiliyor. Google'a yazdığınız bazı kelimelerden sonra ekranınızda ilginç değişimler oluyor. İşte sizi şaşırtacak o aramalar...

Haber 07-02-24 17:41

Google arama geçmişi silme: Google arama geçmişi nasıl silinir?

Google, dünya genelinde çok sayıda kullanıcıya sahip bir arama motoru olarak karşımıza çıkar. Kullanıcılara arama imkânı tanıyan bu tarayıcı sayesinde birçok bilgiye hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlanabilmektedir. Arama yapıldığında ziyaret edilen web siteleri otomatik olarak hafızaya kaydedilmektedir. Kullanıcılar dilerlerse belirli zaman aralıklarını seçerek arama geçmişini kolayca silebilir. Peki, Google arama geçmişi nasıl silinir?

Haber 09-01-24 19:52

Google Chrome arama geçmişi kapatma: Chrome’da geçmiş nasıl kapatılır?

Google Chrome, Google tarafından geliştirilen bir web tarayıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır. Günümüzde milyonlarca internet kullanıcısı bu web tarayıcısını kullanmaktadır. Kullanımı son derece kolay ve pratik olan bu tarayıcı sayesinde çok sık ziyaret edilen sitelere bir tıkla giriş yapılabilmektedir. Kullanıcıların bazıları internet tarayıcısı üzerinden yaptıkları araştırmaları ve ziyaretleri bir başkasının görmesini istemeyebilir. Peki, Google Chrome arama geçmişi nasıl kapatılır?

Haber 09-01-24 19:50

Google Bard nedir, nasıl kullanılır? Google Bard ne işe yarar?

Teknolojik alandaki gelişmeler ve yenilikler sayesinde hayatımıza birçok önemli araç girmiştir. Bu araçlardan biri yapay zekâ olarak tabir edilen ve yazılım, içerik oluşturma gibi alanlarda aktif olarak kullanılan teknoloji aracıdır. Yapay zekâ araçlarının kullanımı arttıkça büyük teknoloji firmaları daha farklı araçlar geliştirmeye başlamıştır. Bu araçlardan biri de Google Bard olarak adlandırılan sohbet botudur. Peki, Google Bard nedir, nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

Haber 09-01-24 19:46

İPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma: Telefondan PIN kodu kaldırma nasıl yapılır?

Yeni bir hat alındığında veya var olan SIM kart numarası değiştirildiğinde tercih edilen iletişim operatörleri tarafından 4 haneden oluşan bir şifre verilir. PIN kodu olarak da ifade edilen bu şifreler, SIM kartın cep telefonlarına takıldığı zaman açılmasında büyük bir rol oynar. Günümüzde cep telefonu alanında yaşanan yenilikler sayesinde iPhone, Android gibi cihazlar için PIN koduna gerek kalmamaktadır. Peki, iPhone ve Android cihazlarda PIN kodu kaldırma işlemi nasıl yapılır?

Haber 09-01-24 19:45

BİM AKTÜEL KATALOĞU 29 ARALIK 2023 CUMA! BİM aktüelde neler indirimde? Android TV 5, 699 TL, buharlı ütü 599 TL!

BİM aktüel ürünler kataloğu ile haftanın indirime giren ürünleri belli oluyor. Her hafta paylaşılan BİM aktüel afişlerinde evinizin ihtiyaçlarından hobi ürünlerine kadar birçok ürün çeşidi yerini alıyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri ve oyuncak çeşitleri geliyor. Peki, 29 Aralık Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 29 Aralık 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler afişi ile ilgili detaylar...

Finans 29-12-23 12:32

Kabul etti! Google, 5 milyar dolar tazminat ödeyecek

Amerikan teknoloji şirketi Google, kullanıcılarının gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davada, 5 milyar dolar tazminat ödemeyi kabul etti. Söz konusu dava, Google çerezlerinin, kullanıcıların Chrome'da gizli modunu etkinleştirdikten sonra bile internette gezinme faaliyetlerini izlemeye devam ettiği iddiasıyla açılmıştı.

Haber 29-12-23 11:20

Android deprem uyarı sistemi nedir, nasıl aktif edilir? Telefona deprem uyarısı nasıl gelir?

Android deprem uyarı sistemi, kullanıcıları doğal afetlere karşı bilgilendirmeyi sağlayan ve güvenliği artıran yenilikçi bir teknoloji olarak bilinir. Android deprem uyarı sistemi, dünya genelindeki deprem riski olan bölgelerde yaşayan insanlara anlık uyarılar göndererek adeta hayat kurtarıcı bir rol üstlenmektedir. Bu, özellikle deprem gibi hızlı ve etkili bir müdahalenin hayati öneme sahip olduğu durumlarda kritik bir avantaj sağlar. Peki, Android deprem uyarı sistemi nasıl aktif edilir?

Haber 26-12-23 12:26

Google açıkladı! Türkiye 2023'te en çok bunları aradı: 88 nerenin plakası

Arama motoru devi Google, "2023 Yılının Arama Trendleri"ni açıkladı, böylelikle Türkiye'nin 2023 yılının arama trendleri belli oldu! Türkiye'nin 2023'te Google'da en çok neleri aradığını ortaya koyan listede şubat ayında yaşanan deprem felaketi öne çıktı. Bu yıl isimler kategorisinde ise ilk sırada Sinan Oğan'ın yer aldığı görüldü. "Sürekli Başım Dönüyor Gibi Hissediyorum" ve "88 Nerenin Plakası" aramaları ise oldukça dikkat çekti. İşte Google'da 2023'te en çok aradıklarımız!

Haber 11-12-23 14:18

VESBE trend analizi: Gemini bir ChatGPT mi?

Google, yeni başlattığı yapay zeka modeli Gemini için yaptığı tanıtım videosu nedeniyle eleştiriyle karşı karşıya. Google, yılın sonlarına doğru, Gemini olarak adlandırdığı en büyük ve en yetenekli yapay zeka modelini başlattı ve bunu medya kuruluşlarına ve halka tanıttı.

Finans 10-12-23 18:53

Dijital Telif Yasası Meclis'e geliyor! AK Partili Yayman duyurdu: Google temsilcileriyle masaya oturacağız

Google'ın dijital yayıncılar için telif ödenmesine ilişkin Kanada ile anlaşmaya varmasının ardından gözler Türkiye'ye çevrildi. Konuyla ilgili açıklama TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'dan geldi. AK Partili Yayman, Dijital Telif Yasası hazırlığında olduklarını söyledi. Yayman, "Çok ciddi talepler var. Ortak aklı dikkate alarak dijital telif yasası çıkaracağız" dedi.

Haber 06-12-23 14:48

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1'lik depremde Google'ın uyarı sistemi devreye girdi! Telefonlara bildirim gönderip önceden uyardı

AFAD, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Depremin İstanbul başta olmak üzere çevre illerde de hissedildiği öğrenilirken, depremde Google'ın Android deprem uyarı sistemi devreye girdi. Daha önce birçok depremde devreye giren sistem, telefonlara bildirim göndererek 5,1'lik deprem ile ilgili önceden uyardı.

Haber 04-12-23 11:12

Telefon android sürümü öğrenme - Telefonun sürümü nasıl öğrenilir?

Günümüzde mobil teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlar hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Ancak zaman içinde Android işletim sistemi çeşitli güncellemelerle yenilendiğinden kullanıcılar telefonlarının hangi sürümü çalıştırdığını bilmek isteyebilirler. Telefonunuzun sürümünü öğrenmek hem güncellemeleri takip etmek hem de uyumlu uygulamaları kullanmak açısından önemlidir.

Haber 28-11-23 15:29

Telefona root atmak - Telefona root nasıl atılır?

Telefonlara root atma işlemi kullanıcıların Android işletim sistemine sahip cihazlarında daha fazla özelleştirme ve kontrol elde etmelerini sağlayan bir uygulamadır. Root atma kullanıcıya sistemin derinliklerine erişim izni vererek standart kullanım sınırlarını aşmayı mümkün kılar. Ancak root atma işlemi garantiyi geçersiz kılabilir ve cihazın istikrarını riske atabilir.

Haber 28-11-23 01:30

Google öğretmenleri unutmadı! Popüler arama motorundan 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel doodle

24 Kasım Öğretmenler Günü Google tarafından doodle yapıldı. Bu özel gün Türkiye'de 1981'den bu yana kutlanmaktadır. Google'ın özel olarak doodle hazırladığı 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber 24-11-23 09:20

Her şeyin uygulaması planı işliyor! Elon Musk'ın sosyal medya platformu X'ten iş arama aracı

X'in denemelerini sürdürdüğü, LinkedIn benzeri iş arama aracının artık yayına girdiği bildirildi. Elon Musk'ın çok dile getirilen "her şeyin uygulaması" planına paralel özelliğin beta sürümü ağustos ayında doğrulanmış kullanıcılara sunulmuştu. Ancak aracın web sürümünün artık X'teki herkese açık olduğu söyleniyor. iOS ve Android sürümünün ise yakında kullanıma sunulması bekleniyor.

Haber 17-11-23 15:43

Mesajlaşmada yeni dönem: Apple, iPhone'lara RCS desteğinin geleceğini duyurdu!

Apple şaşırtıcı bir hamleye imza attı. Şirket, RCS (Zengin İletişim Hizmetleri) mesajlaşma standardını benimseyeceğini duyurdu. Bu özellik "önümüzdeki yılın sonlarına doğru" bir yazılım güncellemesiyle kullanıma sunulacak ve iPhone ile Android kullanıcıları arasındaki mesajlaşmaya iMessage tarzı çok çeşitli özellikler getirecek.

Haber 17-11-23 09:11

Nothing, Android kullanıcılarının uzun süredir istediği Apple'ın iMessage'ını telefonuna getirdi: Sorry Tim

Android kullanıcıları, Apple'ın mavi mesajlaşma balonlarıyla ünlü, ekosistem içi mesajlaşmayı sağlayan hizmeti iMessage'ı uzun zamandır telefonlarında görmek, telefonlarında kullanmak istiyordu. Apple, henüz iMessage'ı Android'e açmazken, Android akıllı telefon üreticisi Nothing bu duruma bir çözüm bulmuş gibi görünüyor.

Haber 15-11-23 14:11

Google'dan hava durumu tahminleri için ezber bozan yapay zeka! Tahminini bir dakikadan kısa sürede geliştiriyor, dünyanın en iyilerinden birinden daha iyi performans gösteriyor

Yapay zeka alanında yaşanan gelişmeler ağızları açık bırakırken Google DeepMind tarafından oluşturulan GraphCast adlı yeni yapay zeka programı şaşkına uğrattı! Google'ın yapay zeka geliştirme şirketi tarafından üretilen GraphCast, aktarıldığı kadarıyla hava tahminini bir dakikadan kısa sürede geliştiriyor ve dünyanın en iyilerinden biri olan ECMWF modelinden daha iyi performans gösteriyor. Öyle ki GraphCast, hava durumu tahminleri konusunda geleneksel yöntemleri geride bırakabilir gibi.

Haber 15-11-23 10:38

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Google'dan önemli uyarı geldi: Yakında değişecek

Google Drive'a yedeklenen WhatsApp sohbetleri yakında depolama alanı sınırına dahil edilmeye başlanacak. Bu değişiklik ilk olarak Aralık 2023'ten itibaren WhatsApp Beta kullanıcılarına, ardından da gelecek yılın başlarından itibaren kademeli olarak Android kullanan tüm WhatsApp kullanıcılarına sunulacak.

Haber 15-11-23 09:41

Mynet is acquired by Mediazone

Mynet’s News, one of the most established news brands of the internet ecosystem was acquired by Mediazone, which is founded by Istanbul Portföy Fund.

Haber 12-11-23 19:06

Google'dan 10 Kasım'da siyah kurdele

Dünyanın en büyük arama motoru Google, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıl dönümü olan 10 Kasım'da ana sayfasına siyah kurdele koydu.

Haber 10-11-23 09:30

Dolar ne kadar, kaç TL? Google'ın dolar kuru hatası kısa süreli paniğe yol açtı

Geçtiğimiz gün Google dolar kuruna yönelik yaptığı hata ile gündem olurken birçok kişi internette döviz kuruna ilişkin araştırma yapıyor. Bugün geçerli olan dolar ve euro alış satış fiyatları arama motorlarında sorgulanıyor. İşte Google'ın dolar kuru hatası ve 6 Kasım 2023 Pazartesi günü dolar TL alış - satış fiyatında son durum...

Finans 06-11-23 12:00

Dolar 24 lira, Euro 25 lira... Google verisi kullanıcıların kafasını karıştırdı

29 Ekim'de dolar kurunu 24 lira gösteren Google, bugün yine dolar ve euro kuruyla kullanıcılarını şaşırttı. Akşam saatlerinde dolar ve euronun ne kadar olduğunu Google'da sorgulatan kullanıcılar gördükleri rakamın sebebini merak etti.

Finans 05-11-23 22:03

Dolar, Euro ne kadar oldu? Google doları 24 lira gösterdi, bir anda gündem oldu

Dolar/euro kuru akşam saatlerinde yeniden gündem oldu. Doların ne kadar olduğunu öğrenmek isteyenler Google'a yazdıklarında 24,05 sonucunu gördü. Peki anlık dolar/euro ne kadar? Dolar kaç TL oldu? İşte detaylar...

Finans 29-10-23 22:01

Windows APK çalıştırma yöntemleri - Windows 10 APK açar mı?

İngilizce Android Package Kit ifadesinin baş harflerinden oluşturulmuş bir kısaltma olan APK, bir dosya formatıdır. Android uygulamalarını dağıtmak ve yüklemek için kullanılır. Bir APK dosyası cihazda yüklenmesi istenen tüm ögeleri bir arada bulunduran bir paket olarak da tanımlanabilir. Akıllı mobil telefonlarda kolaylıkla indirilerek kullanılabilen APK dosya formatını Windows’ta açabilmek için bazı gereklilikler vardır.

Haber 29-10-23 20:47

Google'dan Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel doodle

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Google Doodle'ı oldu. Google, ana sayfasındaki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel "doodle" ile Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor.

Haber 29-10-23 09:05

WhatsAppta sürekli çevrim içi görünmek - WhatsApp çevrim içi açık kalır mı?

Dünya çapında birçok kullanıcı tarafından tercih edilen Whatsapp, akıllı mobil telefonlar için geliştirilmiş olan, platformlar arasında çalışabilme özelliği bulunan anlık mesajlaşma ya da arama veya haberleşme uygulamasıdır. Android, iPhone gibi birçok cihaz ile uyumludur. Kullanıcılar bu uygulama sayesinde çeşitli internet bağlantıları aracılığı ile birbirlerine farklı türde dosya gönderimleri yapabilirler.

Haber 28-10-23 14:47

ABD basını yazdı: Apple, arayı kapatmak için bir servet harcayacak! İşte dudak uçuklatan o miktar...

Apple, ürünlerinde yapay zeka kullanıyor ancak henüz ChatGPT veya Google Bard gibi üretken bir yapay zeka ürünü piyasaya sürmedi. ABD basının önemli kuruluşlarından CNBC ise üretken yapay zeka patlamasına hazırlıksız yakalanan Apple'ın arayı kapatmak için yılda 1 milyar dolar harcayacağını yazdı.

Haber 23-10-23 16:58

WhatsApp kullananlar dikkat! 24 Ekim'den itibaren...

WhatsApp, mesajlaşma uygulaması denildiğinde akla gelen ilk iOS ve Android uygulamalarından biri oluyor. Meta çatısı altındaki şirket, bir yandan WhatsApp'a gelecek yeni özellikler üzerinde çalışırken, bir yandan da bazı modellerden desteğini çekiyor. Bu konuyla ilgili son haber ise WhatsApp kullanan çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor. Çünkü 24 Ekim’den itibaren WhatsApp tarafından desteklenen işletim sistemi sürümleri konusunda önemli bir karar hayata geçiyor.

Haber 23-10-23 13:41

Jüri, Türk yönetici Ülkü Rowe'u haklı buldu! Google tazminat ödeyecek... İşte miktarı

Yazılım devi Google'ın cinsiyet ayrımcılığı nedeniyle dava açan Türk kadın yönetici Ülkü Rowe'a 1 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildiği bildirildi. Rowe, şirketin cinsiyeti nedeniyle kendisine daha az ücret ödediğini ve terfi ettirmediğini iddia etmişti.

Haber 23-10-23 12:37

Google, iOS’taki yerini korumak için Apple'a yılda ne kadar ödüyor? Son iddia dudak uçuklattı!

Apple ve Google arasında, Google'ın Apple'ın iOS cihazlarında varsayılan arama motoru olarak kalmasını sağlayan bir anlaşma olduğu, bu anlaşma kapsamında Apple'a her yıl yüksek miktarda ödeme yapıldığı iddia ediliyor. Ancak her iki şirket de söz konusu iddiayla ilgili herhangi bir miktar açıklaması yapmıyor. Şimdi ise bu konuda dikkat çeken yeni bir iddia var ve "eğer bu iddia doğruysa" Google, her yıl Apple'a bir servet ödüyor!

Haber 11-10-23 17:19

Yıllardır bekleniyor! Apple'ın kendi arama motoru iddialar sonrası tekrar gündeme geldi... Kendi Google'ını mı oluşturacak?

Apple'ın yıllardır Google'ın yerini alabilecek bir arama motoru geliştirmeyi düşündüğüne yönelik iddialar vardı. Yeni bir raporda yer alan iddiaya göre ise Apple, Google ile olan bağını sona erdirmeye karar vermesi halinde, cihazları için kendi arama motorunu oluşturabilecek tüm unsurlara sahip. Böyle bir durumda da Apple'a yeni bir gelir akışı gelebileceği öne sürülüyor.

Haber 02-10-23 12:44

Google'dan 25. yaş günü için doodle! Lary Page ve Sergey Brin'in hayali gerçek oldu

Google'ın 25. yaş günü en çok kullanılan popüler arama motorunda Doodle oldu. Bilindiği üzere arama motoru devi Google, 27 Eylül'de kurulmamasına rağmen doğum günlerini bu tarihte kutluyor. İşte Google'ın 25. yaş günü sürprizi ve konuya ilişkin merak edilenler...

Haber 27-09-23 13:16

Google'dan 25. yaş günü Doodle'ı! Google ne zaman kuruldu, kurucusu kimdir?

Google'ın 25. yaş gününün Doodle olması sonrası birçok kişi internette araştırma yapıyor. Popüler arama motoru aslında 7 Eylül'de kurulmamasına karşın doğum günlerini her yıl bu tarihte kutluyor. Popüler arama motorunun kuruluş tarihine ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Google kurucusu kimdir? Google ne zaman kuruldu, hangi tarihte?

Haber 27-09-23 13:14

Google'ın 25. Doğum Günü'ne özel doodle! Google ne zaman kuruldu?

Google, 25. Doğum Günü'nü dikkat çeken bir doodle ile kutluyor. 1998'de Larry Page ve Sergey Brin tarafından kurulan Google'ın 25. Doğum Günü'ne adanan özel doodle, Google'ın tüm eski logolarını gösteriyor ve iki 'o' harfinin '25' rakamıyla değiştirildiği mevcut logo ile sona eriyor.

Haber 27-09-23 11:32

Google'dan dikkat çeken karar! Bir dönem sona eriyor

Google, Gmail'in Temel HTML sürümünü kullanımdan kaldıracak. Google, bir destek sayfasında, "Ocak 2024'e kadar Gmail'i tarayıcınızda Temel HTML görünümünde görüntüleyebilirsiniz. Bu tarihten sonra Gmail otomatik olarak Standart görünüme geçecek" dedi.

Haber 26-09-23 15:57

14 metrelik timsah cansız insan bedenini kanala taşırken yakalandı! Görenler ne olduğunu anlayamadı... Bir silah sesi duyduk

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde 14 metrelik bir timsahın ağzında cansız insan bedenini taşırken yakalandı. Bir görgü tanığı JaMarcus Bullard, Spectrum Bay News 9'a "Ağzında bir ceset olduğunu anladım, bu yüzden kayıt yapmaya başladım" dedi.

Trend 23-09-23 09:06

BİM'den kaçırılmayacak fırsat! Android TV 10.999 TL, dik süpürge 999 TL! 22 Eylül 2023 BİM aktüel ürünleri

BİM aktüel ürünler kataloğu merak konusu oldu. Haftanın indirime giren ürünlerini incelemek isteyen vatandaşlar BİM aktüel kataloğunu düzenli olarak takip ediyor. BİM aktüelde bu cuma teknolojik ürünler, mutfak ürünleri, elektrikli bisiklet ve oyuncak çeşitleri gibi ürünler geliyor. Peki, 22 Eylül Cuma BİM'de neler var, hangi ürünler indirimde? İşte 22 Eylül 2023 Cuma gününün BİM aktüel ürünler kataloğu ile ilgili detaylar...

Finans 22-09-23 08:08

Navigasyondan yol tarifi alıyordu! Çöken köprüye yönlendirmekle suçladılar... Ailesi Google'a dava açtı

Kuzey Carolina'nın Hickory kentindeki hasarlı köprünün üzerinden geçmeye çalışan Philip Paxson isimli bir adam 2022 yılının Eylül hayatında boğularak hayatını kaybetti. Ailesi Paxson'un Google Haritalar'daki yol tarifini kullandığını ve Google'ın 9 yıl öncesinde yıkılan köprüye dair bir bilgi paylaşmamasının ihmalkarlık olduğunu söyledi. Aile teknoloji devi şirketi dava açtı.

Trend 21-09-23 10:52