Gorevden Alma Haberleri

Ekrem İmamoğlu için olay sözler! Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü: Risk alarak söylüyorum...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.

Haber 2024-03-26 06:33:29

Bunu kimse beklemiyordu! Her şey Çaykur Rizespor maçında oldu, Hakim Ziyech'in opsiyonu devreye girdi

Galatasaray'da beklentilerin altında bir performans sergileyen Hakim Ziyech son oynadığı mücadelede Sarı-Kırmızılılar ile 15'nci maçına çıkarken "15 maç oynarsa satın alma opsiyonu devreye girer" maddesi nedeniyle önümüzdeki sezonda takımda kalıyor. İşte detaylar...

Spor 2024-03-21 21:04:28

MEB’den son dakika karne kararı! Öğrenci karnelerinde değişikliğe gidildi! İşte detaylar…

MEB öğrenci karneleri için önemli bir adım attı. Karneler için değişiklik kararı alındı. Karnelerde artık sadece ders notları olmayacak. MEB ortaokul öğrencilerinin ders notlarının yanında sosyal etkinliklere katılımlarını, karnelerinde ‘bilimsel’, ‘kültürel’, ‘sanatsal’, ‘sportif’ etkinlikler ve ‘toplum hizmeti’ olarak 5 ana başlıkta değerlendirmeye alacak. Sosyal etkinlikler, karnelerde ‘katılım’, ‘ürün ortaya koyma’, ‘performans gösterme’ ve ‘derece alma’ olmak üzere 4 ana düzeyde işlenecek.

Egitim 2024-03-21 13:54:12

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber 2024-03-19 06:22:22

Plazadaki kariyerini bırakan genç kadın besi çiftliğinin başına geçti

Manisalı kadın girişimci Süreyya Çalışır, yurt içinde ve yurt dışındaki kurumsal firmalarda satın alma konusunda geliştirdiği kariyerini bırakarak babasının kapanmak üzere olan besi çiftliğinin başına geçti ve hayvancılık yapmaya başladı.

Yurthaber 08-03-24 12:06

Ramazan ayının yaklaşmasıyla satışları arttı! Esnaftan vatandaşlara hurma uyarısı! Özellikle diyabet hastalarının dikkatine...

Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte hurma alışverişleri artmaya başladı. Esnaf, vatandaşı taze hurma alma konusunda uyarırken diyabet hastaları için de diyet hurma tavsiyesinde bulundu.

Haber 07-03-24 00:44

Ekrem İmamoğlu'ndan 'engelleniyoruz' çıkışı! Kaymakam polise talimat verdiği için...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Alibeyköy Lojistik Merkezi'nin açılış törenin de konuştu. Fatih'teki Emniyet Otogarı'nın taşınma süreciyle ilgili bilgiler verdi. İmamoğlu "Deprem dairemiz Emniyet Otogarına karot almaya giriyor. 'Bu binalar sakıncalıdır, dayanıklı değildir' diye ve emniyet desteği istiyor. Fakat kaymakamdan polislere 'Tarafsız kal' talimatı verildiği için ekiplerimizin karot alma çabası kaymakamın talimatıyla engelleniyor" diye konuştu.

Haber 04-03-24 19:16

İstanbul'a yeni metro! Son bir adım kaldı: Bakırköy ve Kirazlı hattı açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, "Projemizi çok kısa zaman içinde hizmete açarak, İstanbul'a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız." ifadesini kullandı.

Finans 04-03-24 14:18

İstanbul'a bir metro hattı daha geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, "Projemizi çok kısa zaman içinde hizmete açarak, İstanbul'a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız." ifadesini kullandı.

Yurthaber 04-03-24 12:04

Yanağından makas alan kişiye, av tüfeğiyle mermi yağdırdı! 'Çok ağırıma gitti'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde işitme ve konuşma engelli İlkay K. (29), yanağından makas alan Oğuzhan D.'yi (30) tüfeği ile vurarak yaraladı. Gözaltına alınıp tutuklanan İlkay K. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlkay K. ifadesinde "Oğuzhan D. yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip, av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Oğuzhan D.'ye birkaç kez ateş ettim" dedi.

Haber 23-02-24 12:15

Galatasaray, Ankara'da liderliğini geri aldı! Ankaragücü karşısında 3-0'lık rahat galibiyet...

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, Ankaragücü deplasmanında 3 puan peşindeydi. Fenerbahçe'nin kazanmasıyla birlikte maç eksiğiyle ikinci sıraya gerileyen sarı-kırmızılılar, Ankaragücü'nü mağlup ederek yeniden liderliği alma peşindeydi. Maça fırtına gibi başlayan sarı-kırmızılılar sahadan 3-0 galip ayrılarak tekrar liderliğe yükseldi.

Spor 18-02-24 20:26

Galatasaray'a Yunus Akgün'den kötü haber geldi! 9 milyon euro hayal oldu...

Galatasaray'ın sezon başında Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün'den kötü haber geldi. İngiliz kulübü Yunus Akgün'ün satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. 25 maçta oynaması halinde otomatik olarak zorunlu satın alma opsiyonunun devreye girmesi beklenirken, Leicester City Yunus Akgün'ü bu sebeple kullanmama kararı aldı.

Spor 15-02-24 13:38

Beşiktaş, Al-Musrati'nin 11 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullandı! Yıldız oyuncu siyah-beyazlıların tarihine geçti...

Beşiktaş, Al-Musrati'nin sözleşmesinde bulunan 11 milyon euroluk satın alma opsiyonunun kullanıldığını açıkladı. 1 milyon euro da kiralama bedeli ödenen Al-Musrati, bu anlaşmayla birlikte siyah-beyazlıların tarihinin en pahalı oyuncusu oldu.

Spor 13-02-24 18:49

Şanlıurfa'da döviz alma bahanesiyle dolandırıcılık yapan 2 şüpheli aranıyor

Şanlıurfa'nın merkez Eyyübiye ilçesinde, döviz alma bahanesiyle dolandırıcılık yapan 2 şüpheli, güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yurthaber 13-02-24 13:25

Diyarbakır Gazi Yaşargil’de sağlıklı yaş alma merkezi kuruldu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Sağlıklı Yaş Alma Mekezi (YAŞAM) kuruldu.

Yurthaber 12-02-24 14:40

Temassız ödemeden nakde geçerek binlerce lira tasarruf ettiler! İki anne çıkan sonuçla şaşkına döndü 'Para tasarrufu yapmak için gerçekten iyi bir numara'

Tüm dünyada pek çok kişi ev ekonomisini daha iyi idare edebilmek ve harcamalarını kontrol altında tutabilmek için farklı tasarruf yöntemleri deniyor. İngiltere'de yaşayan iki annenin, uyguladığı yöntem ve sonuçları ise gerçekten şaşırtıcı. İki anne, bir hafta temassız ödeme yerine nakit ödemeyi tercih etti. Böylece 166 sterlin (yaklaşık 6371 TL) tasarruf ettiklerini gördüler. Uzmanlar da nakit kullanmanın satın alma ve harcamalar konusunda kişileri daha dikkatli olmaya davet ettiğini söylüyor.

Kadin 06-02-24 10:43

Son dakika| Beşiktaş, Joe Worrall'ın transferini açıkladı

Nottingham Forest, Joe Worrall'ın satın alma opsiyonuyla Beşiktaş'a sezon sonuna dek kiralandığını açıkladı.

Spor 05-02-24 20:56

Öğrenci belgesi nasıl ve nereden alınır? E-Devletten öğrenci belgesi alma

Öğrenciliği devam eden kişilerin, staj başvurusu, burs işlemleri ya da başvuruları gibi çeşitli kurumlarla ve kuruluşlarla ilgili durumlarda öğrenci olduklarını kanıtlamaları gerekli olabilir. Bu kanıt için çeşitli kurum ve kuruluşlardan alınabilecek öğrenci belgesi ya da öğrenim belgesi ilgili ve yetkili birimlere beyan edilir.

Haber 05-02-24 19:19

İşsizlik maaşı (işsizlik ödeneği) nasıl alınır, şartları nelerdir? İşsizlik maaşı başvurusu nasıl yapılır?

Kanunlar doğrultusunda ve 4477 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu’nun kapsamında belirtilmiş olan bütün şartlara uygun olduğu belirlenen kişiler işsiz kaldıkları durumlarda bir ödenek alma hakkına sahip olur. İşsiz kalan kişilere devlet desteği verildiği bu süreçte kişilere işsizlik maaşı bağlanır. Ancak bir kişinin işsizlik maaşı alabilmesi için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir.

Haber 05-02-24 17:16

Zaniolo'nun talipleri günden güne artıyor! Galatasaray'a dönemeden kaptılar... Aston Villa'dan gelen haberi duyan peşine düştü

Galatasray'ın Aston Villa'ya satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo'yu Sarı-Kırmızılılar'a geri göndereceği haberini duyan dev kulüpler yıldız oyuncunun peşine düştü. İşte detaylar...

Spor 04-02-24 17:46

Vergisiz bilgisayar / tablet nasıl alınır, şartları nelerdir? Öğrenciye vergisiz bilgisayar / tablet başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Cumhuriyeti devleti destekli olarak başlatılan bir kampanya ile açık öğretim dışındaki yükseköğretim kurumlarında okuyup şartları karşılayan üniversite öğrencilerine teknolojik cihazları vergisiz olarak alma hakkı tanınmıştır. Belirlenen ve Resmî Gazete’de de yayımlanan şartlara uygun olan herkes bu kampanyadan yararlanabilmek adına başvuru yapma hakkına sahiptir. Peki, vergisiz bilgisayar / tablet nasıl alınır, şartları nelerdir? Vergisiz bilgisayar / tablet başvurusu nasıl yapılır?

Finans 04-02-24 00:45

Vergisiz bilgisayar / tablet başvuru sorgulama: Vergisiz bilgisayar / tablet başvurusu nasıl ve nereden sorgulanır?

Açık öğretim hariç tüm yükseköğretim öğrencilerini kapsayan bir uygulama dahilinde öğrencilere devlet onaylı vergisiz bilgisayar / tablet ve telefon satın alma desteği verilmektedir. 2023 yılının son aylarında yürürlüğe giren ve Resmî Gazete'de de yayımlanan karar doğrultusunda vergisiz bilgisayar / tablet desteği için başvurular başlamış ve gerekli şartları yerine getiren her öğrencinin başvuruları değerlendirilmeye alınmıştır.

Finans 03-02-24 23:41

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı! Sarı-lacivertliler Lincoln Henrique'yi kiraladı

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı. Brezilya ekibi RB Bragantino, Fenerbahçe'den Lincoln Henrique'yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna dek kiraladı.

Spor 02-02-24 23:49

Galatasaray, Brezilyalı santrfor Carlos Vinicius ile Fildişi Sahilli sağ bek Serge Aurier'i kadrosuna kattı! Sözleşmedeki ilginç detay sosyal medyada tepki çekti

Galatasaray'da forvet transferi mutlu sonla sonuçlandı. Cedric Bakambu'yu Real Betis'e gönderen sarı-kırmızılılar çok kısa süre içinde boşluğu doldurdu. Fulham'da forma giyen Carlos Vinicius ile anlaşmaya varan Galatasaray yönetimi yıldız oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. Bu transferin hemen ardından Serge Aurier transferi de açıklandı. Carlos Vinicius'un satın alma opsiyonunun olmaması ise taraftarları şaşırttı.

Spor 02-02-24 16:20

Sezon başında Aston Villa'ya kiralanmıştı, Zaniolo gittiği gibi geri dönüyor! Satın alma opsiyonu kullanılmıyor

Galatasaray'ın Roma'dan kadrosuna kattığı ve sezon başında İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo ile alakalı olarak yeni gelişmeler yaşanıyor. Buna göre; Ada'da bekleneni veremeyen Zaniolo için Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyor.

Spor 02-02-24 15:27

Roma'nın '11 milyon Euro' opsiyonu sonrası, Galatasaray masadan kalktı! Zeki Çelik transferi iptal...

Galatasaray'da transfer temasları hız kesmeden devam ederken, Sarı-Kırmızılılar'ın listesindeki isimlerden Zeki Çelik için sürpriz bir gelişme yaşandı. Milli yıldızın kiralık olarak takımdan ayrılmak istememesi sonrası Roma'nın da 'zorunlu satın alma' opsiyonu talebi sonrası görüşmeler durdu. İşte detaylar...

Spor 02-02-24 08:26

'Her duş alma sırasında...' Kadınlar için o yaşı işaret ederek uyardı! 'Mutlaka yaptırılmalı'

Özellikle 40 yaş sonrası kadınlarda hem fiziksel hem de hormonal birçok değişiklik yaşandığını söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Erhan Cömert bu anlamda sağlık rutinlerinin hayati önem taşıdığını söyledi. 40 yaş sonra kadınların dikkat etmesi gerekenleri anlatan Cömert, "Her duş alma sırasında mutlaka meme muayenesi yapılmalıdır" dedi. Her kadının rutin jinekolojik muayeneyle birlikte yaptırması gereken testleri de sıralayan Cömert, "Aşırı meyve tüketiminden kaçınılmalı" dedi.

Kadin 01-02-24 11:13

Galatasaray'dan tepki çeken transfer! Sacha Boey'un yerine gelen isim sosyal medyada tartışma yarattı

Galatasaray'dan ayrılarak Bayern Münih'e rekor bedelle transfer olan Sacha Boey'in gidişinden sonra sağ bek mevkisine kimin transfer edileceği büyük merak konusu olmuş durumdaydı. Sarı-kırmızılı yetkililer aradığı ismi Fransa'da buldu. Galatasaray, Rennes forması giyen Lorenz Assignon'u 5 aylığına kiralayarak kadrosuna kattı. Bu transferde satın alma opsiyonunun olmaması sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Spor 01-02-24 07:23

Pentagon Sözcüsü Ryder'dan Türkiye'ye F-35 satışı hakkında çarpıcı açıklama: Henüz masada böyle bir şey yok

Pentagon Sözcüsü Patrick Ryder, Türkiye'ye Rusya'dan aldığı S-400 savunma füzelerini sebep göstererek F-35 satışının henüz planları dahilinde olmadığını belirtti. Öte yandan Ryder, F-35 alma şartlarını da açıkladı.

Haber 31-01-24 14:50

SON DAKİKA: Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! Sarı-Lacivertliler Miguel Crespo'ya böyle veda etti

Ara transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Fenerbahçe'den bir ayrılık haberi geldi. Sarı-Lacivertliler yaptığı açıklamada Miguel Crespo'nun satın alma opsiyonu ile birlikte Vallecano'ya kiralandığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 31-01-24 13:06

CHP'den istifa eden Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'den Ekrem İmamoğlu açıklaması:

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partisinin MYK ve PM'sinin henüz toplanmadan Ataşehir'de belediye başkan adayı olarak kendisiyle yol yürümeyeceği kararını şahsına ilettiğini belirterek, "İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, şahsımla ilgili hangi görev ve yetki ile böyle bir karar veriyor ve partimizin üst kurullarının karar alma yetkisini hangi hakla kullanıyor?" ifadelerini kullandı.

Yurthaber 29-01-24 11:06

Galatasaray Rıdvan Yılmaz ile her konuda anlaşma sağladı! Sacha Boey'dan gelen para sayesinde bu transfer bitti...

Rangers, Galatasaray’ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı ilk teklifi reddetmişti. İskoç kulübü Rıdvan Yılmaz'ı bonservisiyle veya zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık göndermek istiyordu. Galatasaray'da bu bütçe olmadığı için görüşmeler tıkanmıştı. Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olmasının ardından kasasına para giren cimbom, Rıdvan Yılmaz ile anlaşma sağladı.

Spor 28-01-24 14:56

Beyaz eşya ihracatı 2023'te yüzde 10 düştü

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği (TÜRKBESD) verilerine göre, üye firmaların ihracatları ise bu dönemde yüzde 10 azaldı. TÜRKBESED Başkanı Gökhan Sığın, sektörün 2023'te küresel zorluklara karşı iç pazardan güç aldığını ve istikrarlı büyüme için tüketicilerin satın alma gücünün devam ettiğini söyledi.

Finans 24-01-24 15:48

Pavyon nasıl bir yer? Dilber'in dansı fitili ateşledi, yapımcı Enver Arcak her detayı anlattı: Tarla sattıran 'Şentepe usulü' dans... Sosyalleşme ve flörtleşme

Dilber'in dansı sonrası pavyon gündemi sosyal medyayı adeta sardı. Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri'nin fragmanı sonrası 'Pavyon nasıl bir yer? Pavyonda neler oluyor?' sorularına yanıt aranırken, bir dönem ortalığı kasıp kavuran Pavyon belgeselinin yapımcısı Enver Arcak, pavyon kültürünü anlattı. Sadece kadınların değil erkeklerin de dans ettiğinin altını çizen Arcak, "Sosyalleşme, flörtleşme ya da psikolojik hizmet alma durumu var" dedi.

Magazin 23-01-24 14:39

Milyonlar pür dikkat! Emekliye ek zam düzenlemesi bugün Meclis’te: Memur emeklisine iki, SSK Bağ-Kur’a tek fark

Meclis, bugün emekliye ek zam için mesai yapacak. En düşük emekli maaşını 10 bin liraya çıkaracak ve 5 puanlık refah payı ile zamda oranı yüzde 42,6’ya çekecek düzenleme sonrası gözler SGK emekli maaşı ödeme takvimine çevrilecek. Sürecin Cuma gününe kadar tamamlanması beklenirken, emekli kök maaş zamları yeni rakamlar ile e-Devlet’e yansıyacak. Fark ödemeleri ise Şubat ayı başına kadar yapılacak. Takvim böyle işlerse emekli Sandığı emeklileri için 2 aylık maaş farkı alma durumu oluşacak.

Finans 23-01-24 08:07

Depozito nedir, ne için verilir? Depozito geri alınır mı? Kira depozitosunu geri alma

Günümüzde gerek sohbetlerde gerekse yazılı iletişimlerde birçok farklı kelime ile karşılaşılmaktadır. Bazı kelimelere aşina olmamıza rağmen ne anlama geldiğini tam olarak bilememe durumu söz konusu olmaktadır. Depozito sözcüğü de karşımıza yaygın olarak çıkan kelimelerden biridir. Bu sözcük özellikle bir mülk kiralama durumunda karşımıza çıkmaktadır. Peki, depozito nedir, ne için verilir, kira depozitosu geri alınır mı?

Finans 19-01-24 18:18

Resmi açıklama geldi! Beşiktaş Valentin Rosier ile yollarını ayırdı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada Fransız sağ bek Valentin Rosier'in Ligue 1 ekibi Nice'e satın alma opsiyonuyla kiralandığı duyuruldu.

Spor 18-01-24 14:04

Emekli maaşında Temmuz zammı için e-Devlet’ten ipucu: Kök maaşı 8.097 liranın altında kalanlar dikkat! ‘Sıfır’ zam ihtimali

SSK Bağkur emekli maaşı zammı yüzde 42,6 oldu, en düşük emekli maaşı 10 bin TL’ye yükseltildi. Kararın ardından yaklaşık 6 milyon kişiyi ilgilendiren dikkat çekici bir hesaplama yapıldı. Zam kararının Meclis’ten geçmesinin ardından ortaya çıkacak yeni kök maaşlardan 8097 liranın altında kalanların Temmuz 2024’te ‘sıfır zam’ alma ihtimalinin olduğu belirtildi. Temmuz zammı için ipucu ise Resmi Gazete kararının adından e-Devlet’te olacak.

Finans 18-01-24 09:11

Galatasaray'ın istediği Rıdvan Yılmaz'dan sarı-kırmızılılara kötü haber!

Rangers, Galatasaray’ın Rıdvan Yılmaz için yaptığı teklifi reddetti. İskoç kulübü Rıdvan Yılmaz'ı bonservisiyle veya zorunlu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık göndermek istiyor. Sarı-kırmızılıların opsiyonlu teklifini reddeden Rangers ile Galatasaray arasındaki defter şimdilik kapandı.

Spor 16-01-24 15:11

Instagram DM’de ekran görüntüsü alma: Instagram DM’de (Direkt Mesajlarda) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Instagram günümüzde birçok kullanıcıya sahip olan sosyal medya uygulamalarından biridir. Özellikle Direkt Mesaj olarak bilinen DM mesajlaşma bölümü iletişim kurma açısından çok fazla kullanılmaktadır. Kullanıcılar bu bölüme gelen herhangi bir mesajın ekran görüntüsünü aldığında karşı tarafa bildirim gidip gitmediği konusunda kuşku duyabilir. Peki, Instagram DM’de ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır, Instagram DM’de (Direkt Mesajlarda) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Haber 16-01-24 13:23

Instagram hikâyelerde ekran görüntüsü alma: Instagram hikâyede (story’de) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Dünya genelinde kullanılan birçok farklı sosyal medya platformu mevcuttur. Instagram da bu önemli sosyal medya platformlarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Instagram kullanıcıları diğer kullanıcıların hikâye kısmında paylaştığı içerikleri beğenebilir ve içeriklerin ekran görüntüsünü alabilir. Peki, Instagram hikâyelerde ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır, Instagram hikâyede (story’de) ss (ekran görüntüsü) alınca bildirim gider mi?

Haber 15-01-24 18:46

Bilgisayarda ekran görüntüsü alma: Mac’te ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bilgisayarlar hayatımızı kolaylaştıran teknolojik cihazların başında gelmektedir. Bu cihazlar sayesinde birçok işlem daha hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Bu işlemlerden biri de ekran görüntüsü almaktır. Ekran görüntüsü alma işlemi, verileri bir başkasıyla paylaşmak için uygulanan en kolay yöntemlerden biridir. Bu işlem Windows bilgisayarlarda farklı olmakla birlikte Mac bilgisayarlarda da farklı olarak uygulanır. Peki, Mac’te ekran görüntüsü nasıl alınır?

Haber 15-01-24 18:42

Bilgisayarda ekran görüntüsü alma: Windows’ta ekran görüntüsü nasıl alınır?

Günümüzde var olan teknolojik cihazlar sayesinde birçok işlem online olarak yapılmaktadır. Bazı durumlarda kullanıcılar internet ortamında gezinirken veya araştırma yaparken bazı görüntüleri veya yazıları cihazlarına kaydetmek isteyebilir. Bunun en kısa yolu ekran görüntüsü almaktan geçer. Özellikle bilgisayar kullanıcıları bu yöntemi sıklıkla kullanılır. Peki, bilgisayarda ekran görüntüsü alma işlemi nasıl yapılır, Windows’ta ekran görüntüsü nasıl alınır?

Haber 15-01-24 18:41

Beşiktaş'ta Valentin Rosier ile yollar ayrıldı! Bonservis bedelini gören taraftarlar büyük şok yaşadı

Fransa'nın Nice kulübü, Rosier için kiralık + 2.8 milyon euro satın alma opsiyonu teklifi yaptı. Beşiktaş, Nice kulübüne oyuncuyla görüşebilirsiniz dedi ve anlaşma sağlandı.

Spor 15-01-24 17:40

Fiyatı 299 TL'ye düştü! Hakiki deri kemerler Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Her erkeğin gardırobunda bulunması gereken şık ve kaliteli bir kemer, tarzınızı tamamlamanın en önemli adımlarından biridir. Şimdi ise erkek kemerlerindeki indirim fırsatı ile tarzınızı daha da öne çıkaracak bir aksesuarı uygun fiyatla satın alma şansınız var. Kullanıcılarından tam not alan hakiki deri kemerlerdeki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 15-01-24 13:55

Krunic transferindeki satın alma opsiyonu herkesi şaşkına çevirdi! Sözleşmede çok ilginç madde! Fenerbahçe eğer küme düşmezse...

Ara transfer döneminin şu ana kadar en hareketli takımı olarak ön plana çıkan Fenerbahçe ilk olarak Bonucci transferinde mutlu sona ulaşmıştı. Sarı-Lacivertliler Bonucci'nin ardından Milan'dan Rade Krunic'i de resmen açıklarken yıldız oyuncunun sözleşmesindeki satın alma maddesi herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Spor 13-01-24 21:20

Finansta dev satın alma

Blackrock 12,5 milyar dolarla Global Infrastructure Partners'ı (GIP) satın alma konusunda anlaşmaya vardı. BlackRock, yaklaşık 9,5 milyar dolar değerinde 3 milyar dolar nakit ve yaklaşık 12 milyon hisse ödeyecek ve anlaşmanın üçüncü çeyrekte tamamlanması bekleniyor.

Finans 12-01-24 15:46

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı şubat sonunda açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nda artık test ve devreye alma çalışmalarına başladıklarını belirterek, "Projemizi şubat sonunda hizmete alarak İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz." dedi.

Yurthaber 11-01-24 12:34

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerdendi, Jean Onana resmen Marsilya'da! İmzayı attı...

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan isimlerden olan Jean Onana'nın yeni takımı belli oldu. Kamerunlu oyuncu Fransız ekibi Marsilya'ya satın alma opsiyonuyla kiralık olarak gönderildi.

Spor 08-01-24 18:54