Görüntü Haberleri

Görüntüler olay yaratmıştı! Taksiciyi neden dövdüğünü ifadesinde anlattı

İzmir'in Konak ilçesinde taksi şoförü Kaya Özer'i yumruklayarak darp eden Metehan A. sevk edildiği mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Metehan A.'nın polise verdiği ifadesinde taksiciyi neden dövdüğünü anlattı. Metehan A. "taksinin şoförü Kaya Özer'i durması konusunda uyardım. Ancak, durmayınca öfkelenip, olayı gerçekleştirdim" dedi.

Haber 13-02-2024 19:13

Görüntüler tepki çekmişti! O sürücüye para cezası verildi

Gaziosmanpaşa'da lastik yakarak drift yapan sürücü, o anları sosyal medya hesaplarında paylaştı. Polisin incelemesinden sonra kimliği tespit edilerek yakalanan T.E.'ye 23 bin 400 TL idari para cezası uygulandı.

Haber 17-12-2023 00:58

Görüntüler pes dedirtti! Ambulansa yol vermeyen trafik magandası kamerada

Bursa'da kameraya yansıyan görüntüler 'pes' dedirtti. Sol şeritte ilerleyen ambulansın önüne geçen hafif ticari araç sürücüsü ambulansa yol vermedi. O anlar kamera anbean yansıdı.

Haber 16-12-2023 18:51

Seçil Erzan'ın yeni görüntüleri yayınlandı! Nazlı Can'ın balya balya dolarla pozu çıktı

Tüm Türkiye'nin konuştuğu fon dolandırıcılığı olayında, Seçil Erzan ve para alan diğer şüpheli Nazlı Can'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Dosyaya giren görüntülerde Seçil Erzan, kuyumcu olan iş insanı Ömer Kahraman ile sık sık görüntülü görüştüğü görüldü. Ayrıca iş insanına para almak için gönderdiği Nazlı Can'ın, balyalarla poz verdiği görüntüler de ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 07-12-2023 18:44

Görüntü

Görüntü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Görüntü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Monitöre görüntü gelmiyor sorunu: Bilgisayar ekranı açılmıyor ne yapabilirim?

Dizüstü ya da masaüstü olması fark etmeksizin her bilgisayar çeşitli sorunlar yaşayabilir. Kullanım ömrünün ya da kullanıcı hatalarının da sebep olabileceği bu sorunlar hem donanımsal hem de yazılımsal olarak yaşanabilir. Kullandıktan bir süre sonra çeşitli şekillerde hata veren bilgisayarlar, sorunun kaynağına ve niteliğine bağlı olarak onarılarak yeniden kullanılabilir.

Haber 28-10-2023 18:18

Depremin günler sonra ortaya çıkan görüntüleri dehşete düşürdü! İnsanlar peş peşe yıkılan binalardan böyle kaçtı...

Depremin ardından günler geçti ancak bölgeden gelen dehşet verici görüntülere her gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin görüntüleri Malatya’daki KGYS kameralarına da yansıdı. Görüntülerde binaların birbiri ardına yıkıldığı o anlarla insanların yaşadığı büyük çaresizlik bir kez daha gözler önüne serildi. Peş peşe yıkılan binaların altında kalmaktan son anda kurtuldu. İşte dehşete düşüren o anlar…

Haber 20-02-2023 17:07

Araştırma sonuçları şaşırtıcı! Hamilelikten önce içilse bile bebeğin görünümünü değiştiriyor

Kadınların hamilelik boyunca yedikleri ve içtikleri hem kendilerini hem de bebeklerini etkiliyor. Bu nedenle uzmanlar hamilelik boyunca zararlı alışkanlıklardan uzak durulmasının önemini vurguluyor. Ancak yapılan araştırmalara göre kadınların hamile kalmadan önce yaptıkları da bebek üzerinde etkili olabiliyor.

Kadin 16-02-2023 15:12

Şanlıurfa'da şantaj operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa'da bir kişiden şantaj yoluyla para almak istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Yurthaber 19-01-2023 10:20

Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'de farklı bir yolculuk

Anadolu Ajansı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i FPV dron ile görüntüledi

Yurthaber 10-11-2022 08:36

Diyarbakır'da tarihi surlar FPV dron ile görüntülendi

Diyarbakır'ın birçok medeniyete beşiklik eden merkez Sur ilçesinde bulunan ve UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan tarihi surlar ile Behram Paşa Hamamı, FPV dron ile görüntülendi.

Haber 01-11-2022 14:39

Başkentte taksicinin hayatını kaybettiği, HDP milletvekillerinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasında

Başkentte taksicinin hayatını kaybettiği, HDP milletvekillerinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasında

Yurthaber 18-10-2022 16:27

Artvin'de kara yolunda ilerleyen yaban keçileri kameraya yakalandı

Artvin'de kara yolunda ilerleyen yaban keçileri kameraya yakalandı

Yurthaber 15-09-2022 15:32

Sosyal medya bu kadını konuşuyor! Yapay zekanın oluşturduğu görüntülerde çıkıyor, gören donup kalıyor

Bir Twitter kullanıcısı, yapay zeka programlarında oluşturduğu bazı görüntülerde karşısına hep "Loab" adını verdiği ve korkunç bir görünüme sahip kadının çıktığını öne sürdü. Rahatsız edici ve ürkütücü bir görünüme sahip olan kadın kısa sürede sosyal medya kullanıcıları arasında gündem oldu.

Haber 14-09-2022 18:02

Afyonkarahisar'da hırsız, 520 saat görüntü kaydı incelenerek tespit edildi

Afyonkarahisar'da hırsız, 520 saat görüntü kaydı incelenerek tespit edildi

Yurthaber 12-09-2022 23:12

Takside iğrenç iddia! Ne polisi dinledi ne de kadınları! Telefonundaki görüntüleri böyle sildi: ‘Benim özelim var’

İstanbul’daki bir takside akıllara durgunluk veren anlar yaşandı. Taksiye binen iki kadın şoförün şortlu bir kadının fotoğraflarını çektiğini iddia ederek polisten yardım istedi. Polisin dur ihtarına da uymayan taksici o sırada telefonundaki fotoğrafları sildi. Takside bulunan kadınlardan biri taksicinin görüntüleri silmesine engel olmaya çalışırken diğeri ise taksicinin telefonundaki görüntüleri sildiği anları anbean kaydetti.

Haber 12-09-2022 08:13

Hayal eş anlamlısı nedir? Hayal kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede yabancı dillerden gelen birçok kelime vardır. Bu sözcükler sayesinde dilimiz daha da zenginleşir. Özellikle de Arapça, Farsça ve Fransızca bizi en çok etkileyen dillerden bazılarıdır. Hayal sözcüğü de yabancı kökenli sözcüklerden birisidir. Peki, hayal kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 09-09-2022 15:21