Graves Haberleri

Graves hastalığı nedir, neden olur? Graves hastalığı belirtileri ve tedavisi

Graves hastalığı tiroid bezinin aşırı aktif olmasına neden olan otoimmün bir bozukluktur. Bu hastalık genellikle genç yetişkinlerde ve kadınlarda daha sık görülür. Graves hastalığında tiroid hormonlarının aşırı üretilmesine bağlı olarak bir dizi semptom ortaya çıkar. Graves hastalığı sadece fiziksel sağlığı etkilemek ile de kalmaz, aynı zamanda hastaların günlük yaşamında da önemli değişikliklere neden olabilir. Peki, Graves hastalığı nedir ve neden olur, belirtileri ve tedavisi nelerdir?

Haber 2024-01-14 16:59:20

Sansasyonel açıklamaları büyük yankı bulmuştu! UFO ifşacısından çok konuşulacak sözler: Anlattıklarım buzdağının görünen kısmı

Geçtiğimiz ay ABD Kongresi'nde UFO ve UAP'lere ilişkin düzenlenen oturumda bazı isimler yeminli ifade vermiş ve yaptıkları sansasyonel açıklamalar tüm dünyada yankı bulmuştu. Bu isimlerden biri olan Ryan Graves, anlattıklarının buzdağının görünen kısmı olduğunu söyledi.

Haber 2023-08-09 11:16:08
ufo

Tatilleri kabusa döndü! 2 yaşındaki oğullarını nehirden fırlayan timsah yuttu, acılı aile nehre girerek...

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki Orlondo bölgesine tatile giden bir aile faciayı yaşadı. Matt ve Melissa Graves, 2 yaşındaki oğulları Lane ile nehrin kenarında oyun oynuyordu. Bir anda nehirden çıkan bir timsahın oğullarını yediğini gören anne ve baba can havliyle çocuklarını kurtarmak için nehre atladı. Timsahın ağzını açmaya çalışan ikili başarılı olamadı.

Trend 2022-06-04 17:14:57

Graves hastalığı nedir, belirtileri nasıl ortaya çıkar?

Bir çeşit tiroit bezi hastalığı olan graves “zehirli tiroid” olarak da bilinir. Tiroid bezlerinden tiroid hormonu salgılanır. Peki Graves hastalığı nedir? Belirtileri nelerdir? Hastalığa ne sebep olur? Tüm bu soruların cevabını yazımızda bulabilirsiniz.

Haber 2020-12-29 19:14:00

Sessiz tiroidin tanısı iyi konmalı

Sessiz tiroid hastalığı, belirtileri nedeniyle 'Graves' adı verilen zehirli iltihaplı guatrla karıştırılıp hastalarda ömür boyu kalıcı hasarlar bırakabiliyor. Sinsi hastalığın belirtileri, birçok doktoru da yanıltıyor. Yanlış tedavi uygulanan hastalar ise ömür boyu birçok rahatsızlığa maruz kalıyor.

Trend 17-07-19 13:37

Colombia: Víctimas entregarán informe de 30 casos de violación de DDHH

La ONG CREDHOS, en representación de sobrevivientes del conflicto armado, documentará ante la Jurisdicción Especial de Paz casos de graves violaciones a los derechos humanos y el derecho internacional humanitario.

Haber 19-04-18 23:07

En sık görülen zehirli guatr türü: Graves

Otoimmun bir tiroid hastalığıdır, hipertiroidinin yani zehirli guatrın en sık nedenidir. Hastaların yüzde 10’unda göz bulguları vardır. Gözler dışarı doğru çıkabilir veya hafif durumlarda gözlerde parlaklık görülür.

Haber 21-08-17 09:40

Zehirli guatr'ın tekrarlayacağı bilinebilir mi?

Graves hastalığının tekrarlayacağı bilinebilir mi?

Haber 22-12-16 14:45

Rock Graves To Be Protected With Wire Cloth

– In the Köyceğiz district of Muğla resort province, the municipality announced that the rock graves under protection, which date

Yurthaber 29-07-15 12:02

Bu Hastalık Doktorları Bile Kandırıyor

Sessiz Tiroid hastalığı, belirtileri nedeniyle ‘Graves’ adı verilen zehirli iltihaplı guatrla karıştırılıp hastalarda ömür boyu...

Yurthaber 18-11-14 13:12

Peter Graves hayatını kaybetti

Amerikalı oyuncu Peter Graves 83 yaşında yaşamını yitirdi.

Haber 15-03-10 07:27