Grup Toplantısı Haberleri

Memleket Partisi'nden Davutoğlu ve Karamollaoğlu’na 'CHP' göndermesi: ‘Dedem sağolsun’

Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin bir araya gelerek Meclis’teki ilk grup toplantısını bugün gerçekleştirmesi üzerine Memleket Partisi’nden sosyal medyada gündem yaratan bir paylaşım geldi. Memleket Partisi sosyal medya hesabından Saadet Partisi Meclis Grubu'nda bugün ilk kez konuşan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafının üzerine ‘dedem sağolsun’ yazarak paylaştı.

Haber 12-07-2023 13:42

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a İsveç tepkisi: 'Dün söylediğinizi bugün neden yalıyorsunuz?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmasında dikkat çeken bir çıkışta daha bulunarak “AK Parti’ye oy veren kardeşlerimin oturup bir vicdan sorgulaması yapmaları gerekir” diyerek iktidarı eleştirdi. Öte yandan Kılıçdaroğlu, İsveç hakkındaki NATO kararı ile ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik çok sert ifadeler kullandı.

Haber 11-07-2023 13:48

SON DAKİKA | Kılıçdaroğlu'ndan SADAT tepkisi! Daha önce hiç böyle sert konuşmamıştı: 'Be şerefsizler, be müptezeller, be çakallar....'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Katıldığı bir programda SADAT reklamının verilmesiyle ilgili olarak Kılıçdaroğlu, "Son uyarılarını yapıyorlar. Suikast ve silah tehdidi... Şimdi bunlara seslenmek istiyorum: Be şerefsizler, be müptezeller, be çakallar... Siz mi beni korkutacaksınız?" dedi.

Haber 17-01-2023 13:53

AK Parti Grup Toplantısı'nda güldüren anlar! Bakan Varank'tan Nureddin Nebati'ye ilginç not kameralara takıldı...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin yeni Türkiye Ekonomi Modeli'ni anlatırken kurduğu cümleler gündem olmuştu. AK Parti Grup Toplantısı'nda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bakan Nebati'nin konuşmasında kullandığı cümleye atıfta bulunarak bir not yazdı. Varank'ın Nebati'ye ilettiği not sonrası iki bakan arasında gülüşmeler yaşandı. Ardından Bakan Nebati de bir not yazdı ve Bakan Varank okuduğu notu cebine koydu.

Haber 05-10-2022 20:41

Grup Toplantısı

Grup Toplantısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Grup Toplantısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Elazığ'da partisinin grup toplantısında konuştu: (2)

"Beraberiz, birlikteyiz aynı coğrafyadayız, huzur içinde yaşamak, kucaklaşmak istiyoruz. Geçmişin alışkanlıklarını bir tarafa bırakıp, geleceğe güvenle bakmak istiyoruz" - "Herkesin inancına, yaşam tarzına saygı duyacaksınız. Ben bunu yapmak istiyorum, bu ülkeyi barıştırmak istiyorum"

Yurthaber 20-09-2022 17:20

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sakarya'da partisinin grup toplantısında konuştu: (1)

"Cumhuriyet Halk Partisi kim adalet istiyorsa hep onun yanında oldu. Kimliğine, inancına, yaşam tarzına bakmadık. Bir mağduriyet, haksızlık varsa onun yanında durma felsefesini, bize Gazi Mustafa Kemal Atatürk öğretti" - "Allah nasip eder iktidar olduğumuzda çiftçi şunu görecek; ürettiğiniz her ürünün, alın terinin karşılığını alacaksınız. 6'lı masanın taahhüdüdür bu, millet masasının taahhüdüdür bu"

Yurthaber 13-09-2022 15:46

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Samsun'da partisinin grup toplantısında konuştu: (2)

"On üçüncü cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olacak, bundan eminim. O cumhurbaşkanı devleti bilecek, devlette adaleti bilecek, devlette liyakati bilecek, fakirin fukaranın yanında olacak"

Yurthaber 31-08-2022 15:50

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Samsun'da partisinin grup toplantısında konuştu: (1)

"Hiç kimse endişe etmesin ben bu ülkenin 5'li çetesine talip değilim. Ben bu ülkenin fakirine fukarasına, sorunlarına talibim. Herkesin sorunlarını çözmek için mücadele edeceğim" - "(Tarım) Üretim artışı sağlayacağız. Fazla üretimimizi ihraç edeceğiz. Alıcısı olmasa dahi Afrika'da pek çok fakir fukara insan var, devlet var. Türkiye'nin itibarı için onlara göndereceğiz. Türkiye'nin ne kadar hayırsever ne kadar iyilikçi bir ülke olduğunu bilecekler"

Yurthaber 31-08-2022 15:32

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Niğde'de partisinin grup toplantısında konuştu: (3)

"Hiç kimsenin inancından, kimliğinden, yaşam tarzından ötürü ötekileştirilmediği bir Türkiye, kucaklaşan bir Türkiye, hata varsa helalleşen bir Türkiye... Bütün bunların hepsini yapacağız, bunları beraber yapacağız. Bunları yapmak için bize katılın"

Yurthaber 23-08-2022 18:09

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Yalova'da partisinin grup toplantısında konuştu: (2)

"Bir yüzyılın acıları var, bu ülkede başbakanlar idam edildi, gencecik fidan gibi evlatlarımız idam edildi, darbeler oldu. Artık Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma zamanı, artık kucaklaşma, artık helalleşme zamanı, artık hatalarımızla yüzleşme zamanı. Biz bunu yapacağız ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün kurumlarını yeniden inşa edeceğiz"

Yurthaber 17-08-2022 16:27

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Edirne'de grup toplantısında konuştu: (1)

"(Aile Destekleri Sigortası) Önce yoksul ailelerdeki kadın kardeşlerime söylüyorum, sizi yaşadığınız evde erkeğe mecbur etmeyeceğiz. Bankaya yatıracağız parayı, gidip bankadan çekeceksiniz"

Yurthaber 09-08-2022 15:51

SON DAKİKA: CHP lideri Kılıçdaroğlu o tezahüratlara böyle yanıt verdi! Kimse unutmasın...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Salı Toplantıları' kapsamında ilk konuşmasını Erzurum'da yaptı. Meclis tatilde olmasına rağmen Türkiye'nin sorunları olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, oturmayacaklarını söyledi. Erzurum'da da "beşli çete" olarak isimlendirdiği şirketlere seslenen CHP lideri, aracılar koyarak kendisiyle görüşmek istediklerini ancak görüşmeyeceğini ifade etti. Toplantı sonunda yükselen sloganlara da yanıt veren Kılıçdaroğlu, "Geliyor gelmekte olan" şeklinde konuştu.

Haber 02-08-2022 14:28

CHP'nin 'Salı Toplantıları' başlıyor! Kılıçdaroğlu ve 120 vekil aynı uçakla hareket etti

Meclisin tatile girmesi sonrası CHP, salı günleri yapılamayacak olan grup toplantıları yerine her hafta başka bir ilde "Salı Toplantıları" kararı almıştı. Bugün ilki Erzurum'da yapılacak olan toplantı için CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberinde 120 milletvekili, aynı uçakla kente hareket etti. Öte yandan CHP'li isimlerin neredeyse tamamının aynı uçakta yer almasının parti içinde endişe yarattığı öğrenildi.

Haber 02-08-2022 10:43

CHP'nin 'Salı Toplantıları' başlıyor! İşte ilkinin yapılacağı yer

TBMM'nin tatile girmesi sonrası grup toplantısının yapılamayacağı salı günleri için her ilde bir toplantı yapma kararı alan CHP'de yeni gelişme yaşandı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun katılacağı ilk toplantının 2 Ağustos Salı günü Erzurum'da yapılacağı açıklandı.

Haber 30-07-2022 14:43

CHP'nin Salı Toplantıları Erzurum'dan başlıyor

TBMM'nin tatile girmesi nedeniyle grup toplantısı yerine her hafta salı günü bir ilde toplantı düzenleme kararı alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk toplantısını 2 Ağustos Salı günü Erzurum'da yapacak - Kılıçdaroğlu, gelecek haftaki Merkez Yönetim Kurulu toplantısını da Erzurum'da toplayacak - CHP'nin salı toplantılarının ikincisi ise 9 Ağustos Salı günü Edirne'de düzenlenecek. Kılıçdaroğlu Edirne'de, CHP'nin olağan Parti Meclisi toplantısına da başkanlık edecek

Yurthaber 30-07-2022 14:21