Gta Haberleri

GTA 6 nerede geçecek? GTA 6'nın fragmanı yayınlandı mı?

GTA serisi Rockstar Games'in imzasını taşıyan ve oyun dünyasında adeta bir efsane hâline gelmiş bir oyundur. GTA 6'nın çıkışıyla ilgili detaylar giderek netleşirken, bu beklenen oyunun, oyunseverlere heyecan dolu bir yolculuk vaat edeceği söylenmektedir. GTA 6'nın çıkış tarihi ve detaylarının hâlâ sır perdesi altında olduğu bilinmelidir. Peki, GTA 6 nerede geçecek?

Haber 26-12-2023 12:20

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 kaç TL?

Rockstar Games'in Grand Theft Auto (GTA) serisi oyun dünyasında devrim yaratan bir fenomen oyunlar arasındadır. Şehirleri keşfetme imkânı, hikaye modu ve aksiyon içerikli atmosferi ile GTA, bazı oyunseverleri kendine çekmeyi başarmaktadır. GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 ile bu serüvenin bir adım daha ileri taşınması beklenmektedir. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak, kaç TL olacak?

Haber 26-12-2023 12:15

GTA 6 uğruna Rockstar çalışanının başını yaktı! Merakla beklenen oyundan görüntüler sızdırdığını iddia etti

GTA 6'nın ilk fragmanının yayınlanmasına günler kaldı ancak sosyal medya yeni bir sızıntı haberiyle çalkalandı. Bir Rockstar çalışanının oğlu veya oğlunun arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi, GTA 6'dan olduğunu iddia ettiği video paylaştı.

Haber 03-12-2023 14:13

GTA 6'nın fragman tarihi açıklandı! Rockstar Games'in paylaştığı görseldeki detay dikkatlerden kaçmadı

Merakla beklenen GTA 6'nın fragmanıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Rockstar Games, sosyal medya hesapları üzerinden fotoğraflı bir paylaşımda bulunarak, GTA 6'nın ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Rockstar Games'in paylaştığı fotoğrafta yer alan detay ise dikkat çekti.

Haber 01-12-2023 18:44

Gta

Gta Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gta Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

GTA 6 ile ilgili çarpıcı iddia: Bir ilk olacak!

Rockstar Games, "aralık ayı başında" gelecek olan bir fragmanın duyurusu ile nihayet bir sonraki Grand Theft Auto oyununa dair planlarını doğruladı. Bu oyunun GTA VI/GTA 6'dan başka bir oyun olması beklenmiyor. Yeni GTA 6 sızıntılarıyla ilgili en yeni büyük bir iddiada ise oyunda serinin ilk çocuk karakterinin yer alabileceği öne sürülüyor.

Haber 13-11-2023 11:29

İddia doğru çıktı! Rockstar Games, GTA 6'nın fragmanını yayınlayacağı tarihi duyurdu

Rockstar Games'in önümüzdeki ay merakla beklenen Grand Theft Auto VI (GTA VI/GTA 6) için bir fragman yayınlamayı planladığı iddia edilmişti. Şirket, bir sonraki Grand Theft Auto'nun (Adının Grand Theft Auto VI, kısaca GTA VI/GTA 6 olması bekleniyor) fragmanını aralık ayında yayınlayacaklarını duyurdu.

Haber 08-11-2023 16:29

GTA 6 merakla bekleniyor! Geri sayım başladı: İşte iddiaya göre Rockstar Games'in GTA 6'yı duyurmayı planladığı tarih

GTA VI geliyor! Uzun bir süredir merakla beklenen Grand Theft Auto VI oyunu (GTA VI/GTA 6) için geri sayım başladı, hatta bu geri sayımın sonuna yaklaşıyor bile olabiliriz. Çünkü yakın kaynaklar, yeni GTA oyununun duyurulmasının planlandığı tarihe dair çarpıcı bir iddia ortaya attı. O iddiaya göre önümüzdeki ay da önemli bir GTA 6 sürprizi gelebilir.

Haber 08-11-2023 10:34

GTA 6 için dudak uçuklatan bütçe iddiası! Tüm zamanların en pahalı eğlence ürünü olabilir

Merakla beklenen GTA 6 ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. GTA 6'nın geliştiricisi Rockstar Games'e 2 milyar dolara mal olduğu iddia edildi. İddia doğruysa, GTA 6 tüm zamanların en pahalı eğlence ürünü olabilir.

Haber 21-07-2023 10:07

'Elon' oğlu çıldırdı! Yeni gözdesi Cybertruck'ta GTA hilesi gibi özelliğin olacağını açıkladı

Tesla CEO'su Elon Musk'tan Cybertruck hamlesi geldi. Musk, Twitter hesabından elektrikli pick-up Tesla Cybertruck'ın su geçirmezliğiyle kısa süreliğine de olsa bir tekne görevi görebileceğini kaydetti. Bu durum, GTA hile kodlarından biri olan ve suda gitme imkanı veren SEAWAYS'ı hatırlattı.

Haber 30-09-2022 10:10

Bu tarih çok konuşulur... GTA 6'nın ne zaman çıkacağı belli olmuş olabilir!

Oyun dünyasını sarsan resmi GTA 6 sızıntılarının üstünden bir haftadan biraz daha uzun bir süre geçti. Şimdi ise bir kaynak, GTA'nın çıkış tarihine dair çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Eğer iddiası doğruysa kaynak, bize GTA 6'nın ne zaman çıkacağını söylemiş olabilir.

Haber 26-09-2022 17:23

GTA 6 sızdırıldı iddiası sosyal medyada gündem oldu! Sürpriz görüntüler paylaşıldı, herkes şaşkın

Sosyal medyada GTA 6'ya (Grand Theft Auto VI - Grand Theft Auto 6) ait görüntülerle yeni GTA oyununun sızdırıldığı iddia edildi. Hatta gelen bir videonun GTA 6 gameplay videosu olduğu dahi öne sürüldü. İddialara göre, Rockstar Games'in geliştirme aşamasında olduğu GTA 6 haritasına dair bazı detaylar da söz konusu görüntülerde yer aldı. Eğer bu görüntüler gerçekse "GTA 6 ne zaman çıkacak?" sorusunun yanıtını çok yakında alabiliriz.

Haber 18-09-2022 14:55