Guantanamo Hapishanesi Haberleri

Türkiye’de bir örneği yok! Gözler önünde yok oluyor... Tam 200 yıllık! 'Garip ve köhne bir halde'

‘Hilal’ ve ‘Nal’a benzeyen Türkiye neredeyse bir örneği olmayan, Osmanlı döneminde kadın hapishanesi olarak kullanılan yaklaşık 200 yıllık Gemli Tabya, gözler önünde yok oluyor.

Kadin 2024-02-23 07:22:18

Türkiye’de bir örneği yok

‘Hilal’ ve ‘Nal’a benzeyen Türkiye neredeyse bir örneği olmayan, Osmanlı döneminde kadın hapishanesi olarak kullanılan yaklaşık 200 yıllık Gemli Tabya, gözler önünde yok oluyor.

Yurthaber 2024-02-22 15:43:18

Amerika kıtasının en büyük hapishanesini yapmışlardı! El Salvador'da cinayetler yüzde 70 azaldı

El Salvador'da çetelerle mücadele amacıyla Mart 2022’de ilan edilen OHAL, geçtiğimiz yıl cinayetlerin yüzde 70 oranında azalmasını sağladı. Ülkede Amerika kıtasının en büyük hapishanesi inşa edilmişti.

Haber 2024-01-04 00:17:33

Ülke hapishanedeki olaylarla çalkalanıyor! Gardiyanların jakuzi partileri, mesai sırasında cinsel ilişki, cep telefonu tedariği... İddialar herkesi şaşkına çevirdi

Belçika'nın en büyük hapishanesi, gardiyanlar ve diğer hapishane personelinin eylemleriyle gündeme geldi. Personelin mesai saatlerinde içinde cinsel ilişkiye girdiği ve vardiya sonrasında jakuzi partileri düzenlendikleri iddia edildi. Aynı zamanda personelin mahkumlara yasa dışı eylemlerine devam etmeleri için yardımcı oldukları da iddialar arasında yerini aldı.

Trend 2023-11-29 14:38:36

ABD tarihinde ilk! Donald Trump cezaevine teslim oldu... Sabıka fotoğrafı yayınlandı

Eski Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan başkanı olarak tarihe geçti. Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahalede bulunduğu suçlamasıyla hazırlanan iddianame kapsamında teslim olan Trump'ın 4. gözaltı işleminde, tutuklama dosyası için ilk kez sabıka fotoğrafı çekildi.  Fulton İlçe Hapishanesi kayıtlarına göre sabıka fotoğrafında eski başkan Trump kameralara gülümsemeden poz verirken bu fotoğrafı sosyal medya hesabından da paylaştı.

Trend 25-08-23 08:41

El Salvador'un çok konuşulan yeni mega hapishanesi! Gangsterlerle dolu... Dev merkezden gelen fotoğraflar büyük yankı uyandırdı

Dünyanın gündeminde El Salvador'un yeni mega hapishanesi var. Şimdiden Kuzey ve Orta Amerika'nın en korkulan iki çetesi olan MS-13 ve Calle 18'in gangsterleriyle dolmuş durumda olan hapishane, toplama kampına benzetiliyor. Bu kadar çok azılı suçlunun bir arada bulunmasının, kompleks içinde cinayet ve isyan olasılığını artırdığı belirtilirken, hapishanede çekilen fotoğraflar ise büyük yankı uyandırmış durumda.

Haber 05-03-23 10:21

Rusya ile İsrail arasında Filistin ve Ukrayna gerilimi! Tiksindirici diyerek açıkladılar

Rusya ile İsrail arasında Ukrayna ve Filistin gerginliği yaşanıyor. Rusya'nın Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Konseyi (BMİHK) üyeliğinin askıya alınmasıyla ilgili İsrail'in açıklamalarına tepki gösteren Rusya Dışişleri Bakanlığı, durumu 'tiksindirici' olarak nitelendirdi. Bakanlığın açıklamasında, İsrail'in Gazze Şeridi'ni 'açık hava hapishanesi haline getirdiği belirterek "İsrail Filistin topraklarını yasa dışı ilhak etmeye devam ediyor" ifadeleri kullanıldı.

Haber 15-04-22 23:11

Guantanamo'nun ebedi tutukluları

ABD'nin Küba'daki Guantanamo Kampı 20 yaşında.

Haber 11-01-22 23:46

Uluslararası Af Örgütü: Guantanamo kapanmalı

Uluslararası Af Örgütü, Guantanamo Kampı'nın kurulmasının 20'nci yılında ABD'ye bir kez daha kampın kapatılması çağrısında bulundu.

Haber 08-01-22 13:41

“Ayak hapishanesi” diyerek tamamen giymeyi reddediyor! Ayakkabısız hayatı sosyal medyadan anlattı

‘Alicellani’ isimli bir TikTok kullanıcısı sokağa çıkarken asla ayakkabı giymediğini söyledi. Sosyal medya hesabından ayakkabısız yaşam deneyimine dair kesitleri sunan Alice, herkesin dünyayı ayaklarıyla algılaması gerektiğini ifade etti. Hatta ayakkabılar için ayak hapishanesi demeyi tercih ettiğini açıkladı.

Trend 25-11-21 11:34

New York’taki Ünlülerin Hapishanesi Kapanıyor

New York'ta ünlülerin yattığı cezaevi olarak bilinen, Rıza Sarraf ve Hakan Atilla'nın da kaldığı Metropolitan Correctional Center kapanıyor. Birçok ünlünün yargılandığı New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi’nin tam karşısında bulunan 12 katlı cezaevi, kötü şöhreti ve skandallarla biliniyor

Haber 17-10-21 00:27

İsrail hapishanesinden kaçan Filistinliler hakim karşısına çıkıyor: Nasıl firar ettiler, bundan sonra ne olacak?

İsrail'in özel güvenlikli hapishanesi Gilboa'dan bu ay başında kaçan altı Filistinli mahkûmdan dördü, yakalandıktan iki hafta sonra bugün Zoom aracılığıyla hakim karşısına çıkacak.

Haber 29-09-21 06:51

Biden Yönetimi Guantanamo’yu Kapatacak mı?

Biden yönetimi Pazartesi günü Guantanamo hapishanesinden bir tutukluyu ülkesine geri gönderdi. Bu hamle, Biden yönetiminin eski Başkan Donald Trump’ın Guantanamo’ya yönelik politikasında değişiklik yaptığına işaret ediyor

Haber 19-07-21 19:37

Kılıçdaroğlu'ndan Melih Bulu'ya sert tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu'ya tepki göstererek "Boğaziçi Üniversitesi sanki Melih Bulu'nun özel hapishanesi. Öğrenciler, akademisyenler istemiyor. O bütün kapıları kapatmış. Gelenleri copluyorlar. Beyefendi içeride özgürüm ben diyor. Hayır efendim. Sen kendi hapishaneni kendin yaptın" diye konuştu.

Haber 06-07-21 14:37

Trump'ın Kovid-19'a yakalanan kişileri Guantanamo'ya göndermek istediği iddia edildi

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ilk günlerinde virüse yakalanan kişileri, Küba'nın Guantanamo Körfezi'nde bulunan askeri üsteki hapishaneye göndermek istediği öne sürüldü.

Haber 21-06-21 18:50

Firar edilmesi imkansız olarak görülen Alcatraz’dan kaçmayı başaran Frank Morris ve ekibinin ilginç kaçış hikayesi

Amerika’nın en iyi korunan hapishanesi olarak kabul edilen Alcatraz, tarih boyunca pek çok azılı suçluyu misafir etti. Bu hapishane birçok film ve kitaba da konu oldu. Hapishanenin en büyük özelliği bir adada inşa edilmiş olması ve firar etmenin neredeyse mümkün olmamasıydı. Ancak Frank Morris, Clarence Anglin, John William Anglin isimli mahkumlar tüm dünyayı şaşkına çevirerek kaçmayı başardı.

Trend 11-06-21 09:10

ABD 'en değerli' esirlerin tutulduğu kampı kapattı

ABD'de Guantanamo kampında en ağır ceza alan esirlerin bulunduğu Kamp-7'nin kapatıldığı ve esirlerin başka bir kampa nakledildiği belirtildi.

Haber 05-04-21 17:42

Biden Guantanamo Kampı’nı kapatacak

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden‘ın Küba’daki Guantanamo Kampı’nın başkanlık döneminde kapatacağını açıkladı.

Haber 13-02-21 11:49

Biden Guantanamo Hapishanesini Kapatacak mı?

Biden'ın Guantanamo Körfezi’ndeki hapishaneyi kapatmak için bir başkanlık kararnamesi imzalamayı planladığı bildirildi

Haber 12-02-21 20:22

Kaçmanın imkansız olduğu düşünülen Alcatraz Hapishanesi’nden firar eden 3 mahkumun akılalmaz planı

Bir dönem Amerika’nın korkulan hapishanelerinden birinin bulunduğu Alcatraz Adası, son derece zengin bir tarihe sahiptir. Hollywood filmlerine de konu olan San Francisco Körfezi tüm dünyada bilinen bir noktaya dönüşmüştür. Körfezin batı kıyısında bulunan ‘İmkansızlar Hapishanesi’ olarak da isimlendirilen cezaevi ilgi çekici bir hal almıştır. Dünyanın en korkunç hapishanesi olarak bilinen bu yerden yaptıkları dahice plan ile kaçmayı başaran 3 mahkumun hikayesini sizler için araştırdık.

Trend 12-02-21 09:45

ABD duyurdu! Guantanamo'daki mahkumlara Kovid-19 aşısı uygulanacak

ABD, Küba’daki askeri hapishanesi Guantanamo Kampı’nda tutuklu ve aralarında 11 Eylül saldırılarının mimarı Halid Şeyh Muhammed'in de yer aldığı mahkumlara koronavirüs (Kovid-19) aşısının uygulanmaya başlanacağını duyurdu.

Haber 30-01-21 15:15

Uluslararası Af Örgütü'nden Biden'a 'Guantanamo'yu kapat' çağrısı

Uluslararası Af Örgütü, ABD Başkanı Joe Biden'a Guantanamo Bay'deki tutukevini acilen kapatma çağrısında bulundu.

Haber 30-01-21 00:02

Kabil’de bombalı saldırı: 5 sağlık çalışanı hayatını kaybetti

Afganistan’ın başkenti Kabil’de Pul-i-Charkhi Hapishanesi doktorlarını taşıyan aracın geçtiği sırada yol kenarına önceden yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 3’ü doktor 5 sağlık çalışanı hayatını kaybetti.Afganistan’ın başkenti Kabil’de ülkenin en büyük hapishanesi olan Pul-i-Charkhi Hapishanesine giden 5 doktor, seyir halindeyken yol kenarına yerleştirilen bomba patladı.

Haber 22-12-20 15:45

2 bin yıllık Roma hapishanesi ortaya çıkarıldı

İngiltere’nin Northumberland kontluğunda yer alan Bamburgh Kalesi arazisinde kazı yapan arkeologlar, 2 bin yıllık Roma hapishanesinin kalıntılarını ortaya çıkardı.

Haber 11-09-20 10:53

CIA'in 'gelişmiş sorgulama tekniklerini' tasarlayan psikologlardan biri 11 Eylül Davası'nda ifade verdi: 'Bugün olsa yine yapardım'

11 Eylül saldırılarının ardından ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı'nın işkence yöntemlerini tasarlamak ve uygulamaktan sorumlu psikologlar Guantanamo Körfezi'ndeki askeri mahkemede tanık olarak ifade vermeye başladı. Ön duruşmada pişmanlık sergilemeyen psikolog James Mitchell, saldırıların kurbanları için ifade verdiğini söyleyerek, "Bugün olsa yine yapardım" dedi.

Haber 22-01-20 14:14

Başkan Kaya’dan Doğu Türkistan açıklaması

Alperen Ocakları Vakfı Karabük İl Başkanı Ahmet Yasin Kaya Çin işgali altında bulunan Doğu Türkistan’da insanların yaşam haysiyetlerinin zorbalıkla ellerinden alındığını söyledi.Başkan Kaya, Doğu Türkistan’ın dünyanın en büyük açık hava hapishanesi hâline getirildiğini ve Çin’in baskılarıyla sindirilerek yok edilmeye çalışıldığını belirtti.Çin zulmüne karşı koymaya çalışanların canlarını feda ettiklerini ifade eden Kaya, “Plânlı asimilasyon ve soykırım politikalarıyla özlerinden koparılmaya çalışılan soydaşlarımız, katil Çin’in bu zulmüne göğüs gerebilmek için canlarını feda etmektedir!

Yurthaber 07-01-20 13:38

Yemen'deki hapishanede bulunan Afrikalı göçmenler vatanlarına dönmek istiyor

Taiz'deki Merkez Hapishanesi'nde tutulan 3'ü kadın 78 Afrikalı düzensiz göçmen, daha iyi bir yaşam hayaliyle ayrıldıkları yurtlarına dönmenin hayalini kuruyor - Merkez Hapishanesi Müdürü Isam el-Kamil: - "Afrikalı göçmenlerin sığınabileceği bir yer olmadığı için onları hapishanedeki ıslah merkezlerine yerleştirmekten başka seçeneğimiz yoktu" - Afrikalı göçmen genç kız: - "Yemen'e Suudi Arabistan'a geçip orada iş bulabilmek için geldik. Yemen'de savaş olduğunu bilmiyorduk. Şu anda tek isteğim ülkeme dönmek ve yakınlarıma sarılmak" - Yemen'deki BM İnsani Yardım Koordinasyon Ofisi: - "2019'un başından bu yana Yemen'e Afrika Boynuzu ülkelerinden 120 bin 680 düzensiz göçmen geldi"

Haber 30-12-19 12:09

BB İl Başkanı Kıraç, “Doğu Türkistan Çin’e peşkeş çekilecek bir yer değildir”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Karabük İl Başkanı Dursun Kıraç, Doğu Türkistan’ın birkaç milyar dolar karşılığında Çin’e peşkeş çekilecek bir yer olmadığını söyledi.Çin Halk Cumhuriyeti’nin Doğu Türkistan’da gerçekleştirdiği zulm ve katliamları ile ilgili açıklamalarda bulunan bBP Karabük İl Başkanı Dursun Kıraç, Doğu Türkistan’ın dünyanın en büyük açık hava hapishanesi haline getirilerek Çin’in baskılarıyla sindirilmeye ve yok edilmeye çalışıldığını belirtti.Kıraç, “Planlı asimilasyon ve soykırım politikalarıyla özlerinden koparılmaya çalışılan soydaşlarımız, katil Çin’in bu zulmüne göğüs gerebilmek için canlarını feda etmektedir.

Yurthaber 10-12-19 17:26

Cammu Keşmirli aileler, tutuklanan yakınlarıyla görüşebilmek için mücadele ediyor

Hindistan hükümeti, Cammu Keşmir'in özel statüsünü 5 Ağustos'ta kaldırdıktan sonra binlerce Keşmirliyi gözaltına aldı ve yüzlercesini ülkenin çeşitli hapishanelerine gönderdi - Oğlunu görebilmek için 965 kilometrelik yol kateden 70 yaşındaki Keşmirli Hamida Begüm: - "5 Ağustos sabahı (güvenlik kuvvetleri) oğlumun odasına zorla girdiler ve yatağından çıkardılar" - Agra Merkez Hapishanesi'ne kocası Amir'i görmeye Cammu Keşmir'den gelen Meryem Resul: - "Birbirimize sarıldık ve ağladık, eğer onu uzun süre tutarlarsa hayatta kalamaz" - Oğlu tutuklanan Eşref Malik: - "Dünyadaki hangi ülke, kurşunlardan yaralanan kişileri hapse atıyor" - Agra Merkez Hapishanesi Genel Müfettiş Yardımcısı Sanjiv Tripati: - "Hükümet tarafından, özel olarak medyaya hiçbir ayrıntı vermemem söylendi" - Cammu Keşmirli üç siyasetçinin serbest bırakıldığı bildirildi

Haber 21-09-19 09:14

Etiyopya'nın işkence üssü halkın ziyaretine açıldı

İşkenceyleyle anılan Maekelawi hapishanesi, kapatılmasının ardından halkın ziyaretine açıldı - Hapishaneyi ziyarete gelenler arasında burada kalarak işkence gören eski mahkumlar da vardı

Haber 06-09-19 15:32

Cammu Keşmir, dünyanın en büyük açık hava hapishanesi

Pakistan kontrolündeki Azad Keşmir'in Başbakanı Raja Faruk Haydar Han: - "Cammu Keşmir, şu anda dünyanın en büyük açık hava hapishanesi" - "Kısıtlamalar nedeniyle Cammu Keşmir adeta 'taş devrine' döndü" - "Hint keskin nişancıları özellikle sivilleri hedef alıyor"

Haber 03-09-19 11:08

Rabia katliamının 6. yılı

AK Parti Genel Başkan Danışmanı Prof. Dr. Yasin Aktay: - "Rabia katliamı insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. İnsanlığa karşı işlenmiş suça bu kadar sesiz kalan dünya utanmalıdır" - "Bu katliamı yapan Sisi uluslararası toplumda hiçbir şey olmamış gibi, meşru, normal bir ülkenin lideri gibi karşılanmaya devam etti. Darbenin neticesinde orta çıkan Mısır, tam bir açık hava hapishanesi oldu"

Haber 17-08-19 23:07

Eski Brezilya Devlet Başkanı Silva'nın hapishanesi değiştirilecek

Yerel basında çıkan haberlerde, tek kişilik hücrede kalan Lula da Silva'nın Sao Paolo'daki bir cezaevine sevk edileceği belirtildi

Haber 07-08-19 23:53

Burasının hapishane olduğuna kimse inanamıyor! Meğer o suçlu...

Hapishane deyince hemen herkesin aklında birtakım kötü görüntüler gelir, kötü yemekler azılı suçlular şimdi bu görüntülerin hepsini kafanızdan silin, Halden Hapishanesi çok başka.

Trend 27-05-19 10:28

Guantanamo Hapishanesinin yönetiminden sorumlu komutan görevden alındı

Guantanamo Hapishanesinin yönetiminden sorumlu komutan görevden alındı

Haber 29-04-19 12:03

Guantanamo'daki hapishane yaşlanan mahkumlar için bakımevine dönebilir

New York Times'ın haberine göre, ABD'nin yurt dışında yakaladığı terör şüphelilerini topladığı Guantanamo tutukevinin yakında yaşlanan mahkumlar için bir "bakımevi" halini alabileceği uyarısında bulunan askeri yetkililer, Pentagon'a bir an önce hapishaneyle ilgili politika belirleme çağrısı yaptı

Haber 27-04-19 21:31

Avrupa Konseyi: Türkiye en büyük gazeteci hapishanesi

Avrupa Konseyi raporunda, Avrupa genelinde cezaevindeki 130 gazeteciden 110'unun Türkiye'de olduğu bildirildi.

Haber 12-02-19 21:43

New York'taki Metropolitan hapishanesi şartları protesto edildi

1 haftadır elektriğin kesik olduğu ve ısınma sisteminin çalışmadığı hapishane önünde toplanan mahkum yakınları "Hapishaneyi kapatın", "MDC'de işkence", "kaloriferleri açın" yazılı dövizler taşıdı

Haber 03-02-19 22:49

Gazze'deki yakıt krizi çocukların hayatını tehdit ediyor

İsrail'in yıllardır uyguladığı ablukadan dolayı "açık hava hapishanesi" olarak tanımlanan Gazze Şeridi'nde hastaneler, yakıt krizi nedeniyle hizmet veremez hale gelirken, başta çocuklar olmak üzere hastaların büyük çoğunluğu da ölüm tehlikesiyle karşı karşıya - Gazzeli anne Saad Hacer: "Hastane kapanırsa, diyalize girmesi gereken kızımın tedavisi yarım kalacak, bu da onun zehirlenmesine yol açabilir. Kızımın hayatı tehlikede" - Abdülaziz er-Rantisi Çocuk Hastanesi Müdürü Dr. Muhammed Ebu Silmiyye: "Hastanemizde tedavi olan kayıtlı çocuk hasta sayısı 30 bin, bunun yanı sıra 7 bin kanser, günlük olarak 10 diyaliz hastamız var. Yatan hasta sayımız 100, 4 hastamız da yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyor" "Hastane elektriksiz kalırsa mezarlığa dönüşebilir ve her gün onlarca çocuk hayatını kaybedebilir"

Haber 29-01-19 15:16

‘Medya Trump’ın hapishanesi oldu’ diyen Amerikalı gazeteci istifa etti

Amerikan NBC televizyon kanalının deneyimli gazetecisi ve haber yorumcusu William Arkin ABD’deki devam eden savaş ortamı ve 'faşist' bir şekilde ilerleyen ülke güvenliğinden rahatsız olduğunu ifade ederek istifasını sundu.

Haber 04-01-19 12:57

DHA DIŞ - ‘Medya Trump’ın hapishanesi oldu’ diyen Amerikalı gazeteci istifa etti

Amerikan NBC televizyon kanalının deneyimli gazetecisi ve haber yorumcusu William Arkin ABD’deki devam eden savaş ortamı ve 'faşist' bir şekilde ilerleyen ülke güvenliğinden rahatsız olduğunu ifade ederek istifasını sundu.

Haber 04-01-19 12:57

Kolombiya'da geçmişin hapishanesi bugünün müzesi: Museo Nacional

Kolombiya'da Bin Gün Savaşı döneminde birçok siyasi mahkumun kaldığı, 1948'de müze olarak hizmet vermeye başlayan Museo Nacional'de eski tüfekler, dev demirci körükleri, mahkumların vurulduğu zincir ve prangalar gibi birçok eser sergileniyor

Haber 24-11-18 11:35

Taliban ile barış müzakereleri gereklilik

Eski Afganistan Cumhurbaşkanı Hamid Karzai: - "Taliban Afganlardan oluşuyor ve hiç şüphesiz Afgan topraklarının büyük bölümünü kontrol ediyor. Bu hayatın gerçeği. Afganistan ve dünyanın geri kalanı, bununla yaşamak zorunda, dolayısıyla onlarla müzakere gerekli ve yararlı. Bırakalım Amerikalılar onlarla konuşsun" - Karzai, Guantanamo Kampı'ndan salıverilen 5 Taliban liderinin, hareketin ABD ile barış müzakerelerini yürüten Katar'daki temsilcileri arasına katılmalarını hoş karşıladığını dile getirdi

Haber 01-11-18 23:28

Yönetimi eleştirenler için Mısır, açık hava hapishanesi

Uluslararası Af Örgütünün açıklamasında Mısır'ın, Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi döneminde ifade özgürlüğü ihlalleri nedeniyle "açık hava hapishanesine" döndüğü belirtildi

Haber 20-09-18 02:05

ABD'de eski eyalet hapishanesi 600 bin dolara satıldı

ABD'de eski eyalet hapishanesi 600 bin dolara satıldı

Haber 24-07-18 22:36

'İngiltere İki IŞİD Üyesini ABD’ye Teslim Etmeyi Planlıyor'

İngiliz The Telegraph gazetesi, Londra hükümetinin ölüm cezasına ve Guantanamo gözaltı merkezine yönelik örtülü muhalefetini geri çektiğini, böylece IŞİD üyesi iki kişiyi Amerika’ya yargılanmak üzere göndermeyi planladığını yazdı

Haber 23-07-18 18:49

Turistler Hitit hapishanesinde konaklayacak

UNESCO'nun "Dünya Kültür Mirası" ve "Dünya Belleği" listelerindeki tek antik şehir unvanına sahip Çorum'un Boğazkale ilçesindeki Hattuşa'nın tanıtımı için yapılan Hitit Köyü'nün ziyaretçileri, 3 bin 500 yıl önceki günlük yaşantıya tanık olup, dönemin hapishanesini yansıtan odalarda konaklama fırsatı bulacak - Kaymakam Turan Soğukoluk: - "Turistler buraya geldiği zaman, Hititler nasıl ekmek pişirmiş, nasıl çömlek yapmışlar, nasıl demir dövmüşler, onları görecekler. Konaklamak istedikleri zaman da bir Hitit hapishanesi şeklindeki odada çok rahat şekilde otel hizmeti vereceğiz" - "Hitit Köyü Projesini hizmete sunduğumuz zaman buraya gelen turist sayısının 2-3 kat artmasını bekliyoruz"

Haber 26-06-18 11:04

BAE'nin yaptığı işkenceler ortaya çıktı!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) Yemen'de işkence hapishanesi kurduğu söylentileri bir mahkumun çizimleriyle kanıtlandı.

Haber 21-06-18 09:26

Guantanamo Tutukevi Yeniden Devreye Giriyor

ABD Savunma Bakanlığı yetkilileri yakaladıkları yeni terör zanlılarını da Guantanamo’ya gönderme konusunda istekli görünüyor. Bu tutukevinin, en azılı teröristler için en uygun son durak olduğu, burası dışındaki yerlerin yeterince güvenli olamayacağı düşünülüyor

Haber 05-05-18 19:34