Gulf Shield Haberleri

Arsenal, sezona kupayla başladı

Arsenal, Community Shield Kupası’nda Manchester City’yi normal süresi 1-1 biten karşılaşmada penaltılar sonucunda 4-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Spor 2023-08-07 09:55:17

Bahreyn-Bodrum karşılıklı uçak seferleri başladı

Bahreyn merkezli Gulf Air Havayolu şirketi, bugünden itibaren perşembe ve cumartesi olmak üzere haftanın iki günü Bahreyn-Bodrum arası uçuşlarına başladı.

Finans 2023-06-15 19:06:48

iPhone 13, mini ve Pro Max renkleri: Apple iPhone 13 renkleri hangileri?

Apple, dünya çapında oldukça popüler olan cep telefonu markalarından biridir. Birçok telefon kullanıcısı, bu markanın iPhone modellerini tercih etmektedir. iOS işletim sistemine sahip bu cihazlar arasına iPhone 13 serisi de eklenmiştir. Çığır açan kamerası, şık tasarımı ve ceramic shield özelliğine sahip dayanıklı camı ile kullanıcılardan tam not almaktadır. Peki, Apple'ın satışa sunduğu iPhone 13 renkleri nelerdir?

Haber 2022-10-10 18:35:44

Manchester City'de Haaland kaçırdı, Cenk Tosun dalga konusu oldu!

İngiltere'de Liverpool rüzgarı esiyor. Community Shield maçında Liverpool ile Manchester City karşı karşıya geldi. Liverpool maçtan 3-1 galip ayrılarak kupayı 16. kez müzesine götürdü. Karşılaşmaya ise Haaland'ın kaçırdığı inanılmaz pozisyon damga vurdu. İngiliz taraftarlar o pozisyona Cenk Tosun'u katarak herkesi şaşırttı.

Spor 2022-07-31 10:28:02

Liverpool Manchester City kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Liverpool Manchester City kupa maçı bu akşam tüm futbolseverlere heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Premier Lig şampiyonu Manchester City ve FA Cup şampiyonu Liverpool bu akşam Community Shield Finali'nde karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde maçın canlı yayın bilgileri merak ediliyor. Peki, Liverpool Manchester City kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Spor 30-07-22 13:20

Görünmezlik kalkanı geliştirildi: Harry Potter'ın denediğine yakın bir görünmezlik gerçek oldu!

Londra merkezli bir girişim olan Invisiblity Shield Co şirketi, görünmezlik kalkanı geliştirdi. Harry Potter'ın denediğine yakın bir deneyim sunsa da henüz bir pelerin kadar işlevsel değil gibi görünen bu kalkan, ışığı yeniden yönlendirmek için özel bir lens dizisi kullanıyor ve arkasında saklanan nesneleri veya insanları görünmez hale getiriyor. Görünmez olmanın bedeli ise çok yüksek değil.

Haber 17-03-22 16:13

Çağlar Söyüncü'lü Leicester, Manchester City'yi devirdi

İngiltere'de Çağlar Söyüncü'nün formasını giydiği Leicester City, Community Shield maçında Manchester City'yi devirdi.

Spor 07-08-21 22:26

NATO gemileri Samsun’dan ayrıldı

Pazartesi günü Samsun Limanı’na demirleyen 3 NATO gemisi, bu sabah demir alarak Samsun’dan ayrıldı.NATO Daimi Deniz Görev Grubu-2 (SNMG-2)’de görevli fırkateynlerin katıldığı SEA SHIELD-21 Tatbikatı kapsamında Pazartesi sabahı Türk Deniz Kuvvetleri’ne ait TCG KEMALREİS (F247), İspanya’ya ait F104 ve Romanya’ya ait F222 numaralı gemiler Samsun Limanı’na yanaştı.

Haber 31-03-21 10:30

Araştırma: Kangurular insanlarla iletişim kurabilir

Gulf Today ve Guardian gazetelerinin haberine göre, Sydney Üniversitesi ve Londra'daki Roehampton Üniversitesinden bilim insanları tarafından yapılan araştırma, tıpkı köpekler gibi kanguruların da insanlarla iletişim kurabileceğini ve insanlardan yardım isteyebileceğini ortaya koydu.

Haber 16-12-20 13:54

iPhone 12 dayanıklılık testine tabii tutuldu

Bakalım Apple’ın yeni gözdesi Ceramic Shield koruması sayesinde nasıl performans sergiliyor?

Haber 27-10-20 12:17

Japonya’da kaybolan yük gemisinin üçüncü mürettebatı kurtarıldı

Yeni Zelanda’dan Çin’e giderken tayfun nedeniyle Doğu Çin Denizi’nde kaybolan yük gemisinin üçüncü mürettebatı da kurtarıldı.Yeni Zelanda’dan Çin’e gittiği sırada 2 Ağustos günü bölgede etkili olan Maysak Tayfunu nedeniyle Japonya açıklarında kaybolan Gulf Livestock 1 adlı yük gemisinden sevindiren haber geldi.

Haber 04-09-20 19:49

Liverpool'u yenen Arsenal,Community Shield şampiyonu oldu!

İngiltere Premier Lig Şampiyonu Liverpool ile FA Cup kazanan Arsenal’ın karşı karşıya geldiği Community Shild finalinde, normal süresi 1-1 biten mücadeleyi Arsenal penaltılarla kazanarak kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Spor 29-08-20 20:43

Balıkesir’de polis 13 silah ele geçirdi

Balıkesir’de polis ekipleri il genelinde yaptıkları operasyonlarda 13 ateşli silah ve bunlara ait 155 fişek ele geçirdi.Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünce İl genelinde yapılan çalışmalarda; Balıkesir İl Merkezinde, 1 adet Combat Marka 99 mm tabanca ve 2 fişek, Ayvalık İlçesinde, 1 adet Sig Sauer Marka 7,65 mm tabanca ve 5 fişek, Bandırma İlçesinde, 1 adet Llama Marka 7,65 mm tabanca 6 adet fişek, 1 adet sig sauer p226x Marka 9 mm tabanca ve 32 fişek, 1 adet Zoraki 814 kurusıkıdan bozma 7,65 mm tabanca, 1 adet Star B.Echeverria Eibar Espana S.A Marka 9 mm tabanca ve 15 adet fişek , 1 adet el yapımı markası olmayan 9 mm çaplı tabanca, 1 adet Blow Mini Mod 2003 marka kurusıkı tabanca, 1 adet King Shield Madein İtaly marka pompalı tüfek ve 86 fişek, Bigadiç İlçesinde, 1 adet Retay Dessert Eagle marka 9 mm kurusıkı ve 7 fişek tabanca, Burhaniye İlçesinde, 1 adet marka ve modeli olmayan 7,65 mm tabanca ve 2 fişek, 1 adet Browning marka 7,65 mm tabanca ve Susurluk İlçesinde, 1 adet Zoraki 298-T Semi marka kurusıkı tabanca,olmak üzere toplam, 9 adet Ruhsatsız tabanca ve 3 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet Ruhsatsız tüfek, 155 adet fişek ele geçirildiği öğrenildi.

Yurthaber 11-08-20 11:32

Siemens'in Termal kalkanı, ateş ölçme kuyruklarına son verecek

Siemens Akıllı Altyapılar, tarafından geliştirilen Siveillance Termal Kalkan (Siveillance Thermal Shield) binaya giriş yapacak kişilerin vücut ısısını anlık ölçerken sonuçları video ve kurumsal erişim sistemlerine entegre ediyor - Vücut ısısını 5 metre mesafeden temassız olarak ölçen Termal Kalkan, alanda görevli izleme personelinin güvenliğini de sağlıyor

Yurthaber 16-05-20 11:51

Apple Face Shield isimli bir yüz maskesi tanıttı

Apple Face Shield, ABD’li teknoloji firması tarafından geliştirilen bir yüz maskesi. Bildiğimiz üzere çok sayıda teknoloji firması virüsün öldürücü etkisini azaltmak için değişik cihazlar üretiyor.

Haber 09-04-20 09:58

İran'ın Hürmüz kozunu kullanmayacağı öngörülüyor

Gulf State Analytics Kıdemli Enerji Diplomasisi ve Enerji Güvenliği Analisti Omid Shokri Kalehsar: - "İran, tüm bu gerginliğin küresel piyasaları etkilediğinin farkında. ABD'ye karşı atacağı intikam adımlarının içerisinde Hürmüz Boğazı'nı askeri olarak kapatmak yer alsa da böyle bir seçeneğe yönelmeyecektir" - Energy Outlook Advisors Şirketi Yönetici Ortağı Dr. Enes El-Hajji: - "İran'ın tüm petrol gelirleri Hürmüz kaynaklı olduğu için boğazın kapatılması en başta Tahran'ın çıkarına olmaz"

Finans 19-01-20 11:27

Yeni Pokemon oyunu rekorla başladı

Nintendo ve Pokemon Company işbirliğiyle geliştirilen yeni Pokemon oyunu Sword ve Shield geçtiğimiz ay raflardaki yerini almıştı. Nintendo Switch’e özel olarak satışa sunulan oyun grafikleri, yapısı ve atmosferi ile fark yaratmıştı.

Trend 17-12-19 09:28

Pokemon Sword bizlere neler sunuyor?

Pokemon ile ilk defa tanışacaklar için Pokemon Let’s Go Pikachu&Eevee oyunlarını tanıtan firma, nihayet beklenen devam oyunu Pokemon Sword&Shield ile karşımıza çıktı.

Trend 09-12-19 10:17

Pokemon Sword and Shield inceleme

Pokemon Sword & Shield, Nintendo Switch platformun hiç kuşkusuz en çok merak edilen isimlerindendi. Sonunda oyun dünyasıyla buluşan oyun, eğlenceli olduğu kadar bazı sıkıntıları da beraberinde getirdi. Ancak bu sıkıntılar daha çok tüm pokemonlarınızı yeni oyuna aktarmaktan ibaret. Merak etmeyin, hala yakalanabilecek çok sayıda pokemon mevcut ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız bile.

Trend 23-11-19 15:29

Sword & Shield en çok satan oyun olmayı başardı

Nintendo ve The Pokemon Company işbirliğiyle geliştirilen Pokemon Sword & Shield 15 Kasım’da Switch ve Switch Lite için raflardaki yerini almıştı. Nintendo oyunun ilk haftasına dair satış rakamlarını geçtiğimiz gün takipçileri ile paylaştı.

Trend 22-11-19 17:55

Pokemon yeni nesilde oyuncuları memnun edecek

Nintendo 3DS dönemini Ultra Sun & Ultra Moon serisi ile sonlandıran Game Freak, Nintendo Switch’e yönelmişti. Let’s Go Pikachu & Eevee ile seriyi yeni oyunculara hatırlatan Game Freak, yakında Pokemon Sword & Pokemon Shield oyunlarını piyasaya sürecek. Bugün ise dış basının oyun hakkındaki inceleme puanları geldi.

Trend 16-11-19 09:53

Pokemon Sword ve Shield eShop üzerinden ön yüklemeye açıldı

The Pokemon Company ve Nintendo işbirliğiyle geliştirilen Pokemon Sword ve Pokemon Shield 15 Kasım’da raflardaki yerini alacak.

Trend 01-11-19 09:16

Samsung Electronics Türkiye'den globale yönetici ihracı

Samsung Electronics Türkiye'de Strateji Direktörü olarak görev yapan Can Kuterdem, Samsung'un Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi'ne Mobil Cihazlar Bölge Başkanı olarak atandı - Samsung Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Burçin Arabul da Samsung Gulf Electronics'in Tüketici Elektroniği Beyaz Eşya Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Direktörlüğü görevine getirildi

Yurthaber 14-10-19 11:44

Samsung Electronics Türkiye'den globale yönetici ihracı

Samsung Electronics Türkiye'de Strateji Direktörü olarak görev yapan Can Kuterdem, Samsung'un Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölgesi'ne Mobil Cihazlar Bölge Başkanı olarak atandı - Samsung Türkiye Tüketici Elektroniği Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Burçin Arabul da Samsung Gulf Electronics'in Tüketici Elektroniği Beyaz Eşya Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Direktörlüğü görevine getirildi

Finans 14-10-19 11:44

Rusya ve Sırbistan’dan S-400’lü tatbikat

Rusya ile Sırbistan hava kuvvetlerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği tatbikatta S-400 hava savunma sistemleri kullanıldı.Rusya ile Sırbistan Savunma Bakanlığına bağlı hava kuvvetleri, Rusya’nın Astrakhan bölgesinde “Slavic Shield-2019” adında bir tatbikat gerçekleştirdi.

Haber 14-09-19 10:47

Saudi Aramco'da yönetim değişikliği halka arzı hızlandıracak

Beyrut merkezli Business Echoes'un kurucusu Basel el Hatib: - "El-Rumeyyan'ın Aramco'nun başına getirilmesi, şüphesiz şirketin halka arz sürecini hızlandırmaya yönelik bir hareket" - "Böylece anonim şirkete dönüştürülmesi hedeflenen Aramco'nun borsa ve yatırımcılarla olan ilişkisi devletten bağımsız olacak" - Washington merkezli Gulf State Analytics'in kurucusu Giorgio Cafiero: - "Veliaht Prensin yakın müttefiki olan el-Rumeyyan, petrol sonrası döneme hazırlanan ülke için kilit isimlerden biri" - "El-Rumeyyan'ın, Suudi pazarının değerini düşüren ve yabancı yatırımcıların ülkeye gelmesini engelleyen ekonomik problemleri ne derece çözeceğini önümüzdeki süreçte gözlemleyeceğiz"

Finans 06-09-19 11:54

Hearthstone Grandmasters ikinci sezonunda bir dizi değişikliğe gidiyor

Hearthstone Espor ekibi yaptıkları bir açıklamayla hem amatör hem de profesyonel oyuncuların yarışabildiği Hearthstone turnuvası Grandmasters ikinci sezonunda bir dizi değişikliğe gidileceğini açıkladı. İlk olarak Specialist formatı, yerini Shield Phase (deste koruma) aşamalı ve üç maç üstünden oynanan bir Conquest formatına bırakacak.

Trend 31-07-19 19:42

Pokemon’ların tamamı Pokemon Sword and Shield’a aktarılamayacak

Pokemon oyunları konusunda takipçileri her zaman heyecanlanır. Doğal olarak Pokemon Sword and Shield hakkında ortaya çıkan her bilgi değerli. Nintendo’nun Treehouse canlı yayını sırasında verilen bilgiye göre “bazı Pokémon’lar” (henüz hangileri belli değil), Pokemon Home sisteminden oyuna aktarılamayacak.

Trend 18-06-19 17:50

ABD'den İran'ın petrokimya şirketlerine yaptırım

ABD Hazine Bakanlığı Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi (OFAC), İran'ın en büyük petrokimya firması Persian Gulf Petrochemical Industries Company (PGPIC) ve 39 alt şirketini yaptırım listesine aldığını açıkladı - Yaptırıma gerekçe olarak söz konusu firmaların İran Devrim Muhafızları Ordusuna (IRGC) ait Khatam al-Anbiya adlı inşaat şirketine maddi destek sağlaması gösterildi - ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin: - "Bu eylem, İran'ın petrokimya sektöründe ve IRGC'ye finansal olarak yaşam imkanı sağlayan başka yerlerdeki firma ve şirketleri hedeflemeye devam edeceğimizin bir uyarısıdır"

Haber 07-06-19 19:33

Pokemon Sword ve Shield 15 Kasım’da raflardaki yerini alacak

Oyun sektörünün önemli isimlerinden biri olan Nintendo, şu aralar Switch için geliştirdiği özel oyunlara odaklanmış durumda. Malum, Nintendo Switch 3. parti geliştiricilerde çok fazla destek gören bir konsol değil. Zira yeni çıkan AAA tarzı yapımların neredeyse hiçbiri Switch’e gelmiyor. Hal böyle olunca, Nintendo’nun daha fazla sorumluluk üstlenmesi gerekiyor.

Trend 07-06-19 09:51

Pokemon etkinliğinde bir çok oyun tanıtıldı

Pokemon Company, dün gece karşımıza Nintendo Direct tadında bir etkinlik ile çıktı. Bu etkinlikte 2019 yılı içerisinde Nintendo Switch’e gelecek olan Pokemon Sword and Shield oyununun detayları paylaşıldı. Ayrıca, mobil tarafa yepyeni Pokemon oyunlarının geleceği müjdelendi.

Trend 30-05-19 11:53

Saudi Arabia: Pipeline sabotage targets global oil supply

Recent attacks on Saudi Arabian oil tankers and pipelines are set to increase the cost of insuring and securing crude shipments in the Persian Gulf region, added expenses that will likely lead to higher oil prices, Saudi Arabia cabinet said, The Wall Street Journal reported.

Haber 15-05-19 08:46

Vestel Beyaz Eşya’ya 3 iF Design Ödülü

Vestel, Akıllı Jet (Intellicare) çamaşır makinesi, Sıcak Hava Kalkanı (Hot Air Shield) ankastre fırın ve Vakum Teknolojili (VacuumBag) buzdolabı tasarımlarıyla iF Design Award 2019’dan ödül kazandı.

Haber 19-04-19 14:04

Intel Yeni 8. Nesil Intel Core vPro’yu Duyurdu

Sekizinci nesil Intel Core vPro işlemciler; daha iyi bir performans, uzun pil süresi, hızlı Wi-Fi 6 ve Intel Hardware Shield sayesinde gömülü güvenlik özellikleri sunuyor.

Trend 17-04-19 09:40

Pokemon Sword ve Pokemon Shield başlangıç Pokemon’ları neler?

8. nesil Pokemon oyunları olan Pokemon Sword ve Pokemon Shield bugün duyuruldu. Nintendo Switch için gelecek olan Pokemon Sword ve Shield’in detayları haberimizde.

Trend 02-03-19 09:09

Siber güvenliğin geleceği SHIELD Konferansı ile masaya yatırıldı

Innovera tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen SHIELD Konferansı, siber güvenliğe yön veren önemli isimleri İstanbul’da ağırladı.

Haber 13-12-18 10:23

Safranbolu TSO üyeleri ASATDER üyeleri ile bir araya geldi

Arap Seyahat Acentaları ve Turizm Geliştirme Derneği (ASATDER) Başkanı Ahmet Kırk ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasının turizm ile faaliyet gösteren üyeler toplantıda bir araya geldi.Taxim, Şafak, Alwali, Sabah Travel, Gulf, Guma Travel, Doğu, Fast, Alraha, Ferman ve HT Hayat Travel firmalarının yöneticilerinin olduğu heyet ile toplantı yaklaşık bir saat sürdü.Safranbolu TSO’yu temsilen açılış konuşmasını yapan Meclis Üyesi Özlem Urgancıoğlu; "Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte düzenlediğimiz toplantının Safranbolu’muza hayırlı olmasını diliyorum.

Yurthaber 10-12-18 20:55

Rekabet Kurulunda sözlü savunma

Rekabet Kurulunca, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, TÜRSAB Seyahat Acentaları Hizmetleri Tic. Ltd. Şti, Turser-Tursav Servis Sigorta Acenteliği Ltd. Şti. ve Gulf Sigorta AŞ hakkında yürütülen soruşturmaya ilişkin sözlü savunma toplantısı yapıldı

Finans 03-10-18 15:26

Community Shield kupası Manchester City'nin

Premier Lig şampiyonu Manchester City, FA Cup şampiyonu Chelsea'yi Agüero'nun golleriyle 2-0 yenerek Community Shield'in sahibi oldu.

Spor 05-08-18 19:11

Community Shield finali Chelsea - Manchester City izle (Chelsea - Manchester City finali hangi kanalda?) Chelsea - Manchester City şifresiz izle, Chelsea - Manchester City periscope izle

Premier Lig şampiyonu Manchester City ile FA Cup şampiyonu Chelsea, sezonun ilk kupası olan Community Shield'i kazanmak için karşı karşıya...

Spor 05-08-18 16:20

n11.com'dan Süper Garanti Hizmeti

Elektronik ürünlerinde geçerli yasal garanti süresinin sona ermesinin ardından bir yıl boyunca yasal garantiyi aynı şartlarla uzatan hizmet, Gulf Sigorta tarafından n11.com müşterilerine özel tasarlandı

Haber 16-04-18 12:23

Thy, Gulf Air İle Kod Anlaşması İmzaladı

Gulf Air ve Türk Hava Yolları arasında kod paylaşımı anlaşması imzalandı.Bahreyn Krallığı’nın ulusal havayolu Gulf...

Yurthaber 29-09-17 10:17

Kolombiya'nın en büyük uyuşturucu çetesi 'teslim olacak'

Kolombiya Devlet Başkanı Juan Manuel Santos, ülkenin en güçlü uyuşturucu kaçakçılığı çetesinin adalete teslim olmaya hazır olduğunu açıkladı. Kolombiya güvenlik güçleri, geçen aylarda Gulf Clan adlı uyuşturucu çetesine yönelik büyük bir operasyon başlatmıştı.

Haber 05-09-17 23:35

Türkiye Milli Golf Takımı, Bulgaristan’dan Altın Madalyayla Dönüyor

Bulgaristan’ın Pravets şehrinde yapılan Avrupa Team Shield Şampiyonası sona erdi. Şampiyonada mücadele eden Türkiye Milli...

Yurthaber 06-08-17 11:34

Next Phase Of Euphrates Shield Operation To Include Iraq: President Erdoğan

İstanbul, Apr 5 Speaking in a joint interview with NTV and Star, Erdoğan described the Euphrates Shield Operation as the

Yurthaber 05-04-17 12:41
pkk

Çeşme'de Çevreyi Kirleten Gemi Çanakkale'den Geçti

Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE, İstanbul Tuzla'daki Beşiktaş Tersanesi'ne götürülmek üzere 'US Gulf-1' isimli römorkör tarafından çekilerek 2 gün önce Çeşme'den yola çıkarılan,

Yurthaber 23-01-17 12:54

VPN nasıl kullanılır? Hotspot Shield VPN programı

Hotspot Shield VPN programı istediğiniz sitelere rahatça girebilmenizi sağlıyor. VPN nasıl kullanılır diye merak edenler için VPN konusunnu ve popüler Hotspot Shield VPN programını anlattık.

Haber 04-11-16 11:52

Ramazan’da Beslenme Kadar Uyku da Önemli

Ramazan ayında oruç tutacaklara yine en önemli tavsiye iftarda ipin ucunu kaçırmamak. Gulf News gazetesine konuşan diyetisyen Lovely Ranganath, düzenli uyku uyumanın ve yeteri kadar su içmenin, sağlıklı bir Ramazan için önemli olduğunu belirtti.

Haber 07-06-16 18:51