Gülse Birsel Haberleri Ve Son Dakika Gülse Birsel Haberleri

Gülse Birsel Haberleri Ve Son Dakika Gülse Birsel Haberleri

1971 yılı doğumlu olan Gülse Birsel, oyuncu, senarist ve gazetecidir. 1994 yılında Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olan Birsel, aynı sene Amerika’ya gitti. New York’ta bulunan Colombia Üniversitesi’nde sinema üzerine master yaptıktan sonra 1996 yılında Türkiye’ye döndü. İlk olarak ATV’de dış haberleri hazırlamaya başlayan Birsel, üç ayın ardından Esquire dergisinin yayın yönetmeni oldu. Bir süre farklı dergilerde yayın yönetmenliği ve danışmanlığı yaptı. 1999 yılında Murat Birsel ile evlendi ve ardından 2001 yılında Sabah Gazetesi’nde köşe yazarlığına başladı. G.A.G adlı program ve Avrupa Yakası ve Yalan Dünya adlı dizilerle daha fazla tanınan Birsel, Aile Arasında adlı sinema filminin de senaristidir.

Gülse Birsel Haberleri

Gülse Birsel'in yüzündeki değişim dikkat çekti! Gayet doğal durmuş güle güle eskisin...

Başarılarıyla sık sık gündem olan komedyen, oyuncu ve senarist Gülse Birsel 'Hücreler' oyunun galasına katıldı. Galada poz veren oyuncunun yüzündeki değişim dikkat çekti. Sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 31-01-2024 12:55

Gülse Birsel sadrazam torunu mu? Sosyal medya yıkıldı! Çeşme'nin yarısı benim...

Kocaeli'de yaşayan Nilüfer Akcoşkun Bozbağ, 43 yaşında sadrazam torunu olduğunu öğrenmesinin ardından yaptığı açıklamalarla bugün gündem oldu. Ünlü isim Gülse Birsel "Hanımefendinin Aile Arasında’daki Mihriban karakterime benzerliği yüzünden sabahtan beri tt’de 1 numarayım!" diyerek merak edilen soruyu yanıtladı.

Magazin 01-08-2023 16:01

Değişimin böylesi! Avrupa Yakası'nın Şehsuvar'ı Bülent Polat son hali ile şaşırttı

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Şehsuvar karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Bülent Polat, son hali ile gündem oldu. Başarılı oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenleri şaşırttı.

Magazin 23-07-2023 08:28

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Vural Çelik'in son hali şaşırttı

Gülse Birsel'in yazdığı, bir döneme damga vuran komedi dizisi Avrupa Yakası'nda canlandırdığı Kubilay karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik son hali ile görenleri şaşırttı. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi gündem oldu.

Magazin 19-07-2023 14:35

AİLE ARASINDA OYUNCULARI VE KONUSU: Gülse Birsel'in Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Aile Arasında oyuncuları ve konusu, filmin Star TV yayın akışında yer almasıyla birlikte merak edildi. Kadrosunda Gülse Birsel, Demet Evgar, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar ve Engin Günaydın gibi isimleri bulunduran film, bu akşam saat 20.00'de Star TV'de ekrana gelecek. Peki, Gülse Birsel'in Aile Arasında filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 09-07-2023 19:40

Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu'nun son hali görenleri şoke etti! Yaprak sana nolmuş

Gülse Birsel'in yazdığı, bir döneme damga vuran komedi dizisi Avrupa Yakası'nda Yaprak karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Hale Caneroğlu yıllar sonra ortaya çıktı. Oyuncu son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 08-04-2023 00:16

Gülse Birsel ekonomi yorumuyla tepki çekince sitem etti! Espri açıklatmayın bari

Fatih Altaylı'nın konuğu olan oyuncu ve senarist Gülse Birsel, ekonomi yorumuyla sosyal medyada dikkat çekti. Ekonomi mezunu olan ünlü isim, ekonomi hakkında fikirlerini beyan etmekten korktuğu iddiası ile gündem geldi. Gülse Birsel yorumlardan sonra sitem etti.

Magazin 03-01-2023 12:19

Gülse Birsel Yılbaşı Gecesi filmi hangi gün, nereden izlenecek? Yılbaşı Gecesi filmi oyuncuları kimler? Kadro gümbür gümbür!

Gülse Birsel imzalı Yılbaşı Gecesi filminin galası yapıldı. Heyecanla beklenen filmin detayları da belli oldu. Başrolde filmin senaristi Gülse Birsel'in yer aldığı Yılbaşı Gecesi'nin kadrosu ise gümbür gümbür. Peki, Gülse Birsel Yılbaşı Gecesi filmi hangi gün, nereden izlenecek? Yılbaşı Gecesi filmi oyuncuları kimler? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 27-12-2022 10:42

Gülse Birsel'in açıklamaları gündem oldu! 'Cumhurbaşkanı adayın nasıl biri?' sorusuna bakın ne cevap verdi

Senarist ve yazar Gülse Birsel'in katıldığı canlı yayında 'Cumhurbaşkanı adayın nasıl biri?' sorusuna verdiği cevap gündem oldu. Birsel, "Cumhurbaşkanı adayının galiba çok önemli olmaması gereken bir ülke olmalı burası. Herkesin işinde uzman olup o alanın ona delege edilmesi, ekonomiyi çok iyi bilen birinin yönetmesi ve kültürü gibi" açıklamasını yaptı.

Magazin 21-12-2022 09:48

Yılbaşı Gecesi ile ekrana dönüyor! Gülse Birsel'den Avrupa Yakası ve Burhan Altıntop itirafı

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, yeni filmi 'Yılbaşı Gecesi' ile seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın konuğu olan Birsel, hem yeni filmini hem de efsane dizisi Avrupa Yakası ve Burhan Altıntop karakteriyle ilgili açıklamalar yaptı. Burhan karakterinin ayrı bir proje olması için çok teklif geldiğini söyleyen Birsel, "Defalarca konuştuk da bunu Engin Günaydın'la. Ama artık bizi heyecanlandırmıyordu" dedi.

Magazin 20-12-2022 23:50

Gülse Birsel’in yeni filmi Yılbaşı Gecesi’nin teaserı geldi! Oyuncu kadrosu resmen göz doldurdu

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ve Aile Arasında filminin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel uzun süre sessizliğini “Yılbaşı Gecesi” filmiyle bozmaya hazırlanıyor. Aralık sonunda Disney Plus+’ta yayınlanması beklenen filmden ilk teaser geldi. Sosyal medyada kısa sürede ilgi çekmeyi başaran teaserda filmin oyuncu kadrosu göz doldurdu.

Trend 28-11-2022 17:47

Gülse Birsel yeni filmi Yılbaşı Gecesi'ni duyurdu! İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ve Aile Arasında filminin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yayınlanacak yeni komedi filmini duyurdu. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yılbaşı Gecesi isimli filmden ilk görseller yayınlandı. Yılbaşı Gecesi filminin yıl sonuna kadar Disney+'ta yayınlanması bekleniyor.

Magazin 29-09-2022 11:43

Aile Arasında ne zaman ve nerede çekildi? Aile Arasında filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Şevket Çoruh, Engin Günaydın gibi isimlerin yer aldığı yerli film Aile Arasında'nın yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan yer alıyor. Komedi türündeki bu filmin senaryosu ise ünlü isim Gülse Birsel'e ait. Peki Aile Arasında ne zaman ve nerede çekildi? Aile Arasında filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Trend 20-09-2022 18:07

Gülse Birsel arşivden çıkardı! Cem ile tesadüfen yan yana düşmüşüz

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, üniversite mezuniyet töreninde tesadüfen Cem Yılmaz ile birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

Magazin 02-05-2022 07:23

Gülse Birsel'den Cem Yılmaz paylaşımı! Takipçilerini yıllar öncesine götürdü

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Instagram'dan yaptığı paylaşımla takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Cem Yılmaz'la Boğaziçi Üniversitesi mezuniyet töreninde çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşan Birsel "Cem'le okuldan hiç tanışmadan tesadüfen yan yana düşmüşüz" notunu yazdı. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da paylaşıma yorum yaptı.

Magazin 02-05-2022 01:17

Gülse Birsel'den nostaljik paylaşım! Gençlik yıllarında burnum daha iyiymiş...

Üniversite zamanlarında çektirdiği bir karesini yayınlayan Gülse Birsel, "Ah kıyamam ben buna. Tatlım ileride çok güzel şeyler olacak, hiç endişe etme" notunu düştü.

Magazin 30-04-2022 12:17

Gülse Birsel'den bateri şov! Sahurda mahalle mahalle dolaşasım var

Bir reklam filmi için bateri çalmayı öğrenen Gülse Birsel, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kısa sürede gündem olan Birsel'in paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 13-04-2022 11:27

Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' paylaşımına tepki! Uyduruyorsun

Avrupa Yakası dizisinin oyunculuğunu ve senaristliğini üstlenen Gülse Birsel, dizinin uyarlama olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcısına yanıt verdi.

Magazin 29-03-2022 09:06

Gülse Birsel yeni dizisi hakkında ilk defa konuştu!

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Yeni dizisi hakkında açıklama yapan Gülse Birsel, "Gerçek mekanlarda çekilen bir dizi olacak, sitcom değil" dedi.

Magazin 02-02-2022 23:10

Gülse Birsel'in elektrik faturasına Gonca Vuslateri'den olay yorum! Aldığı para üzerinden laf çarptı

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel'e geçtiğimiz günlerde paylaştığı evinin 2 bin 550 liralık elektrik faturası geldiğini paylaşarak gündeme gelmişti. Ünlü isme bir tepki de eski rol arkadaşı Gonca Vuslateri'den geldi. Geçmişte Birsel'in başrol oynadığı ve senaryosunu yazdığı Yalan Dünya'da rol alan Gonca Vuslateri, "Bu ülkenin en az paraya, en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım. O gelen elektrik faturasından 75 TL daha düşüktü hem de. O yüzden fatura konusunda deneyimliyim" dedi.

Magazin 23-01-2022 11:52

Elektrik faturasını paylaşan Gülse Birsel sitem etti!

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, evine gelen elektrik faturasını sosyal medya hesabından paylaştı. Gelen faturaya sitem eden Gülse Birsel evinin oda sayısını söyleyerek "Kira tadında elektrik faturamı arz edeyim" dedi.

Magazin 22-01-2022 08:06

Gülse Birsel: Evde kutudan helva çatallayarak dizi yazıyorum

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, dijital bir platformda yayınlanacak olan yeni dizisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Instagram hesabından şık kıyafetlerle çekilen pozlarını paylaşan Birsel, "Sanmayın ki ışıltılı bir hayatım var. Evde kutudan helva çatallayarak dizi yazıyorum" dedi.

Magazin 22-12-2021 21:04

Gülse Birsel’den erken yeni yıl mesajı

Avrupa Yakası dizisiyle hafızalara kazınan sonrasında ise unutulmayacak dizi ve filmlere imza atan Gülse Birsel, Instagram hesabından yaptığı yeni yıl paylaşımıyla takipçilerini güldürdü.

Magazin 27-11-2021 02:59

Türkiye’nin en güvenilir ünlüleri açıklandı! Listedeki isimler dikkat çekti

Mediacat- Ipsos araştırmasına göre Türkiye’nin en güvenilir isimleri açıklandı. Ünlülerin ürün ve marka tavsiyeleri konusundaki güvenilirliklerini raporlamak için MediaCat ve Ipsos tarafından gerçekleştirilen Celebrity Güven Endeksi’nin 2021 sonuçları belli oldu. Haluk Levet 4. kez listenin zirvesinde yer alırken, Şahan Gökbakar ilk kez listeye girmeyi başardı.

Trend 19-11-2021 17:42

Gülse Birsel, yıllar sonra ortaya çıkan fotoğrafın hikayesini anlattı: Silivri’de soğuk bir gece...

Vizyona girdiği 2017 yılına damga vuran senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmiyle ilgili yeni bir fotoğraf ortaya çıktı. Gülse Birsel, fotoğrafla birlikte hikayesini de anlattı. Takipçileri beğeni yağmuruna tuttu.

Magazin 16-11-2021 14:30

Türk televizyonlarının unutulmaz dizisi Avrupa Yakası'yla ilgili şaşkına çeviren detay! Kimse bilmiyordu!

2004-2009 yılları arasında ATV ekranlarında seyirciyle buluşan efsane dizi Avrupa Yakası, yıllar geçmesine rağmen Türk izleyicisinin gönlündeki yerini koruyor. Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla takdir toplayan diziyle ilgili şaşırtan detaylar ortaya çıktı.

Magazin 13-10-2021 16:53

Gülse Birsel yeni dizi projesini duyurdu!

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete dizilerinin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yeni bir dizi projesi yazmaya başladığını açıkladı.

Magazin 09-09-2021 20:52

Ne yapacağını bilemedi! Gülse Birsel'in eli ayağına dolaştı: Neydi o işler?

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, bir yandan yeni projelerine hazırlanırken bir yandan da sosyal medyadaki esprili paylaşımlarına devam ediyor. Bu kez de bir sosyalleşme esprisi geldi.

Magazin 05-07-2021 13:37

Gupse Özay paylaşınca Gülse Birsel duramadı! Kahkaha attıran yorum

Gupse Özay, yaptığı işlerin yanı sıra sosyal medyadan da paylaştığı gönderilerle hayranlarını güldürmeye devam ediyor. Son gönderisinde ağaca çıktığı bir fotoğrafını paylaşan Gupse Özay’a Gülse Birsel kahkaha attıran bir yorum yazdı.

Magazin 20-05-2021 07:53

Aile Arasında filminin oyuncuları kimdir? İşte konusu

Aile Arasında filmi dev oyuncu kadrosu, farklı konusu ve eğlenceli çekimleri ile önce beyaz perdede daha sonra ise televizyonlarda yayınlanarak izleyicileri tarafından büyük beğeni topladı. Gülse Birsel'in hem yazıp hem oynadığı filmin oyuncu kadrosu ise konuşmaya değer. Fikret ve Solmaz arasında geçen bazen komik bazen trajikomik hikayenin anlatıldığı Aile Arasında filminde mizah ise hiç azalmıyor. Peki, Aile Arasında filminin oyuncuları kimdir? İşte konusu....

Trend 02-05-2021 13:06

Yeşilçam dizisinin Kudret’i Ayta Sözeri kimdir? Ayta Sözeri kaç yaşında?

Ayta Sözeri, en son 2017 yılında Gülse Birsel’in yazdığı Aile Arasında filmi ile izleyici karşısına çıkmıştı. Pek çok dizi ve filmde yer alan Ayta Sözeri, özellikle gösterdiği performans ile dikkat çekmiştir. Almanya doğumlu olan Sözeri, 6 yaşındayken ailesi ile beraber İzmir’e taşınmıştır. Çok büyük bir insan hakları aktivisti olan Ayta Sözeri, daha sonra tiyatro eğitimi alarak oyunculuğa adım atmıştır.

Magazin 23-04-2021 14:35

Gülse Birsel yeni dizi yapacak mı? İşte cevabı...

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi dizilerin yanı sıra Aile Arasında gibi unutulmaz filme imza atan Gülse Birsel’in adı uzun süredir hiçbir projeyle anılmıyordu. Deneyimli kalem konuyla ilgili sorulara yanıt verdi.

Magazin 20-04-2021 16:03

Gülse Birsel doğum gününü oyuncu arkadaşlarıyla kutladı!

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel doğum gününü yakın arkadaşlarıyla İstanbul'daki lüks bir otelde kutladı. Doğum günü fotoğrafını paylaşan Birsel "1 gün önce testlerimizi olduk, masada mesafeye dikkat ettik" notunu yazdı.

Magazin 16-03-2021 21:15

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 11 Mart tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Yeni ayın ikinci haftasında tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 11 Mart’ta tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 11 Mart olayları...

Trend 11-03-2021 11:16

Kimler yok ki: İşte Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan ünlüler

Türkiye’nin en eski okulları arasında kabul edilen Boğaziçi Üniversitesi birçok ünlü ismi sanat dünyasına kazandırmıştır. Öyle ki bu üniversitede öğrenci oldukları dönemde henüz ünle tanışmamış bu isimler pek çok öğrenci kulübüne de üye olmuştur. İşte karşınızda Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan ünlü isimler...

Trend 09-02-2021 15:53

Gülse Birsel'den 'Boğaziçi' çağrısı: Ne olur bizim dengemizi bozmayınız

Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel, Boğaziçi Üniversitesi 150. yıl mezuniyet konuşmasını paylaştı. Birsel, 'Ne olur bizim dengemizi bozmayınız' çağrısı yaptı.

Magazin 03-02-2021 17:26

Gülse Birsel'den koronavirüs kısıtlamaları sonrasında Avrupa Yakası paylaşımı!

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, koronavirüs salgını nedeniyle getirilen sokağa çıkma sınırlamasıyla ilgili Instagram'dan ilginç bir paylaşım yaptı. Avrupa Yakası'nda Burhan Altıntop'un olduğu bir sahneyi paylaşan Birsel, takipçilerini güldürdü.

Magazin 18-11-2020 02:20

Gülse Birsel: Herkesin hayatı berbattır

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, sosyal medya hesabından günbatımı selfiesi paylaştı ve dikkat çeken mesajlar verdi. Gülse Birsel, "Herkesin hayatı berbattır, yeter ki doğru yerden bakmasını bil" dedi.

Magazin 30-08-2020 09:35

Jet Sosyete final bölümü ne zaman? Jet Sosyete final bölümünde hangi ünlüler var?

Gülse Birsel imzalı Jet Sosyete dizisi final yaparak ekrana veda edecek. Jet Sosyete'nin 3. sezon süren ekran macerası, oyuncuların evlerinden çektiği özel final bölümüyle noktalanacak. Jet Sosyete finaline ise ünlü isimler konuk olacak. Peki Jet Sosyete final bölümü ne zaman? İşte Jet Sosyete final bölüm fragmanı ve konusu.

Magazin 06-05-2020 02:36

Gülse Birsel'den Jet Sosyete için final açıklaması! Jet Sosyete ne zaman bitecek?

Star TV ve Puhu TV'de yayınlanan sevilen komedi dizisi Jet Sosyete'nin final tarihi belli oldu. Jet Sosyete'nin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı veda konuşmasından duygusal anlar yaşadı. Peki Jet Sosyete final bölümü ne zaman?

Magazin 30-04-2020 02:36

Gülse Birsel'den duygusal veda konuşması

Jet Sosyete dizisinin senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, sosyal medya hesabından bir veda konuşması yayınladı. Gülse Birsel video çekilirken duygusal anlar yaşadı.

Magazin 29-04-2020 17:09

Jet Sosyete'de Kadir Doğulu ve Alican Yücesoy sürprizi! Jet Sosyete yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Gülse Birsel imzalı komedi dizisi Jet Sosyete'nin yeni bölümüne ünlü oyuncular Kadir Doğulu ve Alican Yücesoy konuk olarak katılacak. Peki Jet Sosyete yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 13-04-2020 21:23

Jet Sosyete'den dünya televizyonlarında bir ilk! Jet Sosyete'nin evlerde çekilen özel bölümü ne zaman yayınlanacak?

Jet Sosyete’nin ilk kez yayınlanacak olan ve oyuncuların çekimleri kendi evlerinden gerçekleştirdiği “#Evdekal Özel Bölümü”, 8 Nisan Çarşamba günü Star TV’de ekrana gelecek.

Magazin 06-04-2020 23:30

Gülse Birsel: Kelle koltukta çalışanlara...

"Jet Sosyete" dizisi ekibi, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak amacıyla setleri durdururken, izleyicilere "Evde kal" çağrısı yaptı.

Magazin 31-03-2020 11:47

Gülse Birsel karantinada kendi röflesini yaptı

Gülse Birsel, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini şaşırttı. Röflesini kendisinin yaptığını yazan Birsel "Güzellik blogger'ı mı oluyorum ben" diyerek endişesini dile getirdi.

Magazin 28-03-2020 10:12

Jet Sosyete'den karantina özel bölümü! Gülse Birsel bir ilke imza attı!

Gülse Birsel imzalı, Jet Sosyete, izleyicileri için sürpriz bir bölüme hazırlanıyor. Jet Sosyete ekibi, koronavirüs salgını nedeniyle herkesin eve kapandığı günlerde çok özel bir bölüm hazırladı.

Magazin 24-03-2020 21:28

Gülse Birsel'den Jet Sosyete açıklaması! Jet Sosyete yeni bölümler yayınlanacak mı?

Jet Sosyete dizisinin senaristi ve başrol oyuncu Gülse Birsel, dizinin çekimlerinin koronavirüs nedeniyle durdurulduğunu açıkladı. Birsel Jet Sosyete'nin daha önce çekilen yeni bölümlerinin ise yayınlanmaya devam edeceğini söyledi.

Magazin 20-03-2020 03:00

Jet Sosyete bitiyor mu? Gülse Birsel açıkladı! İşte Jet Sosyete final tarihi

Sevilen komedi dizisi Jet Sosyete final yaparak ekrana veda edecek. Jet Sosyete'nin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel, dizinin final yapacağını açıkladı. Peki Jet Sosyete final tarihi ne zaman?

Magazin 13-03-2020 01:45

Jet Sosyete Star TV ve Puhu TV'de ne zaman yayınlanacak? İşte yeni sezon yayın tarihi

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi Jet Sosyete, 3. sezon 12. bölümüyle ekranda olacak. Jet Sosyete'nin yeni bölümleri önce Puhu TV'de ardından ise Star TV'de yayınlanacak? Jet Sosyete'nin Star TV'deki yayın tarihi de belli oldu.

Magazin 31-01-2020 23:24