Güneş Gözlüğü Haberleri

Gözlerinizi korurken tarzınızı da yükseltin! Guess güneş gözlüklerinde %40 indirim

Moda tutkunlarının favori markalarından Guess, giyim ürünleri kadar aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. Markanın yüksek kalitedeki, hoş tasarımlı güneş gözlükleri moda severler tarafından oldukça seviliyor. Gözlerini hem güneşin zararlı ışınlarına karşı korumak hem de kombinlerinin havasını yükseltmek isteyenler Guess'in kaliteli güneş gözlüklerini tercih ediyor. Siz de yaz kış kullanacağınız bir güneş gözlüğü arayışındaysanız Guess'in %40 indirimle satışta olan modellerine göz atabilirsiniz.

Haber 04-08-2023 12:25

Güneş gözlüğünden deniz şortuna tatil hazırlığı yapan beyler için olmazsa olmaz yazlık ürünler

Geçmek bilmeyen kış ayları boyunca kumsal, deniz, güneş eşliğinde yapacağınız o güzel tatilin hayalleriyle yaşadınız, değil mi? Neyse ki özlemle beklediğiniz güneşli günler sonunda geldi ve yaz tatili hazırlıklarına başladınız. Peki, size hazırlık aşamasında yardımcı olacak hem şık hem kaliteli yazlık ürünlerden oluşan önerilerimizi incelemeye hazır mısınız?

Haber 07-07-2023 16:00

Yaz için daha iyi bir aksesuar düşünülemez, en iyi erkek güneş gözlüğü markaları

Her mevsimde ihtiyacımız olan şeylerden biri, güneş gözlüğü. Güneşin etkisini çok fazla göstermediği kış aylarında dahi güneş gözlüğü takmamız gerekiyor. Özellikle yaz günlerinde güneş ışınlarından korunmak, iyi bir görünüme sahip olmak ya da sadece iyi hissetmek istediğimiz için güneş gözlüğü takma ihtiyacımız daha da artıyor. Elbette güneş gözlüğü takma gerekçemize bağlı olarak seçtiğimiz gözlük ve modeli de değişebiliyor. Doğru gözlüğü seçmek bu nedenlerden dolayı oldukça önem taşıyor.

Haber 21-06-2023 10:49

Kaliteli ve gözlerinizi koruyacak en iyi güneş gözlüğü markası çeşitleri

Güneş gözlüğü yazın vazgeçilmez aksesuarlarından biri. Hem stiliniz için hem de göz sağlığınız için önemli olan bu aksesuar her birimiz için oldukça değerli. Güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korunmak için doğru güneş gözlüğünü seçmek gerekiyor. Siz de kendiniz için en doğru güneş gözlüğünü arıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizin için en iyi güneş gözlüklerini seçtik!

Haber 19-06-2023 16:53

Güneş Gözlüğü

Güneş Gözlüğü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güneş Gözlüğü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Saatten gözlüğe kısa süreliğine indirimde olan aksesuarları keşfedin, stilinizi tamamlayın

Saat, gözlük, takı ve dahası... Stilinizin en önemli eşlikçisi aksesuarlarla zarif ve şık bir görünüm kazanmaya ne dersiniz? Üstelik kombinlerinizi tamamlamak için gereken tüm aksesuarlar şimdi çok daha uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Ünlü markaların saatleri ve diğer aksesuarlarıyla alışveriş sepetinizi doldurun ve şıklığınızı artırın. İşte detaylar!

Haber 28-04-2023 17:24

Uzmanı yaşlılık karşıtı 6 güzellik sırrını açıkladı! Botoks ve dolgu yaptırmadan genç görünmek mümkün

Genç görünmenin etkili yolunun yaşlılık karşıtı kremlere binlerce lira vermek veya botoks yaptırmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlülerin güzellik uzmanı kadınların daha genç gözükmesini sağlayacak ücretsiz 6 güzellik sırrını paylaştı. Bu yöntemlerle daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kadin 29-03-2023 09:35

Kullanıcıların bayıldığı ve tam puan verdiği ürünler listesi

Alışveriş yapmak dünyanın en güzel ve en zevkli aktivitelerinden biri olabilir. Ancak bu süreçte ihtiyacınıza uygun, doğru ve kaliteli ürünleri bulmak zaman alabiliyor. Giyimden aksesuara, kozmetikten cilt bakıma kadar birçok ürün arasından en çok beğenilen ve kaliteli çözümler sunan parçaları sizin için bir araya getiriyoruz. Listemize bakmaya ne dersiniz?

Haber 15-12-2022 17:09

Büyük gün geldi! Efsane Cuma indiriminin kaçırmamanız gereken ürünlerini sizin için derledik

Büyük gün, bugün! Kasım ayı boyunca süren indirimleri taçlandıran Efsane Cuma geldi çattı! Siz de "Yılın son büyük indiriminden ne alsam?" diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz! Onlarca kategorideki binlerce ürünün müthiş indirimlerle satışa sunulduğu bu büyük alışveriş etkinliğinden yüksek indirim oranına sahip parfüm, saat ve güneş gözlüklerini sizin için derledik. Haydi durmayın, acele edin. İşte detaylar!

Haber 25-11-2022 10:48

Sizi modaya uygun ve şık gösterecek parça önerileri

Moda, yüzyıllardır kadınların en büyük tutkularından biri. Her sezon trendler değişlik gösterse de amaç her zaman şık olmak. Pantolonlar, etekler, elbiseler derken farklı stillerde birçok kıyafet seçeneği mevcut. Tabii ki moda, sadece kıyafetten ibaret değil. Ayakkabılar ve aksesuarlar da şık bir görünüm elde etme konusunda önemli. Bu kadar çok seçenek varken ne alacağınız konusunda kararsız kalıyorsanız üzülmeyin. Modaya son derece uygun parçaları incelemeye ne dersiniz?

Kadin 19-09-2022 16:14

Duygu Özaslan'ın çok sevilen tarzını benimsemek isteyenlere güneş gözlüğü tavsiyeleri

Son zamanların en popüler fenomenlerinden biri olan Duygu Özaslan, son kullandığı güneş gözlüklerinden biri ile takipçilerinin yakın markajına takıldı. Kullandığı her parça ile dikkat çekmeyi başaran güzel fenomenin kullandığı güneş gözlüğü, büyük beğeni topladı. Biz de sizler için bu sezonun trend parçaları arasında yer alan güneş gözlüklerini Duygu Özaslan'dan ilham alarak inceledik. Gelin, bu modelleri birlikte inceleyelim.

Magazin 14-09-2022 14:16

Moda uzmanı paylaştı: Zarif görünmek istiyorsanız bu parçalardan uzak durun

Kadınlar daha zarif bir görünüm için kombin fikirleri arıyor. Zarif parçaların temeli düz ama kaliteli duran parçalardan geçiyor. Tiktok üzerinden paylaşım yapan bir kullanıcı zarif görünmek için asla giymemeniz gereken parçaları gösterdi.

Kadin 29-08-2022 11:42

Hiç aklımıza gelmemişti! Güneş gözlüklerine bulaşan makyajı önlemek mümkün

Güneş ışınlarına bakmak gözü oldukça rahatsız ediyor. Bu sebeple kullanılan güneş gözlükleri hem güneşten koruyor hem de kombinleri tamamlayan bir aksesuar haline geliyor. Ancak yapılan makyajların güneş gözlüğüne bulaşması istenmeyen durumlara yol açabiliyor. TikTok kullanıcısı bir kadın makyajınızın güneş gözlüğüne bulaşmaması için bulduğu tüyoyu paylaştı.

Kadin 21-08-2022 11:00

Plaja giderken mutlaka yanınıza almanız gereken deniz kum güneş keyfinizi arttıracak ürünler

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarından kaçmayı ve kendinizi denize, havuza atmayı planlıyorsanız doğru yerdesiniz. Plaja giden herkesin yanında olması gereken, deniz kum güneş keyfini ikiye katlayacak ürünleri sizin için seçtik! Gelin, o ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 02-08-2022 16:43

Yazınızı güzelleştirmek istiyorsanız bu ürünleri kesinlikle sepetinize atmanız gerekli

Yılın stresini atmak ve biraz eğlenmek için planlarınızı yaptınız mı? Yaz aylarında ister evde ister deniz kenarında yapabileceğiniz aktivitelerde size kolaylık sağlayacak bazı ürünler var. Peki, bu ürünler neler? Gelin, yaz mevsiminde hayatınızı kolaylaştıracak ürünleri beraber inceleyelim.

Haber 02-08-2022 14:15

Yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz Amazon ürünleri

Kimi zaman giymeye, kullanmaya kıyamadığınız eşyaların raflarda vadelerini doldurmasına göz yumarsınız. Bazense defalarca giyilmiş, kullanılmış olmasına rağmen her seferinde eliniz belirli eşyalara gider. Peki kısa sürede gönüllerinizi çelecek, göz bebeğiniz hâline gelecek yeni favori ürünlerinizle Amazon sayesinde tanışmaya ne dersiniz? Amazon'un geniş yelpazeli kategorileri ile yaz boyunca üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz ürünleri sizler için derledik.

Haber 29-07-2022 13:40

Körlüğe neden olabilecek kadar tehlikeli! Sıcakların bastırmasıyla piyasaya düştü

Güneş gözlüklerinin, güneş ışınlarına karşı koruyucu olması ve göz sağlığını koruması amacıyla kullanımı önem arz ediyor. Ancak yaz sıcaklarının kendisini iyiden iyiye hissettirmesiyle sahte güneş gözlükleri piyasaya düştü. Dr. Öğretim Üyesi Şaban Kılıç, sahte güneş gözlüğü takmanın göz hastalıklarına neden olabileceği, ciddi hastalıklara yol açabileceği konusunda uyarıda bulundu. Uzman Optisyen Hüseyin Şen'e göre ise bazı merdiven altı gözlükler körlüğe neden olabilecek kadar tehlikeli.

Haber 20-07-2022 10:38

Yaz boyunca en çok ihtiyacınız olacak şeylerin başında gelen güneş gözlüğü öneri listesi

Sıcak yaz günlerinde güneşin zararlı ışınlarından korunmak için ihtiyacımız olan yardımcıların başında güneş gözlükleri geliyor. Hem gözlerinizi güneşten korumanıza yardımcı olan hem stilinizi tamamlayan güneş gözlüğü alternatiflerini sizin için inceledik. Bu ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 18-07-2022 16:58

Güneş yanığına ne iyi gelir? Güneş yanığı evde doğal ve bitkisel yöntemlerle en hızlı nasıl geçer?

Güneş yanığı, bronzlaşmak isterken veya farkında olmadan güneş altında fazla kalmanın sonucunda olur. Gün içinde ciddi şekilde rahatsız eden güneş yanığının bir an önce geçmesi için çareler aranır. Bu doğrultuda güneş yanığına iyi gelen evde tedavi yöntemleri ise ilk araştırılan konu olur. Doğal yöntemlerle tedavi etmek için şifa kaynağı bitkilere yönelmek acı çeken kişilere çoğu zaman çözüm getirir. Güneş yanığına ne iyi gelir diye merak edenler için evde uygulanabilecek doğal yöntemler...

Kadin 11-07-2022 15:09

Migren hastaları dikkat! Hastalığınız tetiklenebilir

Migren hastaların gündelik hayatını etkileyen oldukça olumsuz sonuçlara yol açabilen hastalıklar arasında bulunuyor. Çeşitli nedenlere bağlı olarak migren atakları yaşanabiliyor. Uzmanlar migren hastalarının yaz aylarında korunmaları için uyarılarda bulundu.

Haber 28-06-2022 16:27

Gözlük kullandığı için güneş gözlüğü kullanamıyorum! diyenlere şık numaralı güneş gözlüğü önerileri

Yaz mevsimi geldiğinde dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri, güneşe karşı gözlerinizi korumak. Numaralı gözlük kullananlar için bu durum daha karmaşık ve uğraştırıcı hâle gelse de göz sağlığınız için bu adımı atlamamanız gerekir. Lens yerine gözlük kullanmayı tercih eden biriyseniz numaralı güneş gözlükleri tam size göre olabilir. ''Nasıl yani, numaralı güneş gözlüğü mü olur?'' diyorsanız sorunuzun cevabı olan birbirinden şık ve kullanışlı modelleri hep birlikte inceleyelim.

Haber 24-05-2022 17:31

Yazın en sevilen aksesuarlarının başında gelen güneş gözlüğü önerileri

Yaklaşan yaz, uzun ve keyifli tatillerin habercisi. Peki, tatil için aksesuarlarınız hazır mı? Güneşli günlerin kurtarıcısı ve şıklığınızın tamamlayıcısı olan güneş gözlükleri ilk alınması gereken ürünler arasında yer alıyor. Yüzünüze ve stilinize uygun gözlük ararken zorlanmanız ise çok normal. O zaman sizin için hazırladığımız en iyi güneş gözlüğü markalarından oluşan listemize göz atmaya ne dersiniz?

Haber 06-05-2022 16:07

Katarakt olmanıza sebep olabilir! Sıklıkla kullanılıyor

Göz oldukça hassas yapıda olan organlar arasında yer alıyor. Göz sağlığını bozmamak için dikkatli olmak gerekiyor. Özellikle yaz döneminde kullanılan sahte gözlükler göz sağlığını tehlikeye atıyor. Bu gözlüklerin kullanımı oldukça yaygın. Sahte gözlüklerin göz üzerindeki zararlı etkileri zaman içerisinde gerçekleşiyor. Uzmanlar bu konuda uyarılarda bulunuyor.

Haber 25-04-2022 07:42

Size şimdiden yaz stoğu yaptıracak %50 indirimli kadın güneş gözlüğü ve aksesuar çeşitleri

Gözlerinize koruma sağlayan ve stilinizi taçlandıran güneş gözlükleri, farklı amaçlar doğrultusunda üretilen modelleriyle yazı doyasıya yaşamanızı sağlıyor. Retrodan moderne, aynalı camlardan renkli çerçevelere, farklı stil ve formdaki güneş gözlüklerinden size en uygun modeli seçerek tarzınızı tamamlayabilirsiniz. Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz, uygun fiyata stok yaparak paranızı akıllıca değerlendirebileceğiniz en şık güneş gözlükleri ve aksesuarlarını sizin için hazırladığımız bu listede

Kadin 25-11-2021 15:17

Son fırsatlara yetişmek isteyenlere 100 TL altı güneş gözlüğü modelleri

Güneş gözlükleri, özellikle yaz aylarında vazgeçilemeyen aksesuarlar arasında yer alıyor. Güneşin zararlı olabilecek ışınlarına karşı koruma sağladığından sık sık tercih ediliyor. Güneşli günlerde zararlı ışınlardan korunmak için güneş gözlüğü kullanırken tarzınıza uygun ürünler kullanabilirsiniz. Birbirinden farklı tasarımlara sahip olan güneş gözlükleri her zevkten ve her yaştan kişiye hitap ediyor.

Kadin 12-11-2021 11:33

Sezonun bitmesiyle depolamak isteyeceğiniz aşırı indirimli güneş gözlükleri

Yaz aylarının olmazsa olmazlarından güneş gözlükleri, hem en önemli ihtiyacımız hem de stilimizi yansıtan bir aksesuar. Ancak son yıllarda döviz kurunun artışı nedeniyle yenilerini alamaz olduk, haliyle trendleri kaçırdık. Siz de her sezon trendleri yakalayamamaktan şikayetçiyseniz küçük bir sır verelim: Sezon bitimi ile beğendiğiniz tüm gözlükleri indirimli olarak alabilirsiniz. Hatta iddia ediyoruz: Bir değil, iki değil istediğiniz kadar depolayabilirsiniz!

Kadin 06-10-2021 14:26

İşportadan gözlük alanlar dikkat: Ciddi derecede problemlere yol açıyor

Güneşli günlerin vazgeçilmezlerinden biri olan güneş gözlüklerinin sahtelerine dikkat çeken Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Yusuf Yıldırım, "İşportada satılan güneş gözlüklerinin optik kalitesi düşük. Bu da ciddi derecede problemlere yol açıyor. İnsanların görme kalitesi azalıyor" dedi.

Haber 15-08-2021 19:35

En doğru güneş gözlüğü seçimi için dikkat! Bu modeller sizi hüsrana uğratabilir

Yaz mevsiminin gelişiyle güneş gözlüğü de en popüler aksesuar tercihleri arasındaki yerini alıyor. Bu durum da akıllara ''Hangi gözlük modelini seçmeliyim?'' sorusunu getiriyor. Yüz şeklinize göre hangi güneş gözlüğü modelini seçebileceğinizi merak ediyorsanız sizin için tüm detayları bu yazımızda derliyoruz.

Kadin 27-07-2021 11:14

Yaz aylarında sahildeki buluşmalar için yanınıza almanız gereken ürünler

Yaz geldiğine göre, yaz alışverişinin de vakti gelmiş demektir. Sizler için, yaz aylarında sizi tamamlayacak ürünleri seçtik...

Haber 19-06-2021 01:10

Yüzünüze tam oturan güneş gözlüğü modelleri

Yüz hatlarınıza uygun olan gözlüklerle tanışmaya hazır mısınız? Birbirinden güzel gözlükleri sizin için bu listede bir araya getirdik.

Haber 16-06-2021 10:54

Şanlıurfa'da gümrük kaçağı 128 bin makaron ve 33 bin güneş gözlüğü ele geçirildi

Şanlıurfa'da gümrük kaçağı 128 bin makaron ve 33 bin güneş gözlüğü ele geçirildi

Yurthaber 23-04-2021 10:21

Güneş gözlüğü kar körlüğüne karşı koruyucunuz olacak

Güneşten gelen ultraviyole ışınlarının kar ya da buzdan yansımasıyla korneada hasar bırakabileceğini söyleyen Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Murat Ün, özellikle kayak yapanların ve kara fazlaca maruz kalanların kar körlüğüne karşı güneş gözlüğüyle önlem alması gerektiğini belirtti.

Haber 17-02-2021 12:26

Uzmanlar uyardı: Kara gözlüksüz bakmayın!

Kar yağışı ile birlikte sokakların beyaz örtüyle kaplandığı ülkemizde ultraviyole ışınların kar ve buz üzerinden yansıyarak kar körlüğüne (fotokeratit) neden olduğunu söyleyen Doç. Dr. Aylin Kılıç, “Nasıl güneş tutulmasında güneşe bakmak zararlıysa, karda çıplak gözle, koruyucusuz vakit geçirmek de göz sağlığı açısından risklidir” diyerek karlı havalarda dışarı çıkılacağı zaman mutlaka güneş gözlüğü takılması gerektiğini söyledi.

Haber 16-02-2021 15:31

Beyaz tenliler güneşlenirken nelere dikkat etmeli?

Yaz aylarının gelmesiyle beraber ‘Karpuz kabuğu denize düştü ve herkes plajlara üşüştü’ sözünü doğrular nitelikte bir tatilci akını yaşanıyor. Tatilin en güzel yanının deniz, havuz, kum ve güneş olduğunu düşünenler saatlerce güneşleniyor. Uzmanlar ciltte oluşabilecek deformansyonları önlemek için sağlıklı bir güneşlenmeyi tavsiye ediyor. Peki sağlıklı bronzlaşmak için nelere dikkat etmek gerekiyor?

Haber 23-07-2018 12:08

Taklit güneş gözlükleri tehlike saçıyor

Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu Başkanı Taylan Küçüker, ülke genelinde işportacılarda satılan taklit güneş gözlüklerinin tehlike saçtığını söyledi.

Haber 23-08-2007 16:46

Güneş gözlüğü tavsiyeleri

Yaz mevsiminin gelmesiyle göz hastalıkları uzmanları, ultraviyole ışınlarını kestiğine dair sertifikası olmayan güneş gözlüklerinin alınmaması tavsiyesinde bulundu.

Haber 29-05-2007 10:59

Güneş gözlüğü göz sağlığı için gerekli

Güneş gözlüğünün aksesuar olmadığı, göz sağlığı için gerekli bir araç olarak kabul edilmesi gerektiği bildirildi.

Haber 28-05-2007 11:03

Güneş gözlüğü seçimine dikkat

Anadolu Gözlükçüler ve Optisyenler Derneği Başkanı Türker Küçüker, güneş gözlüğü konusunda vatandaşları uyardı. Küçüker, gözlük kullanırken taklitlerden kaçınılması gerektiğini, aksi takdirde gözlerde ciddi sorunlar oluşabileceğini kaydetti.

Haber 13-04-2007 16:08

Güneş gözlüğü seçimine dikkat

Yaz aylarında güneş ışınlarından korunmak için tercih edilen güneş gözlüklerinin rastgele alınmaması gerektiğini belirten uzmanlar, ucuz olduğu için alınan ve UV ışınlarına karşı koruyucu özelliği olmayan güneş gözlüklerinin göze fayda değil aksine zarar verdiğini kaydetti.

Haber 03-08-2006 10:00

Güneş gözlüğü seçimine dikkat

Yaz aylarında güneş ışınlarından korunmak için tercih edilen güneş gözlüklerinin rastgele alınmaması gerektiğini belirten uzmanlar, ucuz olduğu için alınan ve UV ışınlarına karşı koruyucu özelliği olmayan güneş gözlüklerinin göze fayda değil aksine zarar verdiğini kaydetti.

Haber 03-08-2006 09:55

Güneş gözlüğünün önemi

Gözlüklerde özel ultraviole (UV) ışınlarını engelleyen elemanlar olmaksızın sadece cam yerine plastik gözlük seçilmesinin bile UV'nin göze girmesini engelleyen önemli bir faktör olduğu bildirildi.

Haber 26-06-2006 11:24

Gözünüze ve güneş gözlüklerinize dikkat

Bulunduğumuz coğrafyanın yurdumuza sunduğu nimetlerden biri de her mevsimi tam anlamıyla yaşayabilmemiz. Bununla birlikte, güneşin birçok yararı yanında zararlı ültraviyole ışınlarını barındırdığını da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Uzmanlar, ültraviyole ışınlara bağlı göz rahatsızlıklarından korunmak için, yaz aylarında güneş gözlüğü kullanmanın şart olduğunu belirtiyor.

Haber 26-05-2006 11:58

Uzmanlardan güneş gözlüğü uyarısı

Sokakta satılan güneş gözlüklerinin güneşten korumadığı, aksine göze zarar verdiği belirtildi.

Haber 10-05-2006 15:55

Güneş gözlüğü seçimine dikkat

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde 15 yıllık gözlükçü Ali Yetim, yaz aylarının gelmesiyle beraber vatandaşların çarşı ve pazarlarda satılan güneş gözlüklerine dikkat etmelerini istedi.

Haber 27-04-2006 14:20

Güneş gözlüğü aksesuar değildir

Güneş gözlüğünün aksesuar olmaktan çok, göz sağlığı için gerekli bir araç olarak kabul edilmesi ve sağlık malzemesi olarak kullanılması gerektiği bildirildi.

Haber 12-04-2006 10:48

Güneş gözlüğünün göz sağlığına etkisi

Güneş gözlüğünün aksesuar olmadığı, göz sağlığı için gerekli bir araç olarak kabul edilmesi gerektiği bildirildi.

Haber 05-04-2006 09:40

Sahte güneş gözlüklerine dikkat

Güneşin kendini göstermeye başlamasıyla güneş gözlüğü satışları artarken, piyasada satılan kalitesiz güneş gözlükleri göz sağlığına kalıcı zararlar verebiliyor.

Haber 12-03-2006 12:11

Uzman isimler uyardı! Güneş gözlüğünü her mevsim takın

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Fatma Caner, kış aylarında da güneş gözlüğü takılması gerektiğini belirtti.

Haber 25-10-2005 18:32

Güneşe kesinlikle gözlüksüz çıkmayın

Marmara Üniversitesi (MÜ) Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Temel, göz sağlığının korunması amacıyla yaz aylarında güneş gözlüğü kullanmanın şart olduğunu söyledi.

Haber 12-06-2005 01:32

Güneş gözlüğü uyarısı: Aksesuar değildir

Güneş gözlüğünün, yaz mevsiminde gözleri zararlı güneş ışınlarına karşı koruduğu bilinen bir gerçek. Ancak, işportadan alınan güneş gözlükleri, gözlere faydadan çok zarar veriyor. Güneş gözlüğünün aksesuar olmaktan çok, göz sağlığı için gerekli bir araç olarak kabul edilmesi ve sağlık malzemesi olarak kullanılması gerektiği hatırlatılıyor.

Haber 16-05-2005 12:18