Gunes Saati Haberleri

CHP belediye başkan adayı 'miting saati satıldı' dedi, partisinden istifa edip AK Parti'ye geçti

CHP Bitlis Belediye Başkan Adayı Selim Soyugüzel, bugün yapılması planlanan miting saatinin partisinin il başkanı tarafından para karşılığı satıldığını ileri sürmesinin ardından adaylıktan ve partisinden istifa edip AK Parti'ye katıldı. Soyugüzel'e parti rozetini AK Parti İl Başkanı Kadir Köstekçi taktı. CHP İl Başkanı Metin Güzelkaya ise iddialar için, "Parayla pulla işim olmaz. Yasada miting alanlarının siyasi parti veya bağımsız adaylar arasında değiştirilebilir ibaresi yer almaktadır" dedi.

Haber 2024-03-28 16:59:18

'Sıfır saati' için gözler bu ziyarette: Irak'ta operasyon için tarih iddiası! Irak'ın 'PKK' kararı sonrası Türkiye düğmeye basıyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Irak ziyaretiyle beraber Irak, PKK konusunda radikal bir karar almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da ay başında "Bu yazın Irak sınırlarımızla ilgili meseleyi kalıcı olarak çözüme kavuşturacağız" mesajını vermişti. Terörle mücadele konusunda diplomasi trafiği yoğunlaşırken Türkiye'nin Irak'ta düzenleyeceği operasyon için tarihle ilgili bir iddia ortaya atıldı. Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine çevrildi.

Haber 2024-03-27 09:09:05

Gruba gelen hırsız var mesajını önemsemeyince aracı soyuldu

Arnavutköy’de iftar saati durgunluğunu fırsat bilen 3 hırsız, park halindeki hafif ticari aracın içerisindeki 25 bin TL’lik inşaat malzemesini çaldı.

Yurthaber 2024-03-25 10:29:06

Fiyatı 5045 TL'ye düştü! Samsung Galaxy Watch 6'da Bahar Fırsatları'na özel indirim

Hayalinizdeki akıllı saati uygun fiyata almanın şimdi tam zamanı! Samsung Galaxy Watch 6, Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. Sizin için kullanıcılarından tam not alan teknoloji harikası cihazı inceledik. İşte detaylar!

Haber 2024-03-22 14:38:57

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Son olarak Gülseren Ceylan Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil'in hediye ettiği saati paylaştı. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 15-03-24 17:41

Oruç tutma süreleri neden farklı? Oruç tutma süresi neye göre belirlenir?

Oruç tan yerinin ağarması (fecr-i sadık) ile başlar ve güneşin batmasına kadar devam eder. Oruca başlamaya imsak, orucu açmaya ise iftar denir. İftar vakti akşam namazı saati, güneş battıktan sonra başlamaktadır. Her bölgeye göre güneş batma saati farklı olabilmektedir. Bu nedenle her yerleşim yerinin iftar saati değişiklik gösterir. Peki, oruç tutma süresi neye göre belirlenir?

Haber 15-03-24 02:21

Baklavacılarda Ramazan mesaisi başladı, personel sayısı iki katına çıktı: Fiyatı dudak uçuklattı!

Avrupa Birliği'nin (AB) ilk tescilli Türk ürünü "Antep baklavası", ramazanda iftar sofralarının baş köşesinde yerini almaya hazırlanıyor. Baklavacılar mesai saati ve personel sayısını iki katına çıkarırken baklavanın kilo fiyatı da bin TL'ye yaklaştı.

Finans 10-03-24 11:00

Ramazan manileri 2024: En güzel, kısa, uzun, komik Ramazan manileri

Ramazan manileri, eski zamanlardan beri sahur saati geldiğinde davulcuların oruca kalkacak olan kişileri uyandırmak adına dizdiği methiyelerdir. Ramazan ayının gelmesi ile Ramazan manileri de araştırılmaya başlanır. Sahur saatinde oruç tutacakları uyandırmak için davul çalan kişiler davul eşliğinde güzel maniler de seslendirir. İşte en güzel, kısa, uzun, komik Ramazan manileri...

Haber 08-03-24 17:53

Belediyede skandal! Mesai saatinde çıplak görüntülü sohbet yaptı

Kırşehir’de belediye güvenlik görevlisi mesai saati içerisinde üniformasıyla çıplak görüntülü sohbet yaptı. Disiplin suçu işlediği tespit edilen güvenlik görevlisi H.İ.’nin işine son verildi. Taciz ve istismar suçlarıyla konuşulan belediyede bir yılda 5. cinsel vaka olarak kayıtlara geçti.

Haber 07-03-24 10:59

Mesaide görüntülü çıplak sohbet yapan belediye çalışanı işten atıldı

Kırşehir’de belediye güvenlik görevlisi mesai saati içerisinde üniformasıyla görüntülü seks yaptı.

Yurthaber 07-03-24 10:12

Bakan Işıkhan’dan mesai saati mesajı: Çalışma süresi kısalacak mı? ‘Gündemimizde önemli bir yere sahip’ diyerek açıkladı

Mesai saatleri kısalacak mı? Çalışma süreleri için en yeni açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’dan geldi. Daha önce mesai saatlerinin kısalmayacağını açıkça belirten Bakan Işıkhan bu kez, “Çalışma süreleri, ücretler, iş sağlığı ve güvenliği, işçilerin refahı, kadın, çocuk ve gençlerin çalıştırılması, kayıt dışılık, işsizlik, istihdam ve iş gücü piyasası uygulamaları gibi konular gündemimizde önemli bir yere sahiptir" dedi. Esnek çalışmanın ise önünü açacak düzenleme yolda…

Finans 06-03-24 09:41

Turkcell Süper Kupa maçının saatinde değişiklik!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 7 Nisan Pazar günü oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinin başlama saati 21.30 olarak değiştirildi.

Spor 04-03-24 14:57

Acun Ilıcalı'dan yine 'mesai saati' çıkışı! 10.30'da başlasın dedi, o sektörleri ise ayrı tuttu: Sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok!

Acun Ilıcalı'dan yine çok konuşulacak 'mesai saati' açıklaması geldi. İletişim konusunda çok büyük adımlar atıldığının altını çizen Ilıcalı, "Öğlene kadar uyuyalım demek istemiyorum ama sabah 06.00'da seyahat etmeye değecek bir şey yok." dedi. Ilıcalı, mesai saatlerinin 10.30'da başlaması gerektiğini söyledi.

Finans 03-03-24 16:47

‘Mesai saati kısalacak mı’ derken plan ortaya çıktı! 57 maddelik yol haritasında gözden kaçan detay: Az değil, esnek çalışma geliyor

Dünyada pek çok ülkede uygulanmaya başlanan haftada 4 gün çalışma modeli Türkiye’nin de gündemine gelmişti. Mesai saatlerinin kısalmayacağını Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan net bir şekilde ifade ederken, hükümetin çalışanları ilgilendiren planı ortaya çıktı. 57 maddelik YOİKK Eylem Planı’na göre, esnek çalışma için düzenleme yapılacağı öğrenildi.

Finans 02-03-24 08:39

TFF duyurdu! Galatasaray'ın maç günü ve saati değişti

TFF, 10 Mart Pazar günü 16.00'da oynanacağı açıklanan Galatasaray - Çaykur Rizespor maçının, 8 Mart Cuma günü saat 20.00'ye alındığını açıkladı.

Spor 27-02-24 14:57

Kayseri Finali’nin tarihi belli oldu

Kayseri’yi önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek takımın belirleneceği Süper Amatör Küme finalinin gün ve saati belli oldu.

Yurthaber 27-02-24 08:33

Çalışma saatlerinde atlanan detay! SGK Uzmanı Emin Yılmaz canlı yayında ‘maaş kaybı yok ama…’ diyerek anlattı: 3 gün izin yapmak isterken 4 gün daha fazla çalışabilirsiniz

Mesai saatlerinin kısaltılması Türkiye’nin gündeminde önemli bir yer kaplarken SGK Uzmanı Emin Yılmaz milyonlarca çalışanın ilk kez duyacağı detayları tek tek sıraladı. Uygulamanın işleyişinde hak kaybı yaşanmaması için 4 günlük çalışma süresinde mesai saatlerinin 1-1,5 saat uzatılabileceğini ve 3 gün izne böylece yer açılabileceğini dile getirdi. Çalışma saati düzenlemesinin avantaj ve dezavantajlarını da anlatan uzman, maaşlarda kayıp olmayacağının altını çizdi.

Finans 26-02-24 15:25

Oktay Kaynarca 5 arabası ve 8 saati olduğunu söyledi! Arabalarını tek tek sayınca...

Kurtlar Vadisi'nde Süleyman Çakır'a hayat veren Oktay Kaynarca büyük bir hayran kitlesine sahip. EDHO ile ekranlarda olan Kaynarca yaptığı açıklamada 5 arabası olduğunu söyleyince gündem oldu.

Magazin 26-02-24 07:45

CİMER doğum saati öğrenme: CİMER'den doğum saati nasıl öğrenilir?

Genellikle yükselen burç hesaplama hedefi ile kullanılan doğum saati günümüzde oldukça kolay bir şekilde öğrenilebilmektedir. Bazı bireyler yalnızca merak ettiğinden doğum saati öğrenme başvurusu yaparken, bazıları ise yükselen burçlarını öğrenmek için başvuru yapmaktadır. Doğum saatini kesin bir şekilde öğrenmek isteyen vatandaşlar CİMER sistemi üzerinden doğum belgesini sorgulayabilmektedir. Peki CİMER doğum saati sorgulama nasıl yapılır? CİMER'den doğum saati nasıl öğrenilir?

Kadin 22-02-24 18:45

Peş peşe ertelemeler yaşanmıştı! Alper Gezeravcı'nın dünyaya dönüş saati belli oldu

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, Uzay İstasyonu'ndan dünyaya dönüş yolculuğu hava koşulları nedeniyle birkaç kez ertelenmek zorunda kaldı. Son gelişmelerle birlikte Gezeravcı ve beraberindeki astronotların, TSİ 17.05'de Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan (ISS) ayrılmasının hedeflendiği açıklandı. 36 saat sürecek olan yolculuğun ardından Gezeravcı'nın cuma günü saat 05.05'te dünyaya dönmesi planlandı.

Haber 07-02-24 06:34

İstanbul’da iki ilçeye paralı giriş yeniden gündemde! Ömürden 104 saati çaldı: Eminönü ve Kadıköy trafiğine ücret ayarı

İstanbul’un trafik sorunu büyüyor. Son veriler yılda 104 saatin yollarda boşa geçtiğini gösterdi. Listede İstanbul 65’inci, Gaziantep’in ise 62’nci olduğu gözlemlendi. Geçtiğimiz aylarda İstanbul trafiğine çözüm için Eminönü ve Kadıköy’e girişlerin paralı olacağının gündeme gelmesi sonrası yeni bir öneri geldi. Bu uygulamanın bazı şehirlerde uygulandığını ve başarılı olduğunu vurgulayan uzmanlar pilot uygulama için harekete geçilmesi gerektiğini savunuyor.

Finans 24-01-24 10:46

Kıyamet Günü Saati (Doomsday Clock) güncellenmesinden önce 'Yaşayan Nostradamus' Athos Salome'un kehaneti gündem oldu... Daha karanlık bir gelecek

Kıyamet Günü Saati (Doomsday Clock), 75 yılı aşkın bir süredir sembolik olarak insanlığın kendi kendini yok etme süresini belirliyor. Brezilyalı kahin Athos Salome, yeniden güncellenecek olan Kıyamet Günü Saati için nükleer kriz tahmininde bulunurken insalığı daha karanlık bir gelecek konusunda uyardı.

Trend 23-01-24 08:16

Erken emeklilik, ikinci emekli maaşı, çalışma saati… 5 adımlı büyük reform: 2000 sonrasında sigortalı olanlar dikkat!

Orta Vadeli Program ve seçim beyannamesi çerçevesinde çalışma hayatı ve emeklilik konularında yeni reformlar hazırlanıyor. Toplumun hemen her kesimini ilgilendiren önemli değişiklikler belli bir takvim çerçevesinde hayata geçirilecek. 5 adımlı yeni düzenlemenin detayları belli oldu. Memura 3600 ek gösterge, ev kadınına erken emeklilik, Bağ-Kur primlerinde değişiklik, ikinci emekli maaşı ve mesai saatleri gibi konularda adımlar atılacak.

Finans 20-01-24 07:34

Alper Gezeravcı uzayda! 12.27 olarak açıklanan kenetlenme saati güncellendi: Saat ve dakika verildi

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'yı taşıyan kapsülün Uluslararası Uzay İstasyonuna doğru yolculuğu devam ediyor. Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’yı taşıyan ve Gezeravcı ile birlikte 3 astronotun daha bulunduğu Dragon kapsülünün Uluslararası Uzay İstasyonu'na 12:27 olarak açıklanan kenetlenme saati güncellendi.

Haber 20-01-24 07:21

Sevgilisi tarafından Uzi ile vurulmuştu! Kahreden detayı annesi açıkladı: Boynundan diz kapağına kadar taramışlar

İstanbul'da yaşanan kan donduran 'Uzi' olayında yeni detaylara ulaşıldı. Eniz Kurtuluş (25) kız arkadaşı Nazlı Elmas'ı (19) suikast silahı olarak bilinen Uzi ile vurmuş, ilk ifadesinde de 'şakalaşıyorduk' demişti. Talihsiz kızın annesi kızının boynundan diz kapağına kadar tarandığını söyledi. Sosyal medyadaki uyuşturucu partisi iddialarına da sitem eden anne, "Benim kızımın çıkış saati belli, dişçide olduğu belli. Bizim adımızı bununla karalayamazlar" ifadelerini kullandı.

Haber 19-01-24 13:41

Yaz saati mi kış saati mi? Gündemden düşmüyordu: Bakan Bayraktar, 'Sadece yüzde 20'sine denk geliyor' diyerek açıkladı

Kalıcı yaz saati uygulaması 2016 Ekim ayından beri uygulanmaya devam ediyor. Özellikler okula ve işe gidenlerin her sene dile getirdiği hem yaz hem kış saati sistemine geçiş tartışmaları sürerken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. Bakan Alparslan Bayraktar, kalıcı yaz saati uygulamasının başladığı günden bu yana 10 milyar kilovatsaat enerji tasarrufu sağlandığını açıkladı.

Finans 08-01-24 12:00

Türkiye'nin insanlı ilk uzay yolculuğunun saati belli oldu!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın, Ax-3 mürettebatıyla birlikte 17 Ocak'ı 18 Ocak'a bağlayan gece 01.11'de Uluslararası Uzay İstasyonu'na hareket edeceğini bildirdi. Türkiye'nin ilk insanlı uzay misyonunu gerçekleştirecek astronot Alper Gezeravcı'nın Türk Bayrağını uzaya çıkaracağı misyona özel hatıra pulu ile zarf tasarlandı.

Haber 04-01-24 23:38

Son dakika | Yeni yıla ilk onlar girdi! Yeni Zelanda ve Avustralya 2024'e 'merhaba' dedi

Son dakika haberi: Milyarlarca insanın beklediği yeni yıl coşkusunu ilk onlar yaşadı! Yeni Zelandalılar 2024'e Türkiye saati ile 14.00 sularında girdi. Güney yarım kürede bulunan Avustralya'da Türkiye saatiyle 16.00'da yeni yıla merhaba dedi. Avustralya'dan bir saat sonra Papua Yeni Gine 2024'ü karşıladı. Seul'de saatler gece yarısını gösterdiğinde dev bir tokmakla çan çalındı. Tayland, TSİ 20.00’de 2024 yılına coşkuyla girdi. İşte o görüntüler...

Haber 31-12-23 14:13

Doğal gaz, elektrik, su saati sayaçları için karar! Resmi Gazete'de yayımlandı: Fiyatlar güncellendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı su, elektrik ve gaz sayaçlarının 2024 yılı tamir, bakım ve ayar ücretlerini yeniden düzenledi. Su sayaçlarının ayar ve parça değişimi gerektirmeyen tamir ücreti anma debisine göre 34 lira ve 107 lira, elektrik sayaçları tamir ücretleri 77 ila 88 lira arasında, gaz sayaçlarının parça değişimi gerektirmeyen tamir ücretleri de 84 lira ile 2 bin 493 lira arasında değişecek.

Finans 30-12-23 10:30

SAKLA BENİ 9. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Sakla Beni 9. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam dokuzuncu bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Yalı Çapkını ve Sakla Beni birleşiyor mu, yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti

Magazin 28-12-23 18:45

Asgari ücret zammı belli oluyor! SON DAKİKA: Açıklama için dakikalar kaldı, 2024 asgari ücret ne kadar olacak? İşte Erdoğan'ın masasındaki en güçlü ihtimaller...

Son dakika askeri ücret zammı haberi bir anda gündem yarattı. Milyonlarca çalışan 2024 asgari ücret zammı için nefesini tuttu, geri sayıma geçti. Asgari ücret zammı ne kadar oldu? sorusunun yanıtı dakikalar sonra belli olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türk-İş, TİSK ve hükümet yetkililerini Beştepe'ye çağırdı. Kritik toplantının saati 16.30 olarak duyurulurken; toplantı sonrası yeni asgari ücret zammını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması bekleniyor. İşte kulislerde konuşulan son zam oranları...

Finans 27-12-23 15:49

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı! Kabine Toplantısı bugün yapılacak mı?

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağı ve saati vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Kabine Toplantısı 2 haftada bir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de gerçekleştiriliyor. Asgari ücret, emekli maaşı ve memur zammı gibi konuları yakından takip edenler arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bugün mü? 27 Aralık 2023 Kabine Toplantısı var mı, gündem maddeleri neler? İşte ayrıntılar...

Haber 27-12-23 11:06

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Kupa finali Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray Fenerbahçe süper kupa final maçının tarihi, saati ve yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Geçtiğimiz sezon Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçında hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak. Karşılaşma Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak. Peki, Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Spor 25-12-23 15:21

AÖL SINAV SAATİ 23-24 ARALIK 2023: MEB AÖL sınavları saat kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor, sınavlar kaç dakika sürüyor?

AÖL sınavlarının saat kaçta başlayıp kaçta biteceği merak konusu oldu. 23-24 Aralık tarihlerinde yüz yüzde yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavlarının süresi ise vatandaşlar tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, MEB AÖL sınavları saat kaçta başlıyor ve kaçta bitiyor? 2023 - 2024 eğitim öğretim dönemi 1. dönem AÖL sınavları kaç dakika sürüyor? İşte detaylar...

Egitim 23-12-23 14:53

ATV ALDATMAK CANLI İZLE 50. BÖLÜM! Nursel Köse, Berkay Ateş ve İlayda Çevik'li Aldatmak ne zaman? ATV yayın akışı

Aldatmak 50. bölüm için ATV Aldatmak canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? İşte ATV Aldatmak canlı 50. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 21-12-23 20:43

SAKLA BENİ 8. BÖLÜM İZLE! Star TV Sakla Beni yeni bölüm ne zaman? Son bölüm özeti ve perşembe günü dizileri

Sakla Beni 8. bölüm izle ekranı sorgulanıyor. Star TV'nin sevilen dizisi bu akşam sekizinci bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati de merak edildi. 'Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 8.bölüm full izle ekranı!

Magazin 21-12-23 19:41

1 günlük mesaiye denk geliyor! İstanbullular yaşamlarının 3,5 yılını trafikte tüketiyor... 36 dakikalık mesafe 80 dakikada kat edilebildi!

Dataritim Veri Araştırmaları Grubunun İstanbul trafiğini 9 yıl izleyerek oluşturduğu rapora göre, kentte geçen yıl 36 dakikalık mesafe 80 dakikada kat edilebildi. Haftada, yaklaşık 1 günlük mesai saati kadar zamanı sıkışık trafikte harcanan İstanbulluların yaşamlarının 3,5 yılı trafikte tükeniyor.

Haber 20-12-23 17:29

Sosyal medya fenomeni Hülya Yenidoğmuş yaz saati uygulamasını böyle eleştirdi! Yataktan sürükleyerek çıkarttı... Bulduğu yerde uyudu

Doya Doya Moda yarışmasıyla ünlenen Hülya Yenidoğmuş paylaşımları sayesinde kısa sürede fenomene dönüştü. Yenidoğmuş TikTok'tan yaptığı bir paylaşımla yaz saati uygulamasını eleştirdi. Oğluyla okula giderken başına gelenleri eğlenceli bir dille anlatan fenomen ismin paylaşımı kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 20-12-23 15:34

Resmi Gazete'de yayımlandı! Bazı illerde oy verme saati değişti

Türkiye yavaş yavaş seçim atmosferine girmeye başladı. Partiler adaylığını açıklamaya devam ederken Yüksek Seçim Kurulu'nun saat kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni karara göre 32 ilde oy verme saati 07.00- 16.00 olarak belirlendi. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 00:53

Asgari ücret son toplantı ne zaman? Asgari ücret ne kadar oldu 2024? 2024 yılı asgari ücret detayları

2024 asgari ücret tutarı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. milyon çalışanı doğrudan milyonları ise dolaylı olarak etkileyecek asgari ücret Ocak zammı için maraton hız kesmeden devam ediyor. Asgari ücret ne kadar olacak? sorusu gündemdeki sıcaklığını arttırırken, Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı tarihi, saati ve görüşmenin detayları ortaya çıktı. İşte '2024 asgari ücret ne kadar oldu ve asgari ücret son toplantı ne zaman' sorularının yanıtı...

Finans 17-12-23 10:52

SAKLA BENİ 7. BÖLÜM İZLE! Sakla Beni dizisi hangi gün, saat kaçta? İşte perşembe dizileri ve Star TV yayın akışı

Sakla Beni 6. bölüm full izle ekranı sorgulanıyor. Sevilen dizi bu akşam altıncı bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edildi. 'Sakla Beni hangi gün, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni saat kaçta, hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 6.bölüm full izle ekranı!

Magazin 14-12-23 19:37

ALDATMAK 49. BÖLÜM İZLE TEK PARÇA! Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? ATV yayın akışı

Aldatmak 49. bölüm için ATV canlı Aldatmak izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak dizisi oyuncuları kimler, yeni bölüm ne zaman? İşte ATV canlı Aldatmak 49. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 14-12-23 19:08

Yaz saati uygulaması kalkacak mı? Güvenlik kaygıları arttı, Meclis gündemine geldi: Tasarruf yok, sabahları da ışık açıyoruz

Kalıcı yaz saati uygulaması nedeniyle milyonlarca kişi karanlıkta işe, okula gidip ve yine karanlıkta evine dönüyor. Özellikle kış aylarında vatandaşlar, güvenlik kaygıları nedeniyle endişelenirken "Adeta 6 ay gece 6 ay gündüz yaşıyoruz" tepkisinde bulunuyor. Söz konusu tepkileri muhalefet Meclis gündemine taşırken "Kalıcı yaz saati uygulaması değişiyor mu?" beklentileri oluştu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'dan da açıklama geldi.

Finans 14-12-23 07:56

Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı canlı yayın bilgisi

Kopenhag Galatasaray maçı canlı olarak ekrana gelecek. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaderinin belirleneceği karşılaşmaya 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda çıkacak. Mücadelede İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak. Kopenhag Galatasaray maçı canlı izleme ekranı şimdiden internette araştırılıyor. İşte Kopenhag Galatasaray maçının canlı yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri...

Spor 12-12-23 10:39

İmamoğlu sabah sabah isyan etti! 'Kararı alan ortada yok' dedi, yaz saati uygulamasına tepki gösterdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaz saati uygulamasıyla ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti. Söz konusu uygulamanın hiçbir faydası olmadığını aksine güvenlik sorununa yol açtığını savunan İmamoğlu, "Kararı alan ortada yok! Artık vazgeçin bu uygulamadan" dedi.

Haber 11-12-23 08:13

ALDATMAK 48. BÖLÜM CANLI İZLE! Aldatmak saat kaçta, hangi kanalda? Son bölüm özeti

Aldatmak 48. bölüm için ATV canlı Aldatmak izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. ATV'de yayınlanan ve ikinci sezonuna başlayan dizide Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi usta oyuncular başrolde yer alıyor. Dizinin yayın saati ve günü de merak edilen konular arasında yerini aldı. Peki, Aldatmak saat kaçta? İşte ATV canlı Aldatmak 48. bölüm izle ekranı ve son bölüm özeti ile ATV yayın akışı

Magazin 07-12-23 20:16

SAKLA BENİ 6. BÖLÜM STAR TV CANLI İZLE! Sakla Beni saat kaçta? Son bölüm özeti

Sakla Beni 6. bölüm full izle ekranı sorgulanıyor. Sevilen dizi bu akşam altıncı bölümü ile izleyiciyle buluşacak. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Nazım Namidar gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin konusu ve oyuncularının yanı sıra yayın saati ve hangi kanalda yayınlandığı da merak edildi. 'Sakla Beni hangi gün, Sakla Beni saat kaçta' sorularına yanıt aranıyor. Peki, Sakla Beni saat kaçta, hangi gün yayınlanıyor? Son bölüm özeti ve Sakla Beni 6.bölüm full izle ekranı!

Magazin 07-12-23 19:41

Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda?

Kopenhag Galatasaray maçı için heyecan dorukta. Teknik Direktör Okan Buruk'un çalıştırdığı sarı-kırmızılı temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kaderinin belirleneceği karşılaşmaya çıkacak. Karşılaşma 42 bin 305 seyirci kapasiteli Parken Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmanın tarihi, saati ve canlı yayınlanacağı kanal vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 07-12-23 14:57

KABİNE TOPLANTISI BİTTİ Mİ? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı kararları ne oldu? Son durum!

Kabine Toplantısı tarihi ve saati 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Asgari ücret ve maaş zamları gibi konuları yakından takip eden kişiler arama motorlarında konuya dair sorgulama yapıyor. Bilindiği üzere asgari ücret Temmuz'da gelen zam ile net 11 bin 402 lira 32 kuruş olmuştu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 11 Aralık'ta toplanacak. Peki, Kabine Toplantısı bitti mi? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı konuları ve kararları?

Haber 06-12-23 19:05