Güneşi Beklerken Haberleri

Hande Doğandemir küvette sere serpe uzandı! Tatil pozlarını peş peşe paylaştı

Hayat Bugün dizisinin final yapmasıyla setlere ara veren güzel oyuncu Hande Doğandemir, yer aldığı Hatırladığım Ağaçlar filminin çekimlerini tamamladı. Instagram hesabını aktif kullanan Doğandemir, çıktığı tatilden pozlarını peş peşe paylaştı. Küvet pozu dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 24-04-2023 21:37

Tozluyaka'nın yıldızı Emre Kınay'ın kızı güzelliğiyle hayran bıraktı! ''Annesinin fotokopisi!''

Başrollerini Serra Pirinç, Ecem Çalhan, Ahmet Haktan Zavlak, Ulvi Kahyaoğlu ve Kaan Miraç Sezen gibi isimlerin paylaştığı Tozluyaka dizisi, ilk bölümünden itibaren seyirciyi ekrana kilitledi. En son Şarkılar Bizi Söyler projesinde yer alan ünlü oyuncu Emre Kınay, Tozluyaka dizisiyle ekranlara geri döndü. Dizide özel bir okulun sahibi Kenan karakterine hayat veren Emre Kınay'ın özel yaşamı merak konusu oldu. Emre Kınay ve Emine Ün'ün kızı Duru Kınay, güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 03-10-2022 15:52

Annemizi Saklarken dizisinin Handan'ı Hande Doğandemir'in asıl mesleği bakın neymiş! Meğer oyunculuktan önce...

Son olarak Star TV'de ekrana gelen Annemizi Saklarken dizisinde Handan karakterini canlandıran Hande Doğandemir, şimdilerde Hayat Bugün isimli yeni projeyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ekranlarda Güneşi Beklerken, Yüzleşme gibi pek çok projede yer alan ismin oyunculuk öncesinde yaptığı asıl mesleği ise şaşırtıyor.

Magazin 09-09-2022 12:38

Güneşi Beklerken

Güneşi Beklerken Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güneşi Beklerken Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.