Guney Kibris Rum Kesimi Lideri Anastasiadis Haberleri

Bahçeli'nin sözlerini hatırlatıp son noktayı koydu! KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: Kuzeyi güneyi kalmadı bütün denizlerde...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dünkü TBMM Grup Toplantısı'nda, "Artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti demeye gerek yok, Kıbrıs Devleti demek gerek" demişti. Bahçeli'nin sözlerini değerlendiren KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, "Devlet Bahçeli’ye bize sahip çıktığı için teşekkür ederim" dedi. Tatar, "Bu işin Kuzeyi, Güneyi kalmadı. Madem Rum kesimi bütün ada yönetimi bizdedir diyor, biz de Kuzeyi kaldırıyor, Kıbrıs Türk Devleti ve bütün denizlerde hak iddia ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 2023-10-04 22:32:01

Nikos Anastasiadis'ten üçlü görüşme sonrası açıklama

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis, üçlü görüşmeye ilişkin, "Nasıl ilerleyeceğimize yönelik teklifler sunduk. Genel Sekreter ise Kıbrıs için özel temsilci atamayı planlıyor." dedi.

Haber 2021-09-28 07:46:22

Rum lider Anastasiadis, Kıbrıs'ta iki devletli çözüme ''hayır'' dedi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis, Kıbrıs'ta iki devletli çözüme ''açık olmadıklarını'' söyledi. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise Anastasiadis'in açıklamasına cevaben "Bizim zaten devletimiz 60 yıldır var, iki devlet zaten Kıbrıs'ta ve Kıbrıs'ın gerçekleri. Bu saatten sonra kimse 60 yıllık devletinden vazgeçmez.'' ifadelerini kullandı.

Haber 2021-09-27 22:06:55

Türkevi'nin açılışındaki fotoğraf kriz yarattı: Elpidoforos ile görüşmem

ABD’deki Ortodoksların dini lideri Başpiskopos Elpidoforos'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Türkevi'nin açılışına katılması Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde kriz yarattı. Rum lider Anastasiadis, Başpiskopos’la görüşmesini iptal etti.

Haber 2021-09-23 11:40:20

GKRY’den Kıbrıslı Türklere pasaport tehdidi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Lideri Nikos Anastasiadis, KKTC tarafının Kapalı Maraş’ın bir kısmının daha açılması ile ilgili adıma karşılık Kıbrıslı Türklere yönelik yaptırımlara hazırlığını duyurdu. Anastasiadis, Kıbrıs Cumhuriyeti pasaportuna sahip Kıbrıslı Türklerin pasaportlarını iptal etmeye hazırlandığını söyledi.

Haber 25-07-21 19:08

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde “Altın pasaport” skandalı! Halktan özür diledi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, “Altın pasaport” olarak adlandırılan sabıkası bulunan yabancılara AB pasaportu verilmesi skandalıyla ilgili halktan özür diledi.

Haber 04-07-21 14:07

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’dan GKRY’ye: Komşumuz dilerse yardıma hazırız

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, bugün öğle saatlerinde GKRY’de çıkan yangınla ilgili “Komşumuz dilerse yardıma hazırız” dedi.

Haber 03-07-21 21:32

Rum lideri Nikos Anastasiadis'e meyhane tepkisi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde Kovid-19 önlemlerinin gevşeltilmesi sonrası hükümet sırlarını alkol masasında deşifre etmesiyle eleştirilerin odağında olan GKRY lideri Nikos Anastasiadis, arkadaşlarıyla birlikte soluğu meyhanede aldı.

Haber 19-03-21 10:59

Altın Pasaport skandalında, Suudi prensin ailesinden 41 kişiyle birlikte Kıbrıs vatandaşlığı aldığı iddia edildi

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Lideri Nikos Anastasiadis, “Altın Pasaport” olarak bilinen yatırım karşılığı vatandaşlık uygulaması hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde ifade verdi.

Haber 03-02-21 22:08

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Anastasiadis görüşmesinin detaylarını açıkladı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis ile yaptığı görüşmenin ardından, "(Kıbrıs'ta) 1977'den beri sürdürülen federal temelde bir anlaşma zemininin, özellikle Crans Montana'da son yaşananlardan sonra, pek de umut vermediğini ifade ettik." değerlendirmesinde bulundu.

Haber 04-11-20 02:33

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar Rum lider Anastasiadis ile görüştü

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) lideri Nikos Anastasiadis gayri resmi toplantıda bir araya geldi.

Haber 03-11-20 23:03

Rum lider Nikos Anastasiadis’ten altın pasaport çıkışı! 'İlgim kanıtlansın istifa ederim'

Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nde (GKRY) "altın pasaport" skandalına yönelik konuşan GKRY lideri Nikos Anastasiadis, herhangi bir videonun yayınlanmasından endişe duymadığını, konuyla ilgili herhangi bir ilgisi kanıtlanırsa bunun sorumluluğunu kabul edip istifa edeceğini belirtti.

Haber 21-10-20 22:30

Anastasiadis: Üçlü format Türkiye'yi hedef almıyor

Yunanistan, Mısır ve Kıbrıs Rum kesimi liderleri Lefkoşa’da bir araya geldi.

Haber 21-10-20 15:02

Rumlardan BM'ye çağrı: Türkiye'ye izin vermeyin!

Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'e Türkiye'nin Gazimagusa'da 46 yıldır kapalı olan 'hayalet şehir’ Maraş'ı turizme açmasına izin vermeme çağrısı yaptı.

Haber 26-08-20 16:02

Rum liderden Türkiye açıklaması

Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis, AB'den Türkiye'ye karşı daha kararlı bir tutum almasını beklediğini söyledi.

Haber 20-08-20 09:29

Rum lider, Putin'den yardım istedi: Türkiye'nin çalışmaları durdurulsun

Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Türkiye'nin Doğu Akdeniz'de ilerleyişinin durdurulması ve Kapalı Maraş'ın açılmaması için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den yardım istedi.

Haber 31-07-20 19:44

Kıbrıs Rum Kesimi kabinesinde deprem

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Savunma, Enerji ve Adalet Bakanlarını görevden aldı.

Haber 24-06-20 15:59

Rum liderin 'Ramazan mesajı' tepki çekti

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, sosyal medya hesabında, Kıbrıslı Türkler için Ramazan ayı yerine 'Ramazan Bayramı' mesajı yayınladı.

Haber 24-04-20 10:00

Anastasiadis: Doğu Akdeniz’de gerginliği azaltmak için çalışıyoruz

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de artık daha dinamik şekilde yayılmacı politika uygulamaya çalıştığını, Libya ile imzaladığı mutabakat ile Deniz Hukuku’nun tamamını reddettiğini ileri sürdü.

Haber 07-01-20 12:21

EastMed boru hattı anlaşması Atina’da imzalandı

Atina’da EastMed boru hattıyla ilgili anlaşmanın imza töreni yapıldı.EastMed doğalgaz boru hattı anlaşmasının imza törenine İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile ülkelerin enerji bakanları katıldı.Miçotakis yaptığı açıklamada, "Bu proje uluslararası hukuka uygun ve bu nedenle ABD tarafından destekleniyor.

Haber 02-01-20 23:01

Rum yönetimi lideri Anastasiadis: Her türlü tehdide karşı kendimizi savunmaya hazırız

KIBRIS Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Kıbrıs'ta bir gerilim istemediklerini belirterek, “Rum Milli Muhafız Ordusu'nun (RMMO) 'Kıbrıs Cumhuriyeti’nin toprak bütünlüğünü müdafaa edecek pozisyonda olmasından ötürü kendimizi güvende hissediyoruz” dedi. Rum lider, her türlü tehdide karşı, her an kendilerini savunmaya hazır olduklarını söyledi.

Haber 22-12-19 12:59

BM Genel Sekreteri Guterres: Liderler çözüme ulaşmadaki bağlılık ve kararlılıklarını yeniden teyit etti

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, Berlin’de gerçekleşen 3’lü zirvede liderlerin çözüme ulaşmadaki bağlılık ve kararlılıklarını yeniden teyit ettiklerini söyledi.KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, dün akşam Almanya’nın başkenti Berlin’de Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ile bir araya geldi.

Haber 26-11-19 10:08

Berlin’de Kıbrıslı liderler Federasyon’a bağlılıklarını teyit etti

BİRLEŞMİŞ Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis gerçekleştirilen görüşmenin ardından açıklama yaptı.

Haber 26-11-19 00:36

Berlin’de Kıbrıs zirvesi

BİRLEŞMİŞ Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile Berlin'de bir araya geldi.

Haber 25-11-19 23:35

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Berlin’de

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri Guterres ve GKRY lideri Anastasiadis ile üçlü görüşme gerçekleştirmek üzere Berlin’e geldi.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri Antonnio Guterres ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) Başkanı Nikos Anastasiadis ile üçlü görüşme gerçekleştirmek üzere Berlin’e geldi.

Haber 25-11-19 13:10

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı bugün Berlin’e gidiyor

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ile gerçekleştireceği üçlü görüşme için bugün Almanya’nın başkenti Berlin’e gidiyor.KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ile gerçekleştireceği üçlü görüşme için bugün Berlin’e gidiyor.

Haber 24-11-19 09:26

Anastasiadis’ten '10 bin Türk askeri çekilsin' önerisi

KIBRIS Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Birleşmiş Milletlere (BM) sunduğu güven yaratıcı önlemler belgesinde, Türkiye'nin Kıbrıs'tan asker çekmesini istedi.

Haber 10-11-19 15:57

KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Anastasiadis ile Almanya’da bir araya gelecek

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile 25 Kasım’da Almanya’da bir araya gelecek.KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile 25 Kasım’da Almanya’da bir araya gelecek.

Haber 25-10-19 20:07

Berlin'de 25 Kasım'da üçlü 'Kıbrıs' görüşmesi olacak

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres, 25 Kasım’da Berlin’de Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile bir araya gelecek.  Görüşme ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, “Cumhurbaşkanımız, BM Genel Sekreteri Sayın Antonio Guterres ve Rum Lider Sayın Anastasiadis ile 25 Kasım’da yapılacak üçlü görüşmede bir araya gelecek.

Haber 25-10-19 19:13

Rum yönetimden müzakere şartı: Türkiye, Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini durdursun

Kıbrıs Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Kıbrıs'ta garantilerin ve askerin olmadığı bir çözümün öncelikleri olduğunu söyledi.

Haber 18-09-19 16:06

BM, Kıbrıs liderlerini bir araya getirdi

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Geçici Kıbrıs Özel Danışmanı Jane Holl Lute, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ile gayrı resmi bir resepsiyon düzenledi.KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis BM Genel Sekreteri Antonio Guterres’in Geçici Kıbrıs Özel Danışmanı Jane Holl Lute tarafından düzenlenen gayri resmi bir resepsiyonda bir araya geldi.

Haber 06-09-19 21:46

Kıbrıslı liderler BM resepsiyonunda bir araya geldi

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Geçici Özel Danışmanı Jane Holl Lute’un ara bölgede verdiği gayri resmi resepsiyona katıldı.  BM İyi Niyet Misyonu Ofisi’nde bir araya gelen liderler, sohbet etme imkanı buldu.

Haber 06-09-19 18:54

Rum liderden doğalgaz önerisi: Türkiye, Rumların münhasır ekonomik bölgesini tanısın

KIBRIS Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, doğalgaz konusunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya öneri paketi sundu.

Haber 05-09-19 15:58

Rum lider Anastasiadis: Kıbrıs’ta çözümsüzlüğün nedeni Türkiye

KIBRIS Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, 'Türkiye’nin, Doğu Akdeniz’deki faaliyetlerinin Kıbrıs'taki ortamı zehirlediğini' ileri sürdü. Dış Rumlar Konferansında konuşan Anastasiadis, tek kaygısının gelecek nesillere olumlu bir gelecek bırakmak olduğunu, başka bir şey olmadığını söyledi.

Haber 28-08-19 12:57

Guterres'le yapacağımız 3'lü görüşmede 5'linin de yolu çizilebilir

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı: - "BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile yapacağımız 3'lü görüşmede 5'linin de yolunun çizilebileceğini düşünüyorum" - "(Hidrokarbon konusunda) Maalesef Rum tarafı bu konuda olumsuz bir tavır içinde. Bugün bu tutumlarının tekrarını gördük" - "(GKRY Lideri Nikos Anastasiadis ile) Görüşmemiz sonucunda ayrılık noktaları hala vardır. Her şey konusunda uzlaşılma gibi bir durum söz konusu değildir. Ancak bir diyalog içerisinde Kıbrıs'taki sıkıntıları aşabilmek için çaba harcıyoruz" - "Rumlardan hidrokarbon konusunda daha ciddi bir yaklaşım görseydik daha farklı düşünceler geliştirmek mümkün olabilirdi. Ancak o yaklaşımı da görmediğimiz için, o konuda da (Maraş) herhangi bir açılım söz konusu olamazdı"

Haber 09-08-19 19:15

Akıncı’dan Anastasiadis ile görüşme sonrasından açıklamalar

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum Kesimi lideri Nikos Anastasiadis ile yaptığı görüşme sonrasında, Rum tarafının fikir değiştirmediğini ve çıkış yolu önermediğini söyledi.

Haber 09-08-19 17:45

Akıncı: Rumlar hidrokarbon konusunda olumsuz tavrını sürdürüyor

KIBRIS'TA Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile bir araya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, görüşme ile ilgili açıklama yaptı.

Haber 09-08-19 17:32

DHA DIŞ - Akıncı: Rumlar hidrokarbon konusunda olumsuz tavrını sürdürüyor

KIBRIS'TA Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile bir araya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, görüşme ile ilgili açıklama yaptı.

Haber 09-08-19 17:20

Akıncı: Rumlar hidrokarbon konusunda olumsuz tavrını sürdürüyor

KIBRIS'TA Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile bir araya gelen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, görüşme ile ilgili açıklama yaptı.

Haber 09-08-19 15:50

Kıbrıs’ta kritik görüşme sona erdi

DOĞU Akdeniz'de doğalgaz gerilimin yaşandığı dönemde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ara bölgede bir araya geldi.

Haber 09-08-19 13:55

Kıbrıslı liderler bir araya geldi (3)

  TÜRKİYE DOĞALGAZ ÇALIŞMALARINA SON VERMELİ Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Akıncı ile görüşmeye giderken gazetecilere açıklamalar yaptı. “Yaşayabilir bir çözüm hedefindeyim” diyen Anastasiadis şöyle devam etti; “Akıncı ile görüşmeye Kıbrıs’ta kabul edilebilir çözüme ulaşma niyetiyle gidiyorum. Kıbrıslı Rumlar yanında, Kıbrıslı Türklerin de endişelerini dikkate almalıyız. Ankara’nın tutumunu değiştirmesi lazım.

Haber 09-08-19 11:09

Kıbrıs’ta liderlerin kritik görüşmesi başladı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ara bölgede bir araya geldi.KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Lider Nikos Anastasiadis gayri resmi bir görüşme için 5 ay aradan sonra Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar’ın ara bölgedeki resmi konutunda başladı.

Haber 09-08-19 11:05

Kıbrıslı liderler bir araya geldi

DOĞU Akdeniz'de doğalgaz gerilimin yaşandığı bir dönemde Kıbrıs'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ara bölgede bir araya geldi.

Haber 09-08-19 10:44

DHA DIŞ - Kıbrıslı liderler bir araya geldi

DOĞU Akdeniz'de doğalgaz gerilimin yaşandığı bir dönemde Kıbrıs'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ara bölgede bir araya geldi.  Akıncı ile Anastasiadis görüşmesi saat 09.30 sıralarında başladı.

Haber 09-08-19 10:36

Kıbrıslı liderler bir araya geldi

DOĞU Akdeniz'de doğalgaz gerilimin yaşandığı bir dönemde Kıbrıs'ta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Lideri Nikos Anastasiadis ara bölgede bir araya geldi.  Akıncı ile Anastasiadis görüşmesi saat 09.30 sıralarında başladı.

Haber 09-08-19 10:32

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Özersay’dan ’Kapalı Maraş’ uyarısı

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Kıbrıs Rum lideri Nikos Anastasiadis arasında 9 Ağustos’ta yapılacak görüşmede Rumları Kapalı Maraş’ın açılması sürecine dahil edecek herhangi bir adım atılmaması gerektiğini söyledi.KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, Cumhurbaşkanı Akıncı ile Kıbrıs Rum lideri Nikos Anastasiadis arasında 9 Ağustos’ta yapılacak görüşmede Rum liderini Kapalı Maraş’ın açılması sürecine dahil edecek herhangi bir adım atılmaması gerektiğini söyleyerek birtakım uyarılarda bulundu.

Haber 04-08-19 16:23

Akıncı ve Anastasiadis 9 Ağustos’ta görüşecek

KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Temsilcisi ve Kıbrıs’taki BM Barış Gücü Misyon Şefi Elizabeth Spehar’ın ev sahipliğinde 9 Ağustos’ta bir araya gelecek.KKTC Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Lider Nikos Anastasiadis’in 9 Ağustos Cuma günü saat 10.30’da gayriresmi bir görüşme için bir araya geleceklerini duyurdu.

Haber 22-07-19 14:35

Akıncı: Hepimiz Sayın Rum liderden açıklık istiyoruz

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile yakın bir zamanda bir araya geleceğini belirterek, “Hepimiz Sayın Rum liderden açıklık istiyoruz.

Haber 19-07-19 15:35

Akıncı: Hepimiz Sayın Rum liderden açıklık istiyoruz

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ile yakın bir zamanda bir araya geleceğini belirterek, “Hepimiz Sayın Rum liderden açıklık istiyoruz.

Haber 19-07-19 14:29