Günlük Haberleri

Günlük adli para cezalarında üst limit artırıldı

Kamuoyunda "8. Yargı Paketi" olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'a göre, günlük adli para cezalarında tutarlar yeniden belirlendi.

Finans 12-03-2024 13:00

Ev kiralamada yeni dönem başladı: Dikkat, 1 milyon liraya kadar cezası var

Yeni yılla birlikte Konutların Turizm Amaçlı Kiralanması Faaliyetlerinin Düzenlenmesine İlişkin Yönetmelik de yürürlüğe girdi. 1 Ocak itibariyle ev kiralamada düzenlemeye gidildi. Düzenleme, evini 100 günden az kiralayan herkesi ilgilendirirken, evini yılda 4 kez kiralayanlar da takibe alınacak. Yeni kira düzenlemesinin şartları ve cezaları ise dikkat çekiyor.

Finans 07-01-2024 14:39

Günlük burç yorumları: 6 Eylül 2023 Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 6 Eylül Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 06-09-2023 12:00

Günlük nasıl yazılır? Günlük tutarken nelere dikkat etmek gerekir?

Temelde kişinin gün içerisinde yaşadığı olayları anlattığı bir edebi tür olarak bilinen günlüklerin dikkat çekici farklı özellikleri de mevcuttur. Dolayısıyla günlüklerin öne çıkan özellikleri, yazım dili, öncüleri ve örnekleri hakkında detaylı açıklamalar yapılabilir. Bunun yanı sıra bu türden eserleri kaleme almak isteyenlere fayda sağlayacak olan çeşitli ipuçlarından da söz edilmelidir. Böylece günlük tutma alışkanlığı kazanmak isteyenler nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini keşfedebilir.

Egitim 01-06-2023 22:25

Günlük

Günlük Hakkındaki Haberler Mynet'te. Günlük Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Günlük burç yorumları: 1 Mart Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 1 Mart Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 01-03-2023 11:33

Günlük burç yorumları: 28 Ocak 2023 Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 28 Ocak Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 28-01-2023 09:57

Günlük burç yorumları: 20 Ocak Cuma günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 20 Ocak Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 20-01-2023 09:40

Günlük burç yorumları: 21 Aralık Çarşamba günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 21 Aralık Çarşamba aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 21-12-2022 09:35

Günlük eş anlamlısı nedir? Günlük kelimesinin eş anlamlısı ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe, kelime hazinesi oldukça geniş bir dildir. Yabancı kökenli birçok kelime zaman içinde dönüşüp eklerle türeyerek dilimize yerleşmiştir. Bir kelimenin birden fazla anlamı olabilir. Eş anlamlı kelimeler de bu sebeple çeşitlilik gösterir. Günlük kelimesi de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Eş anlamlısı ise günce kelimesidir. Günlük kelimesinin eş anlamlısı nedir? Günlük eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 12-08-2022 01:05

Günlük burç yorumları: 16 Temmuz Cumartesi günü tüm burç yorumları! Bugün sizi ne bekliyor? Burç yorumları...

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 16 Temmuz Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 16-07-2022 09:42

Gizli günlüğünde kan donduran satırlar cinayeti ele verdi! Kendi ölümünü böyle yazmış

Amerika Birleşik Devletleri’nde 32 yaşında bir öğretmen olan Amber Guichelaar’ın cansız bedeni geçtiğimiz aylarda evinde bulunmuştu. Üçüncü çocuğuna hamile olan Amber’in ölümünü inceleyen polisler genç kadının kocasını cinayet şüphesiyle tutuklamıştı. Genç kadının evinde saklı bulunan günlüğündeki, “Kocam beni öldürebilir” satırları cinayeti adeta aydınlattı. Amber’in eşi Richard, sorgusunda cinayetini itiraf etti.

Trend 05-07-2022 14:20

Günlük burç yorumları: 25 Haziran Cumartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 25 Haziran Cumartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?   

Kadin 25-06-2022 09:27

Kocaeli'de öğrencilerin salgın döneminde tuttukları günlükleri kitap oldu

Kocaeli'de öğrencilerin salgın döneminde tuttukları günlükleri kitap oldu

Yurthaber 24-05-2022 17:00

Günlük burç yorumları: 05 Mayıs Perşembe günü tüm burç yorumları

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 05 Mayıs Perşembe aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor? 

Kadin 05-05-2022 09:02

Günlük burç yorumları: 2 Mayıs Pazartesi günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 2 Mayıs Pazartesi aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 02-05-2022 09:30

Günlük burç yorumları: 4 Mart Cuma günü tüm burç yorumları!

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 4 Mart Cuma aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

Kadin 04-03-2022 08:37

Cinsel istismar günlükle ortaya çıkmıştı! İsyan ettiren karar

Mide bulandıran olay İzmir'in Bornova ilçesinde meydana geldi. Engin O.'nun (40) üvey kızı A.B.B.'yi (16) istismar ettiği hem kızın günlükleri hem de ifadeleri ile ortaya çıktı. İyi hal indirimi ile 12 yıl 6 ay hapse çarptırılan Engin O.'nun cezası, İstinaf Mahkemesi'nce de onandı. Karara isyan eden A.B.B.'nin annesi J.O. "Kızım 33 kiloya kadar düştü. Ancak o adama iyi hal indirimi uygulandı. Kızım için son nefesime kadar hukuki mücadelemi sürdüreceğim" dedi. İşte iğrenç olayın tüm detayları!

Haber 11-01-2022 11:48