Gurkan Mutlu Haberleri

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 2024-04-18 22:13:24

Burak Özçivit oğlu Kerem'i paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Resmen kopyası'

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından söz ettiriyor. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Burak Özçivit oğlu Kerem ile poz verdi, sosyal medya yıkıldı. Ünlü ismin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-04-13 14:15:21

İş yerinde bunaldığını söyleyince sosyal medyada gündem oldu! 'Benim çalışamama hastalığım var' sözlerine tepki yağdı

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde genç bir kadın çalışamama hastalığı olduğunu ve sevgilisinin kendisini mutlu etmek için ona alışveriş yaptığı söyleyince sosyal medyada viral oldu. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 2024-04-13 09:17:48

Bayram harçlığı kuyruğu! Duyan evinin önüne geldi... Yaklaşık 400 çocuk!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu. Yaklaşık 400 çocuk, bayram harçlığı alabilmek için Baysal çiftinin evine gelirken; her bayram çocuklarla bir araya geldiklerini kaydeden Baysal çifti, "Çocukların yüzündeki gülümseme bizleri de çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Haber 2024-04-12 09:43:04

Beden pozitifliği savunucusu Ariella Nyssa en büyük korkusunun dar kıyafetler olduğunu söyledi! Sınırlarını aşan fenomen tarzıyla beğeni topladı

Sosyal medyada yaratılan kusursuz güzellik anlayışına kafa tutarak kadınların kendi bedenlerinde mutlu olması gerektiğini savunarak fenomene dönüşen Ariella Nyssa, en büyük korkusunun dar kıyafetler giymek olduğunu söyledi. Vücut hatlarını belli eden beyaz dar bir kıyafetle poz vererek korkularının üzerine gittiğini ifade eden fenomen isim, "Korkuyordum ama çok güzel" dedi.

Trend 09-04-24 10:05

Dünyanın en yaşlı insanları bu 8 kuralı uyguluyor! İşte uzun yaşamın sırrı

Çoğumuz hayattan alabileceğimizin en fazlasını almak isteriz. Uzun ve mutlu bir hayat yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Uzmanlara göre 'Güç Dokuz' kuralı 100 yaşına kadar yaşamanıza yardımcı olabilir. Ömrü uzatmak için formda kalmanın, iyi beslenmenin, bol su içmenin ve bazı kötü alışkanlıklara son vermenin yanı sıra 'Güç Dokuz' kuralını hayatınıza benimseyebileceğiniz iddia ediliyor.

Haber 08-04-24 07:58

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 8 film birden vizyona girdi ( 5 Nisan 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 5'i yerli 8 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 05-04-24 15:14

Üniversite öğrencileri gönüllülük dersi ile 300 çocuğu bayramlıklarla mutlu etti

Erzurum'da üniversite öğrencileri "gönüllülük" dersi kapsamında başlattıkları "Bu bayram beni sen giydir" projesi ile temin ettikleri bayramlıklarla ihtiyaç sahibi 300 çocuğu mutlu etti.

Yurthaber 03-04-24 11:55

Fotoğraf çekebilmeye devam edebilmeniz için en iyi ve uzun ömürlü fotoğraf filmleri

Mutlu anları ölümsüzleştirmeyi, âdeta tablo gibi görünen manzaraları kayıt altına almayı hepimiz çok seviyoruz. Akıllı telefonlar sayesinde fotoğraf çekmek çok daha kolay ve hızlı olsa da fotoğraf makinelerinin yeri bir başka. Tabii bunun için kaliteli bir makine kadar iyi bir film kullanmak da önemli. Siz de en iyi fotoğraf filmini arıyorsanız doğru yerdesiniz. İşte birbirinden kaliteli kareler yakalamanıza yardım edecek fotoğraf filmi çeşitleri...

Haber 01-04-24 18:18

Lizzo müziği bıraktı! Herkes tarafından linçlenmekten bıktım

Dansçıları tarafından kendisine yöneltilen cinsel ve ırksal taciz suçlamalarıyla gündeme gelen Lizzo müziği bıraktı. Lizzo açıklamasında “İnternette ve hayatımda herkes tarafından linçlenmekten bıktım. Sadece müzik yapmak, insanları mutlu etmek ve dünyayı bulduğumdan biraz daha iyi bir yer yapmak istedim. Ama artık dünyanın beni istemediğini hissediyorum" dedi.

Magazin 31-03-24 09:45

Hazal Kaya saçlarını kısacık kestirdi! Yeni imajıyla şaşırttı

Ali Atay ile mutlu bir beraberlik sürdüren ve bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya imajıyla gündemde. Saçlarını kısacık kestiren Hazal Kaya'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 31-03-24 07:16

Canlı Bayrampaşa seçim sonuçları! Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Sandık günü geldi çattı! Uzun süredir devam eden seçim maratonu sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Bayrampaşa'da da seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Haber 30-03-24 22:36

Özge Gürel'in çöl pozları sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yürüten oyuncu Özge Gürel bu kez yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Oyuncu Instagram hesabından beyaz elbisesiyle çekildiği çöl pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

Magazin 30-03-24 09:59

Galatasaray transferlere erken başladı! Berkay Yılmaz transferinde iş imzaya kaldı

Yeni sezon hazırlıkları için kolları şimdiden sıvayan Galatasaray bir transferde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar 19 yaşındaki sol bek Berkay Yılmaz ile büyük oranda anlaştı. İşte detaylar...

Spor 29-03-24 10:30

Depremde dükkanını kaybeden afetzede berberden seyyar çözüm

Hatay’da asrın felaketinde iş yeri yıkılan Hakan Mutlu, mesleğini seyyar berber olarak devam ettiriyor ve geçimini sağlıyor.

Yurthaber 28-03-24 10:19

21 yaşında ev sahibi olduğunu söyleyince tepkiler gecikmedi! Gözyaşlarına hakim olamadı... Özür dilerim ama çalışıyorum

Birleşik Krallık'ın Bradford bölgesinde yaşayan sosyal medya fenomeni Katylee Bailey 21 yaşında ev sahibi olduğunu söyledikten sonra kullanıcıların tepkisini çekti. Yeni evini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kutlayan genç fenomenin ipoteksiz bir şekilde ev almanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

Trend 27-03-24 14:52

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medyayı salladı! Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?

Başak Dizer ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile pozunu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun, eşi ve oğluna yönelik duygusal mesajı sosyal medyada çok konuşuldu. Hayranları tarafından paylaşıma yorum yağdı.

Magazin 25-03-24 09:55

Yatmadan bir saat önce yendiğinde deliksiz uyutuyor! Sakinlik ve rahatlama sağlıyor

Her ne kadar yatma saatine çok yakın yemek yemek yanlış olsa da, bazı uyku uzmanlarına göre bazı yiyecekler aslında daha iyi bir gece uykusu almanıza yardımcı olabiliyor. Bu besinlerden biri de tatlıya düşkün olanları mutlu edecek cinsten.

Kadin 25-03-24 08:16

Yeni aşkı tanıdık çıkmıştı! Hazar Ergüçlü aşkta da işte de mutlu...

Kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrılan Hazar Ergüçlü Onur Ünlü'den sonra DJ Artz olarak bilinen Efe Çelik ile aşk yaşamaya başlamıştı. İnci Taneleri'nin Dilber'i aşk sorularına yanıt verdi.

Magazin 24-03-24 11:01

Survivor'da Aleyna eleme adayı oldu! Acun Ilıcalı tepkisine şaşırırken Yunus Emre ise dalga geçti

Survivor All Star eleme potasına giren ilk aday geçtiğimiz hafta geçirdiği sinir kriziyle gündeme gelen Aleyna oldu. Aleyna'nın mutlu halleri Acun Ilıcalı'yı şaşırtırken Yunus Emre'nin dalga geçmesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 24-03-24 07:31

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 13 film birden vizyona girdi (22 Mart 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 6'sı yerli, 13 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 22-03-24 15:43

Büyük beklentilerle gelmişti! Bonucci takımdan olaylı şekilde ayrılıyor... Fenerbahçe'deyken başka bir takımla anlaştığı iddia edildi

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde büyük umutlarla kadrosuna kattığı Leonardo Bonucci'nin takımda mutlu olmaması nedeniyle MLS ekibiyle anlaştığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 21-03-24 18:55

Dünyanın en mutlu ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sıralamasında dikkat çeken değişim! İşte listedeki o ülkeler

Dünyanın en mutlu ve en mutsuz ülkeleri belli oldu. 140'tan fazla ülkede yapılan anket sonucunda dünyanın en mutlu insanlarının yer aldığı yerler bir kez daha İskandinav ülkeleri oldu. Listede Türkiye'de aldı. Türkiye mutluluk sıralamasında 8 basamak yükseldi. Afganistan ise son sırada yer aldı.

Finans 20-03-24 11:22

THY, KAP'a duyurdu: 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nde mutlu son: Yüzde 64'lük zamda el sıkıştılar

Türk Hava Yolları (THY), Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) ile 2 yılı kapsayan 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin imzalandığını duyurdu.

Finans 20-03-24 09:55
thy

Günlerdir 'vaadini hatırlamadığı' için eleştirilen İmamoğlu sessizliğini bozdu: Gülmekten kırılıyorum

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu son olarak 2019'da verdiği vaatlerini "hatırlamadığı" gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Gündemde yer eden tartışmayla ilgili İmamoğlu bugün sessizliğini bozdu. "3 gündür tepiniyorlar bunun üzerinde" diyen İmamoğlu "Onlara bakıp eğleniyorum, mutlu oluyorum, gülmekten kırılıyorum" diye konuştu.

Haber 17-03-24 16:01

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 11 film birden vizyona girdi (15 Mart 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 8'i yerli, 11 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 15-03-24 16:00

Ramazan'ın bereketini paylaşmanızı sağlayacak Ramazan kolileri

Ramazan ayı; paylaşmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini vurgulayan çok özel bir ay. Bu ayda ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek isteyenler için Ramazan kolileri en güzel seçeneklerden biri. Siz de gıda ve temel ihtiyaç malzemeleriyle dolu kolileri keşfederek Ramazan ayının bereketini sevdiklerinizle, ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isterseniz, içeriğimizdeki Ramazan kolilerine göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Yemek 13-03-24 22:13

Para saadet getiriyormuş! Dünyanın en mutlu ülkeleri belli oldu… Bu kez açıklama rakamlarla IMF’den geldi, Türkiye'nin sırası...

Uluslararası Para Fonu'nun (IMF) internet sitesinde 2023 Mutluluk Raporu'na dayandırılan 'Para Mutluluğu Satın Alır Mı' isimli bir rapor yayımlandı. 137 ülke arasında Türkiye 106. Sırada yer aldı. Mutluluk listesinde genellikle gelişmiş ülkelerin üst sıralarda olduğu ancak istisnaların da bulunduğu gözlemlendi.

Finans 12-03-24 15:13
IMF

Emeklilere seyyanen zam için SGK Uzmanı İsa Karakaş'tan çarpıcı açıklama: Anketleri işaret etti: Her an...

Emeklilerin seyyanen zam beklentisi gündemdeki yerini koruyor. Emekli maaşlarına ve ikramiyeye verilen zam emeklileri mutlu etmedi. Bayram ikramiyelerinin 3 bin TL'ye çıkarılması kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından emeklilerin gözü seyyanen zamma çevrildi. Hükümet yetkililerin açıklamaları merakla takip edilirken seçim öncesi seyyanen zam gelmesi ihtimali ne?

Finans 12-03-24 10:01

Icardi, Galatasaray yönetimini tehdit etti! ''Ya paramı ödersiniz ya da sözleşmemi feshederim!''

Galatasaray'da geçen sene yaşanan şampiyonluğun en büyük mimarı olan Icardi'den ilginç bir hamle geldi. Bir süredir performansında düşüş yaşanan Arjantinli golcünün mutlu olmadığı ve kulübe ihtarname çektiği öğrenildi.

Spor 10-03-24 16:21

Çikolatalı güllaç tarifi: Çikolatalı güllaç nasıl yapılır?

Ramazan'la birlikte gelen ve bu ayın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan güllaç tatlısı, genelde sütle yapılan bir tatlıdır ve genelde rengi de beyaz olur. Ancak farklı bir tarif denemek isteyenler güllacın lezzetini çikolata ile daha üst bir noktaya taşıyabilirler. Çikolatalı güllaç tarifi ise son derece kolay ve lezzetlidir. İşte çikolata sevenleri mutlu edecek çikolatalı güllaç tarifi!

Yemek 08-03-24 19:00

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 10 film birden vizyona girdi (8 Mart2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 3'ü yerli, 10 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 08-03-24 15:43

Ölüm döşeğindeki kayınvalidesinden aldığı haberle yıkıldı! Kocasının ihanetini öğrendi... Ölmeden önce söyleyip kurtulmak istedim

Neredeyse on yıl süren mutlu bir evliliğin ardından bir kadın Reddit'te kocası tarafından aldatıldığını söyleyerek yardım istedi. Kayınvalidesinin ölümcül bir hastalığa yakalanmasının ardından kendisine büyük bir sır verdiğini söyleyen genç kadın, "Kayınvalidemin söyledikleri tüm hayatımı alt üst etti. Bunu bana neden yaptığını bilmiyorum. Ne yapacağım konusunda bir fikrim yok" dedi.

Trend 06-03-24 15:45

Bir aileyi hayattan koparan kaza: En mutlu günlerinin dönüşünde can verdiler! Otobüs iddiası tepki çekti: Adli cinayet gibi

Gece yarısı sularında TEM Otoyolu'nda meydana gelip bir ailenin yok olmasına yol açan kazanın detayları ortaya çıktı. Ailenin kızlarının nikah töreninden döndüğü belirlendi. Kazanın otobüsün aileyi TEM Otoyolu'nun kenarında bırakması sonucu gerçekleştiği iddiası tepki çekti. Kazaya neden olan sürücü adliyeye sevk edildi.

Haber 05-03-24 14:20

Samsun'da kahreden olay! Dur ihtarına uymadı, gaz bile kesmedi... Polis memuru Orhan Mutlu şehit oldu

Samsun'un Havza ilçesinde, karıştığı kazadan kaçan otomobilin sürücüsü dehşet saçtı. Dur ihtarına uymayan otomobil, Üniversite Kavşağı'nda önlem alan polis memuru Orhan Mutlu'ya çarptı. 46 yaşındaki polis memuru Mutlu, olay yerinde şehit oldu.

Haber 05-03-24 07:54

Evlilik sorusu vatandaşı ikiye böldü! Evliler mi mutlu bekarlar mı? Araştırma sonucu ezber bozdu

Değişen çağ koşullarıyla birlikte evliliğe bakış açısı da zaman içinde büsbütün değişti. Kimileri aradığı kişiyi bulup bir an önce evlenmeye can atarken kimileri ise 'sultanlık' olarak gördüğü bekarlığın tadını çıkarıyor. Peki evliler mi daha mutlu bekarlar mı? Amerika'da yapılan bir araştırma bu sorunun aslında tuzak olduğunu ortaya koydu! Vatandaşın yanıtı ise çoğunlukla aynı. Ama evliliğe ve bekarlığa farklı bakanların sayısı da az değil...

Trend 04-03-24 08:46

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 9 film birden vizyona girdi (1 Mart2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 2'si yerli, 9 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 01-03-24 15:53

İsmail Balaban ve İlayda Şeker'in aşk pozuna herkes aynı şeyi yazdı! Survivor...

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban ve İlayda Şeker yarışmadan sonra evlenmişti. Mutlu birlikteliklerinden zaman zaman pozlar paylaşan çiftin son pozuna "Survivor sensiz olmuyor" yorumları yağdı.

Magazin 29-02-24 10:02

Sinemaseverleri mutlu edecek haftanın filmleri! 5 film birden vizyona girdi (24 Şubat 2024)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan aksiyona, 2'si yerli, 5 yapım vizyona girdi. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 24-02-24 15:46

Milyonluk aracı dikkat çekti! Tolgahan Sayışman’ın lüks aracının fiyatı ağızları açık bıraktı

Son olarak Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı dizisinde rol alan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından söz ettiriyor. Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan Sayışman bu defa milyonluk aracıyla dikkat çekti. Tolgahan Sayışman’ın lüks aracının fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 24-02-24 12:01

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e Rusya'da yoğun ilgi! Onu görmenin bedeli dudak uçuklattı

Kuruluş Osman dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Burak Özçivit son dönemde yaptığı reklam anlaşmaları ile gündemde. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Özçivit yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip. Özçivit, son olarak Rusya'daki hayranlarıyla buluştu. Onu görmenin bedeli ise dudak uçuklattı.

Magazin 24-02-24 08:41

Nevşehir'de balayındaki çiftin otelde ölü bulunmasına ilişkin 3 sanığın yargılanmasına devam edildi

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesindeki bir otelde balayı tatili yapan Kader ve Mutlu Akbaş çiftinin odalarında ölü bulunmasıyla ilgili 1'i tutuklu 3 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 23-02-24 08:40

Okumayanlar üniversite mezunlarından mutlu! TÜİK’ten çok konuşulacak veri: İşten memnun olanların sayısı azalıyor

Eğitim seviyesi düştükçe mutluluk seviyesi artıyor. Bu açıklama Türkiye İstatistik Kurumu’ndan geldi. TÜİK araştırmasına göre en yüksek mutluluk oranı hiç okula gitmeyenlerde oldu. En az mutlular ise yükseköğretim mezunları.

Finans 22-02-24 10:31

Survivor All Star'da Ronaldinho rüzgarı! Acun Ilıcalı ile takım olup yarıştı Burada olmaktan çok mutluyum

Survivor All Star 2024 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'ın son bölümüne konuk oldu. Programa konuk olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren efsane futbolcu Ronaldinho Acun Ilıcalı ile takım olup yarışmacılarla ayak voleybolu oynadı.

Magazin 22-02-24 00:23

Çalışma süresini 40 saate düşürdüler! İmzalar atıldı... 'Türkiye genelinde çok iyi şartlar'

Mezitli Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında 'Mutlu Mezitli Şirketi' bünyesinde faaliyet gösteren çalışanları kapsayan toplu iş sözleşmesi ek protokolü imzalandı. Protokol ile işçilerin haftalık çalışma süresi 45 saatten 40 saate indirilirken çeşitli maddi konularda da iyileştirmeye gidildi.

Finans 21-02-24 17:56

Murat Kurum'u kızdıran soru: ‘Daha fazla kişi ölünce mutlu mu olacaksınız!’

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, Sözcü TV muhabirinin sorduğu soruya çok sert yanıt verdi. Kurum, depremde hayatını kaybeden insan sayısı ile ilgili açıklaması hakkında sorulan soru üzerine "Aynı programda Kahramanmaraş depremlerinde 53 bin canımızı bir asırda 130 bin kişiyi kaybettiğimizi ifade ettik. Daha fazla insanın vefat etmesi sizi mutlu mu ediyor? Bu nasıl bir anlayıştır" dedi.

Haber 21-02-24 16:29

Adını Feriha Koydum'un Hande'si Ceyda Ateş kızı Talia'yı paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği 'Hande' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ceyda Ateş uzun zamandır Miami'de yaşıyor. Buğra Toplusoy ile mutlu bir evliliği olan ünlü ismin kızı Talia büyüdü. Ceyda Ateş kızını gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 20-02-24 13:07

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 20-02-24 09:49

Film gibi 6 gün yaşadı ama hiç hatırlamadı! Başından geçenleri öğrenince kulaklarına inanamadı... 'Yaşamam imkansızdı'

Nefes darlığı, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu devlet hastanesinden bilinci kapalı, entübe edilmiş durumda Acıbadem Kent Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen Ahmet Kuvvet (50) hiçbir şey hatırlamadığı 6 günün sonunda gözlerini yeniden hayata açtı. Tedaviyi gerçekleştiren Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Kendisi için verilmiş hiçbir kararı bilmeyen hastamız uyanıp da süreci öğrenince ‘yaşamam imkansızdı” dedi. Mutlu son ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

Kadin 19-02-24 07:21