Gürsel Erol Haberleri

Partisinin atmadığı imzayı CHP'li Milletvekili Gürsel Erol attı: Yalnızca terör örgütünün bu eylemlerini kınayarak sonuç alınmaz

TBMM Genel Kurulundaki terörle mücadeleye yönelik ortak bildiri tartışmaları beraberinde getirdi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, partisinin aldığı karardan farklı bir tutum takınarak "Ben imza atıyorum" dedi. Erol, AK Parti hükümetini eleştirirken "Terör örgütünü nasıl bitirecekse ihtiyaç duyduğu desteği yalnızca bildiriye imza atılmasını isteyerek değil, çözüm önerisini getirerek açıklamalıdır" dedi.

Haber 24-12-2023 15:43

CHP'li isimden dikkat çeken çıkış! 'Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu ülkenin Cumhurbaşkanı yapacağız'

2023 Haziran'da yapılacak seçimlerle ilgili ittifak ve partilerin çıkaracağı adaylar merak edilirken CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol "Partimizin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu bu ülkenin Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Haber 21-05-2022 17:54

Alevi vatandaşlar tepki gösterdi! CHP'li vekilin diktirdiği heykeller kaldırıldı

CHP Milletvekili Gürsel Erol tarafından Tunceli'de Alevi vatandaşların kutsal kabul ettiği Ana Fatma Ziyareti’nin önüne diktirilen aslan figürlü heykeller ve isminin yazıldığı tabela tepki çekti. Erol, tepkiler üzerine heykeller ile tabelayı kaldırttı.

Haber 03-11-2021 17:33

Elazığ’da iki araç çarpıştı: 8 yaralı, çocukları araçtan milletvekili Erol çıkardı

Elazığ’da iki aracın karıştığı kazada 3’ü çocuk 8 kişi yaralandı. Kazayı gören Milletvekili Gürsel Erol, yaralı çocukları araçtan çıkarırken, konvoyda olanlar da yardıma koştu.

Haber 19-05-2021 16:56

Gürsel Erol

Gürsel Erol Hakkındaki Haberler Mynet'te. Gürsel Erol Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evlat nöbetindeki ailelerden CHP'li vekile 'HDP' tepkisi: Genel başkanınızın selamını kabul etmiyorum

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen 226 aile, evlat nöbetini, eylemlerinin 625'inci gününü de kısıtlama nedeniyle kaldıkları otelde sürdürdü. Aileler, kendilerini bayram nedeniyle ziyaret eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a tepki gösterdi. Evlat nöbeti tutan Ayşegül Biçer, Erol'a, "Sizin genel başkanınızın selamını kabul etmiyorum. Bizi dile getirdiğini ve bizi savunduğunu görmedim" ifadelerini kullandı.

Haber 14-05-2021 20:05

Nagehan Alçı ile CHP'li Gürsel Erol'un tartışması olay oldu: Çok çirkin şeyler bunlar

Habertürk'te yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına konuk olan Nagehan Alçı ve CHP Milletvekili Gürsel Erol arasında tansiyon yükseldi. İkili arasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem oldu.

Haber 28-05-2020 11:21

CHP'li Erol'dan Burhan Kuzu'nun 19 Mayıs ile ilgili tweetine sert tepki

AK Parti eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun 19 Mayıs ile ilgili tweetine CHP'li Gürsel Erol, "Burhan Kuzu,sen kim,Milli Mücadele kim? Sen kimsin kafana göre tarih yazıp,tarihin gerçekliklerini eğip bükmeye çalışıyorsun!" ifadesiyle sert tepki gösterdi.

Haber 19-05-2020 16:09

CHP Milletvekili Gürsel Erol’un annesi hayatını kaybetti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un annesi hayatını kaybetti.

Haber 04-01-2019 12:11

CHP'de Gürsel Erol'un cezası belli oldu

CHP'de Grup Disiplin Kurulu'na sevk edilen Elazığ Milletvekili Gürsel Erol hakkında karar verildi.

Haber 22-11-2018 16:43

CHP'li Erol ve Yılmaz Grup Disiplin Kuruluna sevk edildi

CHP Grup Yönetim Kurulu, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın, kesin çıkarma cezası ile önlemli olarak cezalandırılması önerisiyle Grup Disiplin Kuruluna sevk edilmesine karar verdi

Haber 08-11-2018 16:29

Son dakika! CHP iki milletvekilini disipline sevk etti

CHP'den 2 milletvekili ile ilgili son dakika bir karar geldi. Öztürk Yılmaz ve Gürsel Erol disipline sevk edildi

Haber 08-11-2018 16:04

CHP'li Gürsel Erol'a kınama cezası verildi

Milletvekili genel seçimlerinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısında bulunan ve kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk edilen Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a kınama cezası verildi.

Haber 26-10-2018 11:27

CHP'li Erol'dan flaş iddia: Önümüzdeki hafta kabine değişikliği olabilir

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "AK Partili vekillerin dışarıdan bakanlarla ilgili sıkıntısının olduğunu duyduk. Önümüzdeki günlerde bir kabine değişikliği olabilir" dedi.

Haber 17-10-2018 14:31

CHP'li Gürsel Erol'dan canlı yayında çok konuşulacak sözler: Allah bizim belamızı versin ki...

Habertürk canlı yayınına katılan CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol, 'Ben Elazığ şivesiyle söylüyorum; Allah bizim belamızı versin ki biz partiyi ve kendimizi bu hale düşürdük' dedi.

Haber 06-08-2018 22:52

Gürsel Erol savunma yaptı

CHP'nin 41 yıl sonra milletvekili çıkardığı Elazığ'dan seçilen ve kesin ihraç talebiyle YDK'ye sevk edilen Gürsel Erol savunma yaptı - Bir kararın alınmadığı YDK toplantısı ileri bir tarihe ertelendi

Haber 24-07-2018 12:24

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan'ı ziyaret etti

CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Külliye’de ziyaret etti. Kesici'nin ziyaretinde Erdoğan'ı tebrik ettiği öğrenildi. Kesici daha önce de sosyal medya hesabından Erdoğan'ı tebrik ettiği ve mesajında 'Başkan' ifadesini kullandığı için CHP'liler tarafından eleştirilmişti.

Haber 14-07-2018 18:16

CHP'yi karıştıran 'Erdoğan' paylaşımı!

CHP'nin olası cumhurbaşkanı adayları arasında adı geçen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında Erdoğan için "Başkan" unvanını kullanması dikkat çekti. CHP'nin 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili olarak seçtirdiği Gürsel Erol, Twitter'dan Kesici'ye tepki gösterdi.

Haber 10-07-2018 17:46

Kılıçdaroğlu parti içi diktatördür

AK Parti İstanbul Milletvekili Muş: - "Kendisini eleştiren milletvekillerine kapının önünü gösteren Kılıçdaroğlu bundan sonra kimseye demokrasi hikayeleri anlatamaz. Kılıçdaroğlu parti içi diktatördür" - "Kılıçdaroğlu CHP'nin içinde diktanın alasını kurmuş durumda. Millete tepeden bakıp 'Halk seçmeyi bilmiyor' diyen bir kısım CHP'li yönetici ise Kılıçdaroğlu diktasına karşı kuzu gibi sessiz"

Haber 29-06-2018 12:40

CHP'li Gürsel Erol bakın kimin torunu çıktı!

24 Haziran seçimleri sonrası en çok konuşulanlardan biri de CHP'li Gürsel Erol oldu. Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısı yapan ayrıca parti genel merkezi önünde oturma eylemi başlatacağını açıklayan CHP'li isim ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Peki . 41 yıl sonra ilk kez Elazığ'dan milletvekili seçilen Gürsel Erol kimdir? İşte Erol ve meşhur dedesi Diyap Ağa hakkında bilgiler...

Haber 29-06-2018 12:10

Bu parti, bu yönetim anlayışı ve bu kadroyla asla iktidar olamaz

CHP'den Elazığ milletvekili seçilen ve Parti Meclisi toplantısında alınan kararla kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen Gürsel Erol: - "Daha bir hafta geçmemişken, Türkiye'nin yeni bir rejime ve devlet yapısına geçişini, seçim sonuçlarını il il masaya yatırıp değerlendirmek yerine, bugün yalnızca bir milletvekilinin ihracının gündeme getirilmesi, Parti Meclisinin toplanmasındaki niyeti, yalnızca tekelleşen bir genel merkezde siyasetin ve koltuk adamlığının olduğunu, dava adamlığının olmadığını ortaya koyuyor" - "Bu parti, bu yönetim anlayışı ve bu kadroyla asla iktidar olamaz. İnsanların hayalleriyle, umutlarıyla, gelecekleriyle oynamayın"

Haber 28-06-2018 20:08

Gürsel Erol, disipline sevk edildi

CHP'den Elazığ milletvekili seçilen Gürsel Erol, Parti Meclisi toplantısında alınan kararla, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

Haber 28-06-2018 17:31

Son dakika: CHP yönetimi Elazığ milletvekili Gürsel Erol'u ihraç istemiyle disipline sevk etti

CHP yönetimi Gürsel Erol'u ihraç istemiyle disipline sevk etti. Karar, parti meclisinde oy kararıyla alındı. CHP MYK, Gürsel Erol için ihraç talebi kararının çıktığı PM toplantısının ardından Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplandı.

Haber 28-06-2018 16:49

CHP'de kimler disipline gidecek? İsimler netleşti

CHP Parti Meclisi, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında bugün genel merkezde olağanüstü toplanıyor. Toplantının tek gündem maddesi ise 'disiplin'. PM’de gündeme gelmesi beklenen isimler istifa çağrısı yapan eski milletvekilleri ve mevcut PM üyeleri Erdal Aksünger, Necati Yılmaz ve Eren Erdem. Oturma çağrısı yapan ancak sonradan bundan vazgeçen Gürsel Erol için ne karar alınacağı ise belirsiz.

Haber 28-06-2018 11:08

CHP'li Erol'un oturma eyleminden vazgeçmesi

Elazığ'dan CHP milletvekili seçilen Gürsel Erol: - "Parti içerisinde farklı düşüncedeki insanların genel merkez önünde karşı karşıya gelerek olumsuz durumların ortaya çıkmaması için olağanüstü kurultay için oturma eyleminden vazgeçtim. Demokratik talebimi dile getirdim ama bunun farklı boyutlara gelerek partimin yıpranmasından asla hoşnut olmam" - "Süreç içerisinde yeni gelişmeleri hukuki zemin üzerinde değerlendirerek olağanüstü kurultay gibi arayışlarımızı gündeme getireceğiz"

Haber 27-06-2018 12:04

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan partisine ağır eleştiri: Her türlü işlemi yapabilirsiniz, hiç umrumda değil

24 Haziran seçimleri sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yaptığı istifa çağrısı ve oturma eylemi açıklaması ile gündem yaratan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol basın toplantısı düzenledi. Erol, partisine yönelik eleştirilerine devam ederken, 'Benimle ilgili her türlü işlemi yapabilirsiniz. Hiç umurumda değil. Bizim CHP’ye olan bağımız sadece üyelikle değildir. Ben atadan dededen gelen bir CHP’liyim' diye konuştu.

Haber 27-06-2018 09:23

CHP'de olağanüstü toplantı! Muharrem İnce taraftarları ve Kılıçdaroğlu muhalifleri disipline mi gönderilecek?

CHP Parti Meclisi'nin (PM), 28 Haziran Perşembe günü iki gündem maddesiyle olağanüstü toplanacağı iddia edildi. Maddelerden birinin "disipline sevk işlemleri" olması, Kılıçdaroğlu'nun seçim sonrası ortaya çıkan muhalif seslerle hesaplaşacağı şeklinde yorumlandı.

Haber 26-06-2018 22:49

CHP'de büyük isyan! CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol oturma eylemi başlatıyor

Seçim başarısızlığının sorumlusu olarak CHP yönetimini gören ve istifaya davet eden CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol oturma eylemi başlatacağını duyurdu.

Haber 26-06-2018 17:38

CHP'li Gürsel Erol'dan canlı yayında istifa çağrısı: Bedelinin olması lazım

CHP'den 41 yıl sonra Elazığ'da milletvekili olarak seçilen Gürsel Erol, dünkü parti yönetimine istifa çağrısının ardından, sözlerini bugün canlı yayında yineledi. Erol, 'İktidar olamamışsanız bunun bedelinin bir karşılığı olması lazım' dedi.

Haber 26-06-2018 08:45

CHP Elazığ Milletvekili parti yönetimini istifaya çağırdı

CHP'nin 41 yıl aradan sonra Elazığ'dan çıkardığı ilk milletvekili olan Gürsel Erol, partisinin genel başkanını ve merkez yönetimini istifaya davet etti - CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol : - ''Mevcut Genel Merkez Yönetimini sıfat ve unvanları ne olursa olsun bu mağlubiyetin sorumlusu olarak görüyorum ve derhal istifaya davet ediyorum''

Haber 25-06-2018 19:39

Elazığ seçim sonuçlarında CHP sürprizi! Gürsel Erol milletvekili seçildi

CHP'den Tunceli Milletvekilliği yapan ancak 24 Haziran'daki genel seçimlerde Elazığ'dan CHP'nin birinci sıra adayı olan Gürsel Erol, bu ilde bir ilke imza attı. CHP, Elazığ'da 41 yıl sonra milletvekili çıkardı.

Haber 25-06-2018 07:23

CHP cumhurbaşkanı adayını belirlemek için toplanıyor

CHP'de Ceyhun İrgil, Aydın Uslupehlivan, Gürsel Erol ve Aytuğ Atıcı'nın 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağı belirtildi. Öte yandan, CHP'nin 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı seçiminde aday göstereceği ismi belirlemek için yarın 09.30'da toplanacağı bildirildi.

Haber 03-05-2018 11:02

CHP'li Gürsel Erol: 24 Haziran'da milletvekili adayı olmayacağım

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan erken seçimlerde milletvekili adayı olmayacağını söyledi.

Haber 18-04-2018 17:23

CHP'li vekiller tuvalette yumruk yumruğa kavga etti

CHP'nin dün ve önceki gün yapılan olağan kurultayında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile CHP Milletvekili Gürsel Erol'un tuvalette yumruklaştığı öğrenildi.

Haber 05-02-2018 09:23

Flaş iddia: CHP’li iki vekil tuvalette yumruklaştı

CHP'deki tarihi kurultayda CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ile CHP Milletvekili Gürsel Erol'un tuvalette 'yumruklaştığı' iddia edildi.

Haber 04-02-2018 21:39

CHP'li Gürsel Erol: PKK, hakkımda infaz kararı çıkarmış

TBMM Genel Kurulu'nda HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol arasında "infaz kararı" tartışması yaşandı. Terör örgütü PKK tarafından öldürülen öğretmen Necmettin Yılmaz için Tunceli'de yapılan yürüyüş sonrası örgütün kendisi hakkında infaz kararı çıkardığı iddiasında bulunan Gürsel Erol'a Sırrı Süreyya Önder yanıt verdi. Önder, "Senin kıraatını da kalibreni de herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

Haber 25-07-2017 23:56

CHP'li Erol: Yaşananlar bizi isyan etme noktasına getirdi

CHP'li Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, yarın kentte 'Terörü protesto ve öğretmen Necmettin Yılmaz'ı anma yürüyüşü' yapacaklarını hatırlattı ve "Hepimizin yüreğinde bir acı oldu, bir ateş oldu bu ölüm. Hepimizi susmak yerine, kapalı yerde konuşmak yerine isyan etme noktasına getirdi" diye konuştu. Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da CHP'li Erol'u telefon ile arayarak, TBMM'de yaptığı konuşmadan dolayı kutlamıştı.

Haber 20-07-2017 14:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Gürsel Erol'a teşekkür telefonu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün TBMM'de Tunceli'de bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler tarafından kaçırılıp şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz ile ilgili konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tunceli Milletvekili Gürsel Erol'u telefonla arayarak, konuşmasından dolayı teşekkür ettiği bildirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ülkemizin birlik ve beraberliği için önemli bir konuşmaydı, devletimiz ve milletimiz adına sana teşekkür ediyorum" dediği belirtildi.

Haber 19-07-2017 19:41

Başbakan Yıldırım'ı CHP'li milletvekili karşıladı

CHP Tunceli Milletvekili Erol, kendilerinin de Tunceli Valiliği önündeki protokolde yer alarak, Tunceli'nin bir hoşgörü kenti olduğunu göstermek için Başbakan Yıldırım'ı karşıladıklarını belirtti.

Haber 24-03-2017 08:54

CHP'li Erol: Ölen terörist sayısını yüksek gösteriyorlar

CHP Tunceli Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gürsel Erol, yetkililerin açıkladığı ölü terörist sayısının doğru olmadığını ileri sürdü.

Haber 03-04-2016 18:21

Adaylıktan çekilen Erol: Partimin emrindeyim

CHP'nin Tunceli'den milletvekili adayı gösterildikten sonra adaylıktan çekilen Gürsel Erol, "Adaylıktan çekilme gerekçem aday gösterildiğim sıraya ve 1. sıradaki adaya tepki değildir.

Haber 09-04-2015 19:27

CHP'de şok! 'Adaylık başvurusu yapmadım' dedi, çekildi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, memleketi Tunceli'den ikinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği iş adamı Gürsel Erol adaylıktan çekildi.

Haber 09-04-2015 12:40

Tunceli'de işadamı Gürsel Erol CHP'den aday adayı

Tunceli'de işadamı Gürsel Erol, CHP'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Haber 07-02-2015 17:22

Nazım Hikmet Dersimli oluyor

2015 milletvekili seçiminin ilk radikal vaadi CHP'nin Tunceli milletvekili aday adayı Gürsel Erol'dan geldi.

Haber 02-02-2015 11:00