Guven Mektubu Haberleri

30 günde 17 kilo mu? Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı? 16 saat açlık ve düzenli beslenmeyle...

Son olarak Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay zayıflayarak fit görünüme kavuştu. Aldığı kiloları diyetle veren oyuncunun 30 günde 17 kilo verdiği söylendi. Yeşilçay ise bu konuya açıklık getirdi.

Magazin 2024-03-25 07:42:19

BM'den kritik Karadeniz mektubu! Türkiye dahil 3 ülkeye gönderildi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz'deki seyrüsefer güvenliğiyle alakalı öneriler içeren mektubun Rusya, Türkiye ve Ukrayna'ya gönderildiğini açıkladı.

Haber 2024-03-16 16:14:59

Dünya bu olayı konuşuyor! Yıllardır aranan seri katil yarışma programına katılmış: Mektupla her şeyi itiraf etti

Fransa'da onlarca kişinin tecavüz ve ölümünden sorunlu tutulan seri katil François Verove'nin ölümünden öncesinde bir yarışma programına katıldığı ortaya çıktı. Ülkenin popüler yarışma programı Tout le monde veut prendre sa place'a (Herkes yerini almak istiyor) katılan Verove'nin intihar etmeden önce eşine bıraktığı itiraf mektubu tüm gerçekleri ortaya çıkarttı.

Trend 2024-03-14 13:32:49

Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için son mektubu: Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz

Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş de önceki gün 64 yaşamını yitirmişti. Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için kaleme aldığı son mektup ortaya çıktı. Baba Ateş o mektupta "Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz.” ifadelerine yer verdi.

Haber 2024-03-12 10:21:29

Dilan Polat ve Engin Polat'tan ortak mektup! Saçlarımı sıfıra vurdum deyip içini döktü

Dilan Polat ve Engin Polat'ın ortak mektubu sosyal medyada gündem oldu. Cezaevi koşullarının iyi olduğunu söyleyen çiftten Dilan Polat Cumhurbaşkanı ve Adalet Bakanı’na mektup yazdığını söylerken Engin Polat ise yalnız başına koğuşta kaldığını ifade etti.

Magazin 10-03-24 10:28

MSB'den F-16 açıklaması: Kabul mektubu Bakanlığımıza ulaştı

MSB kaynaklarından yapılan açıklamada, yeni F-16’lar ve modernizasyonuyla ilgili, "ABD tarafından gönderilen ‘Taslak Teklif ve Kabul Mektupları’ Bakanlığımıza ulaşmıştır. İlgili birimlerimiz gerekli inceleme ve değerlendirmelere başlamıştır.” denildi.

Haber 29-02-24 12:06

Nurgül Yeşilçay imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Fit hali ile dikkat çeken Yeşilçay şimdi de imaj tazeledi. Ünlü ismin son hali çok beğenildi.

Magazin 24-02-24 12:24

Dilan Polat'ın yeni mektubu ortaya çıktı! Bu iftirayı kaldıramıyorum

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi bir dizi suçlamayla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat cezaevinde zor günler geçiriyor. Oğlunun doğum gününde yakınlarına ağlayarak mektup yazan fenomenin dikkat çeken ifadeleri...

Magazin 12-02-24 08:42

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk kar pozlarıyla olay oldu! Bir bakan bir daha baktı

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran güzel oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken ünlü isim bu defa kar pozlarıyla olay oldu. Soytürk'ün pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 20-01-24 14:25

Nurgül Yeşilçay’ın bu sözlerini duyanlar şoke oluyor! 'Hafta bir kez...'

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyucudan ilginç bir saç açıklaması geldi. Yeşilçay, "Saçlarımı bazen haftada bir yıkarım" dedi.

Magazin 13-01-24 15:26

Brüt ücretli çalışanları ilgilendiriyor! Asgari ücret öncesi TÜRK-İŞ’ten hükümete mektup: Gelir vergisinde o hüküm kaldırılsın çağrısı

Asgari ücret görüşmeleri sürerken TÜRK-İŞ, ücretlilerin temel giderlerinin vergi matrahından indirimine izin verilmesini, tüm sosyal yardım kalemlerinin de mümkün olduğunca SGK prim matrahına dahil edilmemesini istedi. Sendika gelir vergisi için talep ve çözüm önerilerinin bulunduğı mektubu hükümet yetkililerine yolladı.

Finans 16-12-23 14:16

Ünlü fotoğrafçı Nurgül Yeşilçay'ın cesur pozlarını paylaştı! Yakalım ortalığı

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medyada öne çıkan bir isim. Nihat Odabaşı ünlü ismin yarı çıplak pozunu paylaşınca sosyal medyada bu pozlar gündem oldu.

Magazin 15-12-23 12:17

Nurgül Yeşilçay fakir edebiyatı yapan fenomenleri tiye aldı! Tanıdık geliyor mu?

Son olarak Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan ünlü isim son günlerde fakir edebiyatı yapmaya başlayan fenomenleri tiye aldı.

Magazin 09-12-23 10:39

Nurgül Yeşilçay kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! Değişmeyen güzellik

Son olarak Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay zayıflayarak fit görünüme kavuştu. Kasığına kadar yırtmaçlı elbisesiyle pozlar veren oyuncu adından söz ettirdi.

Magazin 08-12-23 09:43

Nurgül Yeşilçay nostalji paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! 'Hiç değişmemiş'

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Verdiği kilolarla büyük beğeni toplayan ünlü isim bu defa nostalji paylaşımıyla gündem oldu. Yeşilçay'ın gençlik fotoğrafına yorum yağdı.

Magazin 07-12-23 17:15

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan olay iddia! Yıllar önce annesi her şeyi anlattı, o gazeteci mektubu engelledi

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu katıldığı Katarsis'te olay iddialarda bulundu. Babasının haber olduktan sonra kendisini bir daha hiç aramadığını söyleyen Nebioğlu, yıllar önce bir gazeteci tarafından annesinin mektubunun haber olmaması için engellendiğini de söyledi. Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu olay iddiasıyla gündem oldu...

Magazin 07-12-23 15:07

Olgun Şimşek’in başrolünde olduğu Kara Ağaç dizisine Veda Mektubu'ndan bomba transfer! O isim kadroda

Başrolünde Olgun Şimşek'in yer aldığı TRT'nin yeni dönem dizisi Kara Ağaç'ın çekim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Ay sonunda sete çıkması planlanan dizinin kadrosuna Veda Mektubu dizisinden bomba bir isim katıldı.

Magazin 02-12-23 15:58

Diyarbakır'da Komutan Ganem'in mektubu ahşaba işlenerek Küpeli Kapısı'na yerleştirildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, İslam orduları komutanı İyaz bin Ganem'in Dariya Kraliçesi Meryem'e gönderdiği mektup Küpeli Kapısı'na yerleştirildi.

Yurthaber 01-12-23 14:13

Veda Mektubu'nun Alanur'u Nurgül Yeşilçay'dan şaşırtan itiraf: Parayı duyunca senaryoyu bile okumamış!

Son olarak Veda Mektubu dizisinde canlandırdığı Alanur karakteriyle izleyici karşısına çıkan Nurgül Yeşilçay magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan ünlü isim yıllar önce oynadığı diziye dair itirafıyla şaşırttı.

Magazin 28-11-23 23:18

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kamboçya ve Tanzanya büyükelçilerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamboçya Büyükelçisi Chea Sok’u kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabulde Sok, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubu sundu. Erdoğan daha sonra Tanzanya Büyükelçisi Iddi Seif Bakari’yi kabul etti. Bakari, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubu sundu.

Haber 23-11-23 15:59

Verdiği kilolar dikkat çekmişti! Nurgül Yeşilçay makyajsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği Alanur Yıldız karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa makyasız poz verdi. Yeşilçay'ın bu paylaşımı çok beğenildi.

Magazin 21-11-23 14:03

Henüz anne karnındayken yazılmıştı! 21 yıl sonra gelen mektup duygulandırdı

Ankara'da Nilüfer-Hüseyin Gazi Demiroğlu çiftinin 21 yıl önce 'Cumhuriyet'in 100'üncü Yılına Mektup Kampanyası' kapsamında yazdığı 2 mektup, kızları Yağmur Demiroğlu'na (21) teslim edildi. Annesinin kendisine hamileyken yazdığı mektubu okurken duygulanan Demiroğlu, "Benim için çok değerli bir hediye oldu" dedi.

Haber 06-11-23 12:59

Nurgül Yeşilçay'ın ev hali sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği Alanur Yıldız karakteriyle büyük beğeni toplayan Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Sarı süper mini elbisesiyle poz veren Yeşilçay'ın son ev hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 31-10-23 17:30

Yazdığı mektup, 21 yıl sonra oğluna ulaştı: Elime geçince çok şaşırdım

Aksaray’ın Gülağaç ilçesi Demirci beldesinde yaşayan Bayram Emlik (55), ‘Cumhuriyet'in 100. Yılına Mektup Kampanyası’ kapsamında 2002’de, 2 yaşında olan oğlu İsmail Can Emlik’e mektup kaleme aldı. Emlik’in mektubu, 21 yıl sonra PTT memuru olan oğlu tarafından teslim alındı. İsmail Can Emlik, "Babamın 21 yıl önce bana yazdığı mektup elime geçince çok şaşırdım. Mektubu açıp okuyunca çok duygulandım. Babamı arayıp teşekkür ettim. Bu mektubu ömür boyu saklayacağım. Benim için çok değerli" dedi.

Haber 29-10-23 11:28

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 100. yıl mektubu

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü vesilesiyle tebrik mektubu yolladı.

Haber 28-10-23 18:49

Nurgül Yeşilçay temizlik yaparken kendinden geçti! Yarınlar yokmuşçasına...

Verdiği kilolarla adından söz ettiren ve fit hali dikkat çeken Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor. En son Veda Mektubu dizisi ile izleyici karşısına çıkan başarılı oyuncu evde temizlik yaptığı anları paylaştı.

Magazin 18-10-23 10:54

Jason Momoa Amber Heard'e zorbalık yapmış! Elon Musk'tan tehdit mektubu

Johnny Depp'in açtığı karalama davasını kaybeden Amber Heard'ün yüzü gülmüyor. Güzel oyuncu, rol arkadaşı Jason Momoa'nın kendisini Aquaman 2 filminden çıkarmak istediğini ve Johnny Depp gibi giyinip kendisine zorbalık yaptığını iddia etti. Heard'ün eski sevgilisi milyarder Elon Musk'ın ise oyuncunun filmde rol almasını sağlamak için Warner Bros.'a mektup yazdığı bildirildi.

Magazin 12-10-23 10:49

22 yaşındaki genç sosyal medyadan veda mektubu paylaşıp ortadan kayboldu

Afyonkarahisar’ın Sultandağı ilçesinde sosyal medyadan veda mektubu paylaşan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi bir anda ortadan kayboldu.

Yurthaber 10-10-23 15:35

Nurgül Yeşilçay dekolteli elbisesiyle poz verip 'Pazara gidiyorum' dedi! Sevgilisinden yorum gecikmedi

'Veda Mektubu' dizisinin final yapmasıyla birlikte soluğu tatilde alan Nurgül Yeşilçay tatil pozlarıyla sosyal medyanın gündeminden düşmedi. Verdiği kilolarla dikkat çeken Yeşilçay'ın fit hali büyük beğeni topladı. Güzel oyuncu son olarak göğüs dekolteli elbisesiyle iddialı pozlar verdi. Yeşilçay'ın pozlarına sevgilisi Necati Kocabay'dan yorum gecikmedi.

Magazin 21-09-23 17:18

Nurgül Yeşilçay'ın ablasını paylaştı, sosyal medya yıkıldı! ''Güzellik genetik''

'Veda Mektubu' dizisinin final yapmasıyla birlikte soluğu yazlık evinde alan Nurgül Yeşilçay tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Fit hali ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu son paylaşımıyla olay oldu. Güzel oyuncu ablasını paylaştı, benzerlikleri çok konuşuldu. Abla-kardeşin pozuna 'Güzellik genetik' yorumları yapıldı.

Magazin 19-09-23 13:01

Niyet mektubu nedir? Niyet mektubu nasıl yazılır?

Niyet mektubu yeni bir iş pozisyonu, akademik program veya eğitim alanına yönelik olarak hazırlanabilir. Dolayısıyla bu metnin temelde başvuruda bulunan kişinin öz geçmişinde yer almayan önemli detayları içermesi gerektiği belirtilmelidir. Yine akademik alana veya iş pozisyonuna yönelik olarak oluşturulan niyet mektuplarında farklı detaylara yer verilebilir. Bu nedenle bir niyet mektubunun genel olarak hangi kurallara göre hazırlandığı ve amaca göre nasıl şekillendirildiği açıklanmalıdır.

Egitim 07-09-23 14:41

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Ruhun Duymaz, Veda Mektubu, MasterChef All Star 21 Ağustos reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 21 Ağustos Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. 21 Ağustos 2023 reyting sonuçları internette araştırılıyor. Peki, Veda Mektubu'nun final bölümü, Ruhun Duymaz, MasterChef All Star, Muhteşem Yedili, Düğüm Salonu, Hay Sultan Abdülkadir Geylani Hz. ve Güldür Güldür Show yapılardan hangisi reyting sonuçları birincisi oldu?

Magazin 22-08-23 11:06

VEDA MEKTUBU FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! KANAL D VEDA MEKTUBU dizisi 24. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Veda Mektubu dizisi yirmi dördüncü bölümü ile ekranlara veda ediyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri yeni bölümü bekliyor. Peki, Veda Mektubu son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 21-08-23 20:08

Kanal D iddialı dizinin fişini çekti! Apar topar final kararı verildi

Oyuncuları arasında Nurgül Yeşilçay, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimlerin yer aldığı Veda Mektubu her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizinin bu akşam final yapacağı ortaya çıktı.

Magazin 21-08-23 11:58

Reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, Veda Mektubu, Üvey Anne 14 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından internette araştırılıyor. 14 Ağustos Pazartesi gününe ilişkin verilerin yayımlanması ile birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 14 Ağustos reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 14 Ağustos Pazartesi günü reyting sonuçları birincisi...

Magazin 15-08-23 11:52

VEDA MEKTUBU 23. BÖLÜM izle tek parça! KANAL D VEDA MEKTUBU dizisi son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu

Veda Mektubu dizisi yirmi üçüncü bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin sıkı takipçileri yeni bölümü bekliyor. Peki, Veda Mektubu son bölümde ne oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 14-08-23 19:42

Kanat Atkaya, Erkin Koray'ın kendisine yazdığı mektubu paylaştı! 52 yıl önce John Lennon ile ne konuştu?

Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Erkin Koray, 82 yaşında hayatını kaybetti. Ölümünün ardından efsane isim anılırken müzik yazarı Kanat Atkaya değerli bir paylaşımda bulundu. Atkaya bir süre önce Erkin Koray'ın kendisine yazdığı mektubu paylaştı. İşte herkesin dikkatini çeken o mektup...

Magazin 08-08-23 10:53

Reyting sonuçları açıklandı! Ruhun Duymaz, Üvey Anne, Veda Mektubu 7 Ağustos 2023 reyting sonuçları birincisi!

Reyting sonuçları açıklandı ve 7 Ağustos Pazartesi gününün en çok izlenen yapımları belli oldu. Dün; Ruhun Duymaz, Üvey Anne, Veda Mektubu, Sen kiminle Dans Ediyorsun, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? İşte 7 Ağustos 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 08-08-23 10:36

VEDA MEKTUBU 22. BÖLÜM izle tek parça! KANAL D VEDA MEKTUBU dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Veda Mektubu dizisi yirmi ikinci bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilen dizisi Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Veda Mektubu 22. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 07-08-23 19:23

TV yayın akışı 7 Ağustos 2023 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV, TRT 1 yayın akışı...

7 Ağustos 2023 Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 7 Ağustos Pazartesi Güldür Güldür Show, Veda Mektubu, Üvey Anne, Sen Kiminle Dans Ediyorsun, Metamorfoz Kırılma, Ruhun Duymaz ve MasterChef Türkiye All Star programları ekrana gelecek. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1,Fox yayın akışı nasıl? İşte 7 Ağustos 2023 Pazartesi TV yayın akışı...

Trend 07-08-23 07:20

16 kilo vermişti! Tatil pozlarını paylaşan Nurgül Yeşilçay nasıl zayıfladı?

Veda Mektubu dizisi sezon finali yapınca soluğu sevgilisi Necati Kocabay ile tatilde alan oyuncu Nurgül Yeşilçay'dan bikinili pozlar geldi. Kısa süre önce 16 kilo veren güzel oyuncuya beğeni yağdı.

Magazin 03-08-23 15:21

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Ruhun Duymaz, Üvey Anne, Veda Mektubu 31 Temmuz reyting birincisi kim?

Reyting sonuçları ve en çok izlenen yapımlar seyirciler tarafından merak edilip gün gün takip ediliyor. 31 Temmuz Pazartesi günü televizyon ekranlarında Ruhun Duymaz, Veda Mektubu, Üvey Anne, MasterChef All Star, Aykut Enişte 2, Tokatçı gibi yapımlar yayınlandı. Peki, Reyting sonuçları açıklandı mı? İşte 31 Temmuz reyting sonuçları...

Magazin 31-07-23 22:26

Son dakika: Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarına 'çalışma şartları' mektubu

Son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına yönelik bir mektup kaleme aldı. Bakan Koca, çalışma şartlarının daha fazla iyileştirilmesi amacıyla ikinci "Beyaz Reform" dönemini başlattıklarını duyurdu. Bakan Koca, mektubunda, "Sağlık meslek grubu mensuplarına tüm yönleriyle daha yüksek bir saygınlık kazandırma, çalışma şartlarını her bakımdan iyileştirme kararlılığı içindeyiz." ifadelerini kullandı.

Haber 31-07-23 21:09

VEDA MEKTUBU 21. BÖLÜM izle tek parça! KANAL D VEDA MEKTUBU dizisi yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Veda Mektubu dizisi altıncı bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Ekranların sevilen dizisi Veda Mektubu'nun oyuncu kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Bennu Yıldırımlar gibi oyuncular yer alıyor. Dizi, sürükleyici hikayesiyle dikkat çekiyor. Peki, Veda Mektubu 6. bölümde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 31-07-23 21:00

Büyükelçilerden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a güven mektubu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Japonya, Cezayir ve İran büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.

Haber 27-07-23 20:55

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Ruhun Duymaz, Üvey Anne, Veda Mektubu 24 Temmuz 2023 REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ!

Reyting sonuçları merak konusu oldu. 24 Temmuz Pazartesi gününe ilişkin verilerin açıklanmasıyla birlikte en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. 24 Temmuz 2023 Reyting sonuçları internette araştırılıyor. İşte Ruhun Duymaz, Üvey Anne, Veda Mektubu, Patlat Kazan, MasterChef All Star, Sahte Kabadayı, Koyu Beyaz gibi yapımların ekrana geldiği 24 Temmuz 2023 Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 25-07-23 11:19

Yapay zeka üreticilerine açık mektup... Binlerce yazar imza attı!

Binlerce yazar, yapay zeka liderlerini eser hırsızlığını durdurmaya çağıran bir açık mektubu imzaladı. Açık mektupta, ChatGPT, Bard, LLaMa gibi büyük dil modellerinin arkasındaki teknoloji şirketleri, yazıları izinsiz ya da tazminatsız kullandıkları için eleştiriliyor.

Haber 19-07-23 12:44

REYTİNG SONUÇLARI açıklandı! Üvey Anne, Maviye Sürgün, Veda Mektubu 17 Temmuz 2023 REYTİNG SONUÇLARI BİRİNCİSİ

Reyting sonuçları izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 17 Temmuz Pazartesi gününe ilişkin reytinglerin açıklanmasıyla beraber en çok izlenen yapım, dizi ve film belli oldu. Peki, 17 Temmuz Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen yapımlar hangileri oldu? İşte Üvey Anne, Maviye Sürgün, Veda Mektubu, MasterChef All Star, Patlat Kazan, Recep İvedik gibi yapımların ekrana geldiği 17 Temmuz Pazartesi gününün reyting sonuçları...

Magazin 18-07-23 11:04

Son dakika: Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Erdoğan ve Guterres'e 'tahıl anlaşması' mektubu

Son dakika haberine göre, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'e tahıl anlaşmasının devam etmesi için mektup gönderdi. İşte haberin detayları...

Haber 17-07-23 22:59