Güvenlik Haberleri

Otel odasına aldığı güvenlik önlemleri olay oldu! Sosyal medya kullanıcıları görüntüleri ti'ye aldı... Resmen sur ördü

Sosyal medyada sıklıkla otel odalarında rahat bir şekilde hareket etmeden önce mutlaka etrafın kontrol edilmesi ya da kapı kilitlemek gibi güvenlik önlemlerinin alınması gibi tavsiyelerin verildiği içerikler popüler. Ancak bir kadın otel odasındaki güvenlik önlemlerini abartınca sosyal medya kullanıcılarının diline düşmekten kurtulamadı.

Trend 09-03-2024 09:46

Osmaniye'de iş yerinden hırsızlık iddiasına 2 tutuklama

Osmaniye'de bir iş yerinden elektronik eşya çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlı tutuklandı.

Yurthaber 24-01-2024 15:18

Güvenliğinizi maksimuma çıkaracak teknoloji! Blicra Defender Akıllı Güvenlik Sistemi incelemesi

Evimizde hissettiğimiz huzuru ve iş yerlerinde çalışma verimini artırmak için güvende olmak şart. İşte tam da bu noktada son teknoloji akıllı güvenlik sistemleri devreye giriyor. Maksimum güvenlik sağlamayı amaçlayan bu sistemler, gözünüzün arkada kalmasını engelliyor. Siz de güvenli ve huzurlu bir yaşamın kapılarını aralayıp güvenliğinizi maksimuma çıkarmak istiyorsanız üstün teknolojik özellikleriyle öne çıkan Blicra Defender Akıllı Güvenlik Sistemi'ne bir göz atabilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 23-01-2024 16:21

Mardin'de kapkaç girişimi güvenlik kamerasında

Mardin'in Nusaybin ilçesinde zanlının kapkaç girişimi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 23-01-2024 08:14

İstanbul Valisi Gül: Asayiş anlamında çok ciddi bir olayla karşılaşmadık

İstanbul Valisi Davut Gül, Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemlerini yerinde denetleyerek burada bulunan polis ekiplerinin yeni yılını kutladı. İncelemenin ardından açıklama yapan Vali Gül, "Çok şükür alınan tedbirlerle, başta trafik olmak üzere asayiş anlamında ve diğer konularda çok ciddi bir olayla karşılaşmadık. Ben emeği geçen emniyet teşkilatımıza, jandarma teşkilatımıza, sahil güvenliğe, bütün kamu kurum ve kuruluşları, Göç İdaresi'ne özellikle teşekkür ediyorum" dedi.

Haber 01-01-2024 07:26

İstanbul'da polisi şehit eden suç örgütünün intikam planını polis bozdu

Kağıthane'de bir polis memurunun şehit edildiği, bir polis memurunun da yaralandığı olaya ilişkin 37 şüphelinin tutuklandığı suç örgütü soruşturmasında, çatışma sırasında öldürülen örgüt üyesi Diyar Anucur'u vuranların tespiti için güvenlik kamerası kayıtlarının zorla alınmaya çalışıldığı belirlendi.

Yurthaber 29-08-2023 12:33

Uçuş görevlisi otel odalarının güvenliğini kontrol etmek için kullandığı ilginç yöntemi paylaştı! “Yatağın altına şişe fırlatıyorum”

Hollanda’daki bir havayolu şirketinde çalışan Ester isimli bir kadın TikTok hesabından yaptığı seyahat tüyolarına ilişkin paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Seyahat deneyimlerini paylaştığı TikTok hesabında Ester son olarak otel odalarında kalırken güvenliğini sağlamak için kullandığı ilginç yöntemi anlattı. Ester odada bir kişinin saklanıp saklanmadığını kontrol etmek için yatağın altına bir su şişesi yuvarladığını dile getirdi.

Trend 13-06-2023 14:20

Adıyaman'da bina güvenliği termal ve gece görüşlü donanıma sahip jandarmaya emanet

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da sahiplerinin girmediği binalar, jandarma ekiplerince gece görüşlü kameralarla denetleniyor.

Yurthaber 08-03-2023 14:31

Sporda güvenliği en öne koyanlar için ağırlık kemeri önerileri

Ağırlık çalışılarak yapılan antrenmanların kas gelişimine katkısı tartışılmaz bir gerçek. Ancak ağırlık antrenmanları yaparken dikkatli olmak son derece önemli. Yanlış yapılacak herhangi bir hareket, beden sağlığına ciddi şekilde zarar verebilir. Spor yaparken bedeninizi korumak ve sporda güvenliği öne çıkarmak için ağırlık kemeri kullanmak faydalı olur. "Ağırlık kemeri ne işe yarar?" sorusunun cevabı olacak ürünleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 20-01-2023 17:21

Adana'da apartman girişindeki motosiklet çalan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı

Adana'nın merkez Çukurova ilçesinde, apartmanın girişindeki motosikleti çalan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yurthaber 09-01-2023 10:12

Trabzonspor derbisinden Mert Hakan Yandaş'ın iddiaları olay olmuştu! Güvenlik görevlisinden karşı hamle...

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Mert Hakan Yandaş, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamada Trabzonspor'un golü sonrası kenarda ısınırken güvenlik görevlisinin kendisine saldırdığını iddia etmiş ve bu sözler çok konuşulmuştu. 28 yaşındaki oyuncunun bu sözleri ses getirirken, güvenlik görevlisi de karşı bir hamle yapmaya hazırlandığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 26-12-2022 09:09

Mersin'de sahte doktor güvenlik görevlilerinin dikkatiyle yakalandı

Mersin'de kendisini "anestezi doktoru" olarak tanıttığı hastanede önlük isteyen şüpheli, güvenlik görevlilerinin dikkatiyle yakalanıp polise teslim edildi.

Yurthaber 13-12-2022 10:34

Bebeğinin sokakta tek başına uyumasına izin veren kadın eleştirilerin hedefi oldu! Hemşireler bu yöntemi destekliyor

Bebeklerin sağlığı ve güvenliğini korumak oldukça zor olabiliyor. Bu konuda bazı ebeveynler oldukça sıkı kurallara sahipken bazıları çok daha rahat davranıyor. Danimarka'da bebeğini sokakta tek başına uyumaya bıraktığını paylaşan bir kadın TikTok'ta viral haline gelerek birçok eleştirinin hedef kaynağı oldu.

Kadin 09-12-2022 14:00

Adıyaman'daki ölümlü trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı

Adıyaman'daki ölümlü trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı

Haber 27-10-2022 14:39

Çok dikkat edin! Evinizin güvenliği tehdit altında: Hırsızların en çok kullandığı numaraları

Hırsızlar en büyük korkular arasında bulunuyor. Hem canınızı hem de malınızı tehdit eden hırsızların birçok farklı yöntemi bulunuyor. Günlük hayatta normal sandığımız birçok durum aslında hırsızların evinize karşı uyguladığı bir çeşit deneme olabilir. Hırsızlardan korunmak için bu yöntemleri bilmek önem taşıyor.

Kadin 24-10-2022 09:51

Eşine mesaj atan güvenlik görevlisini feci şekilde dövdü! O anlar kameralara yakalandı

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan bir sitede yaşandı. İddiaya göre güvenlik görevlisi, site sakini evli bir kadına mesaj atıp rahatsız etti. Gelen mesajları gören kadının eşi çılgına döndü. Şahsın güvenlik görevlisini darbettiği o anlar saniye saniye kaydedildi.

Haber 18-10-2022 17:34

Hastanede doktorla tartışan motosikletli kurye, 4 güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı

Hastanede doktorla tartışan motosikletli kurye, 4 güvenlik görevlisini bıçakla yaraladı

Yurthaber 14-10-2022 10:54

Emniyet eş anlamlısı nedir? Emniyet kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Farklı yazılan ve okunan ama aynı anlamda kullanılan sözcükler eş anlamlı sözcükler olarak adlandırılır. Bir cümleyi farklı şekillerde ifade edebilmeyi sağlayan anlamdaş sözcükler, anlatım bozukluğuna sebebiyet vermezler. Dilimizde mevcut olan ve eş anlamlıları bulunan kelimelerden birisi emniyettir. Yabancı kökenli bir sözcük olan emniyet kelimesinin eş anlamlısı olarak tabir edilen birden fazla kelime bulunur. Peki, emniyetin eş anlamlısı olan kelimeler hangileridir?

Egitim 07-10-2022 17:38

Japonya, ABD ve Avustralya, savunmada iş birliğini güçlendirecek

Japonya, ABD ve Avustralya, savunmada iş birliğini güçlendirecek

Yurthaber 02-10-2022 22:42

İSTAD üyeleri Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yaptı

İSTAD üyeleri Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırılarına ilişkin açıklama yaptı

Yurthaber 24-09-2022 15:01

Esenyurt'ta hastanede güvenlik görevlisini öldüren şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi

Olay, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'nde meydana gelmişti. Hastanede tartışma çıkaran şahısları uyaran güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan, bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Okudan'ı öldüren şüpheliler Çetin Karakoğuş ve Mazlum Bağlamacı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Karakoğuş ve Bağlamacı'nın suç kayıtlarının da kabarık olduğu öğrenildi.

Haber 15-09-2022 21:19

Kokuları ayırt edebilen yapay zeka, polis köpeklerinin işini yapabilecek

Üniversite öğrencilerinin hazırladığı, TEKNOFEST KARADENİZ'e katılan projeler arasında yer alan ve yapay zekanın kokuları algılaması üzerine hazırlanan "Sağlıkta Yapay Zeka" Projesi, sağlıkta olduğu kadar güvenlik alanında da kullanılabilecek - Projede yer alan öğrencilerden Senanur Demirci: - "Kadavra köpekleri kadavra, bomba imha köpekleri bomba, bazı köpekler de uyuşturucu bulmak için yetiştiriliyor. Bu köpekleri kullanmak yerine kokular bir çipe yüklenerek insansız araçlara tanımlanabilecek"

Yurthaber 31-08-2022 11:03

Antalya'da otelin güvenlik müdürünü silahla yaralayan kişi tutuklandı

Antalya'da otelin güvenlik müdürünü silahla yaralayan kişi tutuklandı

Yurthaber 19-08-2022 11:32

Güvenlik eş anlamlısı nedir? Güvenlik kelimesinin eş anlamlısı ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçede birçok kelime vardır. Çoğu kelime birden fazla anlama karşılık gelir. Yabancı kökenli kelimeler de oldukça fazladır. Zaman içinde dönüşüp eklerle türeyerek dilimize yerleşmiştir. Eş anlamlı kelimeler de bu sebeple birden fazla olabilir. Güvenlik kelimesi de bu özelliklere sahip bir kelimedir. Eş anlamlısı ise emniyet kelimesidir. Güvenlik kelimesinin eş anlamlısı nedir? Güvenlik eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 12-08-2022 01:55