Güzel Haberleri

Güzel yazı nasıl yazılır? Yazımın güzel olması için ne yapmalıyım?

Güzel yazı defterlerinin tasarımları incelendiği zaman el yazısının geliştirilmesi amacıyla belli başlı hususlara dikkat edilmesi gerektiği anlaşılır. Örneğin harfler ile sözcükler arasındaki mesafe, kalemin açısı ve yazının hizası gibi detaylar el yazısının estetik görünmesi bakımından oldukça önemlidir. Bu nedenle güzel yazı yazma teknikleri ile el yazısını geliştirme tüyolarına ayrı başlıklar altında değinilmesinde fayda vardır. Güzel yazı defteri nasıl kullanılır?

Egitim 09-09-2023 14:22

Julia Medeiros, Kylie Jenner'a benzediği için erkeklerin korktuğunu açıkladı! Reddedilmekten korkuyorlar

Sosyal medya fenomeni Julia Medeiros, Kylie Jenner'a olan benzerliğiyle tanınıyor. Julia, yaptığı açıklamalar ve paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor. Son yaptığı açıklamada etrafındaki erkeklerin yanında gerildiğini paylaşarak erkeklerin kendisinden korkmasının nedenini açıkladı.

Kadin 05-06-2023 10:30

Estetiğin gücüyle bambaşka biri oldu! O kadar çirkindim ki...

Estetikle ufak değişimler yapılabildiği gibi tüm görüntüyü değiştirmek de mümkün olabiliyor. Sosyal medyayla birlikte artan güzellik standartları nedeniyle estetiğe olan talep giderek artıyor. Estetikle tüm görünümünü değiştirdiğini paylaşan Mia Dio, yayınladığı videoda eski haliyle yeni halini karşılaştırdı.

Kadin 22-05-2023 15:56

56 yaşındaki Salma Hayek yaşlanma karşıtı iksirini açıkladı! Biraz iğrenç ama...

56 yaşındaki Hollywood yıldızı Salma Hayek, gençlere meydan okuyan fiziği ve cildiyle dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu yılların eksiltemediği güzelliğinde kullandığı sırlarını açıkladı. Botoks etkisi yaratan kolajen deposu iksirini paylaşan Salma, yaşlanma karşıtı bakımında yaptıklarını anlattı.

Kadin 04-05-2023 15:42

Güzel

Güzel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Güzel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

65 yaşındaki Michelle Pfeiffer, genç gözükmesini sağlayan güzellik sırrını paylaştı! Yaşlanmaktan korkmuyor çünkü...

Başarılı oyuncu Michelle Pfeiffer, 65 yaşında olmasına rağmen kusursuz cildini yıllardır korumayı başarıyor. Güzel aktris yıllara meydan okuyan görünümünün sırlarını paylaşarak genç gözükmesini sağlayan bakımını açıkladı. Basit yaşlanma karşıtı bakımı kadınlara ilham oldu.

Kadin 02-05-2023 16:14

Doğal güzel olduğunu düşünsünler diye her sabah 6'da kalkıyor! Güzellik rutini birçok aşamadan oluşuyor

Güzelliği desteklemek için çeşitli bakımlar yapmak gerekiyor. Yapılan ufak ve basit müdahaleler ile güzelliğe güzellik katmak mümkün olabiliyor. Birçok kadın kendine bakım yapmanın onlara terapi gibi geldiğini belirtiyor. TikTok'ta güzellik rutini için sabah 6'da uyandığını söyleyen bir kadın yaptığı uygulamaları gösterdi.

Kadin 05-04-2023 12:07

Milyonlarca kişiden hakaret aldı ama bilimsel olarak dünyanın en güzel kadını seçildi! Seçilme nedeni tartışma yarattı

Güzellik kişiden kişiye göre değişen bir kavram olsa da altın oran ve belirli ölçüler ideal güzelliği belirleyebiliyor. Dünyanın en güzel kadınını seçmek için her yıl bir sürü testler ve yarışmalar yapılıyor. Bir uzman bilimsel olarak dünyanın en güzel yüzüne sahip olan ünlüyü açıkladı. Yapılan seçim birçok kişi tarafından eleştirildi.

Kadin 31-03-2023 08:45

Uzmanı yaşlılık karşıtı 6 güzellik sırrını açıkladı! Botoks ve dolgu yaptırmadan genç görünmek mümkün

Genç görünmenin etkili yolunun yaşlılık karşıtı kremlere binlerce lira vermek veya botoks yaptırmak olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Ünlülerin güzellik uzmanı kadınların daha genç gözükmesini sağlayacak ücretsiz 6 güzellik sırrını paylaştı. Bu yöntemlerle daha dinamik ve genç bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Kadin 29-03-2023 09:35

Gençlik sırrı sayesinde kimse gerçek yaşını bilemiyor! Botoks olmadan kırışıklıklara ve yıllara meydan okuyor

Ciltteki kırışıklıklar çok daha yaşlı gözükmeye neden olabiliyor. Kadınlar botoks olmadan kırışıklıklardan kurtulmanın etkili yollarını arıyor. Yaşıtlarına göre çok daha genç gösteren kadınların cilt bakımlarında uyguladıkları teknikler merak ediliyor. TikTok'ta yaşam sırlarını paylaşan bir kadın genç gözükmesini sağlayan yaşlılık karşıtı tüyosunu açıkladı.

Kadin 17-03-2023 12:06

Genç kadının yaşadığı doğal değişim görenleri şok ediyor! Gördüğüm en güzel kadınsın

Görünümün değişmesini sağlamak için yapılan makyajlar etkili sonuçlar verse de kalıcılık sağlamıyor. Daha etkili bir değişim için yaşam alışkanlıklarının değişmesi ve doğru stili bulmak gerekiyor. TikTok hesabında yaşadığı değişimi gösteren bir kadın insanların "Gördüğüm en güzel kadınsın" dediklerini söyledi.

Kadin 08-03-2023 10:54

Farkında olmadan çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlık! İnsanları anında uzaklaştırıyor

Mutlu, bakımlı hissetmek ve karşımızdaki kişiyi etkilemek için görünüşümüze oldukça dikkat ediyoruz. Ancak dış görünüşümüze ne kadar dikkat edersek edelim farkında olmadan yaptığımız bazı davranışlar anında çirkinleşmemize neden oluyor. Uzmanlar çirkin gözükmenize neden olan 5 alışkanlığı paylaştı.

Kadin 01-03-2023 13:53

Gençler arasında giderek yayılıyor! Kendimi tekrar güzel hissetmek istedim

Sosyal medyanın hayatımıza girmesiyle birlikte kadınlar üzerindeki güzellik baskıları çok daha fazla arttı. Bu sebeple birçok kadın ihtiyacı olmamasına rağmen estetik operasyonlara yönelmeye başladı. Plastik cerrahi uzmanı kadınların en fazla yaptırdıkları güzellik uygulamalarını açıkladı.

Kadin 28-02-2023 11:01

En tehlikeli TikTok trendi! Daha güzel görünmek için kirpiklerini kesiyorlar

TikTok trendleri işimize yarasa da oldukça tehlikeli olabiliyorlar. Son zamanlarda giderek yayılan kirpik akımı korkunç etkileriyle göz korkutuyor. Kadınlar daha çarpıcı ve güzel bakışlara sahip olmak için kirpiklerini acımasızca kesiyor.

Kadin 16-01-2023 11:38

Güzellik standartlarını umursamadan her halini fotoğraflayan 15 cesur kadın

Güzellik kişiden kişiye göre değişen bir kavram. Herkesin güzellik anlayışı farklı olsa da kadınlar üzerinde bu konu hakkında oldukça baskı yaratılıyor. Kadınların toplum içerisinde fazla hareketlere kaçmadan kukla gibi oturmasını isteyen toplum baskıları rahatsız edici olabiliyor. Reddit üzerinden güzellik standartlarına karşı gelen 15 cesur kadın yüzlerini nasıl değiştirebildiklerini paylaştı.

Kadin 07-01-2023 00:03

55 yaşındaki Julia Roberts botoks yaptırmadan sağladığı gençlik sırrını paylaştı! Favorisi karbonat...

Başarılı ve güzel oyuncu Julia Roberts genç yaşından itibaren güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında bulunuyor. Hafızalara kazanan Pretty Woman, Notthing Hill gibi romantik filmlerde başrol oynayan Julia, aradan yıllar geçmesine rağmen doğal güzelliğini koruyor. Yaşından çok daha genç gösteren Julia Roberts'ın botoks yaptırmadığı biliniyor. İşte Julia Roberts'ın daha genç görünmesini sağlayan güzellik sırları...

Kadin 30-12-2022 10:31

Dünyanın en güzel kızıydı! Yaşayan oyuncak çocuğun son haline yorum yağdı

Henüz 6 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen çocuk fenomen Anastasia Knyazeva şimdilerde 12 yaşında. Rus kökenli Anastasia Knyazeva'nın son hali büyük beğeni topladı.

Magazin 07-12-2022 12:28

Çarşaflarınız tertemiz kokacak! Çamaşır makinesine kesinlikle ekleyin

Yeni yıkanmış temiz çarşaflarda uyumak kadar rahatlatıcı bir şey yoktur. Ancak bu rahatlık maalesef tek bir gün sürmektedir. Çarşafların uzun süre temiz ve güzel kokması için çeşitli yöntemler aranıyor. TikTok'ta paylaşım yapan bir kadın çarşafları mis gibi kokutan tüyosunu paylaştı.

Kadin 05-12-2022 09:51

TikTok'ta trend oldu! 'Ağlayan makyajla kendimi çok güzel hissediyorum'

Makyaj yapmak çok daha sağlıklı ve bakımlı görünmemizi sağlıyor. Tüm ruh halimizi değiştirerek daha mutlu hissetmemizi sağlayan makyaj trendleri sıklıkla değişiyor. TikTok'ta büyük etkileşim alan 'Ağlayan makyaj' trendini deneyen kadınlar kendilerini çok daha güzel hissettiklerini belirttiler.

Kadin 02-12-2022 11:17

RESİMLİ CUMA MESAJLARI BURADA! 2 Aralık 2022 En güzel, yazılı, anlamlı ve şık resimli cuma mesajları

Cuma gününün gelmesiyle Müslümanlar, sosyal medya üzerinden sevdiklerine gönderebilecekleri resimli, anlamlı, güzel cuma mesajlarını araştırmaya başladı. En güzel resimli, anlamlı, hadisli cuma mesajlarına haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. İşte 2 Aralık'a özel yeni ve resimli cuma mesajları...

Haber 02-12-2022 11:05

Bakanlar hayran kalıyor: Güzellikleriyle bilinen burçlar! En güzel olan burç hangisi?

Güzellik göreceli bir kavram olsa da bazı kişiler var ki herkes onlara hayran kalıyor. Kadınların güzelliği onlara dert olabiliyor. Güzelliğin birçok kapıyı açtığı düşünülse de fazla ilgi can sıkabiliyor. En güzel kadınların ortak özelliğine bakıldığında bu burçlara sahip oldukları görülüyor. İşte en güzel olan burçlar...

Kadin 21-10-2022 15:15

Her evde olması şart! Hem cilde hem de saça mucizevi etkileri var

Saç ve ciltte problemler meydana gelebiliyor. Bu problemleri gidermek isteyenler çeşitli ürünler kullanıyor ama ürünlerin fiyatı çok yüksek olsa bile istenilen sonuç elde edilemiyor. Her kadının evinde bulunması gereken, hem saç hem de cilt sorunlarına iyi gelen tek bir ürün bulunuyor. O da keçi sütü sabunu. İşte keçi sütü sabununun faydaları...

Kadin 14-10-2022 17:24

Güzel eş anlamlısı nedir? Güzelin eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe, kelime hazinesi geniş bir dildir. Farklı dillerden kelimeleri dağarcığına katmıştır. Bir kelime birden fazla anlama karşılık gelebilir. Eş anlamlı kelimeler de bu sebeple çeşitlilik gösterir. Güzel kelimesi de bu özelliklere sahiptir. Hoş, kandırıcı, doğru gibi eş anlamlıları vardır. Güzel kelimesinin eş anlamlısı nedir? Güzel eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 12-08-2022 02:18