Hacibektas I Veli Anma Haberleri

Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek? Hatay'daki protestolar sonrası CHP'li Ağbaba'dan gündem yaratacak açıklama: Anketlerde önde çıkmıştı ama...

6 Şubat'taki depremlerin yıl dönümündeki anma töreninde Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a yönelik protestolar gündem yarattı. 31 Mart'ta yeniden aday gösterilen Savaş'la ilgili CHP'den dikkat çeken bir çıkış geldi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, katıldığı canlı yayında '"Anketlerde önde çıkmıştı ama parti bir karar verecektir" diye konuştu. Ağbaba'nın açıklamaları "Lütfü Savaş'ın adaylığı geri mi çekilecek?" sorusunu akıllara getirdi.

Haber 2024-02-06 11:10:54

Büyükşehirden Aşık Veysel’i Anma Satranç Turnuvası düzenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Aşık Veysel anısına Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Antalya Şubesi işbirliğinde satranç turnuvası düzenledi.

Yurthaber 2024-01-08 12:11:08

Hazreti Mevlana vefatının 750. yıl dönümünde Kütahya’da anıldı

Türk-İslam düşünürü ve mutasavvıf Mevlana Celaleddin-i Rumi için vefatının 750. yılında Kütahya Mevlana Araştırmaları Kültür Sanat Derneği tarafından anma programı düzenlendi.

Yurthaber 2023-12-11 07:52:13

Hacı Bektaş Veli Külliyesi'nde 8 günde 135 binden fazla ziyaretçi ağırlandı

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesindeki Hacı Bektaş Veli Külliyesi'ni, 60. Ulusal, 34. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'nin gerçekleştirildiği 8 günlük süreçte 135 binden fazla kişi ziyaret etti.

Yurthaber 2023-08-22 12:09:02

Okullar daha açılmadı ama zam çok fena geldi! Kırtasiye masrafları yüzde 100’den fazla arttı, detaylar şaşkına çevirdi…

Okulların açılmasına az bir süre kala milyonlarca veli artan masrafları nasıl karşılayacağını düşünmeye başladı. Geçen sene ile kıyaslandığında bu yıl sadece kırtasiye fiyatlarında yaşanan artış bile yüzde 105’i buldu. Geçen yıl kırtasiye masraflarına yapılan ortalama 3 bin 296 liralık bir harcamanın bu yıl 6 bin 755 TL’ye kadar yükseldiği belirtiliyor. İşte okullar açılınca velileri bekleyen o masrafların detayları…

Finans 19-08-23 07:58

Ekrem İmamoğlu merak edilen o soruya bu yanıtı verdi! İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemlidir...

CHP'de 'değişim' rüzgarları eserken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul için yeniden aday olacağının sinyalini vermişti. Bugün İmamoğlu, Hacı Bektaş-ı Veli Anma Törenleri için Nevşehir'de açıklamalarda bulundu. Merakla beklenen İstanbul adaylığı konusunda ise İmamoğlu, "İstanbul yolculuğumuz kesindir ve çok önemli bir yolculuktur." ifadelerini kullandı. Öte yandan parti içerisinde de düşünceleri olduğunu vurguladı. İşte bütün detaylar!

Haber 18-08-23 17:34

Kılıçdaroğlu, Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri'nde konuştu:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün Hacı Bektaş Veli'nin söylediklerinden çok uzaktaysak, o güzellikleri nerede yitirdiysek onları arayıp bulmalıyız." dedi.

Yurthaber 17-08-23 08:09

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hacı Bektaş-ı Veli'yi anma etkinliğine videolu mesaj! Emin adımlarla yürüyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hacı Bektaş-ı Veli'nin vefatının 752. Anma Yılı Etkinliği'ne video mesaj gönderdi. Erdoğan, zorluklarla karşılaşılsa da büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda emin adımlarla yüründüğü belirterek, "Yarınlarımız adına verdiğimiz bu mücadeledeki azığımız Hacı Bektaş-ı Veli Hazretleri'nin insanı, merhameti, şefkati, kardeşliği yücelten mesajlarıdır." dedi.

Haber 12-08-23 20:09

Sultangazi'de orman yangını! Havadan da müdahale edildi, büyümeden söndürüldü

İstanbul'un Sultangazi ilçesindeki Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı'nda yangın çıkması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Havadan da müdahale edilen yangın söndürüldü.

Haber 03-07-23 16:26

19 MAYIS TATİL Mİ 2023? Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs'da resmi tatil mi, yarım gün mü?

19 Mayıs tatil mi? Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda birçok öğrenci ve veli arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün yurt genelinde coşkuyla kutlanacak. Peki, 19 Mayıs resmi tatil mi? 19 okullar tatil mi, yarım gün mü?

Haber 19-05-23 06:36

Silopi’de Çanakkale şehitleri anıldı

Şırnak’ta Silopi Kaymakamlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle şehitler için Mevlit-i Şerif okutularak, lokum dağıtıldı.

Yurthaber 17-03-23 14:39

Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri

Mevlana Celaleddin-i Rumi, vefatının 749. yılında Konya'da törenlerle anılıyor.

Yurthaber 13-12-22 07:23

Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri

Mevlana Celaleddin-i Rumi, vefatının 749'uncu yılında Konya'da törenlerle anılıyor.

Yurthaber 12-12-22 07:29

Hazreti Mevlana'nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri

Öğretileri ile dünyanın her yerinde ilgi uyandıran düşünce adamı, mutasavvıf Mevlana Celaleddin-i Rumi, vefatının 749'uncu yılında törenlerle anılıyor.

Yurthaber 09-12-22 07:15

10 Kasım resmi tatil mi, okullar tatil olacak mı? 10 Kasım ile ilgili Resmi Gazete bilgileri!

10 Kasım Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin yıl dönümüdür. Ulu Önder Atatürk'ün ölüm yıldönümünde yurt genelinde anma etkinlikleri düzenlenecek. Birçok vatandaş Anıtkabir'e ziyarette bulunacak. Öte yandan birçok veli ve öğrenci "10 Kasım resmi tatil mi, okullar tatil olacak mı?" soru ve konu başlıklarını internette araştırıyor. Resmi Gazete'de konuya ilişkin yayımlanan bilgiler ve 10 Kasım'da okullar ile ilgili detaylar haberimizde...

Egitim 07-11-22 10:26

BBP Genel Başkanı Destici, 741. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuştu:

"Her ne kadar birileri Türk tarihinin özellikle Cumhuriyet öncesini kabul etmeseler de ya da dillendirmeseler de hatta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı örneğinde olduğu gibi hadsizleşerek, çirkinleşerek, kutlu ecdadımıza Devlet-i Osman-ı Ali'yi kurarak cihana hükmeden Osmanlı'ya hakaret etme edepsizliğini yapsa da biz ecdadımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 11-09-22 12:31

Çanakkale'de Kızılay Hilal-i Ahmer'e Vefa Yürüyüşü ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi

Çanakkale'de "Kızılay Hilal-i Ahmer'e Vefa Yürüyüşü ve Şehitleri Anma Programı" düzenlendi

Yurthaber 27-08-22 00:06

Uluslararası Minberi Aksa Derneğinden Mescid-i Aksa'nın yakılışının 53. yılında anma programı

Mescid-i Aksa Hatibi Dr. Şeyh İkrime Sabri: - "Mescid-i Aksa bizlerin omuzlarında bir emanettir. Dünyadaki 2 milyar civarında Müslüman'ın emanetidir. Onun korunması gerekmektedir" - Uluslararası Minberi Aksa Derneği Müdürü Hamza Tayyip Cığal: - "Gerçekleştirdiğimiz projelerle canları pahasına bütün Müslümanların kıblesi olan Mescid-i Aksa'mızı savunanların yanında olduk"

Yurthaber 21-08-22 14:49

Kılıçdaroğlu Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerinde konuştu:

"Hünkar bu şehrin ilim, cömertlik, utanma duygusu, sabır, kanaat, korku ve edep ilkeleri ile korunduğunu söyler. Hünkarın bu inanışı ışığında hem kendi yüreğimizi hem de ülkemizi yani toplumsal, siyasal, kültürel, tarihsel kalbimizi yeniden sağlıklı kılmalıyız. Öfkeden arındırmalıyız" - "Bizler, kişisel hırslarımızdan ihtiralarımızdan arınmalıyız. İyilikte ve adalette yarışmalı ve bunun mücadelesini vermeliyiz. Helalleşmeli, kucaklaşmalı ve barışmalıyız" - "Aslan ile ceylanın bir arada huzur ve güven içinde kardeşçe yaşayacağı bir ülkeyi el birliği ile kuracağız, kurmalıyız. 85 milyon birlikte kurmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyet'imizi ikinci yüzyılında Allah’ın izniyle demokrasi ile taçlandıracağız"

Yurthaber 16-08-22 23:41

Bakan Ersoy, Hacı Bektaş Veli’nin Hakk’a Yürüyüşünün 751. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri'nde konuştu:

"Bugün insanlığın Hacı Bektaş Veli gibi manevi rehberlere her zamankinden fazla ihtiyacı var. Bu da bizlere sorumluluk yüklemektedir"

Yurthaber 13-08-22 21:41

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile 'Hacı Bektaş Veli Anma Etkinlikleri' genelgesi

İçişleri Bakanlığı, Hacı Bektaş Veli’yi Anma Etkinlikleri ile Muharrem ayının aynı döneme denk gelmesi nedeniyle 81 İl Valiliğine genelge gönderdi. Genelgede Hacı Bektaş Veli'yi Anma programlarına katılmak isteyen vatandaşlara destek olunması istenirken, Muharrem ayında Yas-ı Mateme ortak olma ve oruç açma lokmalarına vali ve kaymakamların da katılımıyla cemevi yöneticileri, vakıf veya derneklerdeki vatandaşlar ve kanaat önderleriyle birlikte olunması istendi.

Haber 28-07-22 13:14

20 Mayıs tatil mi? Yarın okullar tatil ilan edildi mi? 20 Mayıs memurlara, özel sektör çalışanlarına tatil mi?

20 Mayıs tatil mi? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın ertesi günü okulların tatil edilip edilmeyeceği veli ve öğrenciler tarafından araştırılırken; kamu çalışanları, memurlar ile özel sektör çalışanları da yarın izinli olup olmayacaklarını öğrenmek için arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki 20 Mayıs tatil mi? Yarın okullar tatil ilan edildi mi? 20 Mayıs memurlara, özel sektör çalışanlarına tatil mi? İşte detaylar...

Haber 19-05-22 17:32

19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs tatil mi, kaç gün?

19 Mayıs okullar tatil mi? sorusunun yanıtı veli ve öğrenciler tarafından merak konusu oldu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle birçok kişi, 19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs tatil mi, kaç gün? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 19-05-22 08:33

Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin 748. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri (2)

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım: - "Aramıza fitne fesat tohumlarının ekilmesine müsaade etmeyeceğiz. Karşılıklı hoşgörü, anlayış içinde bir arada yaşamaya devam edelim. Dünyanın insanlığın ortak evi olduğunu, vatanımızı da ortak evimizin bir odası olduğunu aklımızda tutalım. Eğer yaratılış gayemize uygun yaşarsak insanlık ailesi olarak dünyayı cennet haline getirebilir ve bugün yaşadığımız belirsizlikler ve bu virüs belasından dayanışmayla çok daha kolay ve rahat şekilde kurtulabiliriz" - "Asıl olan insanlık ve insanın mutluluğudur. İnsanı yücelteceğiz devlet yücelecek, insanı yaşatacağız ve insanlık yaşayacağız. Terör şiddet, savaş gibi yeryüzünü kan gölüne çeviren hiçbir kirli erdemin, eylemin, emelin, ülkemizin, insanlığın, barışını, huzurunu bozmasına izin vermemeliyiz"

Yurthaber 17-12-21 21:50

Mevlana Müzesi Şeb-i Arus töreni öncesi yerli ve yabancı ziyaretçilerle doldu

Hz. Mevlana'nın 748. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri'nin son akşamı olan Şeb-i Arus öncesi Konya Mevlana Müzesi'nde çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

Trend 17-12-21 17:47

Hazreti Mevlana'yı anma törenleri başlıyor

Konya'da gerçekleştirilecek Hazreti Mevlana'nın 748. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri kapsamında bir aydır provalarını yoğunlaştıran Türk Tasavvuf Müziği Topluluğu üyesi 49 semazen ve müzisyen, icra edilecek sema ayin-i şerifleri için son hazırlıklarını tamamladı

Yurthaber 06-12-21 11:29

10 Kasım'da okullar var mı? 10 Kasım'da okullar açık mı olacak, tatil mi?

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü'nde milyonlarca öğrenci ve veli okulların olup olmadığını merak ediyor. Mustafa Kemal Atatürk'ü kaybettiğimiz 10 Kasım gününün resmi tatil olup olmadığı araştırılıyor. Peki 10 Kasım'da okullar var mı? İşte ayrıntılar...

Haber 10-11-21 01:37

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın Hacı Bektaş Veli'nin Vefatının 750. Yıl Dönümü Anma Etkinliklerinde konuştu:

"Hacı Bektaş Veli'nin ait olduğu, büyüttüğü ve derinleştirdiği gelenek, bizim Anadolu irfan geleneğimiz olarak yüzyıllardır sadece bu topraklara değil, bu toprakların çok ötesinde bütün insanlığa ışık tutmaya devam ediyor" - "Hacı Bektaş Veli, 'Gelin canlar bir olalım.' dediğinde, 'can' dediği insanın kendisiyle, hemcinsleriyle, diğer insanlarla, eşya ile varlık, hayvan ve bitkilerle, hepsinin üzerinde de Rabbi ile ünsiyeti ve muhabbeti kurabilmiş ve ona göre yaşamış bir insandı. Bugün bunu tekrar hatırlamaya ihtiyacımız var"

Yurthaber 04-08-21 21:33

Bakan Ersoy, Hacı Bektaş Veli'nin Vefatının 750. Yılı Dönümü Anma Etkinliklerinde konuştu:

"(Orman yangınları) İnsanımızın yaralarını el birliği ile saracak, yaşamı normale döndüreceğiz. Ormanlarımızı yeniden yemyeşil birer cennet bahçesi yapacak, turkuaz denizlerimizle buluşturacağız" - "Allah’ın izniyle bir çakıl taşından dahi vazgeçmediğimiz bu vatanın doğasını da içindeki canlıları da karamsarlığa teslim etmeyecek; dimdik ayakta kalarak, bir ve beraber olarak huzursuzluk ve umutsuzluk için çaba gösterenleri umudumuz, inancımız ve kararlılığımızla yine hüsrana uğratacağız" - "Bir sınav veriyoruz. Sorular belli, cevaplar zaten bize sunulmuş. Unutursak diye o kutlu 'Kitap' var, bakmak serbest. Anlayamadığın yerler olur diye öğretmenlerin en güzeli gönderilmiş, sormak serbest. Ve en başarılı öğrenciler geride ders notlarını bırakmış; adına hayat diyoruz, örnek alıp yaşamak serbest. İşte erenlerin ardına düşmemiz de 'Aramak açık bir sınavdır.' diyen Hacı Bektaş-ı Veli dergahına vakitlice dönüp gelmemiz de bundandır" - "Restorasyonlarını titizlikle sonuçlandırdığımız bir Osmanlı sancağı, bir seccade ve bir örtüyü bugün itibarıyla Hacı Bektaş Müzemizin Kiler Evi Bölümü’nde sergiye açıyoruz"

Yurthaber 04-08-21 20:57

Nemrut Dağı eteklerinden çıkarılan ponza ekonomiye 500 milyon lira katkı sağlıyor

İnşaat, ilaç, barut ve temizlik gibi birçok sanayi alanında kullanılan ponzanın Türkiye'deki rezervlerinin yaklaşık yüzde 70'i Bitlis'te bulunuyor - Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bilal Dağdağan: - "Bitlis Eren ve Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile ortak proje yapmayı planlıyoruz. Dünyada stratejik konumda olan ponza madeninden katma değeri yüksek ürünler üretmek istiyoruz" - Van Gölü Ponza Ocağı işletme sahibi Murat Barut: - "Ponzanın gelecek yıllarda en değerli madenlerden biri olacağı kanaatindeyim. Sektörlerde değerlendirilirse Bitlis ve bölgede 1 milyon insan bundan ekmek kazanır"

Yurthaber 21-06-21 11:18

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı, Cebeci Şehitliği'nde anma programı düzenledi

BBP Genel Başkanı Destici: - "Devletimiz özellikle son yıllarda terörün tüm unsurlarına karşı topyekun bir mücadele veriyor, sahada, dağda, sınır içi ve sınır ötesinde verilen bu mücadelenin tüm alanlara yayılması lazım" - AK Parti Genel Sekreteri Şahin: - "Şehitlerimizin emanetine ülke olarak hep birlikte sahip çıkacağız" - "Onlar bayrağımızın inmemesi, ezanlarımızın dinmemesi, ülkemizin üzerinde kötü emelleri olanların emellerine ulaşamamaları için feda-i can eylediler, bu ülkenin evlatları olarak onlara karşı vazifemizi sürdüreceğiz"

Yurthaber 12-05-21 13:51

Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa kabri başında anıldı

Fatih Camii bahçesinde kabri bulunan Plevne Kahramanı Gazi Osman Paşa’nın ölümünün 121’inci yıl dönümünde anma programı düzenlendi.Osmanlı tarihinin en önemli komutanlarından biri olan ve Plevne‘de verdiği destansı mücadeleyle tarihe geçen Gazi Osman Paşa, vefatının 121’inci sene-i devriyesinde Fatih Camii bahçesinde bulunan kabri başında anıldı.

Yurthaber 05-04-21 11:42

Ahi Evran’ın vefaatının 760. yılı nedeniyle mevlid okutulacak

Kırşehir’de, 2021 Ahi Evran’ı Anma Yılı etkinlikleri kapsamında Ahi Evran Veli için mevlid okunacak.Kırşehir Esnaf Ve Sanatkarlar Birliği Başkanlığı ile Ticaret İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü işbirliğinde planlanan mevlid programı Cuma Namazı öncesi merhumun türbesinin de bulunduğu ve Cumhuriyet tarihinin ilk külliye projesi olan Ahi Evran Camiinde gerçekleştirilecek.

Yurthaber 01-04-21 10:36

Çanakkale şehitleri için mevlit okutuldu

Samsun’da cuma namazı öncesinde Çanakkale şehitleri için mevlit okutuldu.Samsun Valiliği’nin 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi Anma Programı kapsamında Büyük Cami’de cuma namazı öncesinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Yurthaber 19-03-21 15:17

Ağrı’da Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106.

Yurthaber 19-03-21 13:15

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13

Muğla’da Yaşlılar Haftası etkinliklerle kutlanacak

Muğla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası programı kapsamında bir hafta boyunca 12 etkinlik gerçekleştirilecek.Korona virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi ve Fethiye Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nde Çanakkale Şehitlerini Anma, Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif Tilaveti okunması ile başlayacak.

Yurthaber 19-03-21 01:13