Hack Haberleri

Sosyal medya fenomeni kabusu yaşadı! Müstehcen pozları sızdırılarak şantaj yapıldı... “İnternette görmek çok zordu”

TikTok’ta 2 milyondan fazla takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni Megan Eugenio, hackerların hedefi oldu. Milyonlarca takipçisi bulunan hesabının hacklendiğini söyleyen fenomen müstehcen fotoğraf ve videolarının çalınarak sızdırıldığını dile getirdi. Kendisine şantaj yapıldığını belirten Eugenio yaşadığı zor günlerden söz etti.

Trend 04-05-2023 07:48

Dünya bu adamı konuşuyor! Dünya genelinde 772 web kamerasını hackledi... Onlarca kadının müstehcen anlarını kaydetti

Üç çocuk babası 60 yaşındaki Christopher Taylor, 39 ülkede 772 kişiyi kandırarak özel hayatlarını gözetleyebilmek için web kameralarına erişmesini sağlamak üzere bir dolandırıcılık bağlantısı kullandı. Hacklediği web kameralarını kullanarak özellikle kadınların özel görüntülerini kaydeden Taylor, yakayı ele verdikten sonra 14 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 19-04-2023 14:44

Rus televizyonu hacklendi! Kırmızı alarm verildi... “Lütfen sığınağa gidin” uyarısı yapıldı

Bilgisayar korsanlarının hacklediği Rus televizyonunda bir anda kırmızı alarm verilerek nükleer saldırının gerçekleştiği söylendi. Televizyondan halkın sığınaklara gitmesi, gaz maskesi takması ve radyasyon haplarını almaları konusunda uyarılar yapıldı.

Trend 10-03-2023 09:33

AFAD Deprem sayfası kısa süreliğine hacklendi! Yapılan paylaşımlar çok geçmeden silindi

Depremin 3. gününde 10 ilimizdeki gelişmeler Türkiye'nin dört bir yanından takip ediliyor. Bu sırada, AFAD'ın son depremleri paylaşan 'AFAD Deprem' sayfası hacklendi. Twitter hesabını erişimini ele geçiren hacker grubu resmi hesaptan paylaşımlar yaptı.

Haber 08-02-2023 17:51

Hack

Hack Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hack Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Twitter kullanıcıları dikkat! Hacker'ların o bilgileri sızdırıp yayınladıkları iddia ediliyor... Gördüğüm en önemli sızıntılardan biri

Twitter hack'lendi mi? Sosyal medyada Twitter'ın hacklendiği iddiasının şoku yaşanıyor. Bilgisayar korsanlarının 200 milyon fazla Twitter kullanıcısının e-posta adreslerinin sızdırıldığı ve bunların çevrimiçi bir bilgisayar korsanlığı forumunda yayınlandığı iddia ediliyor. İhlalin çok fazla soruna yol açabileceğini söyleyen bir siber güvenlik firması yetkilisi, bunun gördüğü en önemli sızıntılardan biri olduğunu belirtti.

Haber 06-01-2023 09:43

Çok konuşulacak iddia! Eski İngiltere Başbakanı Truss'ın telefonunu hackleyenlerin kimliği gündem oldu

İngiliz medyasının ortaya attığı iddia çok konuşulacak. Eski İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın, Dışişleri Bakanı olarak görev yaptığı dönemde kişisel cep telefonunun Rus ajanlar tarafından hacklendiği öne sürüldü. Haberde ajanların Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin için çalıştığından şüphe edildiği belirtildi.

Haber 30-10-2022 01:25

Marmara Üniversitesi'nde hacker şoku! 5 binin üzerinde kişinin verileri ele geçirildi

Marmara Üniversitesi'nin veri sistemi bir hacker tarafından hacklendi. 17 yaşındaki 'YUBA' rumuzlu bilgisayar korsanı toplam 5 bin 698 kişinin bilgilerini aldı. SMS ile yetkilileri uyaran hacker, "Devletime zarar verecek hiçbir şey yapmıyorum. Sadece web sitesinde açık buldum ve hackledim. Yetkili kişi lütfen benimle irtibata geçsin. Açığı söyleyeyim, kapatın" dedi.

Haber 28-09-2022 08:09

İrem Derici'den Camdaki Kızı'n Muzo'su Enis Arıkan'a olay yanıt: Gönlümü böyle alamazsın!

İrem Derici geçtiğimiz cuma günü Twitter'da yaptığı paylaşımda Instagram hesabının hacklendiğini belirtip isyan etmişti. Yaşadığı kötü sürpriz sonrası Instagram hesabını kurtaran ünlü şarkıcı İrem Derici, bugün yaptığı paylaşımda Camdaki Kız dizisinde canlandırdığı Muzaffer karakteriyle 7'den 70'e herkesin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Enis Arıkan'a çattı. İrem Derici paylaşımında "Düşene bir de sen vuruculukta Enis Arıkan gibi olun!" ifadesine yer verdi.

Magazin 28-08-2022 18:35

İrem Derici neye uğradığını şaşırıp isyan etti: Fitil fitil burnundan getiriceğim, bekle şerefsiz!

İrem Derici sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü isimlerin başında geliyor. "Kalbimin Tek Sahibine", "Değmezsin Ağlamaya", "Aşkımız Olay Olacak", "Senin Hastan" gibi şarkılarla milyonların gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı İrem Derici, Instagram hesabının hacklendiğini fark edince neye uğradığını şaşırdı. Twitter hesabında paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı isyan etti. İrem Derici "Fitil fitil getireceğim burnundan yapanı bulduğumda. Bekle şerefsiz." diyerek tepki gösterdi.

Magazin 26-08-2022 09:11

Fenerbahçe resmi YouTube hesabı çalındı mı? Sarı-lacivertli kulüpten resmi açıklama geldi!

Fenerbahçe Resmi YouTube hesabının ismi değiştirilip tüm videolar silindi. Kısa süre içinde Fenerbahçe olaya müdahale etti ve logolarını tekrar güncelledi. Bu olayın ardından bir açıklama yapan Fenerbahçe Kulübü çalışmanın devam ettiğini ifade etti.

Spor 09-08-2022 20:59