Hackleme Haberleri

Microsoft açıkladı: Devlet destekli hackleme vakalarının yüzde 58'inin arkasında Rusya var

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, son bir yılda devlet destekli olduğu tespit edilen "hackleme vakalarının" yüzde 58'inin ardında Rusya'nın olduğunu ve çoğunlukla ABD'deki hükûmet kurumlarıyla düşünce kuruluşlarının hedef alındığını açıkladı.

Haber 2021-10-08 09:22:51

Bezoz'dan sonra şimdi de Boris Johnson! Hackleme girişiminin arkasından yine Prens Selman çıktı

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın Başbakan Boris Johnson’ın telefonunu hackletme girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Haber 2020-01-28 21:42:06

Microsoft’dan, İran’a yönelik hackleme iddiası

ABD teknoloji devi Microsoft, İranlı bilgisayar korsanlarının ABD 2020 Başkanlık seçimlerine yönelik binlerce hackleme girişiminde bulunulduğunu tespit ettiklerini açıkladı.ABD merkezli teknoloji devi Microsoft Corporation, İran kaynaklı hackerların, ABD 2020 Başkanlık seçimlerine yönelik hükümet yetkilileri, medya kuruluşları üst düzey yetkileri, İran dışında yaşayan ve önce gelen İranlıları seçtiğini belirtti.

Haber 2019-10-05 11:07:08

İranlı bilgisayar korsanlarının ABD seçimlerini hacklemeye çalıştığı iddiası!

ABD'li teknoloji devi Microsoft, 2020 Başkanlık seçimlerine yönelik İran kaynaklı binlerce hackleme girişiminde bulunulduğunu tespit ettiklerini duyurdu.

Haber 2019-10-05 00:37:12

İranlı bilgisayar korsanlarının ABD seçimlerini hacklemeye çalıştığı iddiası

ABD'li teknoloji devi Microsoft, İran destekli bilgisayar korsanlarınca 2020 Başkanlık seçimlerine yönelik hackleme girişiminde bulunulduğunu öne sürdü

Haber 04-10-19 23:58

Rusya’dan dijital terörizm uyarısı

Rusya’nın Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Yury Kokov, terörist grupların interneti, hackleme ve küresel yayılma için kullandıklarını bunun da etkisinin yakın zamanda kitle imha silahları kadar kötü olabileceğini söyledi.Rusya’nın Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Yury Kokov, Rusya’nın Ufo şehrinde güvenlik temalı bir etniklikte yaptığı konuşmada, dijital terörizm çağının geldiğini ve etkilerinin kitle imha silahları kadar kötü olabileceğini ifade etti.Kokov, "Teknolojinin hızlı gelişimi, teröristlerin interneti işe alma, para çekme, hackleme ve diğer siber suçlamalar için daha aktif bir şekilde kullanmalarını sağlıyor.

Haber 19-06-19 13:27

NSA'nın hackleme programı bilgisayar korsanlarının eline geçmiş!

ABD Ulusal Güvenlik Ajansı tarafından kullanılan "EternalBlue" adlı hack yazılım programının bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildiği belirtildi.

Trend 27-05-19 05:39

NSA'nın hackleme programı bilgisayar korsanlarının eline geçmiş

ABD Ulusal Güvenlik Ajansı tarafından kullanılan "EternalBlue" adlı hack yazılım programının bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildiği ve bu yolla ABD'deki bazı şehirlere fidye amaçlı saldırı yapıldığı belirtildi

Haber 26-05-19 14:51

10 milyon 672 bin avroluk hacklemeye 3 tutuklama

Türkiye'de faaliyet gösteren İngiltere menşeli bir şirketin mail adreslerini hackleyerek bankadaki hesabından farklı kişi veya firmalar adına çeşitli tarihlerde toplam 10 milyon 672 bin avro tutarında nakit çekildiği iddiasıyla gözaltına alınan 11 şüpheliden ikisi Nijerya uyruklu üçü tutuklandı - Soruşturmada gözaltına alınan şüphelilerin polis, esnaf ve Kapalıçarşı komisyoncusu olmaları dikkati çekerken, hackleme ve bankadan çekilen paranın el değiştirme işlemleri, alınan savunmalara göre ilginç bağlantıları da ortaya serdi

Haber 28-05-18 13:03

Instagram hackleme: İşte bilmeniz gerekenler

Instagram hackleme birçok nedenden ötürü tüm zamanların en popüler arama konusu. Bazıları sevdiği insanları araştırmak bazıları da sadece kızdırmak için Instagram hesabı hackleme konusunu aratıyorlar. Bununla ilgili birkaç ipucu vereceğiz ancak elbette hackleme ile ilgili değil, Instagram hesabınızı korumayla ilgili. İşte Instagram hackleme ile ilgili bilinmesi gerekenler.

Haber 04-07-17 17:44

Guardian’dan ‘Ak Trol dosyası’: Gazeteciler hakaret, ölüm tehdidi ve lince uğruyor

The Guardian, ‘Ak Troller’i mercek altına alıp Türkiye’de gazetecilerin fiziki ve cinsel saldırı tehditleri, hackleme ve linç kampanyalarıyla yıldırılmaya çalışıldığını yazdı.

Haber 01-11-16 14:26

Microsoft hükümet saldırılarına karşı uyaracak

Microsoft, hükümetlerin hackleme faaliyetlerine karşı artık müşterilerini uyaracak.

Haber 01-01-16 19:51

Banka sitelerini arama motoruna yazmayın!

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, internet üzerinden dolandırıcılık ve hackleme yöntemiyle vatandaşın banka hesaplarının boşaltılması yönündeki şikayetlerin artması üzerine harekete geçti.

Finans 11-12-13 09:05