Hairneva Haberleri

Saç ekimi ameliyatı nedir? Saç dökülmesinin sebepleri nelerdir?

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, saç ekimi hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı. Saç ekimi ameliyatı, saçları kafa derisinin kel veya seyrekleşen bölgelerine transfer etmek için yapılan ameliyattır. Çok sayıda saç ekimi ameliyatı çeşidi vardır. FUE ve DHI saç ekimi en yaygın kullanılan tekniklerdir. Günümüzde dikişsiz, tıraşsız, yara izi oluşmak riski içermeyen minimal invaziv tekniklerle saç ekimi yapılabilmektedir.

Trend 2019-03-15 14:01:58

Saç ekimi nasıl yapılır? Saç ekimi öncesi ve sonrası nasıl bir süreç izlenir?

saç ekimi ile ilgili merak edilenleri yanıtlayan Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, saç nakli nedir sorusunu yanıtladı. Kafanızdaki inceltme veya saç dökülmesi olabilecek bir bölgeye daha fazla saç eklemek için yapılan işlem olarak özetleyen uzmanlar, saç derisinin derisinin daha yoğun kısımlarından veya vücudun diğer kısımlarından saç kökü alarak ve saç derisinin seyrekleşen veya saçsız kısmına ekildiğini söyledi. İşte saç ekimi ile ilgili merak edilenler.

Trend 2019-02-04 14:23:03

Kelliğin kalıcı tedavisi saç ekimidir

Saçların tekrar büyümesini sağlayan birçok saç dökülmesi tedavisi var, fakat kelliğin en kalıcı tedavisi saç ekim ameliyatları olduğunu söyleyen Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, kellik sorunundan kurtulmak isteyenler için saç ekimi ile ilgili bilgi verdi.

Haber 2019-01-08 16:00:08

Şakak bölgesine özel saç ekimi

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, şakaklara saç ekimini sizler için anlattı. Şakaklar, saç çizgisinin kafa derisinin iki tarafından aşağı doğru ilerlediği iki bölgedir. Her iki kulağın önünde bulunan saç bölgesini içerir. Erkeklerde şakak bölgeleri denilen bu kısımlarda saç kaybı yaşanmaya başlaması kişilerin rahatsız olmasına yol açabilir.

Haber 2018-12-20 14:11:17

Diğer Haber Etiketleri

Saç ekiminde mega seans uygulaması

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, saç ekimi süresi ve ekilen greft sayısı hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı. Saç ekiminde operasyonlarında kullanılan tekniği ilerletmek, ekilen saç köklerinin sayısını ve canlılığını artırmak, iyileşme sürecini kısaltmak için çok sayıda çalışma yapılmaya devam ediliyor. Mega seansta bu teknikler arasında yer almaktadır.

Haber 12-12-18 13:42

DHI saç ekimi tekniğinin faydaları

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, DHI saç ekimi tekniğinin özelliklerini sizler için anlattı.

Haber 18-06-18 14:14

Saç ekimi hakkında bilinmesi gereken 7 şey

Çoğu kozmetik prosedür gibi, saç ekimi de kişiye özel olarak uygulanması gereken bir işlemdir. Alınması gereken saç grefti sayısı, ön saç çizgisi, genel saç tasarımı yani saçın yoğunluğu ve dağılımı tamamen kişiye özel olarak planlanmalıdır. Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, günümüzde saç ekimi sonuçları çok daha doğal bir görünümle sonuçlanabildiğini belirtiyor. Ve saç ekimi operasyonlarında dikkat edilmesi gereken 7 kritere dikkat çekiyor.

Haber 28-04-18 21:34

Saç ekiminden ne beklemelisiniz?

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları saç ekimi tekniğini anlattı.

Haber 14-03-18 17:32

Saç ekiminde DHI tekniğiyle kelliğe son

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları DHI tekniği ile saç ekimi hakkında bilgi verdi. Uzmanlar DHI tekniği ile ilgili olarak, 'Doğrudan saç ekim tekniği DHI’nin amacı tıraşsız ve dikişsiz bir teknik ile kişilerin kellik sorununa çözüm bulmaktır' dedi.

Haber 10-01-18 13:28

DHI tekniği ile saç ekimi

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, tıraşsız saç ekimi tekniği olan DHI saç ekimi tekniğini sizler için anlattı.

Haber 15-12-17 09:25

Saç ekimi öncesi dikkat edilmesi gerekenler

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki HairNeva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, saç ekimi ameliyatı öncesi dikkat edilmesi ve alınması gereken önlemleri anlatı.

Haber 23-11-17 10:59

Kadınlar için en uygun saç tekniği: DHI

Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları; DHI (Direct Hair Implant), saç köklerinin tek tek alınıp direkt ekildiği bir tekniktir. Bu tekniğin sağladığı en büyük avantaj saç ekimi sırasında dikiş ve kesi işlemi yapılmasına gerek olmamasıdır. Bu sayede en çok korkulan iz kalma riski de ortadan kalkar.

Haber 17-08-17 13:43

Tıraşsız saç ekimi tekniği: DHI

Saç dökülmesi ve kellik her insanın en fazla kaygı duyduğu ve kurtulmak istediği estetik sorunlardan birisidir. Birçok kişi saç ekimi yaptırmayı düşünür fakat saç ekim işlemi yaptıran kişilerin tıraşlı kafalarını görünce yaptırmaktan vazgeçer. Sizler için tıraşsız saç ekimi yapılması mümkün mü sorusunu Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi uzmanlarına sorduk.

Haber 03-05-17 14:00

Altın uçlu saç ekimi nedir?

Saç ekiminde altın uç neden kullanır, faydaları nelerdir? Op. Dr. Güncel Öztürk denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları sizler için anlatıyor.

Haber 10-02-17 13:41