Hak Ihlali Karari Haberleri

Eski eşini ve kızını katletmişti! Vahşetin detayları ortaya çıktı: 'Beni aldattığını öğrendim...'

Konya’nın Seydişehir ilçesinde diş teknisyeni Bekir Doğan (44), boşandığı Ayşe Gezer (35) ile kızı Gözde Nur Doğan'ı (17) av tüfeği ile vurarak öldürdü. Doğan hakkında iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi. Doğan iddianamedeki ifadesinde, eşinin kendisini aldattığını öğrendiğini, ‘Bana niye ihanet ettin?’ diye sorduğunda ise ‘sen bunu hak ettin’ cevabını aldığını belirtti. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 2024-04-16 16:59:15

'Torpil' isyanı canlı yayına damga vurdu! ODTÜ'lü Profesör Hüseyin Bağcı: Yüzlerce öğrencimiz bu ülkeye küserek gitti

ODTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın 'torpil' isyanı canlı yayına damga vurdu. Sözcü TV'deki yayına katılan Prof. Dr. Bağcı, ODTÜ Uluslararası İlişkiler mezunlarının yüzde 70'inin yurt dışında yaşadığını belirterek "Benim öğrencilerim Dışişleri sınavını kazanıyor, almıyorlar, hak yiyorlar. Bizim yüzlerce öğrencimiz bu ülkeye küserek gitti" iddiasında bulundu.

Haber 2024-04-15 13:23:02

Tehlikeli dönüş dron kamerasında: Ters yöne giren uyanık sürücüye ceza

Kırıkkale'de kural ihlali yapan bir sürücü, 200 metre ilerideki kavşaktan dönmek yerine araç trafiğinin yoğun olduğu kavşaktan otomobili ile "U" dönüşü yaparak ters yöne girdi. Dron ile saniye saniye görüntülenen sürücüye, 6 bin 439 lira para cezası uygulandı.

Haber 2024-04-15 12:23:13

SON DAKİKA: TFF 'karar verilmiştir' diyerek açıkladı! İşte resmi seçim tarihi

Son dakika... TFF, seçimin 18 Temmuz'da yapılacağına karar verildiğini resmen açıkladı. Yapılan açıklamada A Milli Futbol Takımının EURO 2024 Finallerine katılmaya hak kazanması ve turnuvanın başlangıç ve bitiş tarihi de göz önüne alındığı belirtildi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-08 21:31:37

Aşırı hızdan hatalı sollamaya… 691 liradan başlıyor 33 bin lirayı aşıyor: Ramazan Bayramı’nda cep yakan trafik cezasına dikkat!

9 günlük Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücülere uyarı geldi. Ekipler ise denetimleri arttırdı. Özellikle bayramlarda birçok trafik kuralı ihlali yapılırken araç sahiplerinin cep yakan trafik cezalarını göz ardı etmemesi gerekiyor. Çünkü Ocak 2024 ile birlikte trafik cezalarına yüzde 58’lik artış yapılmış, zam sonrası trafik cezaları 33 bin liranın da üzerine yükselmişti. Peki hangi kural ihlaline ne kadar trafik cezası ödenir? İşte o liste…

Finans 08-04-24 08:22

Özgür Özel'den Hatay çağrısı: Saat verip duyurdu, bugünü işaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’da mazbatayı AK Partili Mehmet Öntürk'e verme kararına ilişkin YSK'ya başvuru yapmıştı. CHP'den Hatay'da alınan karara ilişkin yeni bir hamle daha geldi. Özel, sosyal medya hesabından bu karara karşı yarın YSK'nın önünde olacağını açıkladı. Özgür Özel, "Hatay'ın iradesine sahip çıkmak isteyen herkesi barışçıl ve anayasal hak arayışı için YSK önüne çağırıyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 06-04-24 22:47

Temmuz hesapları başladı, memur ve emekli zam için 3 Nisan'ı bekliyor! Şimdiden o oran cepte!

Milyonlarca emekli ve memur zam oranlarının belirlenmesinde etkili olan Mart ayı enflasyon rakamlarını bekliyor. Ekonomistlerin enflasyon beklentileri neler? Temmuz zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisi şubat rakamıyla yüzde 11,53’lük artışa hak kazanmıştı.

Finans 01-04-24 12:46

Bartın Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Yalçınkaya'dan açıklama:

Bartın Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya, "Kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi ayrıştırmadan, ortak akılla Bartın'ı hak ettiği yere getireceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:47

EURO 2024'ün favorileri açıklandı! Türkiye'nin yeri bir hayli şaşırttı...

EURO 2024'ün favori listesi açıklandı. Müthiş bir performans ortaya koyarak turnuvaya katılmaya hak kazanan Türkiye'nin yeri dikkat çekti.

Spor 30-03-24 12:05

Nurdağı'nda köy evleri depremzedelere teslim ediliyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerin etkilediği Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde tamamlanan köy evlerinin depremzede hak sahiplerine teslimi sürüyor.

Yurthaber 29-03-24 13:38

Emeklilerin banka promosyonlarında yeni gelişme! SGK anlaşma yapılan bankaları duyurdu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), geçtiğimiz günlerde emeklilerin banka promosyonlarının 8 bin ila 12 bin lira, ölüm aylığı alan hak sahiplerine de 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağını açıklamıştı. SGK tarafından yapılan yeni açıklamada anlaşma yapılan bankalar belli oldu.

Finans 28-03-24 18:30

Son dakika | Hem CHP'yi hem DEM Parti'yi Diyarbakır'dan hedef aldı! Erdoğan: Benim Kürt kardeşlerimin iradesini işporta pazarına çıkardılar

Yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda vatandaşlara seslendi. "Kürt kardeşlerim böyle bir aşağılanmayı, hakareti, yok sayılmayı asla hak etmiyor" diyen Erdoğan DEM Parti'ye kapıyı kapatırken hem CHP'yi sert sözlerle hedef aldı. Erdoğan ayrıca "85 milyonun huzuru için bir şey yapılacaksa şimdi hemen yapılmalı" mesajıyla dikkat çekti.

Haber 27-03-24 14:36

A Milli Takımızın EURO 2024 F Grubu'ndaki son rakibi Gürcistan oldu!

A Milli Takım’ın EURO 2024’teki son rakibi Yunanistan’ı eleyen Gürcistan oldu. Yunanistan'ı penaltılar sonucunda 4-2 ile geçen Gürcistan, ülke tarihlerinde ilk kez bir şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

Spor 26-03-24 22:45

SGK duyurdu! Ölüm aylığı alanlar dikkat: 5 bin lira ödeme yapılacak

Sosyal Güvenli Kurumu (SGK), bankalar aracılığıyla emeklilere ödenen banka promosyonu ile ilgili açıklamada bulundu. Promosyonların 2 katına çıkarıldığını ifade eden SGK, ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibinin kamu bankalarına başvurmaları halinde 5 bin lira promosyon ödemesi alacağını ifade etti.

Finans 25-03-24 21:37

Gazi Konut Kuzeyşehir’de hak sahiplerinin anahtarları teslim edildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Gazi Konut tarafından Kuzeyşehir’de yapılan 387 konutun anahtar teslim töreni Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 25-03-24 15:58

Hatay'da deprem konutu hak sahipliği başvuruları için 1 günlük ek süre verildi

Hatay Valiliği, 6 Şubat 2023'teki depremlerde evleri yıkılan veya hasar görenlerin hak sahipliğinden faydalanabilmeleri için başvuruyu kaçıranlara 1 günlük ek süre verildiğini bildirdi.

Yurthaber 25-03-24 10:20

Asgari ücrete ara zam gelecek mi? HAK-İŞ'ten önemli açıklama, enflasyon işaret edildi

Seçim öncesi çalışan ve emekli kesimin gündeminde ara zam var. Emekliler seyyanen zam beklentisindeyken, çalışanlar da asgari ücrete ara zam bekliyor. HAK-İŞ'ten önemli açıklama yapıldı. Enflasyon ve fiyat artışları işaret edildi. Asgari ücrete ara zam gelecek mi?

Finans 21-03-24 09:35

Düzenli doğal gaz tüketim desteğinde ödemeler başladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği kapsamında ödemelerin başladığını duyurarak, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplamda 399 milyon 947 bin TL ödeme yapacaklarını bildirdi.

Finans 21-03-24 09:22

İzmir’de korkunç olay! Yolun karşısına geçen çifti kaza ayırdı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, sürücüsünün kırmızı ışık ihlali yaptığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Mustafa Kemal Yenidünya (61) ve Nurhayat Yenidünya (51) çiftine çarptı. Kazada Mustafa Kemal Yenidünya hayatını kaybederken, eşi Nurhayat Yenidünya ağır yaralandı. Otomobil sürücüsü M.Ö. (31) ise gözaltına alındı.

Haber 20-03-24 00:52

Deprem bölgesinde kurası çekilen konut sayısı 76 bine ulaştı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6 Şubat 2024 tarihinde deprem bölgesinde 46 bin konutun hak sahiplerine teslim edildiğini belirterek, bugünkü kura çekilişleriyle sayısının 76 bine ulaştığını belirtti.

Yurthaber 19-03-24 15:37

Kırmızı ışık ihlali kazaya neden oldu: 2 kişi yaralandı

Niğde’nin Bor ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobilin başka bir otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 19-03-24 11:15

1 milyon TL'lik ödüle ulaştı! Kenan İmirzalıoğlu kendini tutamadı: Tüylerim diken diken oldu

Kim Milyoner Olmak İster'de heyecan dolu anlar yaşandı. Berk Göktaş isimli genç yarışmacı 1 milyon TL'lik ödüle ulaşırken büyük ödül sorusunu görmeye hak kazandı. O anlarda Kenan İmirzalıoğlu ise kendini tutamadı.

Magazin 18-03-24 08:13

Eşi yeni vefat eden kadın, kendisini rahatsız eden adama meydan dayağı attı! İşte o anlar...

Sakarya'da eşi yeni vefat eden bir kadın, kendisini son zamanlarda rahatsız eden adamı sokak ortasında dövdü. Sosyal medyada yayılan o görüntüler gündem oldu. Kameraya yansıyan o anlarda kadın, "Benim kocam yeni öldü, seni gebertirim, adam ol arama diyorum sana" dedi. Yaşanan olayı anlatan Nuran Kul, “Kendisini uyardım, dinlemedi. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı tokadını yapıştırdım” ifadelerine yer verdi.

Haber 15-03-24 21:17

Türkiye’nin en büyük teknoloji yayıncılarından Webtekno, Mediazone tarafından satın alındı

2013 yılında İbrahim Akman tarafından, İzmo Bilişim AŞ çatısında kurulan Webtekno’nun tüm hak ve varlıkları Mediazone tarafından hisse karşılığında satın alındı.

Haber 11-03-24 12:59

İş dünyası Fitch'in kararını yorumladı: 'Diğerleri takip edecektir, etmelidir...'

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “Bu süreçte kredi notu artışları ve not görünümü revizyonları, Türkiye'nin hak ettiğinin hâlâ çok gerisinde olsa da bu mücadeleye katkı verecektir. Fitch’i diğerleri takip edecektir, etmelidir” ifadesini kullandı.

Finans 09-03-24 14:08

Komşusunun ilişki sırasında seslerini duyduğunu anlattı! 'Yatak odası sesinden sinir krizi nasıl geçirilir?'

TikTok'ta 'happymom' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın komşularını çok ses çıkarttıkları için sosyal medyadan şikayet etti. Kısa sürede TikTok'ta viral olan paylaşım sosyal medya kullanıcılarını adeta ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları mahremiyeti savunurken bazıları ise siteme hak verdiğini söyledi.

Trend 07-03-24 15:17

Son dakika: Memur maaşına enflasyon farkı garanti: Emekli maaşına yüzde 11,53’lük zam! Şubat ayı enflasyonu ile ortaya çıktı

Son dakika haberi... TÜİK tarafından açıklanan Şubat ayı enflasyon rakamlarının ardından memur maaşı ve emekli zammı için rakamlar da belli oldu. 2 aylık enflasyon verisinin ardından Temmuz zammı için SSK ve Bağ-Kur emeklisi şimdiden yüzde 11,53’lük artışa hak kazandı. Memur maaşı zammı içinse enflasyon farkı yüzde 6,68 oldu.

Finans 04-03-24 10:24

Uğur Kurt'un ölümüne ilişkin davada sanık polise 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Suç vasfına yönelik karar verme görevinin AYM'ye ait olmadığı ve bu yönde bir "hak ihlali" kararı verilmediğini vurgulayan İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, yeni hükmünde "taksirle ölüme neden olma" suçunun işleniş şekli, özellikleri, sanığın kusur durumu ve AYM'nin "hak ihlali" kararının gözetildiğini belirtti.

Yurthaber 01-03-24 13:49

En düşük maaş 29 bin 300 TL oldu! Yüzde 100 zammın ardından işçiler belediye başkanını ayakta alkışladılar!

Şehitkamil Belediyesi ile Hak-İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikası Gaziantep Şubesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Çalışanların maaşlarına yüzde 100 zam yapıldı. Zam kararını memnuniyetle karşılayan işçiler belediye başkanını uzun süre ayakta alkışladı.

Finans 01-03-24 10:44

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Gözden kaçan 15 gün detayı: Paranızı çekmezseniz SGK'ya iade edilecek!

Milyonlarca çalışanı ilgilendiren, hastalık halinde geçici iş göremezlik ödeneği bilinen adıyla rapor parasıyla ilgili gözden kaçan detaylar ortaya çıktı. Kimler bu raporu almaya hak kazanıyor, kaç günde hesaplara yatıyor, hangi sürelerde parayı almalısınız? İşte rapor parasıyla ilgili tüm merak edilenler...

Finans 01-03-24 09:40

Bursa’da atık su arıtma tesislerine enerji teşviği

Doğu ve Batı Atık Su Arıtma Tesisleri’nde kullandığı enerji gideri için 2010 yılından beri enerji teşvik geri ödemesi alan BUSKİ, diğer atık su arıtma tesisleri için de aynı uygulamadan yararlanmaya hak kazandı.

Yurthaber 28-02-24 13:54

Çalışma saatlerinde atlanan detay! SGK Uzmanı Emin Yılmaz canlı yayında ‘maaş kaybı yok ama…’ diyerek anlattı: 3 gün izin yapmak isterken 4 gün daha fazla çalışabilirsiniz

Mesai saatlerinin kısaltılması Türkiye’nin gündeminde önemli bir yer kaplarken SGK Uzmanı Emin Yılmaz milyonlarca çalışanın ilk kez duyacağı detayları tek tek sıraladı. Uygulamanın işleyişinde hak kaybı yaşanmaması için 4 günlük çalışma süresinde mesai saatlerinin 1-1,5 saat uzatılabileceğini ve 3 gün izne böylece yer açılabileceğini dile getirdi. Çalışma saati düzenlemesinin avantaj ve dezavantajlarını da anlatan uzman, maaşlarda kayıp olmayacağının altını çizdi.

Finans 26-02-24 15:25

Esenler'de sürücüleri isyan ettiren olay! Plakalarını kapatıp eylem yaptılar: Bu adamı bizim başımızdan alın

Esenler’de bazı araç sürücülerine 55. sokakta kural ihlali yaptığı gerekçesiyle defalarca trafik cezası yazıldı. 55. sokağa giden araç sürücüleri konvoy oluşturup, korna çalarak durumu protesto etti. Aynı sokakta aracına defalarca ceza yazılan ve "2023 yılında bu adam yememiş içmemiş oturduğu yerden bize ceza yazmış" diyen Ahmet İpri, "Bu adamı bizim başımızdan alın" ifadelerini kullanarak duruma isyan etti.

Haber 25-02-24 17:25

AK Partili Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıktı! Açıklama geldi: Hakkından feragat etti!

AK Parti Ankara Milletvekili Kurtcan Çelebi'ye TOKİ'nin "İlk Evim Arsa Projesi" kampanyasından arsa çıktı. Milletvekili Çelebi'ye TOKİ kurasında arsa çıkması bir anda gündem yaratırken, konuyla ilgili açıklama geldi. TOKİ'den yapılan açıklamada "Herhangi bir sözleşme imzalanmamış, hakkından feragat ettiğini belirtmesi üzerine hak sahipliği iptal edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Haber 25-02-24 15:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan video mesaj: Bulgaristan Türkiye için bir dosttur

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Hareketi Kurultayı'na gönderdiği video mesajda kurultay daveti için teşekkür etti. Erdoğan ayrıca Türkiye Bulgaristan ilişkilerine dair beklentileri ve temennilerini de video mesajda belirtti.

Haber 24-02-24 10:09

Komutana küfretmişti, bir de 'hak etti' demişti! AK Parti o aday için düğmeye bastı

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinden AK Parti belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına küfür etmesi hem yaşadığı kentte hem de sosyal medyada büyük tepki çekti. AK Parti, Altun'un kesin ihraç sürecinin başlatıldığını duyurdu.

Haber 24-02-24 08:49

Astronot Gezeravcı, Konya'da üniversitelilerle buluştu:

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, "Çok şükür devletimizin güçlü iradesiyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın vizyonuyla, yıllardır mahrum kaldığımız ama fazlasıyla hak ettiğimiz uzaydaki yerimizi adım adım almaya başladık." dedi.

Yurthaber 23-02-24 08:42

Hibe ve kredi kararı... İstanbul'da kentsel dönüşüme destek kararları açıklandı, detaylar belli oldu...

İstanbul'da yürütülecek kentsel dönüşüm uygulamalarına destek için yeni kararlar açıklandı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, hak sahiplerine bir konut için 700 bin liraya kadar hibe, 700 bin liraya kadar da kredi verilecek.

Finans 23-02-24 08:17

Kurada deprem konutu çıkmıştı! Selçuk Mızraklı'nın paylaşımına AFAD'dan yanıt

Cezaevinde bulunan Eski Diyarbakır Belediye Başkanı Selçuk Mızraklı'ya depremin ardından AFAD’ın düzenlediği kurada 3+1 daire çıktı. Daireyi kabul etmeyeceğini ve konteynerde olan bir hak sahibine vermelerini isteyen Mızraklı'ya AFAD'dan yanıt geldi. AFAD, Mızraklı'nın hasarlı konut için 28 Temmuz'da e-Devlet üzerinden başvuru yaptığını duyurdu.

Haber 22-02-24 23:50

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SON DAKİKA: 8 ay sonra ilk kez! Politika faizinde frene basıldı

Son dakika haberi… Merkez Bankası faiz kararı için beklenen açıklama geldi. Milyonların merakla takip ettiği ‘Merkez Bankası faiz kararı ne oldu?’ sorusu yanıt buldu. Şubat 2024 politika faizi geçtiğimiz ay yüzde 45 seviyesine yükseltilmiş, Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı metninde faizde sona gelindiği sinyali verilmişti. İşte TCMB faiz kararı son dakika haberinin detayları…

Finans 22-02-24 14:00

'Seks sürelerinin uzunluğu yüzünden gelişemiyoruz' dedi! Newton ve Kant örneği çok konuşuldu.... Bir teşekkürü hak ediyorlar

Caner Dağlı ve Çağla Alkan'ın yaptığı 'Fazla Merak' isimli podcast kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. İkilinin cinsel hayat üzerinden bilim insanlarına dair verdikleri örnekler çok konuşuldu. Alkan'ın Newton ve Kant'ın bakir öldüğünü söylemesi ve ikilinin Tesla'ya teşekkür ettikleri anlar gündem oldu.

Trend 22-02-24 13:51

Sosyal medyada yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi! 'Erkekler için kadının geçmişi önemli mi?' diye sordu... Yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çeken bir kadın, "Erkekler için kadının geçmişi önemli mi?" diye sordu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken paylaşım yeni bir tartışmanın fitilini ateşlerken yorum yağmuruna tutuldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları görüntülere hak verdiğini söylerken bazıları ise geçmişin ilgilendirmediğini savundu.

Trend 22-02-24 11:47

Kentsel dönüşüm skandalı! Eskisinden daha çürük çıktı, hak sahipleri isyan etti

Bahçelievler'de site sakinleri, binalarının eski ve depreme dayanıksız olması nedeniyle 2019 yılında kentsel dönüşüm için bir inşaat firmasına başvurdu. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemelerde depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Ucuza inşaat yapabilmek için firmanın kalitesiz beton ve eksik demir kullandığını öne süren hak sahipleri, yeni binaların eskisinden çürük çıktığını belirtti.

Haber 19-02-24 11:45

'Ayaküstü çok flörtleşiyorum' dedi! Sözleri sosyal medyada gündem yaratmayı başardı: 'Hoşlanmadığım zaman cilve şov'

Dijital içerik üreticisi Nana Hera TikTok'tan yaptığı paylaşımında flört ettiği zaman yaşadığı duygu durumlarından söz etti. Fenomen ismin 'Ayaküstü çok flörtleşiyorum, flörtöz bir insanım yapım böyle' sözleriyle yaptığı paylaşımı kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları Hera'ya hak verdiğini dile getirirken bazıları ise tam tersi fikri savundu.

Trend 16-02-24 13:22

PFDK'dan Murat Sancak'a rekor ceza!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a 5 ay 12 gün hak mahrumiyetinin yanı sıra toplam 1 milyon 78 bin lira para cezası verdi.

Spor 16-02-24 07:59

Kastamonu Üniversitesi’nden bir proje başarısı daha

Kastamonu Üniversitesi’nde hazırlanan ve sanayi işbirliği ile gerçekleştirilecek olan proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Yurthaber 14-02-24 14:37

Kırmızı ışık ihlali yapan 8 sürücüye 58 bin lira ceza

Gaziantep’te, dron destekli yapılan trafik uygulamalarında kırmızı ışık ihlali yaptığı tespit edilen 8 araç sürücüsüne toplam 58 bin 568 TL cezai işlem uygulandı.

Yurthaber 14-02-24 08:37

Artık İspanyollar'ın da sabrı taştı! Leipzig maçında Arda Güler'i oyuna almayan Ancelotti'ye demediklerini bırakmadılar: Bu çocuk bunu hak ediyor!

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu mücadelesinde Leipzig'i 1-0 ile geçen Real Madrid'de gündem yine Arda Güler. Genç yıldız Madrid ekibinde süre almakta zorlanırken, maçın ardından İspanyol taraftarlar Arda Güler'e adeta isyan etti. İşte detaylar...

Spor 14-02-24 08:23

Trafikteki şerit ihlali görüntülerine ceza yağdı

Erzurum polisi havalimanı yolunda beş aracın sürekli şerit değiştiren ve sosyal medyada paylaşılan video görüntülerinin peşine düştü ve sürücülere toplam 28 bin 516 lira ceza kesti.

Yurthaber 13-02-24 14:42