Hakan Çavuşoğlu Haberleri

YTB'nin Balkan Gençlik Okulu Kapanış Zirvesi Bursa'da yapıldı

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu: - "Biz biliyoruz ki Balkanlar'da istikrar, barış, huzur söz konusu olduğunda küresel huzuru da barışı da sağlamış olursunuz" - Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanı Abdullah Eren: - "Balkan Gençlik Okulunda bu sene 5'inci yılımız. 5 yılda Balkanlar'da 3 binden fazla gencimizi bu akademilere dahil ettik"

Yurthaber 17-09-2022 13:28

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Çavuşoğlu'dan Ramazan Bayramı mesajı

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Çavuşoğlu'dan Ramazan Bayramı mesajı

Yurthaber 01-05-2022 18:42

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Çavuşoğlu'ndan CHP'li Tanal'ın paylaşımlarına yanıt

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Avrupa Ülkelerinde Yükselen Irkçılık ve İslamofobi İnceleme ve Araştırma Alt Komisyonu'nun Paris ziyaretlerine ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın sosyal medya paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Haber 24-10-2021 00:27

Yeni devlet tanınacak mı? Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Afganistan açıklaması: Taliban ile Doha üzerinden temaslarımız var

Afganistan'da kurulacak hükümetin tanınmasına ilişkin açıklama yapan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, uluslararası toplumla birlikte hareket edileceğini açıkladı. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Gerçekten kapsayıcı bir hükümet kurulacak mı kurulmayacak mı bunu görmemiz lazım. Uluslararası toplumla birlikte hareket edeceğiz" dedi. Öte yandan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afganistan'daki havaalanına yönelik herhangi saldırı ve müdahalenin olmadığını belirtti.

Haber 19-08-2021 11:12

Hakan Çavuşoğlu

Hakan Çavuşoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Çavuşoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bakan Akar ve Çavuşoğlu’ndan Libya’ya ziyaret

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Libya’ya gitti.

Haber 03-05-2021 14:01

AK Parti Bursa 7. Olağan İl Kongresi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala: - "Bu salgında ekonomisi gelişmiş büyük devletler sıkıntılar çekip bocaladı ama Türkiye problemlerini iyi bir şekilde yönetti. Bunu sadece ben söylemiyorum, Dünya Sağlık Örgütü de böyle söylüyor" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta: - "Ülkemizin menfaatini isteyenler kadar zararını düşünenler, ülkemize diz çöktürmek için gün sayan içeride ve dışarıda bekleyenler var. Siyaset meydanında aradıklarını bulamayan, terör örgütlerinden fayda sağlamaya çalışanlar var"

Yurthaber 01-02-2021 15:53

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Çavuşoğlu:

"Çin heyetinin, Uygurlar konusunda ilk elden bilgi sunmak üzere Türkiye'ye gelmesi olumludur"

Haber 29-11-2019 15:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Instagram'da Anlaşıldı paylaşımı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakan yardımcısı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'nun oğlu ile çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Trend 05-10-2019 13:06

TBMM Genel Kurulu

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu: - "İnsan hakları meselesi hiçbir siyasi istismara taşınmamalıdır" - AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir: - "Hain FETÖ darbe girişimi sonrası ilan edilen OHAL, istisnai bir rejim olsa da hukuk dışı bir rejim değildir"

Haber 16-07-2019 18:55

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu:

"TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonundan, yüzlerce insan hakkı ihlali nedeniyle 99 cezaevine yerinde inceleme ziyareti gerçekleştirmesini talep ettik. Komisyon, bir yılda ancak 1 cezaevine gitti"

Haber 12-07-2019 12:09

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu

Komisyon Başkanı Hakan Çavuşoğlu: - "2 Temmuz 2019 tarihi itibarıyla komisyonumuza 2 bin 529 bireysel başvuru ulaşırken bu başvuruların 2 bin 393'ü hakkında gerekli işlem yapılmıştır" - "HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş: - "Cezaevi ziyaretlerine haber verilerek gidilmesi yönetimin birtakım hazırlıklar yapmasına ve dolayısıyla olumsuzlukları görmemize engel olmaktadır" - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat: - "Cezaevleri güllük gülistanlık olsaydı bu komisyonun kurulmasına da gerek kalmazdı. Cezaevlerinde sorunlar var mıdır? Evet vardır ama görüştüğümüz kadın mahkumlar çocuklar için kullandığı bezin markasının değiştirilmesini talep ediyor. Eğer ağır işkence yapıldığı iddiaları doğru olsaydı bu kadınlar bebek bezi yerine iddia edilen işkenceleri dile getirirlerdi"

Haber 03-07-2019 16:30

AGİT Medya Özgürlüğü Temsilcisi Harlem Desir TBMM'de

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AGİT Medya Özgürlüğü Temsilcisi Harlem Desir'i kabul etti - Çavuşoğlu: - "Türkiye, AGİT'in kurucu ve katılımcı üyesidir. Ülkemizde, AGİT yükümlülükleri ve prensiplerinin gerçekleşmesi adına özel bir önem atfediyoruz"

Haber 12-06-2019 16:29

AK Partili vekilden ABD'ye çok sert tepki! 'Ey Amerika, ölümün yaklaştı'

ABD'ye bir tepki de Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu'ndan geldi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Çavuşoğlu, "İbn-i Haldun'un güzel bir teorisi vardır. 'Devletler de aynen insanlar gibi doğar, büyür ve ölürler' der. Ey Amerika, doğdun, büyüdün, ölümün yaklaştı" dedi

Haber 23-08-2018 08:41

Dolardaki yükseliş, dalgalanma tamamen sentetiktir, sunidir

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu: - "Dolardaki yükseliş, dalgalanma tamamen sentetiktir, sunidir. Tamamen hedef alınan Türkiye'dir. Bunlara inanmayınız, bunlar geçicidir. Biz bunların üstesinden geleceğiz inşallah" - "Türkiye, kendi ülkesinin ve milletinin çıkarları neyi gerektiriyorsa onu yapacaktır. Tek kutuplu dünyada, tek bir kutba angaje olmayacaktır. Türkiye partnerlerini, iş birliği yaptığı ülkeleri çeşitlendirecektir"

Haber 22-08-2018 17:52

AK Parti Başkanlık Divanı'ndaki isimler belli oldu! Kritik koltuklara eski Bakanlar...

AK Parti’de grup yönetimi, Meclis ihtisas komisyonları başkanlıklarına getirilecek isimler üzerindeki çalışması tamamladı. Ayrıca TBMM Başkanlık Divanı üyeleri ile Grup Yönetim Kurulu ve Grup Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu.

Haber 17-07-2018 09:21

Eski kabinedeki 5 bakana Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Kabinesi'nde yeni görev!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eski kabinedeki 5 bakanı, Cumhurbaşkanlığı Hükümeti Kabinesi'ndeki 5 komisyonun başkanlığına getirdi. Eski Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanlığı'na getirildi. Bozdağ'ın yanı sıra bir önceki kabinede yer alan, Numan Kurtulmuş, İsmet Yılmaz, Jülide Sarıeroğlu ve Hakan Çavuşoğlu da TBMM'de komisyon başkanlığı görevine getirildi.

Haber 16-07-2018 17:24

Srebrenitsa soykırımının 23. yıl dönümü

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu: - "Dünya, Srebrenitsa'da yaşanan soykırıma seyirci kalmasaydı bugün Suriye, Filistin ve Myanmar'daki soykırımlar da yaşanmamış olacaktı" - AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız: - "Türkiye'nin dünyanın neresinde olursa olsun zulmün karşısında duran bir politikası var. Bosna Hersek'te yapılan bu soykırım bizi daha da derinden etkiliyor çünkü burası bizim akraba topluluğumuz"

Haber 11-07-2018 16:11

Milletvekilleri kayıt yaptırıyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "Yasama meclisi yasama fonksiyonunu tam manasıyla icra edecek, denetim fonksiyonunu da yerine getirecektir. Öbür taraftan güçlü bir yürütme ile beraber Türkiye bundan sonra şaha kalkacaktır"

Haber 05-07-2018 14:36

Hakan Çavuşoğlu'nun sandığından Erdoğan çıktı

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun oy kullandığı sandıkta, cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan, milletvekili seçimlerinde de AK Parti birinci oldu

Haber 24-06-2018 19:45

Milletimiz demokrasisine ve ülkesine sahip çıkıyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, oyunu Bursa'da kullandı - Hakan Çavuşoğlu: - "Türkiye'de seçime katılım yüzde 86-87 civarında gerçekleşiyor. Bunu hiçbir Batı ülkesinde göremezsiniz. Milletimiz demokrasisine ve ülkesine gerçekten çok sahip çıkıyor. Seçime katılım çok önemli"

Haber 24-06-2018 13:00

F-35'leri mutlaka alacağız

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: (1) - "(ABD senatosunun kararı) Karşılıklı akitlerin, edimlerin yerine getirilmesi gerekir. Bu süre içinde mutlaka getireceklerdir. Temsilciler Meclisinin kararı, Senatonun kararı, bizim için bir kıymeti harbiyesi yoktur" - "Dayatmalarla Türkiye'nin bağımsızlığını ve özgürlüğünü sınırlamaya çalışanlara karşı Türkiye, kendi aktif sürecini, politikasını yürütecektir. Biz F-35'leri de mutlaka alacağız"

Haber 19-06-2018 17:02

TİKA'nın parası bereketli

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: (2) - "TİKA'nın kullandığı bütçe belli, açarsınız web sayfasına bakarısınız, Sayıştay'a tabi. 370 milyonluk bütçe kullanıyor. Bir gün çıktılar '4 milyar' dediler, bir gün '6 milyar, 8 milyar' dediler. Bunların hepsi yalan. TİKA'nın parası bereketli" - "Milliyetçi muhafazakar iddialarla ortaya çıkanların TİKA gibi bir kurumdan rahatsızlık duyması, sadece siyasi bir polemik değil, sadece muhaliflik değil kesinlikle bilinçli saldırı var"

Haber 19-06-2018 16:01

Türkiye'nin geldiği noktayı hala göremeyen insanlar var

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "Şükürler olsun şimdi AK Parti iktidarları ile beraber gerçek anlamda bir sosyal devlet hüviyetine kavuştu Türkiye" - "18 yaşına kadar sağlıktan faydalandıracağım, eğitimden ücretsiz faydalandıracağım' diyorlar. Türkiye'nin geldiği noktayı hala göremeyen insanlar var, halbuki bunların hepsi yapıldı"

Haber 18-06-2018 19:06

15 ayda bir köyün su şebekesini değiştiremezsin

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "1920 yılından bu yana 65. Hükümet'in iş başında olması gereken tarih 2230 yılıydı. Ama biz 2018 yılındayız. 15 aylık ortalama hükümetlerle idare edilen Türkiye'den bahsediyoruz" - "15 ayda bir köyün su şebekesini, kanalizasyon alt yapısını değiştirmeye kalksanız değiştiremezsin. Ne ki 780 bin kilometrekarelik Türkiye coğrafyasında yatırımlar yapacaksınız, kalkındırma hamleleri sağlayacaksınız. Maalesef olmadı"

Haber 17-06-2018 16:59

Türkiye iyiyse bütün bir ümmet coğrafyası iyidir

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "Öncelikle her şey Türkiye'de başlıyor. Türkiye iyiyse bütün bir ümmet coğrafyası iyidir" - ''Bu millet bunlara memleket teslim etmedi, etmeyecek. Zaten onun için de hep geriyi işaret ediyorlar çünkü bunlar şimdiki mevcut hükümet modelinin açıklarından yararlanarak bazen darbelerle, muhtıralarla, vesayetlerle bir şekilde iktidara ortak oluyorlardı. Oradan nemalanmaya çalışıyorlardı. Yeni dönemde Allah'ın izniyle vesayetin tüm kanallarını kesiyoruz. Koalisyonlu yıllar bitiyor, dolayısıyla Türkiye daha hızlı bir şekilde önüne bakacak''

Haber 16-06-2018 23:12

Partiniz teröristlerin oyuncağı haline geldi

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "Samimi ülkesini seven CHP’li arkadaşlara sesleniyorum; partinize sahip çıkın, partiniz teröristlerin oyuncağı haline geldi"

Haber 15-06-2018 02:32

Bu ülkenin gerçeklerinden uzak bunlar

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "Aday 'Ben birinci turda kazanacağım' diyor, genel başkanı çıkıyor 'Eh yüzde 30'dan yukarı doğru çıkıyor biraz galiba' diyor, bir karar verin siz kimsiniz, nesiniz? Anlamıyorum ben bunları. Şaka gibi bunlar, bu ülkenin gerçeklerinden uzak bunlar" - "Sen kendinde yapılmayanı başka yerde görüp de öğünürsen, kendindekini de durduracağını söylersen, kusura bakma bu topraklara ait değilsin sen, bu millete ait değilsin sen"

Haber 13-06-2018 21:58

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu öğrencilerle sahur yaptı

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu öğrencilerle sahur yaptı

Haber 27-05-2018 04:37

Yeni nesil gazeteci adayları sertifikalarını aldı

Basın İlan Kurumu ve İŞKUR'n iş birliğiyle yürütülen Yeni Nesil Gazetecilik Eğitim ve İstihdam Programı'ndan mezun olan 34 kursiyere sertifikaları törenle verildi - Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ertem: - "Bu sertifika töreni her ne kadar yeni mesleğe girecek arkadaşlarımız açısından bir istihdam kapısı gibi düşünülmüş olsa da dolaylı olarak basın sektörüne bir katkı olarak değerlendirilebilir"

Haber 14-05-2018 13:51

Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurudur

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu: - "Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Doğru habercilik yapan medya kuruluşları, toplumu aydınlatmak suretiyle yalan ve çarpıtmalarla dolu haberleri etkisiz kılarak demokrasiye katkı sunar. Basının vatandaşın gözü, kulağı ve sesi olması, vatandaşın demokratik haklarının adeta güvencesidir" - "Her zaman doğru ve güvenilir bilgilere ulaşması bakımından mesleğini onuruyla, hakkıyla yerine getiren her basın mensubunu, karanlık algı operasyonlarına, çarpıtmalara karşı bir teminat olarak görüyoruz. Yalan ve çarpıtmalarına medyayı alet edenlerin milleti hedef aldığı propaganda silahını boşa çıkartmak, demokrasimizin güçlü kılınması için hayati önem taşımaktadır" - "Güçlü Türkiye'nin, iftiralara ve yalanlara boyun eğmeyecek bir ülke olduğunu tüm dünya bilmelidir. Böylesine önemli bir değişimin gerçekleştiği dönemde, medyaya düşen sorumluluk büyüktür. Medyamız zihinleri bulandırmak, insanımıza hükmetmek isteyenlere karşı uyanık olduğu müddetçe, mesleği onuruyla yapan gazeteciler var olduğu sürece her türlü propaganda silahı boşa çıkartılacaktır" - "Milletin gönlünde yer etmiş, girdiği her seçimde milletten büyük destek ve onay almış bir Cumhurbaşkanı hakkında 'diktadan' bahsetmek, bu milletin ferasetine meydan okumaktır"

Haber 14-05-2018 12:53

Çavuşoğlu'ndan yurt dışı seçmenlere uyarı

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: - "Yurt dışındaki vatandaşlarımızın demokratik haklarını sorunsuz kullanabilmeleri için seçmen kütüklerini kontrol etmeleri gerekiyor. İsmi bulunmayanlar için son gün 12 Mayıs 2018"

Haber 10-05-2018 18:22

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: 'Herkes boyunun ölçüsünü alacak'

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, "Kılıçdaroğlu, kendin de çıksan, senin yerine mağlup olacak bir aday da bulsan kaçışın yok. Bu millet seni 24 Haziran'da sandığa gömecek. Gömecek de sen oradan yine çıkıp 9 defa sandığa gitmiş, 9 defa bundan galibiyetle çıkmış bir adama 'diktatör' yakıştırması yapacaksın öyle mi? Hadi oradan. İşte seçim, işte meydan. Herkes burada boyunun ölçüsünü alacak." dedi.

Haber 21-04-2018 20:29

24 Haziran Türkiye için dönüm noktası olacak

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: - "24 Haziran Türkiye için yepyeni pencerelerin, kapıların sonuna kadar, ardına kadar açılacağı dönüm noktası olacak" - "İlk defa milletimiz 16 Nisan'da kabul ettiği referandumla beraber sistem değişikliğini hayata geçirme fırsatını sandıkta kullanacak ve Türkiye'nin önünü ardına, sonuna kadar açacak"

Haber 20-04-2018 13:34

Dünyanın eksikliğini hissettiği şey liderdir

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: - "Bakınız Fransa'ya, Almanya'ya, İtalya'ya, İspanya'ya teknokratlar yönetiyor ülkeleri. Lider yok, dünyada sağdan say bir, soldan say iki. Dünyada birinci sırada Recep Tayyip Erdoğan var lider olarak, onun yanına Putin'i katabiliriz. Başka lider yok" - "Ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklar. Anadolu coğrafyası bizde vatan kalmaya devam edecek. Bu coğrafyadan bu milleti sürgüne yollayamayacaklar"

Haber 02-04-2018 00:21

Bangladeş Milli Günü resepsiyonu

Bangladeş'in bağımsızlığının 47'nci yıl dönümü dolayısıyla başkentte resepsiyon düzenlendi - Bangladeş'in Ankara Büyükelçisi Sıddıki: - "Önümüzdeki birkaç hafta içinde iki ülke arasında Karma Ekonomik Konseyi Toplantısı'nı gerçekleştireceğiz" - "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve (Bangladeş Başbakanı) Şeyh Hasina liderliğinde iki ülke her geçen gün daha da yakınlaşmaktadır"

Haber 27-03-2018 22:20

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:

''Türkiye Cumhuriyeti olarak terörle mücadele konusunda azmimiz ve kararlılığımızdan asla geri adım atmayacağız. Bunların bir teki kalana kadar onu da ortadan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız'' - ''Eğer bugün Türkiye Afrin'de bu operasyonu gerçekleştiriyorsa sadece kendi sınırlarının güvenliği için değil aynı zamanda orada zulüm altında inim inim inleyen Türkmen, Arap ve Kürt kardeşlerimizin de hakkını, hukukunu korumak için oradadır ve olmaya devam edecektir'' - ''Be hey Genel Başkan, her girdiğin seçimi kaybettin. Bazı seçimlerden önce bırakıp gideceğini söyledin. Sen diktatör olmuyorsun da 12 seçim üst üste milletin teveccühüne mazhar olmuş Sayın Cumhurbaşkanımız mı diktatör oluyor? Açık söylüyorum Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı gerçek CHP'lileri CHP'den sürmeye çalışıyor, haberleri olsun''

Haber 11-03-2018 18:39

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:

"Daha önceki 12 seçimi terazinin bir kefesine koyun, 2019'da yapacağımız seçimleri bir kefesine koyun. 2019'daki kefe daha ağır basar" - "Kılıçdaroğlu, uluslararası vesayet odaklarının Türkiye içerisinde kullandığı bir aparattır"

Haber 25-02-2018 00:37

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu:

"Son günlerde özellikle Afrin operasyonuyla ilgili siviller üzerinden çok yoğun bir dezenformasyon faaliyetine girişildiğini görüyoruz. Sahada varlık gösteremeyen, kahramanlarımız karşısında kuyruğunu kıstırıp kaçan itler bu defa siviller üzerinden Türk askerini itham etmeye çalışıyorlar. Buna kimse inanmaz" - "Biz doğru bildiğimiz yolda, emin adımlarla devam edeceğiz. Allah'ın izniyle nasıl ki Fırat Kalkanı Harekatı'nda orayı temizlediysek, 138 bin civarında o bölgenin insanı Türkiye'den kalkıp yeniden memleketlerine gittiyse, Afrin'de de bunu gerçekleştireceğiz"

Haber 16-02-2018 15:41

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu: ABD'nin tutumu ilişkileri koparacak seviyede bir yaklaşım

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, ABD'nin terör örgütü PYD/PKK'ya yeni bütçe ayırmasına dair, "ABD'nin bu tutumunu devam ettirmesi, iki ülke arasındaki ilişkileri neredeyse koparacak seviyeye getirecek bir yaklaşım." dedi.

Haber 13-02-2018 01:35

Başbakan Yardımcıları neye uğradıklarını şaşırdı!

Başbakan Yardımcıları Recep Akdağ ve Hakan Çavuşoğlu AFAD Eğitim Merkezi'nde medya mensuplarına yönelik düzenlenen "Temel Afet Bilinci Eğitimi"ne katılarak deprem eğitim simülatörü ile deprem anını yaşadı. Depreme, afete müdahale konusunda iletişimin önemine dikkat çeken Akdağ ve Çavuşoğlu, Türkiye'nin, dünyanın önemli deprem bölgelerinden birisi olduğunu vurguladı.

Haber 11-01-2018 20:38

Çavuşoğlu duyurdu: 65 yıl sonra bir ilk!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 65 yıl sonra Yunanistan'ı ziyaret edecek ilk Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı olacağını belirtti. Çavuşoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımızın önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği ziyaret, bundan önce yapılan ziyaretlerin tamamlayıcısı mahiyetindedir. Yunanistan ile ekonomik ve turizm alanında iki komşu ülke olmamıza rağmen çok bakir alanlarımız mevcut" diye konuştu.

Haber 23-11-2017 11:54

Kemal Kılıçdaroğlu için şok sözler: Cinnet geçiriyor!

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Bursa'da katıldığı bir etkinlikte konuştu. Çavuşoğlu, “Kılıçdaroğlu 12 yıldır seçim kazanamıyor diye cinnet geçiriyor. Siyaseti, rekabeti, ülke düşmanlığına çevirmeyi bu millet asla ama asla affetmez” dedi.

Haber 20-08-2017 19:19

Batı Trakya Türklerine istisnai vatandaşlık hakkı

Hükümet, yeni göç yasasının çıkmasının ardından başta Batı Trakya Türkleri olmak üzere Türkiye’de yaşayan Balkan kökenli Türklerin mağduriyetlerini ortadan kaldırmak için istisnai vatandaşlık hakkı tanıdı. Başvuru için Maliye veznesine yatırılacak hizmet bedeli 10 lira olarak belirlendi. Yunanistan-Gümülcine doğumlu olan ve sonradan Türk vatandaşı olan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, milletvekilliği döneminde yaptığı çalışmalar ile bu sorunu hükümet gündemine taşıdı.

Haber 16-08-2017 11:43

Başbakan yardımcısı olduğunu televizyondan öğrendi

Kabine değişikliği ile Başbakan Yardımcısı olan Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, kararı televizyondan öğrendiğini belirtip, "Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Görev bölümü ile ilgili ayrıntıları henüz bilmiyorum"dedi. Çavuşoğlu, Başbakan Yardımcısı olduğunu televizyondan Başbakanın açıklamasını izlerken öğrendiğini söyledi.

Haber 19-07-2017 16:48

Hakan Çavuşoğlu kimdir? Hakan Çavuşoğlu yeni kabinede Başbakan yardımcısı oldu!

Hakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı ile Başbakan arasında bugün gerçekleşen görüşme sonrasında yapılan kabine revizyonunda başbakan yardımcı olarak atandı. Peki Hakan Çavuşoğlu kimdir?

Haber 19-07-2017 14:27

HSYK'nın yapısında değişiklik öngören teklif

HSYK'nın yapısında değişiklik yapan teklifle ilgili görüşmelerini 5 gündür aralıksız sürdüren TBMM Adalet Komisyonu, bugünkü çalışmalarına Başkanvekili Hakkı Köylü başkanlığında başladı.

Haber 14-01-2014 19:41